canım teşekkür ederim...gamzelikız hamilesin sanırım ne mutlu sana cnmm çok sewiniyorum böle hbrler alınca:)darısı başıma işlhh ne kdr zmndan snr oldu peki
bnm bugün 1 haftam oldu bebeklerimi kaybedeli daha acım çok yeni şididen yeniden hamile kalmayı dört gözle bekliyorum
tabii bir okdrda korkuyorum yaşadıklarım aklıma geldikçe rabbim bidaha kmseye banada yaşatmasın işlhh
canım tebrik ederimmm oğlun oluyomuşşş..sağklıklı gelsin annesine kucağına...kızlardr yeni geldim... bebişim cok iyiymişdr.lar rahim ağzı dikilmesine gerek olmadığına karar verdiler bu arada bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek
aminn camım cümlemizi inş..maşallah güzel cıkmış değerin benimkine yakın 151 di. allah tamamına erdirsin inşallahdarısı isteyen arkadaşların başına inşallah
amiinn hayatımmmmmmm sağol...Gözünaydın arkadaşım inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur değerinde gayet güzel çıkmış hayırlı olsun..
sağol canımmmmmmm teşekkürler..Gamzeli kız çok tebrik ederim arkadaşım. Değerin süper.
teşekkür ederimmm balımmm...aminn inşallahhh...Canım sana bakmak için topiğe girmiştim çok şükür hamilelik haberini gördüm. Çooooooooooook tebrik ederim canım. Allah sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi, bebeğini sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin. Darısı önce Papatya ve Maytap arkadaşlarımıza sonra da isteyen, bekleyen bütün arkadaşlarımıza olsun.
canım sen ve papatya hep aklımdaısnız inşallahh inanıyorum bu defa olucakk dualarımdasınızzzzz....oooo süper bir değerallah tamamına erdirsin inşallah....darısı başımıza.......
tebrik ederim arkadaşım çok güzel bir haber
selenciğim gebelik ilerledikçe rahim büyüdükçe böyle kasılma oluyor
ama senin yapacağın en iyi şey doktorun tavsiyelerine uymak bol su içmek ve dinlenmek en önemlisi de stres yapmamak.
saol cnm bnm 21 haftalık tek yumurta ikizlerimdisuni sancıyla normal doğum yaprtm tam da geçen hafta bugün we ben şu saaatler ikinci meleğimi doğurmaya çalışıyodum (
allahım bidaha yaşatmasın hiçkmseye çok acıymış
buarada seninde başın sağolsun cnm bnm aynı kaderi yaşıyrz hepimiz allah bze sabırlar wersin işlhh
selen nasılsın şimdi??umarım herşey yolundadır..bol bol dinlen ...kendini yorma...bak görünürde bişi yokmuş...içinide ferah tut..stres yapma...herşey yolunda Gidecek arkadaşım..hiç canını sıkma
saol cnmm bana 1 hafta yasak dedi ama bn korkuyorum tabii şu ilk ayı bi atlatsamBaşın saolsun arkadaşım bende 20 haftalık ikizlerimi kaybetmiştim burada hepimiz bunun nasıl bir acı olduğunu çok iyi biliyoruz Allah sabır versin..İlişki için 1 ay yasak demişti bana doktorum benimkide normal doğumdu..
saol cnmm bana 1 hafta yasak dedi ama bn korkuyorum tabii şu ilk ayı bi atlatsam
sen şimdi hamilemisin
İyiyim Maytap'cım dinleniyorum bakalım sende arada böyle ses ver yoğunluklarına rağmen :) hayırlı olsun yeni tedavin inşalalhh bu sefer güzel olucak herşey baban nasıl oldu bu arada??
:) allah tamamına erdirsin işlhh cnmm darısı başımıza işlhh çok sewindimBen bi yerdede 40 günden önce ilişkiye girilmemesi gerektiğini okumuştum bilemiyorum artık..evet şu anda tekrar hamileyim doktor 3 ay korunma vermişti 5 ay sonra hamile kaldım ben..
:) allah tamamına erdirsin işlhh cnmm darısı başımıza işlhh çok sewindim
Benim de aklıma böyle bir şey yaşacağım hiç gelmemişti, insan hiç başına gelmeyecekmiş gibi yaşıyor ama hayat böyle değil işte...Allah daha beterinden korusun hepimizi...Dediğin gibi tek tesellemiz cennete olmaları...
çook sevindim gamze...inşallah hep böyle güzel haberler alacaksın....alacağız:)))
gamzecim iyiyiym çok şükür...çok yoğunum buaralar..okulda kursa kalıyorum...birde aile meseleleri var işte..babam ın hastalığı,,,abimin tayini derken foruma giremez oldum...
tedaviye start verdim..bakalım hayırlısı...
sen nasılsın????çok sevindim dikişe de gerek kalmamış...
Canlar nasılsınız güzel haberler var gördüğüm kadarıyla hamilelik müjdesi alan arkadaşımı tebrik ederim darısı bekleyen arkadaşların başına inşallah.Hamişler ve sayılı günleri doğumu bekleyenlerede Rabbim sağlıklı uzun ömürlü bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.
Ben ve kızım iiyiz çok şükür salı günleri haftalık kontrollere gidiyoruz herşey yolunda 20 23 nisan arası aksi birşey olmazsa gün belirleyeceğiz o tarihler arasında korku heyecan endişe karmakarışığız artık ama çok mutluyuz hep dualarımdasınız sizde dualarınızda unutmayın beni
nihayet birilerini yakaladım içerde:)nasılsın papatya...ne aşamadasın??*
arkadaşlar ayıp olmazsa bşy sorucam szlere bebeğinizi kaybettikten ne kdr snr ilişkiye girdiniz dr 1 hafta yasak dedi ama bn korkuyorum szn tecrübelernz nedir
yaaa canım bilgisayarı açık bıraktıp iş yaptım tabii kapıtırnıca şimdi gördüm canım...İyim vallahi sen nasılsın?Hamile haberleri aldıkçca çok mutlu oluyorum darısı bize diyorum allahım duyar inş sesimizi...
Canım p.tesi kontrolüm var , rahim kalınlığı bakılacak herhalde transfer günü konuşulur herşey yolundaysa..Tek endişem korkum heyecanım çözülünce yaşamları bozulmasın diye..Allahım inş aksilik vermez..hayırlısı allahtan artık canım...Sen ne aşamadasın? Uzun mu? Kısa mı? Hangi ilaçları kullanıyorsun??
İnş son olur arkadaşım
öncelikle saol arkadaşım seninde başın sağolsunNaz,öncelikle çok geçmişolsun diliyorum. Seni üzmek istemem ama nedeni ne kayıplarının? Yeni hamilelik için tüm tetkiklerini yaptırıp teşhisine göre hamile kalmanı tavsiye ederim. Bu arada 21 hafta küçük bir hafta değil. Bir hafta sonra ilişki için az gibi geldi bana. 40 gün lohusalık dönemi var. Sanırım dinen de uygun değil. Kanaman bitmeden bence tıbben de uygun değil. Acın çok taze. İnşallah tez zamanda yeniden hamile kalırsın.
Ben de geçen sene Haziranda 25 haftalık oğlumu kaybettim 4 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra. Doktor 3 ay sonra deneyebilirsiniz dedi, normal doğumdu. Sanırım senin de normal doğum. 3 ay sonra olabilir bence. Biz psikolojik olarak hazır hissedemedik kendimizi. Geçen ay denedik olmadı. İnşallah bu ay olur....
İlişki işini bence bir araştır canım...
öncelikle saol arkadaşım seninde başın sağolsun
bnm tek yumurta ikiziydi we suları çok arttı gitgide ilaçlar fayda etmedi we en sonunda suyumun hepsi boşaldı we normal yolla doğurdum meleklerimi ewet küçük değilde meleklerim kanamam hala bitmedi ztn bnde 40 ı çıkana kdr ilişki düşünmüyorum artık 3 ayda korunma süresi werdi dr ama bana az gibi geliyor çok korkuyorum tekrar aynı acıları yaşarım die
rabbim bidaha kmseye yaşatmasın işlhh
senin bitmiş korunma süren allahım doğru zmnda karnını doldursun tekrar işlhh se baya korunmuşsun ama 8 ay bn okdr dayanama sanırım herşey allahtan gerçi bol bol dua ediyorum elimden başka bşy gelmiyoor
hıı bu arada bebeklerim patolojiye gitti kesin sonuçu 3 hafta snr örenicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?