Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canım inşallah iyi sonuçlar alırsın.Rabbim en kısa zamanda göbişine bebeğini kondursun. Muayeneden sonra haberlerini bekliyorum.

Hepimiz senin gibiyiz. Bende geçen sene herşey iyiyken ikiz bebeklerimi kaybettim. Birden oldu bitti herşey. Oysa ki bir rüya gibi başlamıştı herşey. O kadar mutluydum ki bebeklerimle. DOğsalardı şimdi 10 aylık olcaklardı. İlk başlarda hiçbir bebeğe yanaşamadım. Dokunamadım. Hep meleklerim geldi aklıma. Sonra artık bir yerlerden başlamalıyım dedim. Benimle birlikte hamile olan arkadaşlarımın bebeklerini sevdim. Kız kardeşim benden 3 hafta sonra hamile kalmıştı. O doğum yapınca bebeğini sevdim. Şimdi yeğenim sanki benim kaybettiğim oğlum gibi. Meleklerimi özlediğimde gidip onu kokluyorum. Şimdi yeniden hamileyim. Ama meleklerim bir an olsun aklımdan gitmiyor.Bu bebek beni hayata bağlayacak ama. Yaşadığım sürece meleklerim hep kalbimde kalcak.Derlerdi ki annelerin kalbi çok büyüktür anlamazdım. Şimdi anlıyorum. Evlatlarının sevgisi o kalbi büyütürmüş. Kaç tana olursa olsun hepsi farklı yerde olurmuş. Rabbim en kısa zamanda sana hayata bağlayacak meleğinin kardeşini göndersin inşallah.

Allah hayırlısıyla kızını kucağına almayı nasip etsin. Dualarım seninle.Allah uzun ömürlü, annesine babasına hayırlı evlat eylesin.

merhaba arkadaşlar, biz dün çıktık hastaneden, bebeğim de ben de iyiyiz.
GELİNCİK kolay doğumlar diliyorum, inşallah bebeğine kavuşmana çok az kaldı

Alicim hayırlı olsun. Rabbim kuzucuğunu annesine babasına hayırlı evlat eylesin.

Son düzenleme:
allah kavuştursun cici... merak etme orda hemen arayamıyor demek teslim olmuştur askeriye izin verdiği zaman araya bilir. cok kötü zamanda eşiniz gitmiş sağlıklı olunda sayılı günler gecer...

Allah kavuştursun..eşiniz ankarada askerlik yaptığı için ç.ok şanslı bence...ankara biraz soğuk...hava kapalı...yağmur yağıyor zaman zaman...:79:

sağolun kızlar ogün iki gün aramadı ama sabaha kulübeyi boş bulur bulmaz aramış fazla rahat dolanamıyolarmış çok kalabalığız dedi konuunca rahatladım yemin törenine gidemicektim ama canım eşim sağolsun beni görmeye eve gelicekmiş ve burdanda sonra yolculuk Sivas RAbbim şu zamanları çabuk geçirsinde eşimede kızımada kavuşayım inşallah...

canım yaa belkide şimdi aldın kızını kucağına ne mutlu sana Allah'ım o duyguyu yaşamayı nasip etsin bizede inş ALlah analı babalı büyütsün yavrunu...gözün aydın

ohhh ne güzel topiğe iki yeni bebiş daha geldi artık sıralarda bize geldi ne mutlu yaaa Allah analı babalı büyütsün Ecrin hanımı gözünğz aydın canım bol bol kokla yavrunu.

merhaba kızlar bane gelince ben iyiyim şükür kızımda öyle Allah'ın izniyle kızımla yuvarlanıp gidiyoruz bu aralar bakalım ne olcak ne zman gelcek benim meleğim eşimlede konuşuyorum o zamn da çok iyi oluyorum o aramayınca uyuyamıyorum dün iki kere aradı rahat rahat konuştum içim rahatladı bu gece gittiğinden beri iyi uyumuşum çok özlüyoruz onu sadece ama bakalım kızım yanıma gelince çabuk geçer belki günler sonra bir bakmışız babmızda gelivermiş inşallah öle olur hepiniz kendinize iyi bakın arkadaşlar AEO...

premete, papatya, tuana, bengisu, cici, canlarım çok teşekkür ederim, darısı gelincikin ve tüm arkadaşlarımızın başına, kızım uyurken sık sık gidip bakıyoruz, nefesini dinliyoruz, insan bi acı ryaşayınca paranoyak oluyor, bebeklerimiz Allaha emanet..

