merhaba kızlar ben döndüm malesef çok muhteşemdi aklım orda kaldı geçmişi okuyamıyorum umarım herkez iyidir bi gelişme değişiklik varsa yazarsanız sevinirim fırsat bulunca okumaya çalışıcam hepinizi öpüyorum
sinnuray allah kabul etsin nasıl gecti neler yaptın ?? nasılsın?? allah bizede nasip etsin inşallah ...hamilelik müjdelerimiz var arkadaşların .. sen ne yaptın ne karar verdiniz??
amin canım allah herkeze nasip etsin çok güzel geçti doyamadık oralara ee kim hamiş niye yazmadın bende beklemedeyim ayın 10 u adet günüm olmayım die dua ediyom ama ağrılarım başladı olucam galiba senin hamilelik nasıl geçiyo
amin canım allah herkeze nasip etsin çok güzel geçti doyamadık oralara ee kim hamiş niye yazmadın bende beklemedeyim ayın 10 u adet günüm olmayım die dua ediyom ama ağrılarım başladı olucam galiba senin hamilelik nasıl geçiyo
ben geldim bebeişm gamzem nasılsın bebemnaasıl buldum seni ama gezgüç
merhaba kızlar ben döndüm malesef çok muhteşemdi aklım orda kaldı geçmişi okuyamıyorum umarım herkez iyidir bi gelişme değişiklik varsa yazarsanız sevinirim fırsat bulunca okumaya çalışıcam hepinizi öpüyorum
Canım benim çok tşk amin inş. Dr dan aldığım bilgileri altta yazacağım..Papatya tdv iptal olamsına üzüldüm ama devam ederek negatif sonuçlansaydı kesin daha çok üzülürdük. Bu arada olumlu bir şey kültürünün negatif ıması demek ki enfeksiyon filan yok.
İnşallah yeni doktor derdine derman olur canım.
allah razı olsun alicim sağolasınPAPATYA canım, inşallah herşey güzel olacak, biraz daha sabır, dularımız seninle
sanırım ben atlamışım o yazıyı ama şuan not ediyorum ve onuda araştırım..sağol arkadaşım benim Arkadaşın ismi neydi direk kendisiyle yazışsam olurmu??Papatya inşallah tez zamanda bu sıvının nedeni bulunur. Daha önceden de yazmıştım benim yazıştığım siteden bir arkadaş çok sorunlar yaşadı Cemil Akgül'e gitti. Bir sürü kayıp, kimyasal gebelikten sonra geçen ay doğum yaptı. Bu doktorun çok deneyimli, sabırlı, hoşgörülü olduğunu söyledi. Defalarcada tavsiye etti. Sanırım daha öncede paylaşmıştım. Bir ara onunla da görüş istersen...
hoş geldin sefalar getirdin güzelim allah kabul etsin allah tüm ettiğin duaların ibadetlerini kabul etsin ve tez zamanda önümüzdeki ayda mucizeni sana versin ve sağlıklı kucağına almanı nasip etsinnn..merhaba kızlar ben döndüm malesef çok muhteşemdi aklım orda kaldı geçmişi okuyamıyorum umarım herkez iyidir bi gelişme değişiklik varsa yazarsanız sevinirim fırsat bulunca okumaya çalışıcam hepinizi öpüyorum
Amin canım amininşallah canım, derdi veren Allah dermanını da verirmiş, sen de yapılması gereken herşeyi yapıyorsun, bunun mükafatını da alacaksın, Rabbim yardımcın olsn
Evet selencim sabırlar tedavilere devam mucizemi alana kadar...allah yardımcımız olsunnPapatya'cım üzüldüm ama hakkına böyle hayırlı demekki herşeyin bir zamanı var biz ne kadarda istesek üzülsek boş zamanı gelince yaşanıyor herşey işlerimiz zor oluyor malesef bizlerin ama napalım inşallah sonu güzel olucak hepimizin dikkat et kendine..
Gittim güzelim aşağıda detaili yazacağım sizleri umarım sıkmıyorum sorunlarımlaCanım yaaa. Demek ki senin vücudun verilen hormonlara karşı bir reaksiyon gösteriyor. Engin Beyden randevu alman iyi olmuş. Tüm raporlarına baktır bakalım. Kafandaki tüm soruları sor. İnşallah sorunun sebebi bulunur. İnşallah pazartesi tedavinle ilgili iyi gelişmelerle dönersin. Haberlerini bekliyorum.
