İyiyimm saol arkadaşım idare etmeye çalışıyorum sen nasılsın??
Sağol canım. Havalar iyileşince biraz biraz dışarı çıkar olduk. Hep yatıyor musun Selen? Bebeğin kızmış sanırım. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin, hayırlı bir evlat olsun inşallah...
aminn cnm ii dileklerim için saol hepimize işlhh.. dr bana da 3 ay korunun dedi snr tekrar tahlillere bakarıs deneris dediGerçekten çok üzücü bir olay. Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah. Sonucun çok önemli bence. Neden olmuş o kadar su. Bir dahaki hamilelikte tekrarlama oranı nedir? Olmaması için neler yapılabilir? Her türlü araştırmadan sonra tekrar dene. Benim bebeğim 800 gramdı. 25. haftalıktı. Bu yüzden herhalde 3 ay dedi. Sana ne dediler. Doktorların tutumu değişiyor. Benim ilk hamileliğim 8. haftada düşükle sonuçlanmıştı. Fakülte 6 ay, özel doktor 3 ay demişti. Öyle böyle derken 7 ay sonra hamile kalmıştım. İnsab süre bitsin de hemen yeniden hamile kalayım diye bakıyor. Psikolojik olarak ve tıbben ne zaman uygunsa o zaman düşün canım.
Bol bol dua et. Biliyorsun onlar bizi inşallah cennette bekliyor olacaklar. Ağlamaktan çekinme, içine atma. Bu süreç üzülmeden geçmiyor, tamamen zaten geçmiyor, zamanla alışmaya başlıyyorsun yalnızca. İstersen bir psikoloğa da gidebilirsin. Ben gitmiştim bir kez. Biraz konuşmuştuk. Kısa süreli belkl farklı bir yere de gidebilirsin.
Merak etme bekleme süreci bir şekilde geçiyor. Oyalanmak için bir şeyler bulmaya çalış. Ben ehliyete yazılmıştım mesela. Havalar güzel. Yürüyüşe çık. Biraz kafanı dağıtmaya çalış. Bu arada süt olmaması için ben dostinex diye bir ilaç kullanmıştım. Sütün çekilmediyse tavsiye ederim. Bir de onun psikolojik baskısıyla uğraşma canım. İnşallah bir dahaki hamileleiğin güzel olur...
Başın sağolsun canım. Allah bir daha yaşatmasın. Geçen sene bende 18 haftalık ikizlerimi kaybetmiştim. Çok zor geçiyor çok. Gün geçtikçe içinde hep bir yerlerde kanamaya hazır bir yara oluyor. Rabbim meleklerimize kavuşacağımız günleri göstersin. Hayırlısıyla meleklerinin kardeşine hamile kaldığın günleri göstersin inşallah.bnde nazla ada koyacaktm kızlarımın adını bnm eşimde görmüş eline almış ama bn görmek istemedim iikide istememişim dayanamazdımztn canımdan çıktıkları ana bile dayanamadıım
amiin cnmm aminnnBaşın sağolsun canım. Allah bir daha yaşatmasın. Geçen sene bende 18 haftalık ikizlerimi kaybetmiştim. Çok zor geçiyor çok. Gün geçtikçe içinde hep bir yerlerde kanamaya hazır bir yara oluyor. Rabbim meleklerimize kavuşacağımız günleri göstersin. Hayırlısıyla meleklerinin kardeşine hamile kaldığın günleri göstersin inşallah.
aminn cnm ii dileklerim için saol hepimize işlhh.. dr bana da 3 ay korunun dedi snr tekrar tahlillere bakarıs deneris dedi
ama bnm kanamam hala bitmedi ya szlerin kaç gün sürmüştü bgn tam 10 gün oldu halaa geliyoo normal mi?
dr 7 10 gün sürebilir demişti ama ...
