Canım inşallah iyi sonuçlar alırsın.Rabbim en kısa zamanda göbişine bebeğini kondursun. Muayeneden sonra haberlerini bekliyorum.bana gelince umrede hamile kalmayı çok istiyodum ama müsait olamadığımız için olmadı eski arkadaşlar hatırlarla ikinci kızıma bu ayda hamile kalmıştım mayısta öğrenmiştim doğumuda ocakta olacaktı ilk kızımda ocakta doğdu belkide saçma düşünüyorum ama kendimce iki ay korunmaya karar vermiştim ocakta doğmaması için korkularımı yenemiyorum yazıları okudum bengisu bana doktorunu çok tavsiye etmiştin bende doktorlardan artık kaçtığım için gitmemiştim papatyanında yazılarını okudum memnun kalmışsınız hem benimde artık bi yerden başlamam gerektiğini düşünüyorum sekiz dokuz ayı boşa geçirdim çarşamba gününe randevu aldım engin beyden artık onun muayenesine göre hareket edicem bakalım ne der kendim kararı veremedim en mantıklısı doktor versin
İnanın prf.bile net bişi söylemedi evet amniyon sıvısında artış gördü ama bu daha bu ayda erken doğuma yol açmaz 7.aydan sonra belki dedi... Sonra idrar yollarında böbreklerde infeksiyon tespit edildi bumudur nedeni dedim herşey olabilir ama hiçbiride olmayabilir dedi.. Tam bir neden söylemediler anlayacağınız.. Hala neden derseniz bilmiyorum derim.. Ben 24.haftada doğurdum yavrucuğumu.. Önce bende görmeyeyim dedim dayanamazdım dedim..Ama ruyama girdi bana küsmüştü ..Dudaklarını büküp beni orda bıraktın anne diyordu.. Dayanamadım o akşam gittim beni görünce gözlerini açtı bana baktı biraccık ağladı göz pınarına minicik bi damla gözyaşı birikti o kadar güzeldi ki kuzucum melek gibiydi.. İyikide görmüşüm diyorum şimdi ... 10 gün yaşadı benim kuzum o 10 gün ömrümün hem en acı hemde en güzel günleri idi.. Bir kerede elini tuttum önce irkildi biras sonra o minicik parmakları ile işarert parmağımı sıktı iki kez.. Allahım bir saniye bile çıkmıyor aklımdan... O minicik elleri ayakları.. O minicik vücuduna taktıkları kataterler... O damar yolları.. Allahım çok acı çekmemiştir inşallah... Oyyy minicik meleğimdi o benim... Ben Nasıl unutucam bu yaşadıklarımı allahımmmm.... bilmiyorum...
Bir daha nasıl hamile kalırım aynı şeyleri yaşama korkusu ile nasıl üstesiden gelirim bilmiyorum...
Siz ne kadar zaman sonra hamile kaldınız?? Ne gibi testler nereye kimlere yaptırdınız??
Hepimiz senin gibiyiz. Bende geçen sene herşey iyiyken ikiz bebeklerimi kaybettim. Birden oldu bitti herşey. Oysa ki bir rüya gibi başlamıştı herşey. O kadar mutluydum ki bebeklerimle. DOğsalardı şimdi 10 aylık olcaklardı. İlk başlarda hiçbir bebeğe yanaşamadım. Dokunamadım. Hep meleklerim geldi aklıma. Sonra artık bir yerlerden başlamalıyım dedim. Benimle birlikte hamile olan arkadaşlarımın bebeklerini sevdim. Kız kardeşim benden 3 hafta sonra hamile kalmıştı. O doğum yapınca bebeğini sevdim. Şimdi yeğenim sanki benim kaybettiğim oğlum gibi. Meleklerimi özlediğimde gidip onu kokluyorum. Şimdi yeniden hamileyim. Ama meleklerim bir an olsun aklımdan gitmiyor.Bu bebek beni hayata bağlayacak ama. Yaşadığım sürece meleklerim hep kalbimde kalcak.Derlerdi ki annelerin kalbi çok büyüktür anlamazdım. Şimdi anlıyorum. Evlatlarının sevgisi o kalbi büyütürmüş. Kaç tana olursa olsun hepsi farklı yerde olurmuş. Rabbim en kısa zamanda sana hayata bağlayacak meleğinin kardeşini göndersin inşallah.
Allah hayırlısıyla kızını kucağına almayı nasip etsin. Dualarım seninle.Allah uzun ömürlü, annesine babasına hayırlı evlat eylesin.slam kızlar nasılsınız bizim kotrolümüz vzrdı bugün.sancı çıktı doğum pazartesiye alındı hakkınızı helal edin canlar duanıza çok ihtiyacım var inşallah hayırlı haberlerle döneceğiz.Allaha emanet olun
merhaba arkadaşlar, biz dün çıktık hastaneden, bebeğim de ben de iyiyiz.
GELİNCİK kolay doğumlar diliyorum, inşallah bebeğine kavuşmana çok az kaldı
Alicim hayırlı olsun. Rabbim kuzucuğunu annesine babasına hayırlı evlat eylesin.
Son düzenleme: