Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

PAPATYAcım, farklı bir doktora gitmen iyi olmuş, sebebini bilmek insanı rahatlatıyor, çok şükür çözümü de var, biraz yorulacaksın ama inşallah sonucu çok güzel olacak, tüm güzellikler seninle olsun

kızlar selam....8yumurtadan 3ü iyi kalite diğerleri ikinci kaliteymiş.....pazar günü transfer var....dualarınızı eksik etmeyin.....

Doğum yapıcak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun çok az kaldı bebişlerinize kavuşmanıza bizlerede dua edin lütfen..

kızlar selam....8yumurtadan 3ü iyi kalite diğerleri ikinci kaliteymiş.....pazar günü transfer var....dualarınızı eksik etmeyin.....

dualarımız seninle tatlım ... allah senin ve eşinin yüzünü hayırlısıyla güldürsün....

canım çok iyi bir durum güzelim.Pazar günü olacak olan transferin kaçıncı günü?? 5.gün embriosumu olacak??
Güzelim bu sefer iyi sonuçlarla döneceksinz canım bu sefer herşey yolunda gidecek tüm dualarımız seninle allahım hayırlısınla sana mucizelerini nasip etsinnn...aminnn
2 tane transfer olacak değil mi?

Doğum yapıcak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun çok az kaldı bebişlerinize kavuşmanıza bizlerede dua edin lütfen..

teşekkür ederim, inşallah sizin doğum tarihleriniz de gelecek, bana 37. 38. haftaları görmek hayal gibi geliyordu, hamileliğin başında burada doğum vakitleri gelen arkadaşları görünce çok heyecanlanıyor, acaba bizim için de o vakitler gelecek mi diyordum, çok şükür bu vakitlere eriştik, inşallah sizler de erişeceksiniz

Merhaba herkese
Bu konu başlığını okuyunca bende biriki kelime yazmak istedim..Bende bu sabah 6 aylık doğan ve 9 gün yaşayabilem minik kuzumu MERT imi toprağa verdim.. Ne kadar zor bir acıymış ne kadar dayanılmazmış.. Sizler nasıl dayandınız nasıl sabrettiniz..Allahım dayanma gücü verir dediler ama ben hala ağlıyorum günlerdir bittim tükendim bu günde onu toprağa koydum... Allahım ne kadar zor bir gündü.. Sizlerse yeni bebeklerinizin haberlerini yazmışsınız ne kadar güzel ..
İnşallah hepiniz yaşadığınız acıları bir daha asla yaşamazsınız..ben de tabii..

BEnide aranıza kabul ederseniz sizlerle acımı en iyi anlayanlarla paylaşmak isterim..

Allahım sen daha büyük acı verme...

Başın sağolsun canım...Allah sabır ve dayanma gücü versin...

Arkadaşım Allah sana bol sabır versin. Yazdıklarını görünce gözlerim doldu yine. Her yeni melek annesiyle birlikte acım depreşiyor. Nasıl dayandınız nasıl sabrettiniz demişsin ya dayanmak, sabretmek çok zor ama başka çaren olmadığı için sabretmeye çalışıyorsun işte, bir de yeniden anne olabilmek umudu insanı ayakta tutuyor. Ben oğlum Mete'yi kaybedeli 2 sene dolmak üzere üstelik yakın zamanda yeniden anne oldum ama onun yeri dolmuyor, acısı içimden çıkmıyor yine de şükürler olsun ki şu an beni hayata bağlayacak bir sebebim var. Şu an acın çok yeni sanki kabus görüyor gibi hissediyorsundur kendini ya da biri çıkıverip çocuğun yaşıyor yanlışlık olmuş ölen senin çocuğun değilmiş deyiverecek gibi yani bana öyle olmuştu. Bir süre bu inkar sürecini yaşayacaksın sonra yavaş yavaş kabuleneceksin işte o zaman acın derinleşecek ama bu aynı zamanda acınla yaşamaya başarmaya başladığın sürecin de başlangıcı. Bizim acımız hiçbir zaman yok olmuyor sadece onunla yaşamayı öğreniyoruz. Çevrende sana saçma sapan şeyler söyleyen insanlar olacaktır, insanlardan seni anlamasını bekleme bu seni daha çok üzer. Seni ancak aynı acıyı yaşamış insanlar anlayabilir. Hiçbir şeyi içine atma biz seni dinlemek için her zaman buradayız.

