premete günaydın canım. sen bizleri okadar güzel telkin ediyosun ki anlatamam. bu acıalrı sen d e yaşadın ama üzerinden daha çok zaman geçtiği için neler hissedeceğimizi,geçeceğimiz aşamaları az çok biliyosun. oyüzden çok iyi anlayıp destek oluyosun bize. gerçekten sağol
iyi olmaya çalışıyorum.aslında hiç ama hiç iyi değilim.moralim okadar bozukki ağlayıp duruyorum.abimin düğünü var hemde benim bebeğim tam kırkının çıktığı gün.ertelemediler bile.yavrumu adam yerine koymadı bana öyle geliyor.ben bu halde nasıl giderim o düğüne içim kan ağlarken yavrumu kaybetmişken hemde ben sebep olmuştum onların tanışmasına.annem çok üzülüyor ben gitmicem diye.ben ıspartadayım normalde adanalıyım eşimin mesleği gereği ıspartadayız.çok zooruma gidiyor arkadaşlar bize sormadı abim nezaman yapalım diye.içim acıyor ilk defa ailemin önemli gününde olamicam.tam onlar eğlenirken ben bebeğimin yasinini okutacam ve mezarına gidicem.abimden çok şey beklemişim farkında olmadan.içim acıyor hemde çokkkk.yavrum benimmm yağmurum ne bahtsizmışşş
yelzcim abinin düğününün o güne denk gelmiş olması çok acı olmuştur senin için tahmin edebiliyorum. gitmeme kararı almış olman güzel ben olsam ben de gitmezdim. sonradan daha çok suçluluk pişmanlık hissedebilirsin eğer gidersen.
ben de anneme ilk günlerde çok kızgındım o halimi gördüğü halde yeteri kadar üzülmedi gibi geliyordu bana. belik de beni daha fazla üzmemek için güçlü durmaya çalışıyordu. ama benim çocuğum bu duruma düşseydi ben herhalde o kadar güçlü duramazdım.
eşim de hayatına fazla çabuk döndü gibi geliyordu son zamanlarda. dün gece uyumaya yakın çayın altı açık kalmış ben de bak görüyor musun evimiz yanacaktı dedim. bana verdiği cevap kanımı dondurdu :bu ev zaten yandı dedi bana. ah canım kocam benim. nasıl kederli nası üzgün ve nasıl umutsuz aslında. senin tek suçun benimle evlenmiş olmak kocacığım. sonra o uykuya daldı ben sabaha kadar ağladım sessizce...
Amin canım , hep birlikte o güzel günleri de görücez inşallah...Canım bence de bekleme , ben de 4 ay sonra korunmayı bırakmıştım ...En kısa zamanda daha doğrusu en doğru zaman da bebişlerimiz teker teker sağlıkla gelirler inşallah...ay canım benim ne güsel rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm .bende valla 1 yıl beklemicem allah nasip ederse sezeryanla yaptım doğumu ama hep çevremde 4 ay sonra tekrar hamile kalıp doğuranlar var.bende 4. ayın sonunda denemelere başlicam zaten tutana kadarda zaman geçer derken hamile kalırsam 5.ayda karnım çıkıyo benim 9 ay geçmiş oluyo bakalım tabiki nasip.allahım hepimizin yüzünü güldürsünnn..
Canım ,Allahım acını tez zamanda acını hafifletecek bir bebek gönderir inşallah...Sen şimdiden bizim için umut kaynağısın. Tickerin her gün ilerledikçe ben o kadar mutlu oluyorum ki. Rüyana gelince bence bu aralar biraz fazla geçmişi düşündün ve sana rüyanda uyarı geldi artık ileriye bakman gerek diye. İki çam ağacı da bundan sonra doğacak olan iki çocuğunu simgeliyor. Sen onlara birşey olacak korkusu taşıyorsun içinde o yüzden kendini ağaçları mezara dikerken görüyorsun ama sonuçta onların olması gereken yer evdeki saksı ve oraya geliyorlar zaten. Herşey çok güzel olacak canım içini ferah tut.
Özlenen2010 ve Limburg öyle facebookta çayırla çimenle, koyunla keçiyle uğraşacağınıza buraya gelin de iki çift laf edelim.
Angelhope gerçekten de ce dedin kaçtın. Madem öyle ce'lerinin aralarını fazla açma :)
Ravzacım ne zamandır uğramıyorsun. Pıhtılaşma topiğinde de göremiyorum seni. Nerelerdesin, iyisin değil mi?
Mhtp nerdesin canımmm.
Beyazmelek, hadibakem, nekoneko kayboldunuz kızlar. Umarım herşey yolundadır.
