Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Neyseki haftada 2 gün gidiyormuşsun çok ağır olmasa gerek yinede dikkat et..Ben evimdeyim aynen tv ve pcyle bütünleştim yemek yapıyorum hafif şeyler tabii normaldede çok abartılı şeyler yapmam yapamamda zaten:))temizlik bende hiç yapmıyorum haftada 2 kız geliyor banada çamaşır ve ütü işlerimide annem hallediyor ütüyüde kıza yaptırıyorumda bazen,çamaşır olayını anneme atmış durumdayım:)Ne güzel eşin yemek yapıyormuş benimkinin elinden hiiç gelmez bi kahve yapsa yarım saat mutfak topluyorum ardından

ayyyy çok sevindimmm canım benimm ya benide dualarında eksik etme...senide listemize alıyorum 4 haftalık mı?? 5 haftalık mı??Seni diğer sayfada okumuştum test yapacaktın ama ordan takip edemedim ne çok sevindim bilemesin canım allahım hayırlısınla tamamını erdirsin sağlıklı kucağına alırsın..

engin beyin seni sahiplenmesi cok güzel ..inşallah hakkında hayırlısı olsun... inşallah farklı tedaviye başlamadan dondurulmuşların yüzünüzü güldürür..dualarım seninle ...
inş canım iyi olur inş..amin..sağol canım eksik olma benimde dualarımda sizler varsınız..

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010 |Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011
|Premete|Tolga|Erkek|25.01.2011
|Kardanadam11|Ali|ERKEK|22.02.2011
|Haticesu|EDA|KIZ|26.02.2011[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Alicim|38|KIZ ECRİN|15.04.2011
|Gelincik37_34|38|KIZ|20.04.2011
|Eburcu|32|ERKEK|06.06.2011
|Seblev|32||06.06.2011
|Cici_22|31|KIZ Ayşe|11.06.2011
|Bengisu82|22|KIZ|13.08.2011
|Selen_k|19|KIZ|02.09.2011
|Gamze81|15|ERKEK|27.09.2011
|Limburg1985|8||17.11.2011
|madeofhonor|7||19.11.2011
|nisammmm|7||21.11.2011
|gamzeliKız|6||02.12.2011
|chnb|4||17.12.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Aabeyazmelek|15.04.2011
2009Papatya|13.04.2011 de dr kontrol yeni tedavi için..
Maytap|20.04.2011 pozitif cevap gelecek !!!Hayırlısınla[/table]

Doğum haftası yanlış olan veya doğum tarihi yanlış olanlar varsa lütfen düzeltin beni

ne güzel haberler bunlar... Senin adına çoookk sevindim arkadaşım.
Ben bu kez gerçekten çok ümitliyim hatta emin gibiyim olumlu sonuçtan. 20 nisan da tam baharın iyice geldiği havaların ısındığı tarihler. Gebeliğini güzel günlerde geçir arkadaşım, sonucu daçok güzel olsun.

benimki deneyimli artık bu hamileliğimde de arap tavasını öğrendi sonra ardından kız temizliyo en azından kızdan iyi yapıyor yemeği.. yumurta kırmasını bilmezdi şimdi benden hamarat olmuşş :)) ne günler ama yaa ilerde hep gülüp gecicez ...biri söylese inanmazdım ama hayatın neler getireceği belli olmuyor... sende hiç kendini yorma annenin yakın olması cok iyi her kez işin icundan tutuyor ne güzel..

arkadaşlar sezeyan günü gelenlere şimdiden geçmiş olsun inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız, chnb arkadaşım seni de tebrik ediyorum. İnşallah herşey güzel gider ve sağlıkla bebeğine kavuşursun.

Papatya arkadaşım seni gerçekten çok takdir ediyorum hatta imreniyorum sana, bebeğine kavuşmak için ne kadar azimlisin ve umutlarını hep koruduğunu görüyorum. İnşallah yeni doktorun vesile olur amacına ulaşmana.

mapcim sağol arkadaşım...hayatımda hep dileklerim vardı olması içinde hep uğraşlar verirdim..İyi bir eş istedim allahım bana bunu nasip etti , şükürler olsun...Evimiz olsun istedik gece gündüz çalıştık kendimden özel yaşantımdan ferahgat edip borca girip evimizi aldık.Borç bitti ve bebek için kollar sıvandı.Tüm çalışmalarımız tüm birikimlerimi hep bir evladım bir bebeğim olsun eşime baba müjdesi vermek için çabaladım durdum..Tam olmuş derken keremi kaybetmek beni kahretmişti ama umudumu yitirmedim..

