ahhh kıyamam yaa ne zor gnler geçirmişindir kmbilir nese daha fazla üzmiim seni allah kızına sağlık wersin işlhhh.)
amiin cnmm işlhh hepimize bncede 3 ay geçsin cnm rahmimiz bi kendine gelsin ne kdr oldu senin?
bn çrş günü gittim şimdilik ii dedi tabi kanan war hala bide 24 nisanda gidicem bidahaaşubatın 17 sinde 17 hafta bitimişti.sen kontrole gittinmi.
amiiiiiiiiiiiiin amiiiiiinablamın ilk bebeğini bu şekilde kaybettik. şimdi dünyalar güzeli bir kızı var ama onu hiç unutmadı unutmuyoruz... allahım bütün bebeklere sağlık versin kimselere evlst acısı göstermesin
bn çrş günü gittim şimdilik ii dedi tabi kanan war hala bide 24 nisanda gidicem bidahaa
a aaa o ne oluyoki kapanması ii değilm nasıl açtıaman ihmal etme dr beni kontrole çağırmamıştı.tesadüfen gitmiştim 15 gün sonra ultrasonda baktı dediki rahim erken kapanmış.açmamız gerek dedi ve açtı.
a aaa o ne oluyoki kapanması ii değilm nasıl açtı
hmmm anladım cnm aramızda 1 ay war bnmde 18 marttta bebeklerim gittibilmiyorum ama sanki tekrar içireyi temizledi galiba.adet döneminde sancı olur dedi.tam bir açıklama yapmadı.
hmmm anladım cnm aramızda 1 ay war bnmde 18 marttta bebeklerim gitti
ilk adetin kaç gn snr geldi bide ilişkiye ne kdr snr girdiniz bide çok soru sordum ama eşin korunuyo demi?
çok saol cnmm bakalım beklşcez allahtan sabır dileyereek başka yapabileceğimiz bşyde yookkanamamın tam bitmesi 20 günü buldu.35 gün sonra oldu.bir ay sonra canım.zaten 3 hafta sonra falan diyolar.evet canım.
evet canım sabır zaman acıları azaltıyo ama tamamıyle silmiyo.çok saol cnmm bakalım beklşcez allahtan sabır dileyereek başka yapabileceğimiz bşyde yook
tabii cnmm unutulurmu hiçevet canım sabır zaman acıları azaltıyo ama tamamıyle silmiyo.
tabii cnmm unutulurmu hiç
nese cnm gene konuşuruz bn yatiim artık ii geceler sanaa
Merhaba arkadaşlar.Bugün Eburcu'yla görüştük size Eburcu'dan haberlerim var. Biliyorsunuz Eburcu plasenta previaydı, kanaması olmuş ve şimdi hastanede yatıyormuş. Çok şükür kendisi de minik oğluşumuz Çınar da iyi ama bu durumda Eburcu doğuma kadar hastanede yatacak gibi görünüyor. Hepinize çok selam söyledi ve hepinizden bol bol dua beklediğini iletmemi istedi. Arkadaşımız sıkıntılı bir hamilelik geçiriyor, hamileliğinin başından beri yatak istirahatiyle bu günlere geldi lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Hepiniz Allah'a emanet olun.
kızlarrr hepinize cok teşekür ederimmm bu sizlerin ve herkezin duasıyla oldu...
inanıyorum bekleyen dileyen arkadaşlarımında en kısa zamanda güzel haberlerini alıcaz..
değerimi bugün öğrendim ve 165.66 cıktı..dr, iyi bir değer dedi..pazartesi teklıcaz...
papatya canım ben her yasin okuduğum zaman sizlerin adını tek tek sayarak dua ediyorum..
ama bundan sonra her aklıma geldiğinde daha fazla edicemm...
darısı sizlere inşallahh kuzum en kısa zamanda...
kızlardr yeni geldim... bebişim cok iyiymişdr.lar rahim ağzı dikilmesine gerek olmadığına karar verdiler bu arada bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek
maytapcığım nerelerdesin adet oldun mu?
maytap nerelerdesin?? seni cok merak ettim.. ne olur bizi haberdar et umarım her şey yolundadır..
Kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım..Ben sıkıntılıyım biraz günde iki kere falan karnımın bayaa alt kısmında kasıklarım gibi sertleşme oluyor beni rahatsız ediyor vücudum geriliyomuş gibi hissediyorum en son doktora gittiğimde söyledim görünürde bişey yok dedi başka doktora gittim günde bi iki kere olduğundan önemli değil dedi ama yinede ben hep tedirginim kasılma olmasından çok korkuyorum bana dua edin kızlar...
kızlarrr hepinize cok teşekür ederimmm bu sizlerin ve herkezin duasıyla oldu...
inanıyorum bekleyen dileyen arkadaşlarımında en kısa zamanda güzel haberlerini alıcaz..
değerimi bugün öğrendim ve 165.66 cıktı..dr, iyi bir değer dedi..pazartesi teklıcaz...
tebrik ederim arkadaşım çok güzel bir haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?