Herşeyde bir hayır var dır elbet sabırlar allahımdan tüm bu tedavilerimlerin sabrımın mufakatlarını bekliyorum bana inş tez zamanda mucizemi sağlıklı bir şekilde nasip eder..canım cok üzüldüm yaa.. her şeyin hayırlısı elbet bundanda bir hayır vardır canım.. inşallah en kısa zamanda sebebi bulunur .. farklı dr gitmen daha iyi olucaktır . farklı bakış acısı ve yapılanları daha iyi farklı bir gözle değerlendirecektir..dualarımız seninle canım ...allahın izniyle yaşadıklarının ve emeklerinin mufakatını alıcaksın..
sağol maytapcım senden de iyi haberler bekliyoruz kaç yumurta toplandı ne kadarı döllendi nasıl gidiyor durumlar haber ver olurmu?? Sen hangi merkeze gidiyordun dr. kimdi?papatya başka bir dr a görünmek yada fikir almak iyi olmuş bencede ...senide çok iyi anliyorum çok zor oluyor bu iptaller...geçen tedavimde transfer günü iptal edelim demşti dr....şok olmuştum..klasik bir söz ama var bunda da bir hayır...sıkma canını...ptsi günü iyi haberlerle geleceksin inşallah....
amin güzelim inş..sizlerin dualarınla bende mucizeme kavulacağım allahın izniylePAPATYACIM canım inşallah bundan sonra herşey yolunda gider allahım kalbinden geçenleri sana yaşamayı nasip etsin...bizler elimizden gelen herşeyi fazlasıyla yapıyoruz herşeyin hayırlısı olsun canım...
sağol gamzelikız...amin inş güzelim o güzel yüreğinden çıkan dualarınla sonsuz allah razı olsunnnteşekkür ederim canımmm allah razı olsun...aminnnnnnnnnnnnnn....
o kadar şaşkın ve üzgünümki anlatamam artık ne yapacaklarsa yapsınlar ve bu sıvının nerden geldiğini bulsunlarr...
koskoca dr. eğer bunu caresini bulamıcaksa ne diyeyim..
inşallah diğer denenecek tedavide herşey yolunda giderr...
şunu unutmaki hep dualarımdasın canım benimmmm...kendim kadar senin içinde cok istiyorummm...
umarım diğer gittiğin dr,dan umut verici haberler alırsın...
Arkadaşlar merhaba..Sizleri son bir kaç aydır sıkıntılarımla tedavilerimle burda sıkıyorum biliyorum ama sizlerden başka beni anlıyan başka insanlarım yok..Hepiniz farklı tedavilerle farklı olaylar yaşadığınızdan belki kıyısından köşesinden fikir verebileceğinizi bilgiğim için ve bana verilen her fikiri önerileri alıp araştırdığım için sizlerle paylaşıyorum..Umarım buda son olur..
Engin Bey ile görüşmemizde ilk başta bugüne gittiğim tüm dr hepsini tanıyor olması ve çalışmalarını biliyor olması benim için bir artıydı.Yaşadıklarımı bir bir dinledi.Ben kendsine mail atmıştım 3 ay önce gitti onuda bilgisyarından yazdırdı okudu ve sorularla sorarak oralara not etti..
Bilmek istediklerine tek tek cevap verdim..
Sonuç ise şöyle:
1.Son çekilen rahim filmim (mart 2011) de rahim yapısı üst kısmından düz olması gerekirken hafif içeriye doğru V şeklini almış.Ve film üzerinde radyomar ok işaretleriyle belirtmiş.Bana kendi dr. Selman bey hiç birşey demedi sorun yok dedi.
Oysaki Engin Bey dediki , burası düz olamlı hamile kalmayı zorlaştırır.Histeroskopi yapıldığından alttan ameliyata girdiğinizde neden Selman bey buna müdehale etmedi dedi.Gözden kaçırmış olabilir dedi.Çok basit bir işlemle düzliyebilir dedi.
Bu olay aynı zamanda alınan ostrojen hormonlarınla daha fazla dararlma yaparak sıvı artırımını neden olabilir dedi.İlla olacak anlamına gelmez ama hikayeniz doğum sonrası sıvı oluşumunu yaptığından ve bu filmde bu görğldüğünden olma olasığı yüksektir dedi.
