sen de onları seviyodun canım. biz d eseviyoduk. hm d eçok her şeyden çok ben d esürekli kendime sorular soruyorum acaba ters bişeymi yptım, bi yeremi uzandım. stresemi girdim ne oldu. bu plesanta niye ayrıldı da oğlumu nefessiz bıraktı diyorum acaba tansiyonmu kan pıhtılaşması falnmı yani benden benim bedenimden kaynaklaanan bi durumdanmı gitti,gözlerini açaamdı bu dünyaya diyorum. ama çıkamıyorum işin içinden. sonuçta onları o haftalara kadar besleyen getiren de bizleriz. Allahın takdiri diyorum verirken kendimizi çok şanslılardan sayıyoduk. şimdi şanssızlardan ama içimden bi ses hata yapıyosun her şeyde vardır bi hayır diyor O en iyisini bilen, bizlere bunu uygun gören. elimizden bişi gelmiyo,engel olamıyoruz keşke gelse olmuyo.yarın doktora gidiyorum. kkendimi suçlu hissediyorum. geleceğe ilk adım.acaba ne sebep oldu tekrar yaşanacakmı, tedavi olmam gereken bi rahatsızlık varmı, ne zman bebk sahibi olabiliriz.hepsi geleceğe dair. hayat böle garip işte. 43 gün önce kaybettiğim oğlumun acısı içimi yakarken geleceğe ilk adım.meleklerimiz yardım etsinler bize.
mafoldumben onlar beni seviyorlardı ve bana emanetlerdi. Karnımda tutamadım, herşeyin farkına varmaya başladıkları haftalarda canlı canlı gitti bebişlerim. Keşke kendimi inandırabildem beni affettiklerine...
premete, sweetbaby iyi ki varsınız. Sizin gebelik haberlerinizle avunacağım inanın. Kendim için ve eşim için bundan sonra en iyi çözüm evlatlık olacak. Başkasının çocuğunu kendi çocuğum gibi sevebilirim gibi geliyor. Eşim zaten sevgi dolu bir insandır. Aslında çocuk olayını başından beri daha çok o istedi.
Sizi hem yaşınız genç hem de kendiliğinden gebe kalma olayınız daha kolay oluyor. Siz ve sizin gibi olan tüm melek annelerinin gebelik haberleri ve sonra da sağşlıkla bebişlerini kucaklarına almalarını bekliyorum.
evet kızlar ben doktor görüşmemden geldim. tüm sonuçalra testlere erşeye baktı. ne kendini ne doktorunu suçla dedi. senin olayın belli plesanta ayrılmış buna engel olmazsın bi anda olur. sen hastanede olsan , ameliyathanenin kapısında dahi olsan sezeryaan yetişene kadar yine bebk kaybedilirdi dedi. sen dua et sancılanmışsın sana bişey olmamış. çünkü en çok anne kaybedilen bi durummuş. ölebilirdin dedi. tekrarlama olasılığı %1. ameliyat sonrası gebelkik zehirlnemesi başaldığı ve tansiyon yükseldiği için 2de daha dikkatli oluncak dedi. ani bi yükselme buna neden olmuş olma olasışığı çok yüksek dedi. ben hiç kromozom, gen testi falan istemicekmisiniz dedim buradan duydukalrımla . hayır hiç gerek yok. sen normal bi gebelik yaşamaışsın senin sbebp belli ve hiç yapılacak bişi yoktur bu durumda önceden önleyebilme olasılığı yoktur dedi. çünkü anlık gelişen bi olay dedi. sadece smear yapıldı. sonucunu alıcam. bir de kan sayımı. çünkü ben çok kan kaybetmişim oondan geç kalınsa ölebilirdin dedi. ona göre kan hapına devam edicem. 1 yıl korun dedi. yaşın çok genç dedi. 26 yaşındayım ben. vücudun iyice toparlansın dedi. zaten ben 71 kiloyum 62ye düşmeden en az düşünnmicem. yani önümüzde uzun bi yol var benim için. daha çooook bklicem.işte durum bu kızlar.
evet kızlar ben doktor görüşmemden geldim. tüm sonuçalra testlere erşeye baktı. ne kendini ne doktorunu suçla dedi. senin olayın belli plesanta ayrılmış buna engel olmazsın bi anda olur. sen hastanede olsan , ameliyathanenin kapısında dahi olsan sezeryaan yetişene kadar yine bebk kaybedilirdi dedi. sen dua et sancılanmışsın sana bişey olmamış. çünkü en çok anne kaybedilen bi durummuş. ölebilirdin dedi. tekrarlama olasılığı %1. ameliyat sonrası gebelkik zehirlnemesi başaldığı ve tansiyon yükseldiği için 2de daha dikkatli oluncak dedi. ani bi yükselme buna neden olmuş olma olasışığı çok yüksek dedi. ben hiç kromozom, gen testi falan istemicekmisiniz dedim buradan duydukalrımla . hayır hiç gerek yok. sen normal bi gebelik yaşamaışsın senin sbebp belli ve hiç yapılacak bişi yoktur bu durumda önceden önleyebilme olasılığı yoktur dedi. çünkü anlık gelişen bi olay dedi. sadece smear yapıldı. sonucunu alıcam. bir de kan sayımı. çünkü ben çok kan kaybetmişim oondan geç kalınsa ölebilirdin dedi. ona göre kan hapına devam edicem. 1 yıl korun dedi. yaşın çok genç dedi. 26 yaşındayım ben. vücudun iyice toparlansın dedi. zaten ben 71 kiloyum 62ye düşmeden en az düşünnmicem. yani önümüzde uzun bi yol var benim için. daha çooook bklicem.işte durum bu kızlar.
