görücez inşallah ... bak 20 haftalara geldik giç aklımaza gelirmydi ...demekki o haftalarda gelecek sabır ve akışına bırakıcaz cok düşünüp kafaya takmamak lazım... ben haftada 2 gün gidiyorum işe bende tembelliğe alışmışmışım zor geliyor bana da...ropormu alsam diyorum ama son aylarda lazım bide müdürüm cok anlayışlı bana yardımcı oluyor...işten geldiğimde belim ağrıyor bide bel fıtığı var bende cok yorulmak yaramıyor başkada hiç evden çıkmıyorum hep evdeyim yemeği bile eşim yapıyor temizliğede kız alıyorum günlerim tv başında ve pc başında geciyor ..sen neler yapıyorsun ??annenlerdemisin??
ayyyy çok sevindimmm canım benimm ya benide dualarında eksik etme...senide listemize alıyorum 4 haftalık mı?? 5 haftalık mı??Seni diğer sayfada okumuştum test yapacaktın ama ordan takip edemedim ne çok sevindim bilemesin canım allahım hayırlısınla tamamını erdirsin sağlıklı kucağına alırsın..Papatyacığım, bizim gibi hastalar için işinde iyi olan doktorlar kadar psikolojik yönden bizleri rahatlanan doktor da çok önemli. Engin Bey'in seni sahiplenmesi, sana moral vermesi çok güzel. Bence ona devam et. Ben de senin gibi zordoktordeğiştirebiliyorum ama anladığım kadarıyla yeni doktorun her anlamda profesyonel biri. Onun dediklerini yap bencecanım. Bu arada ben de cumartesi test yaptım hamileymişim. Hamilelerin duası kabul olur derler. Senin için dua edeceğim canım. Allah o temiz kalbini biliyor canım. İnşallah sen de bir gün bebeişini kucağına alıp buradaki birçok insana gelecek için umut olacaksın. Ayrıca azmini çok takdir ediyorum.
inş canım iyi olur inş..amin..sağol canım eksik olma benimde dualarımda sizler varsınız..engin beyin seni sahiplenmesi cok güzel ..inşallah hakkında hayırlısı olsun... inşallah farklı tedaviye başlamadan dondurulmuşların yüzünüzü güldürür..dualarım seninle ...
arkadaşlar transfer oldu...2 tane 5.gün embriyosu...embriyolar gayet iyiymiş.. o yüzden tek olsun dedim ama embriliyog riske atma.şans 2de daha fazla hem 2side kesin tutacakmı bakalım dedi...dr.da 2dedi ve çok umutluydu..umarım öyle olur arakdaşlar..test tarihim 20 nisan......
Neyseki haftada 2 gün gidiyormuşsun çok ağır olmasa gerek yinede dikkat et..Ben evimdeyim aynen tv ve pcyle bütünleştim yemek yapıyorum hafif şeyler tabii normaldede çok abartılı şeyler yapmam yapamamda zaten:))temizlik bende hiç yapmıyorum haftada 2 kız geliyor banada çamaşır ve ütü işlerimide annem hallediyor ütüyüde kıza yaptırıyorumda bazen,çamaşır olayını anneme atmış durumdayım:)Ne güzel eşin yemek yapıyormuş benimkinin elinden hiiç gelmez bi kahve yapsa yarım saat mutfak topluyorum ardından
Papatya arkadaşım seni gerçekten çok takdir ediyorum hatta imreniyorum sana, bebeğine kavuşmak için ne kadar azimlisin ve umutlarını hep koruduğunu görüyorum. İnşallah yeni doktorun vesile olur amacına ulaşmana.
Arkadaşlar merhaba
Ben bildiğiniz gibi adet oldum ve 7günüm yani çarşamba günü ilaçsiz tedavime başlıyacağım hayırlısınla bakalım inş bu sefer herşey güzel geçer...dualarınız eksik etmediğinizi biliyorum...
Ayrıca bugün Porf.Dr.Engin Bey beni aradı.Tüm raporlarımızı tedavilerimi ameliyatlarımı kontrollerimi incelemiş ve ek bir test istemedi.Ve bana dediği ilk yapılan 2006 daki laperoskopi amelitaımda izlediğine göre herhangi bir şekilde tüplerimde anormal bir durum olmadığını temizlenen yapışıklık sırasında sorun olmadığını ve tüplerin durumu hakkında da kötü birşey olmadığını söyledi.Neye dayanarak 2.nci ameliyat yapılarak tüpler bağlandı??2.nci ameliyatında kaydı olsaydı daha net biliridm dedi ama kanımca olan düşüncem sizin içeride herhangi bir sorun olmadığını ve son çekilen rahim filmindeki hafif içere olan V şeklinin dışında.Bununda aşağıdan histeroskopi yaparak sadece düzeltek yeterli olacaktır ve tüp bebek tedavisinde ostrojen hormonu yüklemeden tedaviye alınmaz dedi.
Bence tedavisiz tüp bebeğe başla dedi ve aşamalarını paylaşırısın benim yönlendirim dedi.Olası ters bir durumda rahim kalınılığı istenen gibi olmaz ise transferin yapılması yerine iptal edilmesi en doğrusu olur dedi.Onun dışında eğer transfer sonrası hamilelik olmaz ise seni ben ele almak isterim dedi.Üzülme aşılamicak bir durumda değilsin dedi.
