Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

papatya peki dondurulmuş tedavisinden önce rahim düzeltilemezmi???anlattığın kadarıyla dr engin bey çok tecrübeli...donmuşlarlar orda deneyemezmisin??eğer selman bey rahimdeki bozukluğu görmemiş ise bu onun çok dikkatsiz olduğunu göstermezmi???sonuçta senin sorunun sıvı problemi...bunu atlamamılıydı dimi??tabi en iysini sen bilirsin:))

ben ankardaayım papatya...doktorum tolga ecemiş....dün opu vardı..11 tane alındı 8i döllendi...bakalım ne olacak???

slm map...dün 11 tane toplandı..9u olgunmuş..8i döllenmiş....

bide kan iğnesi günde 2kez artık
sen nasılsın???

maytap tedavin hayırlı olsun allahın izniyle güzel haberlerle gelirsin inşallah..rabbim gönlüne göre versin...

teşeşkkürler gamze...yüzdük yüzdük yine kuyruğuna geldik:)sen nasılsın???

iyiyim canım... dinleniyorum bol bol..akıntım beni korkutuyor dr fitil verdi kullandım ama cok korkuyorum kullanırken.. 1 ay önce yine fitil kullandım sabahı kanamam başladı hamileler için nasıl kullanıcağı da yazmıyor...

gamzelikızı bilmiyodum allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş sizede bebişle gitmek nasip olşur o kadar çok bebekle gelen vardıki ben bile olunca bebeğimlede gelecem dedim bu arada adet oldum umudum yoktu zaten çalışamamıştık ama bu ay olmasını çok istiyodum şimdi üç ay daha korunmayı düşünüyorum ocak artık ocak annesi olmak istemiyorum herşeyin hayırlısı rabbim vermek isterse korunurkende verir ama bu kadar bekledim madem yazıda atlatırım heralde

canım büyük geçmiş olsun sen kızımıızı bence fazla yoruyorsun gibi geliyor bana artık istirat et annesi kızımızı ayşemizi yorma..allahın izniyle herşey yolunda gidecek...
papatyacım bu arada söyliyim bende benim kızımın adınıda yaz Ayşe olucak canım kızımın adı orda isim görünce heyecanlandım benide yaz istedim..
elbette..

peki nicki nedir ? girer geçmişi okurum..sağol canım..

sen nasılsın???
hadi hayırlısı canım benim allah bu sefer yolunu açık etsin güzel haberlerle dönersin

canım benim sendeki rahim yapısı nasıl? Bana özelden resmini çekip göndersen olurmu??Yada faceden resim gönderebilrisin mesajdan..Yanlış yazdım cerrahpaşda hep o iki hastaneyi karıştırım..
Bana dediki ameliyatlar kolay ameliyatlar değil di riskleri var dedi herhalde ameliyat sonrası için tedavi süresini kast ettim sanırım..Net birşey demedi..
Aslında dondurulmuşlardan önce elbette yapılabilir ama şuan inan o psikolojide değilim yada ne bileyim sanki ilaçsız olumlu olurmu diye öff kararlar zor be güzelimm ama kaçınılmaz olduğunu biliyorum artık bakalım..ama sanırım bundan sonrası için hamile kalsam bile Engin bey olacak doktorum..

bu durumdaki rahimle hamile kalamasın demedi bana ama zorlaşır dedi..ilaçsız tavsiye etti ama olumsuz olursa ameliyat kaçınılmaz dedi bana..zor tedavi maddi ve manevi beni beklediğini söyledi..
Artık hakkımda hayırlısı ama hamile kalsam bile engin bey dr olacak..
Bu arada yumoşların süper canım bu sefer olacak eminim allahın izniyle 23 nisan çocuk bayramında çocuklar gibi sevineceğiz hayırlısınla

canım senin yüreğin çok temiz o mübarek topraklardan aldığının topladığın nurlarla hayırlısınla 3 vakte kadar verecek rabbim sana mucizeniii

Papatya

Canım Yaren 58 nicki. Sana yardımcı olmaya çalışacaktır...

Son düzenleme:

Papatya'cım başka bi doktorla görüşmen bence gayet isabetli bir karar her doktor farklı tecrübeler yaşamış oluyor birinin karşılaşmadığı bi durumla diğeri karşılaşmış olabiliyor o yüzden denemekte fayda var..İnşallah en kısa sürede doğru tedavi uygulanır ve bu stres, atarsın kafandan dualarımız seninle..

sen nasılsın???

Maytap inşallah bu sefer kaliteleride çok iyi olucak daha umutla devam ediceksin tedavine okuldan izin alabilcekmisin transfer sonrası dinlenme için bi kaç gün??

Maytap inşallah bu sefer kaliteleride çok iyi olucak daha umutla devam ediceksin tedavine okuldan izin alabilcekmisin transfer sonrası dinlenme için bi kaç gün??

slm:)evet alırım izin mutlaka..opudan sonra almadım ama transfer sonrası alacağım....

sen nasılsın??nasıl gidiyor??

Papatya

Canım Yaren 58 nicki. Sana yardımcı olmaya çalışacaktır...
çok tşk ederim

Son düzenleme:
Canlar nasılsınız sık giremiyorum nete biz çok şükür iiyiz 20 nisana gün aldık nasip olursa doğum o gün olacak dua edin benim için benim hep dualarımdasınız umarım herkes iyidir Allaha emanet olun hayırlı cumalar

hayırlı cumalar tatlım... dualarımız seninle ...az kalmış hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah

hayırlı olsun canım, Rabbim sağsalim kucağına alabilmeyi nasip etsin. bizim de günümüz belli oldu, nasipse 15 nisanda saat 8.30da sezeryana gireceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…