yelzcim çok teşekkür ederim canım nefes almaya devam ediyorum işte...bu forum olmasa sizler melek anneleri olmasa ne yaparmışım ben?
sen de spora başlamak istediğini yazmışsın ben sezeryandan 1 ay sonra yürüyüşe beşledım hiç bir sorun olmadı dikişlerine zarar geleceğini hiç sanmıyorum ağırlık kaldırma yalnız o çok zorluyor
sweetbaby, bak ben sana demiştim anlık bir olay seninki, önceden bilinemezdi, tekrarlama olasılığı çok çok düsük diye. Doktorunu dinlemelisin canım. Kilo vermenin en sağlıklı yolu iyi bir diyetisyen bulmak bence. Benim eşim diyetsiyenle 10 kg verdi yıllardır da formunu koruyor. Bir de kesinlikle doktorun 1 yıl diyorsa 1 yıl bekle. 1 yıl su gibi geçer. Ben gebeyken günler geçmek bilmezdi şimdi şaşırıyorum günler değil haftalar bile o kadar çabuk ilerliyor ki. Yaşın genç, gebe kalabiliyorsun daha ne olsun?
Sweetbabycim bak ne güzel tekrarlama olasılığı %1'miş. Senin durumun bizlerden farklı tamamen rastlantısal bir durum yaşamışsın bizimse altta yatan başka etmenler var. Allah hiçbirimize tekrarını yaşatmasın. Doktorların klasik lafı bir yıl korun ve daha yaşın genç. Hadi senin yaşın gerçekten gençmiş ben 30 yaşındayım bana da yaşın genç diyorlar. Sen şimdi kendini toparlamaya, kafanı dağıtmaya bak. Bakarsın kendini 1 yıldan önce de hazır hissedersen o zaman denersin. Canım ya ben de 72 kiloyum, doğumdan sonra hiç kilo veremedim. Nasıl vericez bu kiloları. Sihirli bir formül bulursan bana da söyle. Öpüyorum.
CANIM BENİM BAK NE GÜZEL %1 İHTİMAL ALLAHIM İNŞALLAH BİDAHAKİNDE GÖSTERMEZ CANIM BENİM.SENLE AYNI YAŞTAYIZ DAHA ÇOK GENÇSİN SENDE.DOKTORLAR 1 YIL DİYO ZATEN.OYSA SEN KENDİNİ HAZIR HİSSETTİĞİNDE DENEYEBİLİRSİN.HAYIRLISI OLSUN CNM BENİM.BENDE HAFTAYA KONTROLE GİDİCEM SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUMMM.ALLAHIM HEPİMİZE HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN...opuyorumnanaktan
yelzcim çok teşekkür ederim canım nefes almaya devam ediyorum işte...bu forum olmasa sizler melek anneleri olmasa ne yaparmışım ben?
sen de spora başlamak istediğini yazmışsın ben sezeryandan 1 ay sonra yürüyüşe beşledım hiç bir sorun olmadı dikişlerine zarar geleceğini hiç sanmıyorum ağırlık kaldırma yalnız o çok zorluyor
sweetbaby, bak ben sana demiştim anlık bir olay seninki, önceden bilinemezdi, tekrarlama olasılığı çok çok düsük diye. Doktorunu dinlemelisin canım. Kilo vermenin en sağlıklı yolu iyi bir diyetisyen bulmak bence. Benim eşim diyetsiyenle 10 kg verdi yıllardır da formunu koruyor. Bir de kesinlikle doktorun 1 yıl diyorsa 1 yıl bekle. 1 yıl su gibi geçer. Ben gebeyken günler geçmek bilmezdi şimdi şaşırıyorum günler değil haftalar bile o kadar çabuk ilerliyor ki. Yaşın genç, gebe kalabiliyorsun daha ne olsun?
melekcim ne güzel bebişin büyüyor maşallah. sen önceki acı tecrübenden dolayı böyle rüyalar görüyosun bence. kafanda atamadığın korkular rüyalrda karşına çıkıyo. aam fidanın kötü bi anlamı yoktur bence. ağaç güzel biş demektir bence. sen dua et canım umarım sağlıkla kucağına da alır bize umut olur ve biz d de kavuşuruz meleklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?