kızlarrr hepinize cok teşekür ederimmm bu sizlerin ve herkezin duasıyla oldu...
inanıyorum bekleyen dileyen arkadaşlarımında en kısa zamanda güzel haberlerini alıcaz..
değerimi bugün öğrendim ve 165.66 cıktı..dr, iyi bir değer dedi..pazartesi teklıcaz...
papatya canım ben her yasin okuduğum zaman sizlerin adını tek tek sayarak dua ediyorum..
ama bundan sonra her aklıma geldiğinde daha fazla edicemm...
darısı sizlere inşallahh kuzum en kısa zamanda...
kızlardr yeni geldim... bebişim cok iyiymişdr.lar rahim ağzı dikilmesine gerek olmadığına karar verdiler bu arada bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek
inanıyorum bekleyen dileyen arkadaşlarımında en kısa zamanda güzel haberlerini alıcaz..
değerimi bugün öğrendim ve 165.66 cıktı..dr, iyi bir değer dedi..pazartesi teklıcaz...
papatya canım ben her yasin okuduğum zaman sizlerin adını tek tek sayarak dua ediyorum..
kızlardr yeni geldim... bebişim cok iyiymişdr.lar rahim ağzı dikilmesine gerek olmadığına karar verdiler bu arada bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek
Kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım..Ben sıkıntılıyım biraz günde iki kere falan karnımın bayaa alt kısmında kasıklarım gibi sertleşme oluyor beni rahatsız ediyor vücudum geriliyomuş gibi hissediyorum en son doktora gittiğimde söyledim görünürde bişey yok dedi başka doktora gittim günde bi iki kere olduğundan önemli değil dedi ama yinede ben hep tedirginim kasılma olmasından çok korkuyorum bana dua edin kızlar...
gamzeciğim çok sevindim canım dikiş atılmasına gerek kalmamış ne güzel operasyondan kurtuldun ne de olsa riskli bir operasyondu. Bu arada oğluşun geliyormuş hayırlı olsun canım sağlıkla zamanında gelsin yakışıklın.
Gözünaydın Gamze'cim dikiş tedirginliğinide yaşamıycak olmana sevindim inşallah böyle sağlıkla devam edersiniz yolunuza..
Kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım..Ben sıkıntılıyım biraz günde iki kere falan karnımın bayaa alt kısmında kasıklarım gibi sertleşme oluyor beni rahatsız ediyor vücudum geriliyomuş gibi hissediyorum en son doktora gittiğimde söyledim görünürde bişey yok dedi başka doktora gittim günde bi iki kere olduğundan önemli değil dedi ama yinede ben hep tedirginim kasılma olmasından çok korkuyorum bana dua edin kızlar...
arkadaşlar ayıp olmazsa bşy sorucam szlere bebeğinizi kaybettikten ne kdr snr ilişkiye girdiniz dr 1 hafta yasak dedi ama bn korkuyorum szn tecrübelernz nedir
saol cnm bnm 21 haftalık tek yumurta ikizlerimdinaz arkadaşım öncelikle başın sağolsun. Meleklerim demişsin, ikizlerini mi kaybettin canım? Ben de 3 melek annesiyim, bir ikiz ve bir tek bebğimi oğullarımı kaybettim. Ne kadar yanıyordur şimdi senin yüreğin acin daha çok taze. Şu an daha çok erken biliyorum bir an önce gebe kalmak istiyorsun ama 1 hafta olmuş daha. Senin kaybım kaç haftalıktı? sezeryan mi? Bunlara göre değişir ne zaman gebe kalacağın.
Canım sana bakmak için topiğe girmiştim çok şükür hamilelik haberini gördüm. Çooooooooooook tebrik ederim canım. Allah sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi, bebeğini sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin. Darısı önce Papatya ve Maytap arkadaşlarımıza sonra da isteyen, bekleyen bütün arkadaşlarımıza olsun.
Canım gözün aydın. Oğluşunu önce göbüşünde sonra da kucağında güle güle büyüt.
saol cnm bnm 21 haftalık tek yumurta ikizlerimdisuni sancıyla normal doğum yaprtm tam da geçen hafta bugün we ben şu saaatler ikinci meleğimi doğurmaya çalışıyodum (
allahım bidaha yaşatmasın hiçkmseye çok acıymış
buarada seninde başın sağolsun cnm bnm aynı kaderi yaşıyrz hepimiz allah bze sabırlar wersin işlhh
sağol canım.. allah oğlunuda size bağışlasın..tolga nasıl annelik nasıl gidiyor alıştınız mı??
saol cnm allah razı olsun ewet zor gnler geçiriyoruz hepimiz bnm acımda yeni daha tabii sağlıklı düşünemiyrm biliyrm birgn bnde tekrar aynı heyecanı yaşayacağımım bu gnlerde geçicek işlhhcanım burda hepimiz yavrularımızı kaybettik acın cok yenii allah sabır versin ..zaman her şeyin ilacı en iyi gelen yeni bebek... acını az da olsa dindiriyor onun için hayata sıkı sıkı tutunuyorsun.. şimdi onlar cennette sende melek annesisin böyle düşünne güzel cennette seni bekleyen meleklerin var başın sağ olsun naz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?