Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Gözünaydın arkadaşım inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur değerinde gayet güzel çıkmış hayırlı olsun..

gamzelikız hamilesin sanırım ne mutlu sana cnmm çok sewiniyorum böle hbrler alınca:)darısı başıma işlhh ne kdr zmndan snr oldu peki
bnm bugün 1 haftam oldu bebeklerimi kaybedeli daha acım çok yeni şididen yeniden hamile kalmayı dört gözle bekliyorum
tabii bir okdrda korkuyorum yaşadıklarım aklıma geldikçe rabbim bidaha kmseye banada yaşatmasın işlhh

kızlardr yeni geldim... bebişim cok iyiymiş dr.lar rahim ağzı dikilmesine gerek olmadığına karar verdiler bu arada bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek

gamzeciğim çok sevindim canım dikiş atılmasına gerek kalmamış ne güzel operasyondan kurtuldun ne de olsa riskli bir operasyondu. Bu arada oğluşun geliyormuş hayırlı olsun canım sağlıkla zamanında gelsin yakışıklın.

Gamzeli kız çok tebrik ederim arkadaşım. Değerin süper.

eburcu çok çok geçmiş olsun, ben de plasenta previs olayını ikizlerimde yaşadım alttaki bebekte plasenta previa vardı. Ne kadar zor olduğunu biliyorum canım. Sürekli yatmak zorunda olmak, sürekli kanamam olacak mı? d,ye diken üstünde olmak, tuvalete giderken bile korkular içinde olmak...
İnşallah bebeğin sağlıkla zamanında gelir canım.

kızlardr yeni geldim... bebişim cok iyiymiş dr.lar rahim ağzı dikilmesine gerek olmadığına karar verdiler bu arada bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek

Gözünaydın Gamze'cim dikiş tedirginliğinide yaşamıycak olmana sevindim inşallah böyle sağlıkla devam edersiniz yolunuza..

Kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım..Ben sıkıntılıyım biraz günde iki kere falan karnımın bayaa alt kısmında kasıklarım gibi sertleşme oluyor beni rahatsız ediyor vücudum geriliyomuş gibi hissediyorum en son doktora gittiğimde söyledim görünürde bişey yok dedi başka doktora gittim günde bi iki kere olduğundan önemli değil dedi ama yinede ben hep tedirginim kasılma olmasından çok korkuyorum bana dua edin kızlar...

selenciğim gebelik ilerledikçe rahim büyüdükçe böyle kasılma oluyor
ama senin yapacağın en iyi şey doktorun tavsiyelerine uymak bol su içmek ve dinlenmek en önemlisi de stres yapmamak.

arkadaşlar ayıp olmazsa bşy sorucam szlere bebeğinizi kaybettikten ne kdr snr ilişkiye girdiniz dr 1 hafta yasak dedi ama bn korkuyorum szn tecrübelernz nedir

sağol canım amin .. darısı isteyen herkesinbaşına inşallah cok dua ediyorum hayırlısıyşa inşallah bebeklerimizi kucağımıza alıcaz...
Gözünaydın Gamze'cim dikiş tedirginliğinide yaşamıycak olmana sevindim inşallah böyle sağlıkla devam edersiniz yolunuza..

sağol tatlım hepimiz için inşallah...

ben hepimiz için dua ediyorum allah dualarımızı kabul etsin... selen stres yapma başka dr daha gittiysen rahat ol bide bende de arada oluyor dr gaz seninki dedi eminmisin bende de sertleşme oluyor ama gaz ve kabızlıktan da olabilir... sen strese girdikce kızında strese giriyor allah yardımcımız olsun zor ama sonu güzel olucak inşallah..

maytap nerelerdesin?? seni cok merak ettim.. ne olur bizi haberdar et umarım her şey yolundadır..

arkadaşlar ayıp olmazsa bşy sorucam szlere bebeğinizi kaybettikten ne kdr snr ilişkiye girdiniz dr 1 hafta yasak dedi ama bn korkuyorum szn tecrübelernz nedir

naz arkadaşım öncelikle başın sağolsun. Meleklerim demişsin, ikizlerini mi kaybettin canım? Ben de 3 melek annesiyim, bir ikiz ve bir tek bebğimi oğullarımı kaybettim. Ne kadar yanıyordur şimdi senin yüreğin acin daha çok taze. Şu an daha çok erken biliyorum bir an önce gebe kalmak istiyorsun ama 1 hafta olmuş daha. Senin kaybım kaç haftalıktı? sezeryan mi? Bunlara göre değişir ne zaman gebe kalacağın.

Canım sana bakmak için topiğe girmiştim çok şükür hamilelik haberini gördüm. Çooooooooooook tebrik ederim canım. Allah sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi, bebeğini sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin. Darısı önce Papatya ve Maytap arkadaşlarımıza sonra da isteyen, bekleyen bütün arkadaşlarımıza olsun.

Canım gözün aydın. Oğluşunu önce göbüşünde sonra da kucağında güle güle büyüt.

saol cnm bnm 21 haftalık tek yumurta ikizlerimdi suni sancıyla normal doğum yaprtm tam da geçen hafta bugün we ben şu saaatler ikinci meleğimi doğurmaya çalışıyodum(
allahım bidaha yaşatmasın hiçkmseye çok acıymış
buarada seninde başın sağolsun cnm bnm aynı kaderi yaşıyrz hepimiz allah bze sabırlar wersin işlhh

sağol canım.. allah oğlunuda size bağışlasın..tolga nasıl annelik nasıl gidiyor alıştınız mı??

Meraba arkadaşlar,
Nasılsınız ?Hepinizi çok özledim.
Yeni hamilelerimiz varmış,tebrik ediyorummm,bebişlerimizin sağlıcakla doğmasını diliyorum...

Ben iyiyim,bebişimi büyütüyorum,Nisan 22 de 1 yaşına girecek.Zaman bu kadar çabuk geçiyor işte.Dişlerimiz çıktı , 6 tane :) Yalnız henüz ne emekleme ne de yürüme çabası var, benim kızım biraz tembel çıktı...

Hep aklımda ve dualarımdasınız,inşallah bütün melek annelerinin kucağı dolacak...

canım burda hepimiz yavrularımızı kaybettik acın cok yenii allah sabır versin ..zaman her şeyin ilacı en iyi gelen yeni bebek... acını az da olsa dindiriyor onun için hayata sıkı sıkı tutunuyorsun.. şimdi onlar cennette sende melek annesisin böyle düşün ne güzel cennette seni bekleyen meleklerin var başın sağ olsun naz

sağol canım.. allah oğlunuda size bağışlasın..tolga nasıl annelik nasıl gidiyor alıştınız mı??

Sağol canım inşallah Allah cümlemizin çocuklarına sağlıklı ömürler versin. Annelik çok güzel ama bir o kadar da zormuş. Oğluma iyi bir anne olabilmek için çabalayıp duruyorum. Bebekli yaşama alıştım sayılır, oğluş da dünya düzenine alışmaya başladı. Bugünleri gördük ya çok şükür Allah hepinize göstersin canım.

saol cnm allah razı olsun ewet zor gnler geçiriyoruz hepimiz bnm acımda yeni daha tabii sağlıklı düşünemiyrm biliyrm birgn bnde tekrar aynı heyecanı yaşayacağımım bu gnlerde geçicek işlhh

şuan aklıma takılan ne zmn ilşki 3 ay korunucaz ztn ama bn korkuyrm ilşki için nedense ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…