Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

şubatın 17 sinde 17 hafta bitimişti.sen kontrole gittinmi.

ablamın ilk bebeğini bu şekilde kaybettik. şimdi dünyalar güzeli bir kızı var ama onu hiç unutmadı unutmuyoruz... allahım bütün bebeklere sağlık versin kimselere evlst acısı göstermesin

bilmiyorum ama sanki tekrar içireyi temizledi galiba.adet döneminde sancı olur dedi.tam bir açıklama yapmadı.
hmmm anladım cnm aramızda 1 ay war bnmde 18 marttta bebeklerim gitti
ilk adetin kaç gn snr geldi bide ilişkiye ne kdr snr girdiniz bide çok soru sordum ama eşin korunuyo demi?

hmmm anladım cnm aramızda 1 ay war bnmde 18 marttta bebeklerim gitti
ilk adetin kaç gn snr geldi bide ilişkiye ne kdr snr girdiniz bide çok soru sordum ama eşin korunuyo demi?

kanamamın tam bitmesi 20 günü buldu.35 gün sonra oldu.bir ay sonra canım.zaten 3 hafta sonra falan diyolar.evet canım.

çok üzüldüm...umarım biran önce herşey yoluna girer....

oooo süper bir değerallah tamamına erdirsin inşallah....darısı başımıza.......

maytapcığım nerelerdesin adet oldun mu?

mucizeler ve ben.....beni bulmaz maalesef mucizeler....32.günde geldi adetim...hatta dr.a bile gittim..iğneler e başladım...busefer heyecan sıfır....seni aradım ama ulaşamadım..bişey soracaktım....

okulda kursa kalıyorum çok yoruluyorum...dün erken den uyuya kalmışım...ee okadar erken yatıncada şu saatte ayaktayım:))

sen nasılsın?????

maytap nerelerdesin?? seni cok merak ettim.. ne olur bizi haberdar et umarım her şey yolundadır..

gamzecim iyiyiym çok şükür...çok yoğunum buaralar..okulda kursa kalıyorum...birde aile meseleleri var işte..babam ın hastalığı,,,abimin tayini derken foruma giremez oldum...
tedaviye start verdim..bakalım hayırlısı...
sen nasılsın????çok sevindim dikişe de gerek kalmamış...

selen nasılsın şimdi??umarım herşey yolundadır..bol bol dinlen ...kendini yorma...bak görünürde bişi yokmuş...içinide ferah tut..stres yapma...herşey yolunda Gidecek arkadaşım..hiç canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…