Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

inşallah canım, derdi veren Allah dermanını da verirmiş, sen de yapılması gereken herşeyi yapıyorsun, bunun mükafatını da alacaksın, Rabbim yardımcın olsn

teşekkür ederim canım, 36. haftanın bitmesiyle ben de baya rahatladım, bebeğim inş 2 hafta daha sabreder ve hastaneden kucağımda sağsalim çıkarız

Papatya'cım üzüldüm ama hakkına böyle hayırlı demekki herşeyin bir zamanı var biz ne kadarda istesek üzülsek boş zamanı gelince yaşanıyor herşey işlerimiz zor oluyor malesef bizlerin ama napalım inşallah sonu güzel olucak hepimizin dikkat et kendine..

Canım yaaa. Demek ki senin vücudun verilen hormonlara karşı bir reaksiyon gösteriyor. Engin Beyden randevu alman iyi olmuş. Tüm raporlarına baktır bakalım. Kafandaki tüm soruları sor. İnşallah sorunun sebebi bulunur. İnşallah pazartesi tedavinle ilgili iyi gelişmelerle dönersin. Haberlerini bekliyorum.

canım cok üzüldüm yaa.. her şeyin hayırlısı elbet bundanda bir hayır vardır canım.. inşallah en kısa zamanda sebebi bulunur .. farklı dr gitmen daha iyi olucaktır . farklı bakış acısı ve yapılanları daha iyi farklı bir gözle değerlendirecektir..dualarımız seninle canım ...allahın izniyle yaşadıklarının ve emeklerinin mufakatını alıcaksın..

papatya başka bir dr a görünmek yada fikir almak iyi olmuş bencede ...senide çok iyi anliyorum çok zor oluyor bu iptaller...geçen tedavimde transfer günü iptal edelim demşti dr....şok olmuştum..klasik bir söz ama var bunda da bir hayır...sıkma canını...ptsi günü iyi haberlerle geleceksin inşallah....

oooo maşşalllahhkocaman olmuş bile...zamanında sağlıkla gelsin inşallah...

PAPATYACIM canım inşallah bundan sonra herşey yolunda gider allahım kalbinden geçenleri sana yaşamayı nasip etsin...bizler elimizden gelen herşeyi fazlasıyla yapıyoruz herşeyin hayırlısı olsun canım...

arkaslar erken ddogum da 7 aylık bebekde yanı her bebegı kuvezde ytırıyolarmı bırde erken dogumda ddogumu normal dogum yada sezaryan hngıısı oluyor normalde norml dogum da yapılıyormu bılgısı olan cvp verebılırmı

Papatya tdv iptal olamsına üzüldüm ama devam ederek negatif sonuçlansaydı kesin daha çok üzülürdük. Bu arada olumlu bir şey kültürünün negatif ıması demek ki enfeksiyon filan yok.
İnşallah yeni doktor derdine derman olur canım.

benim ilk bebeğim 33 haftalık doğmuştu, doğumdan iki gün önce akciğer geliştirici iğne yapılmıitı belki de o yüzden küvöze koymaya gerek yok dendi, sonra inlemeleri başlayınca yoğun bakıma alındı ama yine küvöze girmedi, oksijen takviyesi aldı, doğum da sezeryan oldu, doktor çok kolay normal doğum yaparsın ama bebek küçük olduğu beyni tam gelişmediği için normal doğum sırasında beyninde travma olabilir ve ömür boyu çekersiniz tedavisi yok demişti, o an için başka seçeneğimiz olmadığı için mecburen sezeryanı kabul ettik, ama ben hala doktorun sezeryan yapmak istediği için gözümüzü korkuttuğunu düşünüyorum, başka bir doktordan da 2500ün altındaki bebekler için sezeryanın tercih edildiğini duymuştum, ama yine de sanırım doktordan doktora değişiyor

Ben 6 aylık normal doğum yaptım öncekinde 38 haftalık sezaryen olmasına rağmen bu bebeğim 800 gramdı ve artık sezaryen için vakit bile kalmamıştı ve normal oldu. Doktordan doktora hastadan hastaya değişiyor bu karar bence.

Papatya inşallah tez zamanda bu sıvının nedeni bulunur. Daha önceden de yazmıştım benim yazıştığım siteden bir arkadaş çok sorunlar yaşadı Cemil Akgül'e gitti. Bir sürü kayıp, kimyasal gebelikten sonra geçen ay doğum yaptı. Bu doktorun çok deneyimli, sabırlı, hoşgörülü olduğunu söyledi. Defalarcada tavsiye etti. Sanırım daha öncede paylaşmıştım. Bir ara onunla da görüş istersen...

tedavim şimdilik rutin gidiyor:)hatta hızlı geçti vakit...yoğunluktan anlamadım bile...yarın toplama var..bakalım ne olacak:))
sen nasılsın?????

Aaa süper ciddende hızlı geçmiş bakalım kaç yumurta toplancak kısa protokolünde bu güzelliği var :)Ben iyiyim biraz moralsizdim kafam karışıktı doktorumu değiştirmeye karar verdim başka bi doktora gittim daha çok içime sindi sanki kendi doktorumuda seviyorum ama bi türlü ulaşamıyorum acil bişey olsa ulaşamıyacak olma fikri beni rahatsız ediyordu daha ilgili bi doktor buldum gibi şimdilik..Bebeklerimi kaybettiğim haftaya yaklaştım onunda gerginliği var sanırım üstümde korkular hiç bitmiyor yani...

merhaba kızlar ben döndüm malesef çok muhteşemdi aklım orda kaldı geçmişi okuyamıyorum umarım herkez iyidir bi gelişme değişiklik varsa yazarsanız sevinirim fırsat bulunca okumaya çalışıcam hepinizi öpüyorum

sinnuray allah kabul etsin nasıl gecti neler yaptın ?? nasılsın?? allah bizede nasip etsin inşallah ...hamilelik müjdelerimiz var arkadaşların .. sen ne yaptın ne karar verdiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…