Galiba öyle olcak. Ama sanki bana çok inatçı bir bebek olcakmış gibi geliyor.Hayırlısı sağlıklı olsun da.
arkadaşlar bnde buradayım sabah sağlık ocağından aradılar ölüm raporlarını istediler onları götürdüm geldik gebelik dosyam kapatıldı
bgn daha iyiym zmn geçtikçe acım hafifliyo tabiiki geçmeyecek biliyorum ama atlatıcaz bu gnleri kanamam hala bitmedi eskiye göre azaldı ama halaa geliyo bgn 12 gün oldu
szler nasılsınız?
saol cnmm işlhh bigün gelecek seninde bebğin ümidini hiç kaybetme allahım hayırlısını wersinmrb.naz...geçmişi okudum ama birtürlü sana yazamadım...başın sağolsun..acın çok taze..inşallh zaman geçtikçe çok daha iyi olacaksın..tamamen unutulmuyor ama hayat da devam ediyor...benim kanamam 25 gün sürüp bitmşti...tabi sürekli olmamaıştı..git gide azalmıştı..tam 40.gün yeni adetim gelmişti..dr.3ay sonra tekrar gebe kalabilirsin demişti..ama benim tedaviyle olmuştu...ne yazıkki tam 7ay oldu hala bebek filan yok(
bizde aile hekimliğine götürmüştük belgeleri..isimlerini sorduklarında söyleyememiştim...seni çok iyi anliyoruzç..Allah bize sabır versin.......
saol cnmm işlhh bigün gelecek seninde bebğin ümidini hiç kaybetme allahım hayırlısını wersin
dr banada 3 ay korun dedi ama bn en az 4 ay düşünüyorum çok korkuyorum çnkü tekrar aynı şeyleri yaşamaktan allahım korusun bidaha yaşatmasın
allah bze wücüduuza sağlık wersin bebeklerimiz tekrar gelicek biliyorum
cnmm ilk gebeliğin tedawiyle olduysa tekrar tedawi denemeyi düşünmüyomusun?
hadi işlhh cnmm ya çok dua et işlhh hayırlı olacaksa tabii tutar bebğin seninle olur tabii herşey allahtan sen duanı eksik etme gzl hbrler wer bze:) bn burda gzl hbrler aldıkça çok sewiniyorum brz olsun moralim düzeliyoo''çivi çiviyi söker'' mantığı ile 3.tedavime başladım bile....ilki dondurulmuş embriyo transferi idi ama olmadı...2.sinde herşey yoluındayken son gün embriyolar bozuldu...bu 3.tedavim olacak...nisan 23 gibi sonuçlanacak inşallah..bakalım hayırlısı...
inşallah gamzeli kız....senin nasıl gidiyor????
''çivi çiviyi söker'' mantığı ile 3.tedavime başladım bile....ilki dondurulmuş embriyo transferi idi ama olmadı...2.sinde herşey yoluındayken son gün embriyolar bozuldu...bu 3.tedavim olacak...nisan 23 gibi sonuçlanacak inşallah..bakalım hayırlısı...
canım bende iyiyim cok şükür dün kan değerini tekrarladık katmalamışmı nasıl gidiyo diye cok şükür kat kat artmışş..
inşallah hep böyel giderr..rabbim bu defa sağlıklı kucaklamayı nasip eder...
''çivi çiviyi söker'' mantığı ile 3.tedavime başladım bile....ilki dondurulmuş embriyo transferi idi ama olmadı...2.sinde herşey yoluındayken son gün embriyolar bozuldu...bu 3.tedavim olacak...nisan 23 gibi sonuçlanacak inşallah..bakalım hayırlısı...
