htpınar başın sağolsun cnmm ölüm ndni suyunun fazla olmasımı
bn 18 martta 22 hftalık ikiz kızlarımı bu ndnden dolayı kaybettim bnde normal doğumla canlı doğurdum ama bnm bebeklerim hiç yaşamadı we bn hiç görmedim eşim görmüş dayanamazdım çnkü
seninde 21 haftadamı kaybettin bn yanlışmı okudum
ama herşey allahtan diyorum we kaldığım yerdem mecburen dewam ediyorum başka ne yapabilirimkii çok dua ediyrm sende hep dua et cnmm
İnanın prf.bile net bişi söylemedi evet amniyon sıvısında artış gördü ama bu daha bu ayda erken doğuma yol açmaz 7.aydan sonra belki dedi... Sonra idrar yollarında böbreklerde infeksiyon tespit edildi bumudur nedeni dedim herşey olabilir ama hiçbiride olmayabilir dedi.. Tam bir neden söylemediler anlayacağınız.. Hala neden derseniz bilmiyorum derim.. Ben 24.haftada doğurdum yavrucuğumu.. Önce bende görmeyeyim dedim dayanamazdım dedim..Ama ruyama girdi bana küsmüştü ..Dudaklarını büküp beni orda bıraktın anne diyordu.. Dayanamadım o akşam gittim beni görünce gözlerini açtı bana baktı biraccık ağladı göz pınarına minicik bi damla gözyaşı birikti o kadar güzeldi ki kuzucum melek gibiydi.. İyikide görmüşüm diyorum şimdi ... 10 gün yaşadı benim kuzum o 10 gün ömrümün hem en acı hemde en güzel günleri idi.. Bir kerede elini tuttum önce irkildi biras sonra o minicik parmakları ile işarert parmağımı sıktı iki kez.. Allahım bir saniye bile çıkmıyor aklımdan... O minicik elleri ayakları.. O minicik vücuduna taktıkları kataterler... O damar yolları.. Allahım çok acı çekmemiştir inşallah... Oyyy minicik meleğimdi o benim... Ben Nasıl unutucam bu yaşadıklarımı allahımmmm.... bilmiyorum...
Bir daha nasıl hamile kalırım aynı şeyleri yaşama korkusu ile nasıl üstesiden gelirim bilmiyorum...
Siz ne kadar zaman sonra hamile kaldınız?? Ne gibi testler nereye kimlere yaptırdınız??
kızlar eşim askere gitti Ankarada şuanda oralarda havalar nasıl bileniniz varmı çok merak ediyorum onu 2gündğrde aramadı konuşamadım çoook özledik onu kızımla ben
maytapcım inş bu sefer olumlu sonuç alırsın senin gücüne hayranım kararlılığına yılmayışına rabbim mücadeleni boşa çıkarmasın hakkettiğin gibi hamileliği nasip etsin sana inş
Canım o sol yan acısı hiç geçmicek sanırım.BEnim acım daha çok taze diyordum ama görüyorum ki yıllar geçse bile insan o acıyı silip atamıyor...
Hepinize teşekkür ederim acımı en iyi siz anlayacağınız için bu başlığın her satırını okudu..Her arkadaşımın acısını bende hissettim..Birbirimizi bizden başka kim anlayabilir ki ? Annem bile beni anlamadı bende düşük yaptım nolmuş unutuyorsun gidiyor deyip beni teselli etmeye çalışıyor..Ama ben o kadar acı yaşadım ki bunu kimsenin şuanda anlamasını beklemiyorum.
HErşey çok yolundaydı 21. haftada muayenemi oldum. Ayrıntılı ultrasonda herşey süperdi..Bebek mükemme gelişiyordu ve hiçbir sıkıntı yoktu. Ama 2 gün sonra hafif lekelenme geldi hemen doktorumu aradım bu haftalarda olabileceğini söyledi bana.. Ama benim ertesi günde devam etti ve ertesi gün..Atladım gittim bana amniyon sıvımda biraz artış gördüğünü ama bunuda önemli olmadığını söyledi..Sonra 4.gün bayaa kanamam gelince beni Cerrahpaşada hocası olan bi Prof a yönlendirdi.. Herşey o kadar güzeldi ki..Evimizin borcu bitmişti ben işimi yoluna koymuştum ve yıllardır duasını ettiğim erkek bebeğim benim olacaktı ama...