Adını saymayı unuttuğum arkadaşlarım beni affetsin. Kızlar ben hepinizi çok seviyor ve özlüyorum.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay Allah iiliğini versin ,hiç güleceğim yoktu ,, evet ya hastalık oldu şu tarla cafe ,, bütün işimi gücümü bırakıp onlarla uğraşıyorum ,,bu arada senin villada hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3
yorum yazmasamda burayı takip ediyorum ,, sizler ne kadar güzel dile getiriyrsunuz acılarınızı anlatıyorsunuz ,,ben böle şıkışıp kalmış gibi hissediyorum kendimi ,şu testin sonucundanda haber çıkmadı onada canım sıkılıyor ,, elim kolum bağlı bekliyorum ,,
premetecim senin çalışmalar nasıl gidiyor hadi güzel haberi bekliyoruz senden hayırlısıyla inş.
yelz cim sanaad hayırlı cumalar canım ,,Rabbim dualrımızı kabul etsin inş.:Saruboceq:
melekcim maşallah bebiş büyüyor canım :ecrin_bebek:,,Rabbim nazarlardan saklasın:Saruboceq:
Benİ gÜnlerİm aynı geÇİyor.hep evdeyİm daha evden hİÇ Çıkmadım.az kaldı ŞÜkÜrler olsun haftaya 19 unda kırkım Çıkıyor.bebeĞİm yaĞmurumun mezarınada gİdİcem İlk defa.onu orda topraĞın altında gÖrmek benİ yıkacak gİbİ gelİyor.vede doktora 23 Ünde gİdİcem.zaman geÇmİyor gİbİydİ ama ŞÜkÜr geÇİyor İŞte.bende İŞ bakcam kendİme ya burasıda kÜÇÜk bİryer ama yİnede araŞtırcam.en azından 4 ayım geÇene kadar oyalanırım İŞ olmazsa kurslara yazılcam bÖyle olmuyor hep evde.
kızlar merhabalar...nasılsınızmelek anneleriii...
biz de günleri deviriyoruz oğlumla..allahım vaktiyle doğup kucağıma aldığımı göstersin...
sizlerede en yakın zamanda allahım evlat hasretini dinderecek yaramazlar versin...
yelzcim seni tanımıyorumo nedenle yazdıklarımda hatalar seni kıracak şeyler olursa affet nolur...ama abinin düğün günü ile yavrunun kırkının çakışması kötü olmuş anlıyorum ama bide onun tarafından hatta gelinin tarafından bak birde...evet yavrun gitti en acı şey ama hayatta bir taraftan devam ediyor..
ben doğum yaptım 1 hafta içinde alt komşumuzun düğünü vardı..ben kesinlikle gidemem dedim.ki beni düşünerek tarih ayarlanmıştı...bu acıyla orada gülen insanlara tahammül edemem sanıyordum...ama son dakikada bende gidicem dedim..gittim evet herkes eğlenirken ben bebeğimi düşündüm gözlerimdoldu hep ama hayat devam ediyor...o insanları mutlu ettikçe bebeğiminde cennette mutlu olduğunu hisseettim...herkes tüm misafirler bir yana benim gelmemden o kadar memenun oldularki..hele ailem hayata döneceğimi farkettikleriiçin öyle mutluydularki...2gün sonra falan psikoterapistimde 2. randevum vardı..ona düğün vardı bu hafta dedim..inşallah gitmişsindir dedi..evet dedm..en doğrusunu yapmışsın gitmeseydin kızardım dedi..,
sende tek taraflı düşünme bu bencillik olur...ailen üzülmedi sanıyosun onlar için herşey senden daha zor...sana mı üzülsünler torunlarını kaybettiklerine mi üzülsünler..yoksa sen bu durumdayken abinin düğünüyle uğraşıp gelin tarafına karşı mahçup olmadan muratlarını mı yerlerine geitsinler...bence bencillik etme ve git düğüne...en azından şunu düşün yavrun cennette annem benim yüzümden herkesle arasını bozup daha da üzülecek diye huzursuz mu olsun??
sadece seninle aynı şeyleri yaşamışbiri olarak fikirlerim..seni yargılamıyorum..seni üzmekten çok korkuyorum ...canım benim acılar da sevinçlerde bizler için..
ahhh canım ben 20 gün filan geçince gittim bebğimin yanına çok zor gerçekten. benim meleğimin yanında bi melek daha yatıyo. ama şimdi gidecek gücü bulamıyorum kendimde. eşim biraz daha geçsin yine gidicez diyo. ama çarşıya çıkmak istediğimizde hep mezarlığın yanından geçiyoruz hep ağlamakla geçiyo o yollar.günler geçiyo ama nasıl her an oğlumu düşünüyorum ya bazen beynim patlıcak gibi geliyo. ben ikinci dönem okula dönüyorum ama dediğin gibi geçicek mi zman . eşim öle iyo. bak insan içine çıkınca farklı oluyo diyo. am ben farklı işte. Rabbim taz zamanda istediğimiz ilk ayda versin bebişleri de yaramızı saralım en azından.offffff bunu söylediğim anda bile bebğime karşı suçlu hissediyorum kendimi.