geçen perşembe rutin kontrol için doktora gittim nst'ye girdim düzenli şiddetli kasılmalar çıkınca doktor bırakmam yatışın yapılacak dedi, ben şaşırmışken doktor tekerlekli sandalyeyi getirtmişti bile, odaya çıkartıp yatırdılar, kendimi tutamadım Ali'mde yaşadıklarım geldi aklıma, hüngür foşur ağlamaya başladım, eşim 2000 km uzağımda, hemen uçağa atladı geldi, tokoliz tedavisi yapıldı, akciğer geliştirici iğne vuruldu, diğer nstler iyi çıkınca birgün sonra taburcu ettiler, doktor 36.haftanın bitimine kadar istirahat et dedi, yarın inşallah 36. hafta doluyor, perşembe kontrole gideceğim, inşallah bebeğim 2 hafta daha sabreder en son 2680 gramdı
Papatyacım canım tedavinde pürüz çıkmasına çok üzüldüm. Normal zamanda sıvı olmadığına sadece tüp bebek tedavisi sırasında oluştuğuna göre ya vücut aldığın ilaçlara ya da yapılan bir işleme reaksiyon gösteriyor herhalde. İnşallah sorun bulunur ve hemen halledilir. Canım acaba sen düşündüğün o diğer doktora da mı görünsen. Belki farklı bir bakış açısı faydalı olabilir. Allah'ım biran önce yüzünü güldürsün inşallah.
Canım inşallah bebeğin 2 hafta daha dayanır ama olur da o daha erken gelmek isterse bile hiç telaşlanma o kendini kurtarmış artık. Biliyorsun ben Tolga'yı 36. haftanın içinde 2 kilo olarak doğurmuştum ve hiç küveze bile girmedi şimdi de maşallah çok sağlıklı ve neredeyse kiloda akranlarını yakalamak üzere. Senin yavrun şimdi bile Tolga'dan çok daha iyi durumda o yüzden hiç korkma. Herşey çok güzel olacak ve çok sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına alacaksın. Bir aksilik olmazsa doğumu ayın kaçına planlıyorsunuz, bebişin adı belli mi?
geçen perşembe rutin kontrol için doktora gittim nst'ye girdim düzenli şiddetli kasılmalar çıkınca doktor bırakmam yatışın yapılacak dedi, ben şaşırmışken doktor tekerlekli sandalyeyi getirtmişti bile, odaya çıkartıp yatırdılar, kendimi tutamadım Ali'mde yaşadıklarım geldi aklıma, hüngür foşur ağlamaya başladım, eşim 2000 km uzağımda, hemen uçağa atladı geldi, tokoliz tedavisi yapıldı, akciğer geliştirici iğne vuruldu, diğer nstler iyi çıkınca birgün sonra taburcu ettiler, doktor 36.haftanın bitimine kadar istirahat et dedi, yarın inşallah 36. hafta doluyor, perşembe kontrole gideceğim, inşallah bebeğim 2 hafta daha sabreder en son 2680 gramdı
alicim herşey yolunda gidecek hiç merak etme..tüm tedbirler alınmış allahın izniylede 2 hafta daha geçecek ve bebeğin sağlıklı kucağına gelecek..telaş yok güzelimgeçen perşembe rutin kontrol için doktora gittim nst'ye girdim düzenli şiddetli kasılmalar çıkınca doktor bırakmam yatışın yapılacak dedi, ben şaşırmışken doktor tekerlekli sandalyeyi getirtmişti bile, odaya çıkartıp yatırdılar, kendimi tutamadım Ali'mde yaşadıklarım geldi aklıma, hüngür foşur ağlamaya başladım, eşim 2000 km uzağımda, hemen uçağa atladı geldi, tokoliz tedavisi yapıldı, akciğer geliştirici iğne vuruldu, diğer nstler iyi çıkınca birgün sonra taburcu ettiler, doktor 36.haftanın bitimine kadar istirahat et dedi, yarın inşallah 36. hafta doluyor, perşembe kontrole gideceğim, inşallah bebeğim 2 hafta daha sabreder en son 2680 gramdı
sağol premete evet randevu aldım artık p.tesiye çünkü tedavim iptal oldu..Papatyacım canım tedavinde pürüz çıkmasına çok üzüldüm. Normal zamanda sıvı olmadığına sadece tüp bebek tedavisi sırasında oluştuğuna göre ya vücut aldığın ilaçlara ya da yapılan bir işleme reaksiyon gösteriyor herhalde. İnşallah sorun bulunur ve hemen halledilir. Canım acaba sen düşündüğün o diğer doktora da mı görünsen. Belki farklı bir bakış açısı faydalı olabilir. Allah'ım biran önce yüzünü güldürsün inşallah.