Alicim ve Gelincik sezeryan günleriniz belli olmuş nihayet yolun sonuna geldiniz ve yeni bir hayatın başlangıcına... Sizler için çok seviniyorum, size rahat bir doğum diliyorum ve buraya bebeğimle birlikte evimdeyim yazacağınız anı sabırsızlıkla bekliyorum.
Nuraycım hoşgeldin canım. Allah ettiğin duaları ibadetlerini kabul etsin. Kutsal topraklar sana çok iyi gelmiş yazdıklarından belli moralinin yüksek olduğu. Seni böyle gördüğüme çok sevindim. İnşallah önümüzdeki günlerde herşey gönlünce olur.
Maytapcım inşallah pazartesi günü transferin çok güzel geçer ve bundan sonra sadece doktora bebeğini görmek için gidersin. Allah emeklerinin karşılığı versin canım.
Ve Papatyacım canım arkadaşım kaç gündür yazdıklarını, çırpınışlarını okuyorum ama yazmaya ancak fırsat bulabildim. Gittiğim doktorun tespitleri çok yerinde olmuş, çok güven verici geldi bana. İnşallah bu sefer ilaçsız olarak tüp bebek tutar ama olmazsa bence Engin Bey'le devam et. Bu sene bu iş olacak canım içini ferah tut.
İnşallah atladığım birşey yoktur. Biz oğlumla iyiyiz çok şükür. Benim doğum iznim bitti. Devlet baba ve kocam sağ olsun 2 yıl ücretsiz izin aldım evlat hasretiyle yandığım günlerin acısını çıkarmak istiyorum. Tolgamla hepinizi öpüyoruz.

Basin sagolsun arkadasim...Allah bol sabir versin...Hepimiz ayni acilari yasiyoruz ama acilarimizi burda paylastikca biraz olsun azaltiyoruz....MAYtap cim insallah hayirli sonuclar alabilirsin bu sefer hayirlisi olsun insallah....Dogum yapacak arkadaslarada bebeginizi Allahim kucaginiza almayi nasip etsin insallah...Insallah Allah bizlerede nasip eder...

Dayanıyor gibi oluyorsun dışarıdan bakıldığında, ama için hep sızlıyor. Şimdi akıttığın gözyaşların, bir vakit sonra içine dökülmeye başlayacak, azar azar ama hiç kesilmeden. Bebeğine birgün kavuşacağını bilmekten başka hiçbirşey teselli edemez seni onun için bu fikri aklından hiç çıkarma arkadaşım. Meleklerimiz bizi bırakmadı. Cenettin kapılarında bekleşiyorlar.

Başın saolsun arkadaşım hepimiz biliyoruz bu acının nasıl yürek yaktığını nasıl bi müddet hayattan kopardığını tek tesellimiz meleklerimizin cennette olduğunu bilmek Allah sabır versin...

başın saolsun...allah sabır versin...seni bizden iyi kimse anlamaz...acı ,sızı hep oluyor içinde..hiç geçmiyor...ama yaşamaya da devam ediyoruz...senin de dediğin gibi allah beterinden herkesi korusun

arkadaşlar transfer oldu...2 tane 5.gün embriyosu...embriyolar gayet iyiymiş.. o yüzden tek olsun dedim ama embriliyog riske atma.şans 2de daha fazla hem 2side kesin tutacakmı bakalım dedi...dr.da 2dedi ve çok umutluydu..umarım öyle olur arakdaşlar..test tarihim 20 nisan......

Maytaap güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim inşallah herşey yolunda gidicek 20 Nisana kadar vakit geçmez şimdi sana :)) Kaç gün dinleniceksin??İki embryo transferi yasak değilmiymiş gerçi doktorlarda duruma göre davranabiliyormuş sanırım öyle okumuştum bi kaç yerde hayırlısı olsun hakkında dua ediyorum sana..

perşembeye kadar raporluyum...evet 20 nisana kadar geçmez zaman ama bu sefer 10gün var...10gün çabuk geçer:)benim bu 3.deneme donmuşlarıda sayarsak 4 hatta...belki ondandır diyecem ama duruma görede olabilir..inana sen söyleyince geldi aklıma ...yasağı filan da unuttum.sen nasılsın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…