aslında çok güzel söylemişsin canım yelz için sen çünkü biraz daha zaman geçirdiğin için daha iyi yorumlayabiliyosun.biz şimdi acımızla herkesten aynı tepkiyi bekliyoruz ama doğru hayat diğerleri için akıp gidiyo. başkasının başına gelseydi bizim için d eakıp gitmiyecekmiydi. ben arkadaş toplantılarımız oluyo onlara bile katılmıyorum hiç. elimi eteğimi herşeyden çektim markete bile gitmiyorum. hep eşimin eline bi liste tutuşturuyorum .o da çok üzülüyo. dışarı çıkmadığım için ve bu gitgide bi korku haline dönüşüyo insanlarla yüzleşmek, dışarı çıkmak.
canım sen nzaman hamile kaldın. nekadar korundun. sen niye kaçıncı haftada kaybetmiştin bebğini. sen d emi hemen hamile kaldın. çok seviniyorum böle hamile olduğunuzu görünce en azından umutlanıyoruz.ama ben şu an bebğimi onunla yapacağımız şeylerin hayalleriyle avunmaktan başka bişey yapmıyorum.koptum herşeyden.
canım ben 24 haftalık kızımı 3 temmuzda doğum yaptım ertesi gün kaybettik..sebep sölemediler açıkcası..herşey normalken kayıp gitti yavrum..30 ağustosta son adetimi oldum hamile kaldım...psikoterapiye götürdü annem beni daha 3 gün olmuştu doğum yapalı..korktular halimden..şimdi psikoterapistim enneme demiş nie hemen hamile kaldı ben 1 yıl bekle dedim demiş ama bebeğim ekimde doğacaktı.ekim ayını bomboş geçirirsem daha kötü olacaktım..
insan herşeyden kopuyor ama nereye kadar....hala kızım kalbimde ateş amaoğlum doğduğunda bana ihtiyacı var onun için iyiolmak zorundayım..
bence sizde yavrularınızın kardeşleri gelecek onlar için çabuk toparlanın..
canım ben 24 haftalık kızımı 3 temmuzda doğum yaptım ertesi gün kaybettik..sebep sölemediler açıkcası..herşey normalken kayıp gitti yavrum..30 ağustosta son adetimi oldum hamile kaldım...psikoterapiye götürdü annem beni daha 3 gün olmuştu doğum yapalı..korktular halimden..şimdi psikoterapistim enneme demiş nie hemen hamile kaldı ben 1 yıl bekle dedim demiş ama bebeğim ekimde doğacaktı.ekim ayını bomboş geçirirsem daha kötü olacaktım..
insan herşeyden kopuyor ama nereye kadar....hala kızım kalbimde ateş amaoğlum doğduğunda bana ihtiyacı var onun için iyiolmak zorundayım..
bence sizde yavrularınızın kardeşleri gelecek onlar için çabuk toparlanın..
haklısın canım
ben inanıyorum ki bebeklerimiz göbişlerimize geldiklerinde
biz eski halimize dönecegiz.
o neşeli bebeklerimiz için herşeyi yapacak kadınlar olacagız
inanıyorum ben buna.
Ben kendi adıma şunu söylemek istiyorum ki gelen yeni bebek veya bebekler beni yeniden o bebeklerimi hiç kaybetmeden önceki günlerime döndüremez. Zaten tekrar gebe olmayacağım ben.
Belki kolayca gebe kalabiliyor olsam bu kadar umutsuz olmazdım ama acım yine aynı olurdu. Benim tek avuntum cennetteki meleklerime kavuşma ümidi.
Sorma canım ya bende de hastalık oldu. İşyerinde facebook açılmıyor eve gidince soluğu çiftlikte alıyorum. Eşim kızıyor bana artık. Madem bu kadar meraklısın sana 2 dönüm tarla alayım git domates, biber ek hiç olmazsa onları yeriz diyor. Ya başlayacam senin şu teste artık valla bekle bekle bana bile sıkıntı geldi sıkılmakta haklısın. İnşallah bu ay çıkar da rahatlarsın. Benim çalışmalar pek iyi gitmiyor. Böyle görev bilinciyle, zorunlulukla bu iş yürümüyor. Ben de pek takmıyorum, kendimi zorlamıyorum artık olursa olur olmazsa olmaz. Açıkçası bu ay pek umutlu değilim. Herhalde vardır bir vakti zamanı Allah hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?