Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

hayırlı olsun maytap...maşallah iyi geçmesine cok sevindim dualarımız seninle canım...

canımm cok gecmişler olsun rabbim gani gani sabırlar versinler cok zor..inşallah birdaha böyle birşey yaşamassın ve bu son olur..
acısı cok zor atlatabilmek heleki daha zor ama zaman herşeyin ilaçı ve zamanla herşey rayına oturuyor..
allahım cennteine buluşturucak hepimizi..

iyi akşamlar kızlarr nasılsınız...

sinannuray canım gelmişsin umreden allahım kabul etsin rabbim hepimize orlara gitmeyi göremeyi nasip etsin inş. duların kabul olsun...

papatyamm canım yazını okudum başka dr. gitmişsin durumun cok karışık inan ne akıl verceğimi şaşırdım..sen sana kafana ne yatıyo onu yap inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olsun..ama rahimdeki sorunu kendi dr. görmemesi cok garip gerci benimde rahim filmini ceken dr. hiç birşey yok demişti ama kendi dr. sağ tüp tıkalı demişti..

maytap hayatım hayırlı uğurlu olsun transferin yapılmış..inş. iki mercimeğinde sana sıkı sıkı tutunur ve güzel haberlerini alırız..
ne olur aklına hiç olumsuzluk düşüncesi sokma olumlu düşün ben hep en başından beri olumlu yaklaştım..
inanıyorumki bu defa bu iş oldu..
dualarımdasınız...

bana gelince kendimden bahsedeyim gecen haftalarda kahve lekenmelerim gelmişti ama dr. korkulacak bişey olmadığını dikkat etmem gerektiğini söyledi neysekide dikkat ettim ama 4 gün sonra kanamaya döndü lekeler onun öncesinde kesiyi falan görmüştük..neyse kanamanın olduğu gün hemen acil dr. gittik ve bebeğimiz canlanmış ve kalbi atıyor gördük cok şükür..kanamaların sebebi keseye bağlı değil dedi dr,umuz keseden uzak ve rahim ağzıda kapalı korkulacak birşey yok dedi yatak istirahati verdi ve sürekli yatıyorum wc harici..
ve cok şükür kanaman 1 gün sürdü ve sonrasında lekenme tarzında ara ara devam etti...
allah cok şükür iyiyiz inş. hepte böyle oluruz..Allahım bütün hamilelere sağlıklı kucaklamayı nasip etsin..

Bikaç gün dinlenirsin rahat rahat bu sefer ailelere söyledinizmi??ben iyiyim bugün 19+2 günlük olduk tam ikizleri kaybettiğim hafta gün bugün aklımda o zmnlar vardı hep insan düşünmemeye çalışsada bazen elinde olmuyor malesef...

selen seni cok iyi anlıyorum... haftalarımız yaklaştıkca korkularımız da büyüyor normal olarak allahın izniyle 38. hafataları görücez inşallah bak ne güzel bugünü attattın ...bizim bebişlerimiz nazlı...daha dikkatli ve bilinçliyiz...allah bütün hamilelerin hayırlısıyla bebişlerine kavuşmayı ve hamile kalmayı isteyen arkadaşlarıda en kısa zaman da güzel haberler almayı nasip etsin inşallah..

Başın sağ olsun canım. Ben de yaklaşık 10 ay önce 25 haftalık doğan oğlumu kaybettim. Benim oğlum da 4 gün yaşamıştı. O süreci yaşamak gerçekten çok zor.Canım neden erken doğdu? İnşallah nedeni ortadan kaldırıp vakti gelince yeniden bu mutluluğu yaşarsın. Bir de canım ben 4 gün hep süt sağıp götürmüştüm. Sütüm olsundiye de bir sürü şey içtim yedim. Gerçekten de çok sütüm olmuştu. Sonrasında ise sütüm kesilsin diye uğraştım. Doktor dostinex diye ilaç verdi. Belki üzüntüden sormak aklına gelmemiştir. O da insanı psikolojik olarak çok yıpratıyor. İlacı tavsiye ederim canım...Hemen kesiyor... Allah sabırlar versin...Onlar inşallah bizlere cennette şefaatçi olacaklar...