Bu beni çok rahatlattı umarım allahım bana en doğrusu yolu en hayırlı yolu nasip eder.Hakkımda inş ilaçsız tüp bebekte yüzüme güler ve bebeğim benimle olur olmaz isede Engin beye teslim olmak.ameliyat sonrası biraz ara vererek yeni tüp bebeğe adım atmanın doğru olacağına inanıyorum..Bakalım yüce rabbim hakkımda en hayırlısını nasıl nasip edecek...
Sizleri çok seviyorum allah hepiminiz gönlüne göre versin...
ne güzel haberler bunlar... Senin adına çoookk sevindim arkadaşım.
Ben bu kez gerçekten çok ümitliyim hatta emin gibiyim olumlu sonuçtan. 20 nisan da tam baharın iyice geldiği havaların ısındığı tarihler. Gebeliğini güzel günlerde geçir arkadaşım, sonucu daçok güzel olsun.
maytapcım çok sevindim canım müjdeli haberini bekliyoruz zaman geçiyor benim minişim 45günlük oldu bile uf çok var diyordum geçermiki 9ay kimse umudun kaybetmesin rabbim hepinizin kucağını dolduracak benim gibi gece nöbetleriniz gelecek ben kıcağımda yazıyorum size hepiniz için dualar ediyorum
Arkadaşlar merhaba
Ben bildiğiniz gibi adet oldum ve 7günüm yani çarşamba günü ilaçsiz tedavime başlıyacağım hayırlısınla bakalım inş bu sefer herşey güzel geçer...dualarınız eksik etmediğinizi biliyorum...
Ayrıca bugün Porf.Dr.Engin Bey beni aradı.Tüm raporlarımızı tedavilerimi ameliyatlarımı kontrollerimi incelemiş ve ek bir test istemedi.Ve bana dediği ilk yapılan 2006 daki laperoskopi amelitaımda izlediğine göre herhangi bir şekilde tüplerimde anormal bir durum olmadığını temizlenen yapışıklık sırasında sorun olmadığını ve tüplerin durumu hakkında da kötü birşey olmadığını söyledi.Neye dayanarak 2.nci ameliyat yapılarak tüpler bağlandı??2.nci ameliyatında kaydı olsaydı daha net biliridm dedi ama kanımca olan düşüncem sizin içeride herhangi bir sorun olmadığını ve son çekilen rahim filmindeki hafif içere olan V şeklinin dışında.Bununda aşağıdan histeroskopi yaparak sadece düzeltek yeterli olacaktır ve tüp bebek tedavisinde ostrojen hormonu yüklemeden tedaviye alınmaz dedi.
Bence tedavisiz tüp bebeğe başla dedi ve aşamalarını paylaşırısın benim yönlendirim dedi.Olası ters bir durumda rahim kalınılığı istenen gibi olmaz ise transferin yapılması yerine iptal edilmesi en doğrusu olur dedi.Onun dışında eğer transfer sonrası hamilelik olmaz ise seni ben ele almak isterim dedi.Üzülme aşılamicak bir durumda değilsin dedi.
Bu beni çok rahatlattı umarım allahım bana en doğrusu yolu en hayırlı yolu nasip eder.Hakkımda inş ilaçsız tüp bebekte yüzüme güler ve bebeğim benimle olur olmaz isede Engin beye teslim olmak.ameliyat sonrası biraz ara vererek yeni tüp bebeğe adım atmanın doğru olacağına inanıyorum..Bakalım yüce rabbim hakkımda en hayırlısını nasıl nasip edecek...
Sizleri çok seviyorum allah hepiminiz gönlüne göre versin...
selam ....ben hep görüyorum seni ama başka yerlerde geziniyorsun rahatsız etmeyeyim diyorum:)))sen nasılsın???
Eee aşk olsun ben gün boyu evde bilgisayar başında nerde geziceğimi şaşırdım vakit geçmek bilmiyor..ben iyiyim evde takılyorum sen nasılsın dinleniyormusun??
iyi yapıyorsun...pc olmazsa vakit geçmezki:))ben de sıkıldım evde..yarın işe başlıyorum....evde olunca çok gereksiz şeylere kafamı yoruyorum..en iisi çalışmak...fazla ayağa kalkmadan kendimi yormadan çalışırım artık...zaten en yoğun olduğum günler çarşamba ve cuma....diğer günler zaten rahatım...
Aman yorma kendini aynen dediğin gibi insan evde sürekli bişiler araştırıyor kendini dinliyor kafasında atıp tutuyor çalışmak insanı oyalıyor gerçekten..Dikkat et kendine benim eşim geldi ilgileneyim biraz görüşürüz yinee
ayyyy çok sevindimmm canım benimm ya benide dualarında eksik etme...senide listemize alıyorum 4 haftalık mı?? 5 haftalık mı??Seni diğer sayfada okumuştum test yapacaktın ama ordan takip edemedim ne çok sevindim bilemesin canım allahım hayırlısınla tamamını erdirsin sağlıklı kucağına alırsın..
inş canım iyi olur inş..amin..sağol canım eksik olma benimde dualarımda sizler varsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?