2.Tüpleri bağlı olup birde aşağıdan yakılarak kapatıldığınan sıvının tüplerden gelme durumu ise 0 sıfırın altında 0000 dır dedi.Yani %1 bile değil dedi.
Bana önerdiği şu:
1.Dondurulmuş 5 gün ebriolarını hibe etme dedi.Bunlar bizler ve hastalarımız için altın değerindedir önemli olan onların resminede bakmak lazım gerçekten iyimi diye.Ama sana verilen embriolar bakarsam çok iyi onlarda bunlara yakın ise iyi anlamına gelir dedi.Görmeden net birşey diyemem dedi.
Bunlarla ilaç almadan denemeni tavsiye ederim dedi.Emek ve para harcanmış dedi.Umarımda iyi olur dedi.Tutmaz ise de izlemem gerek yollar şöyle:
1.Altan histeroskopi ile ameliyat olup rahimi düzeltmek ve aynı ameliyat masasındayken laperoskopi üstten girip bağlı olan tüplerin durmunu incelemek.Tüpler gerçekten çok kötü vahim ise onları orda bırakmaktan ziyade onları ordan almaktır dedi.Daha önce benim tüpleri bağlıyan Prof Lemi Bey içinde şöyle dedi.İşini düzgün dopru yapan bir dr dur dedi.Bağlamak yerine bunları neden almadı dedi? Belkide yapışıklık olayı çok yoğun ise onları almak zor olduğundan da olabilir dedi.Görmeden yorum yapmak doğru değil dedi.
2.Ameliyattan sonra tekrar normal tüp bebeğe başlamak dedi.
YADA
Ameliyat olmak istemiyorum derseniz dedi tekrardan tüp bebek yolla başlamak ve deneme yanılma sıvı oluşumunu engellemek için özel bu uğraşlar hileler yaparak denemek ama tutmaz ise o ameliyatların benim için kaçınılmaz olduğunu söyledi..
Bana soracak olursanız yaklaşımı nasıldı diye..Araştırıcı dinleyici soru cevapları detaili ve para için önce bu sonra bu demedi ortaya şıkları verdi.Maddi ve manevi beni neler bekliyebilir hakkında fikir vermek , ameliyat için maliyetleri de söyledi.Çapada da yaptığını özellerde de yaptığını söyledi.Bu herkesin maddi durumuna göre hasta kendi karar verdiğini konforlumu konforsuzmu vs..anlıyacağınız.
Ben hamileliğimde selman beyin takibinin bence iyi olmadığını hatta riskli gebelik dr Prof Recep Bey gitiğimi (bunuda tanıyor) ama bana kan sulandırıcı iğne yada vitaminler vs destekleri vermediklerini ve bir sürü yapılabilecekler şeylerin sonradan öğrenmem beni çok yıprattı dedim.
Banada şunu söyledi.Bazı dr. tüp bebekte çok iyiler rakip tanımazlar dedi , bazıları doğum takibini bebek takibini çok iyi yaparlar dedi.Çok nadirdir her ikisini iyi yapan dedi.
Ben hem tüp bebek , hem gebelik takibi , hem kadın hastalıklarında çeşitli uzmanlık alanlarını yapıtım halen çapada devam etmekteyim dedi.Ben maddiden ziyade maneviyat çok daha önem veririm dedi.Hastaya en doğru yolu en olması gerekenleri sadece maddi bakmayan biriyim.Gerçekten bu izlenmini ben orda görüşme odasındayken aynı anda 3 tane ayrı hastaylada ilgilendi.Acil bir hastası geldi 41 yaşında çoğu olan bir kadın aşırı kanaması varmış hemen taksi çağırtırdı hastaneye gönderdi hatta ondan öncesi eşini aradı maddi olarak çapamı özel hastanemi diye sordu.ona göre hastayı yönlendirdi.Ameliyat için (benim odamdayken) tek tek aradı hazırlık için bilgiler verdi hemşire yada asistanlarına bırakmadı.Yani bire bir kendi o kişilere ulaşarak yönlendirme yaptırdı ve benden sonra oraya gidecekti.
Bunlara bire bir tanık oldum..Bilmiyorum tabii arkadaşlar kim doğru kim yanlış ama bana dediki bir dr güvenmelisin ve onda yol almalısın dedi.Ben sana Engin Selman Lemi diyemem dedi sen kendin karar vericen dedi.Bende dedimki Selman beye güvendim orda hamile kaldım diye ama gelin görün ki son 3 tedavimde hem maddi hemde manevi çok yıprandım ve sizden öğreniyorum ki rahimde içeriye doğru V şekli var.Bana bunu Selman bey demedi.Nasıl güveneyim dedim??