Doktor hemen yatırdı doğum başlamak üzere dedi 18 gün yattım cerrahpaşada olmadık dozda onlarca ilaç aldım damardan ama durmadı.. Durduramadılar oğlumu... Tam 15 saat doğum sancısı çektim normal doğumla doğurdum onu..Canlı doğudum.. Sebep yok dediler..İnfeksiyonda olabilir,hiçbişide olmayabilir takdiri ilahi dediler...
Onu bi kez göremeden yoğun bakıma kapattılar..Ona dokunmayı bırakın yanında bile kalamıyordum saatlerce yalvardıktan sonra 3-5 dk kalabiliyordum.. Ona sadece 1 kez dokunabildim..Ve sütünü sağ getir dediler bende götürdüm ama ona 1 damla bile veremedim.. Ben onu 1 kez bile kucağıma alamamışken onun cesedini verdiler bana..
Cenazesini kucağıma aldım mezarlığa kadar kucağımda taşıdım ben onu..Ona sarılamamıştım ama cesedine sarıldım..Öpttüm ..Kokladım..Saçlarını okşadım..Ve onu ben kollarımdan kucağımdan kendi ellerimle verdim mezarcıya mezara koydu.. Aklımdan 1 sn bile çıkmıyor.. Ne yaparım ne ederim hiç bilmiyorum.. Nasıl unutucam bilmiyorum..Birdaha hamile kalamam ..Bu acıları tekrar yaşayamam diyorum..Allahım bana dayanma gücü ver diye hep dua ediyorum...
Nolur yardım edin nasıl geçicek bu dönem.. Ne yapıcam bilmiyorum...
Siz neler yaptınız? Sebebi ile ilgili neler yaptınız? Nasıl bir dönem yaşadınız? Psikolojik yardım aldınız mı? Sonra nasıl hamile kalmaya karar verebildiniz?
kızlar eşim askere gitti Ankarada şuanda oralarda havalar nasıl bileniniz varmı çok merak ediyorum onu 2gündğrde aramadı konuşamadım çoook özledik onu kızımla ben
hadi güzelim benim allaha emanet olun hayırlısınla yavruna sağlıklı kavuşman dileğiyle canım benim..slam kızlar nasılsınız bizim kotrolümüz vzrdı bugün.sancı çıktı doğum pazartesiye alındı hakkınızı helal edin canlar duanıza çok ihtiyacım var inşallah hayırlı haberlerle döneceğiz.Allaha emanet olun
bana gelince umrede hamile kalmayı çok istiyodum ama müsait olamadığımız için olmadı eski arkadaşlar hatırlarla ikinci kızıma bu ayda hamile kalmıştım mayısta öğrenmiştim doğumuda ocakta olacaktı ilk kızımda ocakta doğdu belkide saçma düşünüyorum ama kendimce iki ay korunmaya karar vermiştim ocakta doğmaması için korkularımı yenemiyorum yazıları okudum bengisu bana doktorunu çok tavsiye etmiştin bende doktorlardan artık kaçtığım için gitmemiştim papatyanında yazılarını okudum memnun kalmışsınız hem benimde artık bi yerden başlamam gerektiğini düşünüyorum sekiz dokuz ayı boşa geçirdim çarşamba gününe randevu aldım engin beyden artık onun muayenesine göre hareket edicem bakalım ne der kendim kararı veremedim en mantıklısı doktor versin
slam kızlar nasılsınız bizim kotrolümüz vzrdı bugün.sancı çıktı doğum pazartesiye alındı hakkınızı helal edin canlar duanıza çok ihtiyacım var inşallah hayırlı haberlerle döneceğiz.Allaha emanet olun
merhaba arkadaşlar, biz dün çıktık hastaneden, bebeğim de ben de iyiyiz.
GELİNCİK kolay doğumlar diliyorum, inşallah bebeğine kavuşmana çok az kaldı
merhaba arkadaşlar, biz dün çıktık hastaneden, bebeğim de ben de iyiyiz.
GELİNCİK kolay doğumlar diliyorum, inşallah bebeğine kavuşmana çok az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?