Canım başın sağolsun. Rabbim meleğinle cennette koynuna almayı nasip eder inşallah.Rüyalarında buluştursun. Bu acıyı atlatmak çok zor. Hiçbir evlat gidenin yerine konmuyor ama hayata bağlayan bir sebep oluyor. Allah bir an önce meleğinin kardeşini sana göderir inşallah. İçini dökmek için bol bol yaz buraya elimizden geldiği kadar san destek oluruz. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

bu sefer herkes biliyor...sadece okulda bilmeyenler var....sen aklından kötü düşünceleri kov...bak atlatmışın...........bundan sonrası daha çabuk geçecek inşallah...............

inşallah gamzeli kız....dualarını eksik etme...seninde herşey yolundaymış sevindim:))inşallah herşey hep böyle güzel gidecek...

çok güzel haber bu. Bebeğin sana tutuncak inşallah. 20 nisanda burdan güzel haberini alcaz

İnşallah 38leride görürüz hayal gibi geliyor şimdi düşününce nasıl geçer bu zaman diyorum çalışmayıp evde oluncada vakit hiç geçmiyormuş tembelliğede fena alıştımm :)) senin nasıl iş hayatı ve hamilelikle aran??

bu sefer herkes biliyor...sadece okulda bilmeyenler var....sen aklından kötü düşünceleri kov...bak atlatmışın...........bundan sonrası daha çabuk geçecek inşallah...............

İnşallah sendende güzel haber gelsin inşallah ve diğer tüm arkadaşlardan hep beraber geçirelim inşallah bu zamanı

gamzeli kiz bebişin tutunmaya yer alıyor ve biraz yoruluyor ondan lekeler kalıyor kazı çalışmaları içeride kolay olmuyor biliyorsunuz onun için annesi sende bebeişine yardım et ve güzel güzel uzanıp bol bol dinlen lütfen onunda işi kolaylaşır annesi canım kucağına allahın izniyle sağlıklı alacaksın bunun için tedbiri elden bırakmak yok olurmu?? çok öpüyorum seni ve bebişini..)::)

canım premetem benim kader arkadaşımmm...tüm güzel dileklerin için çok tşk ederim..bakalım inş ilaçsız olarak tedavi deniyeceğiz ve hayırlısı olur ama kesinkez dr.ENgin bey olacak hamilelik sürecimin dr ve ondan sonrası içinde...

canım maytapım benimmm inş olacak canım 20 nisanı dört gözle bekliyorum sen şimdi yarı hamiş olarak bana çok dua et olurmu)::)allahım gönlüne göre versin ve seninde artık yüzün gülsün..Dondurulmuşların varmı?

sağol alicim...bana 15 nisanda çok ama çok dua et olurmu..İSMİM SEVAL (EMEL KIZI SEVAL) dersen bana en büyük duayı etmiş olursun..Allah seni bir avazda kurtarsın güzelim

canım başın sağolsun allah sana bol bol bol sabırlar versin..Hepimiz bu maalesef zor yollardan geçtik..İlk zamanlar nefes almadan uyku uyumadan ağızımıza bir lokma almadan geldi geçti.Boşa akan her damla sütümüzle göz yaşları döktük ve hiç birzaman içimizden çıkmadan hayata tutunmaya devam ederek yeni bir bebek mucizesiyle yaşayarak meleğimizin kardeşini dört gözle bekliyerek dua ederek bugünlere geldik...AMA EN ÖNEMLİSİ BURDA BULUŞTUK VE BİRBİRİME UMUT OLDUK ACILARIMIZA YARA MERHEMİ OLDUK VE ELLİMİZDEN YÜREĞİMİZDEN TUTUK BİRBİRİMİZE DUA ETTİK VE HAMİŞLERİMİZ HATTA YENİ ANNELERİMİZ OLDU...DİLERİM ALLAHTAN ACINI BURDA BİZLERLE ÇABUK ATLATIP VE YENİ GELECEK MUCİZENE UMUTLA YELKEN AÇMAKTIR..MELEĞİN OĞLUN ÇOK GÜZEL YERDE..BENİMDE OĞLUM KEREM ABİSİ OLARAK ONA SAHİP ÇIKACAK BİZDE BURDA SANA...