Hiç birşey demedi bana.Karar sizin dedi.
İşte böyle arkadaşlar..Uzun oldu ama belki benim göremediklerimi siz görebilrisin yazdıklarımdan.Fikir fikirden üstündür.
Şuanki kararım ilaçsız olarak dondurulmuşlarımı Selman beyde yapmak..Sonrası allah kerim(
tatlım dr cok önemli selman beye güvendiğinde hamile kalmışsın... bende hangi dr güvensem sevsem hamile kaldım inandırmakta cok önemli kafandaki soruları cevaplayan hangi dr sa bence ona devam et.. şuan kararın en mantıklı bence dondurulmuşlarla ilaçsız devam etmen en mantıklı.... çünkü bu sürecte sana cok ilaç yüklediler vucudun reaksiyon verdiğini düşünüyorum ben o yüzden bol bol meyve ve sebze ye o toksinleri vucudun ve özellikle rahimin atsın...engin beyi seni cok iyi anlamış sana bir cok secenek sunmuş bence şu sıvının ortadan kalkmasını sağlamak gerek bence bunun için de kesin tanı ondan sonra dondurulmuşlarla deneemen daha mantıklı ebriyoların bildiğim kadaryla cok iyiydi tutmaması bence hormonlar :26: bunu engin bey ortadan kaldırırsa bence her şey düzelicektir... takdir allahın tabii er gec olucak ama sen umudunu kaybetme ben inanıyorum her içinde az da umut olan her kez bebişine kavuşucak..bizim minikler nazlı allahın izniyle gelicekler...
Arkadaşlar merhaba..Sizleri son bir kaç aydır sıkıntılarımla tedavilerimle burda sıkıyorum biliyorum ama sizlerden başka beni anlıyan başka insanlarım yok..Hepiniz farklı tedavilerle farklı olaylar yaşadığınızdan belki kıyısından köşesinden fikir verebileceğinizi bilgiğim için ve bana verilen her fikiri önerileri alıp araştırdığım için sizlerle paylaşıyorum..Umarım buda son olur..
Engin Bey ile görüşmemizde ilk başta bugüne gittiğim tüm dr hepsini tanıyor olması ve çalışmalarını biliyor olması benim için bir artıydı.Yaşadıklarımı bir bir dinledi.Ben kendsine mail atmıştım 3 ay önce gitti onuda bilgisyarından yazdırdı okudu ve sorularla sorarak oralara not etti..
Sonuç ise şöyle:
1.Son çekilen rahim filmim (mart 2011) de rahim yapısı üst kısmından düz olması gerekirken hafif içeriye doğru V şeklini almış.Ve film üzerinde radyomar ok işaretleriyle belirtmiş.Bana kendi dr. Selman bey hiç birşey demedi sorun yok dedi.
Oysaki Engin Bey dediki , burası düz olamlı hamile kalmayı zorlaştırır.Histeroskopi yapıldığından alttan ameliyata girdiğinizde neden Selman bey buna müdehale etmedi dedi.Gözden kaçırmış olabilir dedi.Çok basit bir işlemle düzliyebilir dedi.
Bu olay aynı zamanda alınan ostrojen hormonlarınla daha fazla dararlma yaparak sıvı artırımını neden olabilir dedi.İlla olacak anlamına gelmez ama hikayeniz doğum sonrası sıvı oluşumunu yaptığından ve bu filmde bu görğldüğünden olma olasığı yüksektir dedi.
2.Tüpleri bağlı olup birde aşağıdan yakılarak kapatıldığınan sıvının tüplerden gelme durumu ise 0 sıfırın altında 0000 dır dedi.Yani %1 bile değil dedi.
Bana önerdiği şu:
1.Dondurulmuş 5 gün ebriolarını hibe etme dedi.Bunlar bizler ve hastalarımız için altın değerindedir önemli olan onların resminede bakmak lazım gerçekten iyimi diye.Ama sana verilen embriolar bakarsam çok iyi onlarda bunlara yakın ise iyi anlamına gelir dedi.Görmeden net birşey diyemem dedi.