bnde spora başlıcam nasipse cnm şu 1 ay bi geçsin çnkü karnımın içi halaa acıyoilk önce saçlarımı boyatçam snrda spora başlıcam zmnı geçirmem azım hızlıcaaa
bnm sütlerim çekildi o ilacı içtim 2 günde geçti yanii şuan eski halini aldılar
canım kısa veya uzun fark etmez yeterki olumlu olsun...Allahım inş bu sefer herşey yolunda gider yumoşların kaliteli olup 5 güne kadar gelir...Hayırlı sağlıklı hamile kalmanı cani gönülden diliyorum..inşallah herşey yolunda gidecek...sonuçta dondurulduklarında da iyi kaliteydi dimi?aklına kötü şeyler getirme...iyi düşün,iyi olsun...
ben gonal f kullanıyorum bu sefer...ptsi kontrol var..orgalutran başlanacak...benim dr..uzun prokol kullanmıyor galiba:)yine kısa.....birde klasik vitaminler folbiol benexol zinco c..... bide clexan var...kan sulandırıcı....bakalım ne olacak??
sağol mapcim ama yine sıvı vardı bugünki kontrolümde..Yukarıda yazdım detailı...maytapcığım çok sevindim tedavine başlamışsın hayırlı olsun inşallaha bu sefer son olur başka hiçbirşeye gerek kalmadan sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Papatyacığım sen de dondurulmuşlarla deneyeceksin galiba bu sefer inşallah senin de son olur bu kez bebeğin sıkısıkı tutunur.
NAZ arkadaşım ben de 21 hft ikizlerimi kaybettim, senin sebep neydi?
canım kısa veya uzun fark etmez yeterki olumlu olsun...Allahım inş bu sefer herşey yolunda gider yumoşların kaliteli olup 5 güne kadar gelir...Hayırlı sağlıklı hamile kalmanı cani gönülden diliyorum..
Öfff ben bugün dr gittim ama canım sıkıldı.Rahimde yine sıvı vardı.Artık dr resmen çıldırdı.Diğer bir dr daha çağırdı nedendir nedir nerden gelir..Sonrada sıvıyı çekmeye karar verdiler.Sıvıya baktı berrak mukoza benziyor dedi ve kültüre gitti.Enfeksiyona benziyor dedi ama geçen ay ilaç almadan kontrol edildi sıvı yoktu.Şimdide estrofem kullanıyorum ve estrofem sıvı yapmaz dediler onlarda anlam veremedi.Şimdilik tedavim uzatılıyor.Bu hafta transfer yok.P.tesi ye kadar ertelendi.Çarşamba tekrar dr gidicem bakacak tekrardan sıvı oluştumu ve de kültürün sonucu çıkacak...Umarım herşey iyi olurda hayırlı bir transfer olup bebeğime kavuşurum...Artık herşeyin hayırlısı allahtan ne diyeyim..Hiç böyle olmamıştı..O kadar tedaviler geçirdim nedir bu son 3 tedavilerimdeki durum????
sağol mapcim ama yine sıvı vardı bugünki kontrolümde..Yukarıda yazdım detailı...
Çaresiz kaldım ne olacak göreceğiz allahım büyük inşallah iyi olurda bebeğimi nasip eder...Oğlumu çoookkkk özledim ve bir daha hamile kalamamak gibi korkum oluyor...Bebek mağazalarını gezdim tüm erkek kıyafetleri sevdim okşadım hepsini alasım geldi...Allahım dedim beni bebeksiz bırakma dedim:
bnde doğumdan 4 gün snr gittim rahmin temiz 1 ay snr ene gel dedi 25 nisanda tekrar gidicem amiin cnmm işlhh hepimiz yeniden tadıcaz...Bence kanaman normal canım. Yalnız doğumdan birkaç gün sonra kontrole gitmiştim ben. Bir de 4o'ın çıkınca gidiliyor. Benim çok sürdü. 43. günü devam edince doktoru aramıştım şehir dışındaydım bir doktora görün demişti. Gittiğimde hormonal bir kist oluşmuş demişti ve doğum kontrol hapı kullanmıştım. Doktorunu arayıp sor istersen.