Arkadaşlar merhaba
Ben bildiğiniz gibi adet oldum ve 7günüm yani çarşamba günü ilaçsiz tedavime başlıyacağım hayırlısınla bakalım inş bu sefer herşey güzel geçer...dualarınız eksik etmediğinizi biliyorum...

Ayrıca bugün Porf.Dr.Engin Bey beni aradı.Tüm raporlarımızı tedavilerimi ameliyatlarımı kontrollerimi incelemiş ve ek bir test istemedi.Ve bana dediği ilk yapılan 2006 daki laperoskopi amelitaımda izlediğine göre herhangi bir şekilde tüplerimde anormal bir durum olmadığını temizlenen yapışıklık sırasında sorun olmadığını ve tüplerin durumu hakkında da kötü birşey olmadığını söyledi.Neye dayanarak 2.nci ameliyat yapılarak tüpler bağlandı??2.nci ameliyatında kaydı olsaydı daha net biliridm dedi ama kanımca olan düşüncem sizin içeride herhangi bir sorun olmadığını ve son çekilen rahim filmindeki hafif içere olan V şeklinin dışında.Bununda aşağıdan histeroskopi yaparak sadece düzeltek yeterli olacaktır ve tüp bebek tedavisinde ostrojen hormonu yüklemeden tedaviye alınmaz dedi.
Bence tedavisiz tüp bebeğe başla dedi ve aşamalarını paylaşırısın benim yönlendirim dedi.Olası ters bir durumda rahim kalınılığı istenen gibi olmaz ise transferin yapılması yerine iptal edilmesi en doğrusu olur dedi.Onun dışında eğer transfer sonrası hamilelik olmaz ise seni ben ele almak isterim dedi.Üzülme aşılamicak bir durumda değilsin dedi.
Bu beni çok rahatlattı umarım allahım bana en doğrusu yolu en hayırlı yolu nasip eder.Hakkımda inş ilaçsız tüp bebekte yüzüme güler ve bebeğim benimle olur olmaz isede Engin beye teslim olmak.ameliyat sonrası biraz ara vererek yeni tüp bebeğe adım atmanın doğru olacağına inanıyorum..Bakalım yüce rabbim hakkımda en hayırlısını nasıl nasip edecek...
Sizleri çok seviyorum allah hepiminiz gönlüne göre versin...

Papatyacığım, bizim gibi hastalar için işinde iyi olan doktorlar kadar psikolojik yönden bizleri rahatlanan doktor da çok önemli. Engin Bey'in seni sahiplenmesi, sana moral vermesi çok güzel. Bence ona devam et. Ben de senin gibi zordoktordeğiştirebiliyorum ama anladığım kadarıyla yeni doktorun her anlamda profesyonel biri. Onun dediklerini yap bencecanım. Bu arada ben de cumartesi test yaptım hamileymişim. Hamilelerin duası kabul olur derler. Senin için dua edeceğim canım. Allah o temiz kalbini biliyor canım. İnşallah sen de bir gün bebeişini kucağına alıp buradaki birçok insana gelecek için umut olacaksın. Ayrıca azmini çok takdir ediyorum.

engin beyin seni sahiplenmesi cok güzel ..inşallah hakkında hayırlısı olsun... inşallah farklı tedaviye başlamadan dondurulmuşların yüzünüzü güldürür..dualarım seninle ...

görücez inşallah ... bak 20 haftalara geldik giç aklımaza gelirmydi ...demekki o haftalarda gelecek sabır ve akışına bırakıcaz cok düşünüp kafaya takmamak lazım... ben haftada 2 gün gidiyorum işe bende tembelliğe alışmışmışım zor geliyor bana da...ropormu alsam diyorum ama son aylarda lazım bide müdürüm cok anlayışlı bana yardımcı oluyor...işten geldiğimde belim ağrıyor bide bel fıtığı var bende cok yorulmak yaramıyor başkada hiç evden çıkmıyorum hep evdeyim yemeği bile eşim yapıyor temizliğede kız alıyorum günlerim tv başında ve pc başında geciyor ..sen neler yapıyorsun ??annenlerdemisin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…