Bu azmi nerden alıyorum biliyormusun??Eşimin boynunu bükük bırakmamak için.Benden kaynaklı olduğu için hamile kalalamak.Eşime olan sevgim ve saygımdan ona biran önce baba oluyorsun ve ardından onun evladını kucağına vermeyi görmek allahımdan istediğim son şey..Hayırlısınla allahım bunuda bana nasip etsin ondan sonrası ailemle sağlıklı uzun ömürler istiyorum..Bunun içinden yapılması ne gerekiyorsa yapıyorum..Dr sa Dr ameliyatsa ameliyat neyse o..
Allahım isteyene herkese gösterdikleri gayret ve sabırların sonunu mufakatlarını versin..Allah sanada hiç ummadığın anda mucizeni göbişine koysun...Allahım isteyen herkese anne olmayı bebeğini kucağına almasını nasip etsinnn

maytapcım çok sevindim canım müjdeli haberini bekliyoruz zaman geçiyor benim minişim 45günlük oldu bile uf çok var diyordum geçermiki 9ay kimse umudun kaybetmesin rabbim hepinizin kucağını dolduracak benim gibi gece nöbetleriniz gelecek ben kıcağımda yazıyorum size hepiniz için dualar ediyorum

İşte bu işte bu Çok sevindim. Engin Beyin seni aramasına tedavinle ilgli netleştirme yapmasına. Kaç gündür hep seni düşünüyordum. Neden Engin Bey daha detaylı ilgilenmedi diye. Demek ki durumunu iyice incelemek istemiş. Çok sevindim. Bir kez daha Engin Beye karşı saygı duydum. Gerçekten profesonellik bu işte. Başkasının hastası da olsa ona gelene sırt çevirmemek. Papatyacım inşallah bundan sonra herşey güzel olcak. Ardık aradığın doktoru buldun. Bundan sonrası Allah a sığınıp Allahtan hayırlısıyla bebişini sana göndermesini istemek. Güzel günler seni bekliyor.

map inşallah haberler hep güzel olur..inşallah bahar bana uğurlu gelir.:87:

teşekkür ederim hatice su...darısı heppimizin başına
:81:

dr..çooook önemli bencede...engin beyin seni araması hastalarıyla gerçekten ilgili olduğunu gösteriyor zaten...hem sana güven vermiş.zaten sende kararını vermişin...inşallah bundan sonrasıda çok güzel olacak...

selam ....ben hep görüyorum seni ama başka yerlerde geziniyorsun rahatsız etmeyeyim diyorum:)))sen nasılsın???

selam ....ben hep görüyorum seni ama başka yerlerde geziniyorsun rahatsız etmeyeyim diyorum:)))sen nasılsın???

Eee aşk olsun ben gün boyu evde bilgisayar başında nerde geziceğimi şaşırdım vakit geçmek bilmiyor..ben iyiyim evde takılyorum sen nasılsın dinleniyormusun??

Eee aşk olsun ben gün boyu evde bilgisayar başında nerde geziceğimi şaşırdım vakit geçmek bilmiyor..ben iyiyim evde takılyorum sen nasılsın dinleniyormusun??

iyi yapıyorsun...pc olmazsa vakit geçmezki:))ben de sıkıldım evde..yarın işe başlıyorum....evde olunca çok gereksiz şeylere kafamı yoruyorum..en iisi çalışmak...fazla ayağa kalkmadan kendimi yormadan çalışırım artık...zaten en yoğun olduğum günler çarşamba ve cuma....diğer günler zaten rahatım...

Aman yorma kendini aynen dediğin gibi insan evde sürekli bişiler araştırıyor kendini dinliyor kafasında atıp tutuyor çalışmak insanı oyalıyor gerçekten..Dikkat et kendine benim eşim geldi ilgileneyim biraz görüşürüz yinee

grşz.....kendine iyi bak.....

Canım sağ olasın. Listeye de aldın beni bunun için de teşekkür ederim. İnan burada ve diğer topikte yazan arkadaşlarım hep dualarımdasınız. Rabbim hiç bir annenin kollarını boş bırakmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…