Canım inşallah bebeğin 2 hafta daha dayanır ama olur da o daha erken gelmek isterse bile hiç telaşlanma o kendini kurtarmış artık. Biliyorsun ben Tolga'yı 36. haftanın içinde 2 kilo olarak doğurmuştum ve hiç küveze bile girmedi şimdi de maşallah çok sağlıklı ve neredeyse kiloda akranlarını yakalamak üzere. Senin yavrun şimdi bile Tolga'dan çok daha iyi durumda o yüzden hiç korkma. Herşey çok güzel olacak ve çok sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına alacaksın. Bir aksilik olmazsa doğumu ayın kaçına planlıyorsunuz, bebişin adı belli mi?
canım sıvı tüplerden yazıyor ama benim tüplerim bağlı ve rahim filmi temiz olduğundan tamamen vucüdüm buna rekasiyon gösterdiğini düşünüyorum..Tedavim iptal oldu bu arada...Benimde çocuk odası kıyafetlerle dolu allahtan gömme dolap var hepsini oraya koymuştum yerleştirmiştim gözüm görmüyor sadece sallanan mama sandalyesi odasında duruyorne diyeceğimi şaşırdım...netten bakmışındır kesin...rahminde su olanlar yokmu??varsa onlr ne diyor???
bende sendeki korkular var..birdaha hamile kalamama korkusu(çok uzak geliyor...ikiz bebek görünce hele de erkekse nutkum tutuluyor...sen mağazaları gezmişin.. benim gezmeme de gerek yok..evde bir bebek odası ve bir yığın bebek eşyası var..ne birilerine verebidm eşyaları..ne de bakabiliyorum...öylece duruyorlar...eskiden odanın tozunu almaya giriyordum..şimdi, onuda yapamıyorum...insanın bir tesellisi olmayınca kaybettiklerine dah da çok üzülüyor...
Alllahım tez zaman da hepimize acımızı hafifleteck bebekler gndersin inşallh.....inşallh isteyen hiçkimseyi bebeksiz bırakmasın...
sağol canım allah razı olsun...Tedavim iptal oldu...Canım yaaaa. Kıyamam. Muhakkak bir sebebi vardır. Doktorun bunu bulacak inan. Sen kendini bırakma. Güçlü olmaya çalış. Stres yapma. Demesi kolay tabii. Dışardan böyle teselli veriliyor ama, bebişin için güçlü olmalısın. Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin. Bol bol dua ediyorum senin için.
sağol canım allah senden razı olsun...ilaçlardan olduğunu düşünüyor dr.tedavim iptal olducanım ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum...
yine sıvı birikimi anlamıyorum bu nerden geliyo inşallah en kısa zamanda sebebi bulunur ve bebeklerine kavuşursun..
dualarım hep seninle ve mayptala cok dua ediyorum her aklıa geldikce ikinizin ismini söylüyorum..
allahım cok bekletmeden sağlıklı nasip etsin inşallahhh....
maytap canım sende başladın galiba tedavileriniz hayırlı uğurlu olsunn sağlıklı kuzucuklarınız tutunsun inşallahh...
teşekkür ederim canımmm allah razı olsun...aminnnnnnnnnnnnnn....hayırlı olsun gamzelikız. Rabbim sonuna kadar sağlıklı şekilde ulaştırmayı, bebişini kucağına sağsalim almanı nasip etsin
merhaba kızlar...tedavim iptal oldu.P.tesi çekilen sıvı dün yine kontrole gittiğimde sıvı oluşmuştu..P.tesi alınan sıvı kültüre gitti sonucu temiz hiç bir enfeksiyon ilhthap bulgusu yok.Tertemiz bir mukoz yanii..
Dr bunun tek bir sebebi aldığım estrofem hormonu bunun yaptığını söyledi..Ama öyle olsa bile daha önceki tedavilerimde niye olmadı????
Çok üzgünüm ve ne olduğuna dair fikir yürütemiyorum...Böyle olunca tedavi iptal oldu.Adet olmamı beklicem ve bu adetimlede ilaçsız olarak adetin 7 gününden itibaren hergün kan ve idrarda ve USG takip edilecekmiş ve yumurta çatlama olmadan sıvıda olmaz ise rahimde dondurulmuşlarım çözülüp transfer olacakmış ve hiç bir ostrojen hormonu verilmicekmiş...Ama ben bunalara ihtimal vermediğimden p.tesi günü için Dr Engin Bey den randevu aldım..Elimdeki tüm evraklarla gidip bu konuyu konuşacağım..Umarim bana çok mutlu edecek önümü açabilecek güzel şeyler söyler...
Dua edin bana kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?