Bunlarla ilaç almadan denemeni tavsiye ederim dedi.Emek ve para harcanmış dedi.Umarımda iyi olur dedi.Tutmaz ise de izlemem gerek yollar şöyle:
1.Altan histeroskopi ile ameliyat olup rahimi düzeltmek ve aynı ameliyat masasındayken laperoskopi üstten girip bağlı olan tüplerin durmunu incelemek.Tüpler gerçekten çok kötü vahim ise onları orda bırakmaktan ziyade onları ordan almaktır dedi.Daha önce benim tüpleri bağlıyan Prof Lemi Bey içinde şöyle dedi.İşini düzgün dopru yapan bir dr dur dedi.Bağlamak yerine bunları neden almadı dedi? Belkide yapışıklık olayı çok yoğun ise onları almak zor olduğundan da olabilir dedi.Görmeden yorum yapmak doğru değil dedi.
YADA
Ameliyat olmak istemiyorum derseniz dedi tekrardan tüp bebek yolla başlamak ve deneme yanılma sıvı oluşumunu engellemek için özel bu uğraşlar hileler yaparak denemek ama tutmaz ise o ameliyatların benim için kaçınılmaz olduğunu söyledi..
Bana soracak olursanız yaklaşımı nasıldı diye..Araştırıcı dinleyici soru cevapları detaili ve para için önce bu sonra bu demedi ortaya şıkları verdi.Maddi ve manevi beni neler bekliyebilir hakkında fikir vermek , ameliyat için maliyetleri de söyledi.Çapada da yaptığını özellerde de yaptığını söyledi.Bu herkesin maddi durumuna göre hasta kendi karar verdiğini konforlumu konforsuzmu vs..anlıyacağınız.
Ben hamileliğimde selman beyin takibinin bence iyi olmadığını hatta riskli gebelik dr Prof Recep Bey gitiğimi (bunuda tanıyor) ama bana kan sulandırıcı iğne yada vitaminler vs destekleri vermediklerini ve bir sürü yapılabilecekler şeylerin sonradan öğrenmem beni çok yıprattı dedim.
Banada şunu söyledi.Bazı dr. tüp bebekte çok iyiler rakip tanımazlar dedi , bazıları doğum takibini bebek takibini çok iyi yaparlar dedi.Çok nadirdir her ikisini iyi yapan dedi.
Ben hem tüp bebek , hem gebelik takibi , hem kadın hastalıklarında çeşitli uzmanlık alanlarını yapıtım halen çapada devam etmekteyim dedi.Ben maddiden ziyade maneviyat çok daha önem veririm dedi.Hastaya en doğru yolu en olması gerekenleri sadece maddi bakmayan biriyim.Gerçekten bu izlenmini ben orda görüşme odasındayken aynı anda 3 tane ayrı hastaylada ilgilendi.Acil bir hastası geldi 41 yaşında çoğu olan bir kadın aşırı kanaması varmış hemen taksi çağırtırdı hastaneye gönderdi hatta ondan öncesi eşini aradı maddi olarak çapamı özel hastanemi diye sordu.ona göre hastayı yönlendirdi.Ameliyat için (benim odamdayken) tek tek aradı hazırlık için bilgiler verdi hemşire yada asistanlarına bırakmadı.Yani bire bir kendi o kişilere ulaşarak yönlendirme yaptırdı ve benden sonra oraya gidecekti.
Bunlara bire bir tanık oldum..Bilmiyorum tabii arkadaşlar kim doğru kim yanlış ama bana dediki bir dr güvenmelisin ve onda yol almalısın dedi.Ben sana Engin Selman Lemi diyemem dedi sen kendin karar vericen dedi.Bende dedimki Selman beye güvendim orda hamile kaldım diye ama gelin görün ki son 3 tedavimde hem maddi hemde manevi çok yıprandım ve sizden öğreniyorum ki rahimde içeriye doğru V şekli var.Bana bunu Selman bey demedi.Nasıl güveneyim dedim??
İşte böyle arkadaşlar..Uzun oldu ama belki benim göremediklerimi siz görebilrisin yazdıklarımdan.Fikir fikirden üstündür.
Şuanki kararım ilaçsız olarak dondurulmuşlarımı Selman beyde yapmak..Sonrası allah kerim(
maytapın yumurta toplaması bugündü inşallah herşey yolunda gider onun için de...
Sonuç ise şöyle:
Bana önerdiği şu:
YADA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?