Kafanı dağıtacak etkinlikler bulunca biraz iyi geliyor insana. İnşallah zaman geçecek ve sen de yeniden bu mutluluğu tadacaksın...
canım kısa veya uzun fark etmez yeterki olumlu olsun...Allahım inş bu sefer herşey yolunda gider yumoşların kaliteli olup 5 güne kadar gelir...Hayırlı sağlıklı hamile kalmanı cani gönülden diliyorum..
Öfff ben bugün dr gittim ama canım sıkıldı.Rahimde yine sıvı vardı.Artık dr resmen çıldırdı.Diğer bir dr daha çağırdı nedendir nedir nerden gelir..Sonrada sıvıyı çekmeye karar verdiler.Sıvıya baktı berrak mukoza benziyor dedi ve kültüre gitti.Enfeksiyona benziyor dedi ama geçen ay ilaç almadan kontrol edildi sıvı yoktu.Şimdide estrofem kullanıyorum ve estrofem sıvı yapmaz dediler onlarda anlam veremedi.Şimdilik tedavim uzatılıyor.Bu hafta transfer yok.P.tesi ye kadar ertelendi.Çarşamba tekrar dr gidicem bakacak tekrardan sıvı oluştumu ve de kültürün sonucu çıkacak...Umarım herşey iyi olurda hayırlı bir transfer olup bebeğime kavuşurum...Artık herşeyin hayırlısı allahtan ne diyeyim..Hiç böyle olmamıştı..O kadar tedaviler geçirdim nedir bu son 3 tedavilerimdeki durum????
sağol mapcim ama yine sıvı vardı bugünki kontrolümde..Yukarıda yazdım detailı...
Çaresiz kaldım ne olacak göreceğiz allahım büyük inşallah iyi olurda bebeğimi nasip eder...Oğlumu çoookkkk özledim ve bir daha hamile kalamamak gibi korkum oluyor...Bebek mağazalarını gezdim tüm erkek kıyafetleri sevdim okşadım hepsini alasım geldi...Allahım dedim beni bebeksiz bırakma dedim:
Canım ben ameliyat oldum.miyom ameliyatı. Bebeklerimi kaybettikten 10 ay sonra hamile kaldım. İçimde hep ikiz gebelikte yaşayamadıklarım kaldı. Bu bebeğim tek.Her kontrole gittiğimde bir bebek daha görcem diye bakıyorum.amiin cnmm aminnn
içimdeki acı hiçbirzmn geçmiycek rabbim tekrar werirse hafifleyecek işlhh
allah sanada sabır wersin cnm ama sen şuan hamilesin galibaa
allahım tamamına erdirsin işlhh
ne kdr korundun sen ne kdr süre snr hamile kaldımm bide acını deşmek istemem ama ikizlerin normal yollamı olmuştu ndn kaybettin
şiömdiki tek dimi? çok soru sordum ama
canım ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum...canım kısa veya uzun fark etmez yeterki olumlu olsun...Allahım inş bu sefer herşey yolunda gider yumoşların kaliteli olup 5 güne kadar gelir...Hayırlı sağlıklı hamile kalmanı cani gönülden diliyorum..
Papatyacım benim bebek kız galiba. Sen listeye kız yaz. Bu sefer de kendini göstermedi. Doktor çok uğraştı çevirmek için bir türlü dönmedi. Doğuma kadar göremiyecez galiba.
canım ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum...
yine sıvı birikimi anlamıyorum bu nerden geliyo inşallah en kısa zamanda sebebi bulunur ve bebeklerine kavuşursun..
dualarım hep seninle ve mayptala cok dua ediyorum her aklıa geldikce ikinizin ismini söylüyorum..
allahım cok bekletmeden sağlıklı nasip etsin inşallahhh....
maytap canım sende başladın galiba tedavileriniz hayırlı uğurlu olsunn sağlıklı kuzucuklarınız tutunsun inşallahh...
Galiba öyle olcak. Ama sanki bana çok inatçı bir bebek olcakmış gibi geliyor.Hayırlısı sağlıklı olsun da.çok nazlı bir bebek olacak ozaman:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?