canım hayırlısyla sona geldın belkı de suan da kucagındadır mıs kokulun doa doya kokla bızım ıcınde op onu.......
Gelincik kolay doğumlar diliyorum, inşallah bebeğine kavuşmana çok az kaldı

ahh alıcım dogdu bıle kuzucuk masallah ona gozunuzaydın hayırlı saglıklı bır evlat olsun ınsallah bızım yerımıze de opup koklayın lutfen

darısı basımıza arkadaslar dualarınız eksık etmeyın bızden de

allah kolay doğumlar nasip etsin... dualarımız seninle .. güzel haberlerini bekliyoruz...

allah bebeğine sana ve tüm sevdiklerine uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah.....şuan tatlı bir telaşın vardır...ne güzel:)))

maytapcım sendeki durumlar nedir güzelim?? Varmı bir değişiklik canım heyecan dorukta son 3 gün kaldı hadi güzel haberlele dön arkadaşım[/QUOTE]

papatya heyecan bugün dorukta:)))çok hızlı geçti bu sefer....hatta bugün bile heyecan yoktu ama az önce hemşire arayıp test günün deyince şok oldum....ama daha 9.gün dedim...:)))tamam yarın gel dedi...ama beni bir telaş aldıki sormayın :)))duramıyorum yerimde.....

Maytap nasılsın varmı herhangi bi değişikliğin hissiyatın??Son 3 gün çabukmu geçti ne bu sefer :)

evet selin bende anlamadım bu sefer uçtu gitti günler...hatta hastane test gününe bugünü yazmış....:)))inşallah yarın çok güzel haberlerle gelirim:18:

allah bebeğinize ve size mutlu uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah...darısı isteyen herkesin başına:)

maytapcım sendeki durumlar nedir güzelim?? Varmı bir değişiklik canım heyecan dorukta son 3 gün kaldı hadi güzel haberlele dön arkadaşım

papatya heyecan bugün dorukta:)))çok hızlı geçti bu sefer....hatta bugün bile heyecan yoktu ama az önce hemşire arayıp test günün deyince şok oldum....ama daha 9.gün dedim...:)))tamam yarın gel dedi...ama beni bir telaş aldıki sormayın :)))duramıyorum yerimde.....[/QUOTE]

maytcapcim guzel haberlerini dort gozle bekliyorum ve ben inaniorum bebisin seninle canim

evet selin bende anlamadım bu sefer uçtu gitti günler...hatta hastane test gününe bugünü yazmış....:)))inşallah yarın çok güzel haberlerle gelirim:18:

İnşallah yarın seviniriz hep beraber kaç gibi sevicen kanı kaç gibi alırsın acaba sonucu bugün bol bol dua edicem sana

İnşallah yarın seviniriz hep beraber kaç gibi sevicen kanı kaç gibi alırsın acaba sonucu bugün bol bol dua edicem sana

aslında iş çıkışı gitcektim ama erken gel dedi hemşire hanım:))sanki onlar benden daha heyecanlıydı....bende sabah 8.30 da ordayım...kaçta kan alırlar bilmiyorum ama öğleye sonuç çıkar....hamile olan olmayan herkesten dua bekliyorum .....zaten herşey yolunda gittii ..elimizden geleni yaptık...bundan sonrası Allaha kaldı....yani duaya kaldık:)))

maytcapcim guzel haberlerini dort gozle bekliyorum ve ben inaniorum bebisin seninle canim[/QUOTE]

inşallh benimledir.....buarada sizde yeni hamilelerdensiniz...Allah tamamına erdirsin inşallah

Ayy süper erken olmasına sevindim bir an önce sonuç alırsın..Ben senin yerinde olsam şimdiye 10 kere idrar testi yapmıştım gerçi sen beceremiyorum diyodun ama ben yinede senin gibi sabırlı eğilim bu arada 13.gün fln yapılmıyomuydu test senin neden 10.gün ?

ilk defa idrar testi yapayım dedim ama eşim almadı bende alamam öyle şeyler..hep utanmışımdır...saçma ama:))))ben hep 11.gün yada 12 .gün test yaptırmıştım..ilk defa da 10.gün...hiç sormadım ama banada erken geldi...ama ilk ikzlerde de 10.gün istenmişti ama pazara gelince gitmemiştik...bende de sabır filan kalmadı..yarın olsun istiyorum ama bir yandan da korkuyorum....

Bende idrar testi almaya girerken bakardım eczacı bayansa girerdim yoksa bende alamam Neyse saatler kaldı bekleyelim bakalım :) korkunu stresini çok ii anlıyorum tahlil günleri bnm içinde hep heyecanlı karın ağrıtıcı stresli günler oluyordu ama ben çok umutluyum yaa güzel haberler alıcaz senden inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…