Meraba arkadaşlar,
Nasılsınız ?Hepinizi çok özledim.
Yeni hamilelerimiz varmış,tebrik ediyorummm,bebişlerimizin sağlıcakla doğmasını diliyorum...
Ben iyiyim,bebişimi büyütüyorum,Nisan 22 de 1 yaşına girecek.Zaman bu kadar çabuk geçiyor işte.Dişlerimiz çıktı , 6 tane :) Yalnız henüz ne emekleme ne de yürüme çabası var, benim kızım biraz tembel çıktı...
Hep aklımda ve dualarımdasınız,inşallah bütün melek annelerinin kucağı dolacak...
Meraba arkadaşlar,
Nasılsınız ?Hepinizi çok özledim.
Yeni hamilelerimiz varmış,tebrik ediyorummm,bebişlerimizin sağlıcakla doğmasını diliyorum...
Ben iyiyim,bebişimi büyütüyorum,Nisan 22 de 1 yaşına girecek.Zaman bu kadar çabuk geçiyor işte.Dişlerimiz çıktı , 6 tane :) Yalnız henüz ne emekleme ne de yürüme çabası var, benim kızım biraz tembel çıktı...
Hep aklımda ve dualarımdasınız,inşallah bütün melek annelerinin kucağı dolacak...
Sağol canım inşallah Allah cümlemizin çocuklarına sağlıklı ömürler versin. Annelik çok güzel ama bir o kadar da zormuş. Oğluma iyi bir anne olabilmek için çabalayıp duruyorum. Bebekli yaşama alıştım sayılır, oğluş da dünya düzenine alışmaya başladı. Bugünleri gördük ya çok şükür Allah hepinize göstersin canım.
saol cnm allah razı olsun ewet zor gnler geçiriyoruz hepimiz bnm acımda yeni daha tabii sağlıklı düşünemiyrm biliyrm birgn bnde tekrar aynı heyecanı yaşayacağımım bu gnlerde geçicek işlhh
şuan aklıma takılan ne zmn ilşki 3 ay korunucaz ztn ama bn korkuyrm ilşki için nedense ya
Maşallah Duru prensesimize dişleri çıkmış. Topiğimizin ilk bebeği, ilk gözağrımız yakında bir yaşına giriyor. Annesi anne kucağı tatlı geliyordur ona, senin kokundan uzaklaşmamak için emeklemek de yürümek de istemiyordur:)
Canım benimm,aslında sık sık girip hızlıca okuyorum,sizlerden iyi haberleri aldıkçada yüzüme kocaman bir gülümseme geliyor :))Buradaki güzel ortamı,arkadaşlığı,dayanışmayı unutmam mümkün değill...maşallah allah bağışlasın... dualarınız için cok teşekkür ederiz.. arada girin melek annelerini görünce bizlerde sizden hevesleniyoruz bize umut oluyorsunuz
bir video vardı anne olmakla ilgili cok güzeldi orda anneliğin zorluğunu anlatıyordu.. artık onun için yaşıyorsun her şeyin o oluyor .. iyi olduğunda iyi kötüleştiğinde sende kötü oluyorsun anne olmak zor ama güzelbide gece uyanmasalar ben ne yapıcam bilmiyorum uykum ağırdır :44: sağlıklı olsunlarda kalkıcaz artık ..
saol cnmm kanamam bitsin helede bakalımnaz zaten 40 gün lohusalık oluyor .. kanaman bitince ilişkiye girebilirsiniz. korkman normal insan ara verince anormal geliyor korkuyor bide tabi lohusalık kendini zorlama ne zaman iyi olduğunda girersiniz... allah en kısa zamanda yerini doldursun inşallah....
:)Valla dediğin doğru,kucağımdan inmek istemiyor...
Bir de benim sütüm Duruya çok yaradı,kilosunu iyi aldı,kilolu bebek olduğu için doktorumuz normal dedi,emeklemeden yürüyebilirmiş...
Canım benimm,aslında sık sık girip hızlıca okuyorum,sizlerden iyi haberleri aldıkçada yüzüme kocaman bir gülümseme geliyor :))Buradaki güzel ortamı,arkadaşlığı,dayanışmayı unutmam mümkün değill...
Bebeğinin iyi olmasına ve dikişe gerek kalmamasına çok sevindimm,oğluşunu sağlıcakla kucağına alacaksın inşallahh...
Canım ben de uykusuzluğa hiç dayanamazdım ama Allah öyle bir güç veriyor ki doğumdan beri kesintisiz 2 saat uyumuşluğum yok. Allah sana da öyle bir güç verecek ki oğlun daha kıpırtanmaya başladığında sen yerinden zıplayıp kalkacaksın.
insan burda moral depoluyor terapi gibi.. bende kızım olsa duru koyucam diyordum... kısmet oğluşum olucak allahın izniyle bakalım daha düşünmedim erkek ismi hayırlısı..
Ben oğlumun ismini Alptuğ koyacaktım...
Ama bebeğimiz melek olduğunda babası adını Yusuf koymuş,çok güzel bir yüzü varmış çünkü.Ben hiç görmedim oğlumu, Yusuf yüzlü oğlumu çooook özlüyorum...
Diğer dünyada kaybettiğimiz yavrularımızla çooook mutlu olacağız inşallah...
bnde nazla ada koyacaktm kızlarımın adını bnm eşimde görmüş eline almış ama bn görmek istemedim iikide istememişim dayanamazdımBen oğlumun ismini Alptuğ koyacaktım...
Ama bebeğimiz melek olduğunda babası adını Yusuf koymuş,çok güzel bir yüzü varmış çünkü.Ben hiç görmedim oğlumu, Yusuf yüzlü oğlumu çooook özlüyorum...
Diğer dünyada kaybettiğimiz yavrularımızla çooook mutlu olacağız inşallah...
alptuğ cok güzel ilk defa duydum bu ismi..yusuf ismi de cok güzel anlamlıda ..inşallah cennetde yavrularımız bizi bekliyor allah kavuşmayı nasip etsin.. bende kızım adını ecren koymuştum anneannesi hatice koymuştu ben gördüm yavrumu yüzünü hiç unutamyorum cok tatlı ve güzeldi .. allah bir daha o günleri göstermedi onlar için en iyi yerdeler ama anne yüreğinin ciğeri hiç yanmadan durmuyorbiri bana söylemişti annenin yavrusu öldüğünde binlerce mumlar yanarmış yüreğinde her gün bir tanesi sönermiş ama bi tanesi ölene kadar yanarmış hiç düşünmezdin benimde başıma geliceğini cok şükür cennetteler yavrularımız ...bu şekilde teselli ediyorum kendimi..
bnde nazla ada koyacaktm kızlarımın adını bnm eşimde görmüş eline almış ama bn görmek istemedim iikide istememişim dayanamazdımztn canımdan çıktıkları ana bile dayanamadıım
ne mutlu sana cnmm darısı başımıza işlhh öle kötü şeyler yaşadım ki bidaha hamile kalmaya korkuyorumCanım benim, neler hissettiğini çok iyi biliyorum...
Ben de dayanamazdım yavrumu öyle görmeye...
Rüyamda bir kere gördüm,emziriyordum,sonra da hiç görmedim malesef...
Çok şükür ki bebeğimi kaybettikten 5 ay sonra kızıma hamile kaldım ve sağlıcakla kucağıma aldım...
şimdi yaşama sebebim kızım,Allah onun yokluğunu bana göstermez inşallah...
Canım inşallah en kısa zaman da sen de hamile kalır,sağlıcakla bebeğini kucağına alırsınn,amiiinnn...
Canım benimki sezeryandı,o nedenle doktor en az 6 ay demişti,hele başka doktorlar 1 yıl bekle bile demişti.Ben dayanamadığım için 4 ay sonrasından korunmayı bırakmıştım,Çok şükür Allah fazla bekletmeden verdi bebeğimi,dikişlerden yanada hiç bir problem yaşamadım hamileliğimde...ne mutlu sana cnmm darısı başımıza işlhh öle kötü şeyler yaşadım ki bidaha hamile kalmaya korkuyorum
hele ikizlerden daha çok korkuyorum sen ne kdr korundun dr bana 3 ay dedi ama?
acını deşmek istemem asla ama senin ozmn bayaa büyüktü sezeryan olmuşsun?ama bak allah gönlüne göre wermiş sezeryana rağman sağlıcakla kızına kawuşmuşsun allahım sana babasına bağışlasın işlhhCanım benimki sezeryandı,o nedenle doktor en az 6 ay demişti,hele başka doktorlar 1 yıl bekle bile demişti.Ben dayanamadığım için 4 ay sonrasından korunmayı bırakmıştım,Çok şükür Allah fazla bekletmeden verdi bebeğimi,dikişlerden yanada hiç bir problem yaşamadım hamileliğimde...
Benim ablamında ikizleri var,hamileliği çok zor geçmişti,bilirim ikiz hamileliğinin ne kadar zor olduğunu...
Hiç korkma canım,bol bol Allaha dua et,bebeğin sağlıcakla gelecek,ben gönülden inanıyorum buna,kötü günlerin arkasından mutlaka güzel günler gelecek...
acını deşmek istemem asla ama senin ozmn bayaa büyüktü sezeryan olmuşsun?ama bak allah gönlüne göre wermiş sezeryana rağman sağlıcakla kızına kawuşmuşsun allahım sana babasına bağışlasın işlhh
her ezanda dua ediyorum rabbime her zmn duacıyımm
acını deşmek istemem asla ama senin ozmn bayaa büyüktü sezeryan olmuşsun?ama bak allah gönlüne göre wermiş sezeryana rağman sağlıcakla kızına kawuşmuşsun allahım sana babasına bağışlasın işlhh
her ezanda dua ediyorum rabbime her zmn duacıyımm
ahhh kıyamam yaa ne zor gnler geçirmişindir kmbilir nese daha fazla üzmiim seni allah kızına sağlık wersin işlhhh.)Evet canım 37+5 de bebeğimin kalp atışları karnımda durmuştu,sebebi de bilinmiyor,çok rahat bir hamilelik dönemi geçirmiştim oysaki...
Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...Ben de sizler için hep dua ediyorummm...Allah hepimize önce güç ve sabır versin,sonra da güzel güzel bebişler versinn...
amiin cnmm işlhh hepimize bncede 3 ay geçsin cnm rahmimiz bi kendine gelsin ne kdr oldu senin?nazcım allah hayırlısıyla sağlıklıca bir evlat verecektir sen dualarını eksik etme.dr banada dediki hamile kalınca gel dedi yani korun yada korunma demedi.ama ben 3 ay geçsin istiyorum.ondan sonrası hayırlısı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?