Arkadaşlar ben de sezeryandan 40 gün sonra spora başladım...Günde en az 1,5 saat yürüyüş yaptım...Bazı günlerde 2 saati bile buluyordu yürüyüşlerim...Spor,insanı depresyondan da çıkarıyor...Ben 52 ile hamile kalıp , 72 ile bitirmiştim...Doğumdan 5 ay sonra 56 kiloya kadar indim...Tabi yiyeceklerime de dikkat ettim ...Meyve ve sebze ağırlıklı beslendim...Sebze yemeğinin yanında 1 kase yoğurt ve salata mutlaka yedim...Öğün aralarında meyve yedim...Ayrıca günde 2 yada 3 soda içtim...Yemeklerden 2 saat önce yada sonra içtim sodayı , yemekle birlikte değil...Sadece sabah kahvaltısında ekmek yedim...Doğumdan 5,5 ay sonra da hamile kaldım ve şu an 60 kiloyum...Kiloma çok dikkat ediyorum...Sezeryan dikişlerimden dolayı 10 kilodan fazla almamayı hedefledim ...İnşallah 65 ile hamileliğimi sağlıklı br şekilde bitirebilirim...Arkadaşlar istedikten ve inandıktan sonra her şeyi başarabiliriz...Bizi çok çok güzel günler bekliyor , buna inanıyorum...
Canım haklısın , acı tecrübeler unutulmuyor işte...
Canım bence pıhtılaşma testlerini mutlaka yaptır...Benim doktorum hacettepeden prof , riskli gebelik uzmanı , testleri bana kırk gün geçtikten sonra yaptırmıştı...Test sonuçlarıda 20 günde çıkıyor...
Canım benim ,seni çok iyi anlıyorum , zamanla kendini daha iyi hissedeceksin inşallah...Bizim bebişlerimiz cennette ve bizlerde onların sayesinde cennette olucaz belki de...
Kilolarını vermen çok iyi fikir...Bende çok rahatsız oluyordum kilolarımdan...Yeni bir hamilelik için kilonun normale dönmesi çok önemli bence...
Canım çok öpüyorum seni , dualarım sizlerle...
rusweetbaby: canım rahim toparlamışmı diye alttanmı bakıyo yoksa karnındanmı merak ettim
sweetbaby: bakalım canım bana neler diyecek doktorum merakla bekliyorumm..allahım hayırlı şeyler versinnn hepimize
Bugün dayanamadım ve bebişimi görmeye gittim...2 hafta sonra kontrolüm var ama evin yakınında bir tıp merkezine gittim...Bebişimin iyi olduğunu ve plesentanın yerleşiminin güzel olduğunu söyledi doktor...Bebişim 550 gram olmuş...İnşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma alacağım ve hepiniz için umut olacağım...Bu arada benim yaşım 33 arkadaşlar...
valla öyle prof öyle dedi pek öemsemedi anlıyacağınız. senin yapacağın işey yokken ooooo daaha gençsin olur bebğin ddi.ama ben yine d emerak ediyorum. çünkü kendi doğum yaptığım doktorum belki kan pıhtılaşması testi yaptırılabilir demişti.profa sordum diğer testlere gerek yok am onu belki yaptırırız sonra 6 ay sonra falan dedi. şimdi vücudun toplaması lazım. şimdi yaptırsak da yanlış çıkar dedi.ya bilmiyorum 4 ay sonra falan ben şöyle iyi bi kadın doğumcu seçip durumumu anlatıp bütün fonksiyonlara bakılsın istiyorum bazen karaciğer böbrek fonksiyonları bile etkiliyomuş. bi check-up yaptırırım iyi olur aklımda soru işareti kalmaz. ve hamile kalırsam da tansiyon konusunda dikkatli olucam tabiki de ama o kiloları kesinlikle vermem gerek. 71 kilo bi hamile kalsam 90 olurum oyüzden vermeliyim . çıkarı yok. benim koşu bandım var onda yürüyüşle başlayıp zamnla koşucam biraz da ekmek kesicem olur umarım. plates yapıodum ben doğum öncesi am o şimdi dikişyerini zorlar. bakalım
offfffff kızlar ya bazen evde güzel bi yemek yiyip zevk alırken ya da gayriihtiyari bişeye gülüp şaka yaparken ya da normal hayata dair bişeylerden konuşurken hatta uyurken bile kendimi suçlu hissediyorum. bebğim aklıma geliyo napıyosun diyorum bebğin gitti hayatın anlamsızlaştı nasıl böle yapabiliyosun diyorum. eşim tabiki geleceğe bakıcaz diyo ama o gelecek nasıl gelecek bilmiyorum. geleceğe dair yeni bi bebğe dair plan yaparsam geçmişi bebğimi arkamda bırakıcakmışım gibi hissedip suçluluk duyuyorum. bu ikilemde çok kalıp üzülüyorum. nasıl davranıcamı ne yapıcağımı bilmiyorum.offfffff şuan herşey farklı olabilirdi.
Özlenen2010 ve Limburg öyle facebookta çayırla çimenle, koyunla keçiyle uğraşacağınıza buraya gelin de iki çift laf edelim.
Angelhope gerçekten de ce dedin kaçtın. Madem öyle ce'lerinin aralarını fazla açma :)
Ravzacım ne zamandır uğramıyorsun. Pıhtılaşma topiğinde de göremiyorum seni. Nerelerdesin, iyisin değil mi?
Mhtp nerdesin canımmm.
Beyazmelek, hadibakem, nekoneko kayboldunuz kızlar. Umarım herşey yolundadır.
Adını saymayı unuttuğum arkadaşlarım beni affetsin. Kızlar ben hepinizi çok seviyor ve özlüyorum.
CANLARIM GÜÜNAYDIN NASILSINZ.RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI GÜNLER HAYIRLI HABERLER NASİP ETSİN İNŞALLAH.
sweetbaby: CANIM MSNEYİ HİÇ AÇMIYOSUN SANIRIM BAZEN BEN AÇIYORUM ÇEVRİM DIŞI OLARAK AMA SEN YOKSUN HİÇ KONUŞAMADIK BİLE
mrb sweetbaaty nasılsın buğün.
iyiyim canım. Işteyim işlerimi yaparken bir yandan da gelip gelip foruma bakıyorum. Sen nasılsın.
yelzcim abinin düğününün o güne denk gelmiş olması çok acı olmuştur senin için tahmin edebiliyorum. gitmeme kararı almış olman güzel ben olsam ben de gitmezdim. sonradan daha çok suçluluk pişmanlık hissedebilirsin eğer gidersen.
ben de anneme ilk günlerde çok kızgındım o halimi gördüğü halde yeteri kadar üzülmedi gibi geliyordu bana. belik de beni daha fazla üzmemek için güçlü durmaya çalışıyordu. ama benim çocuğum bu duruma düşseydi ben herhalde o kadar güçlü duramazdım.
eşim de hayatına fazla çabuk döndü gibi geliyordu son zamanlarda. dün gece uyumaya yakın çayın altı açık kalmış ben de bak görüyor musun evimiz yanacaktı dedim. bana verdiği cevap kanımı dondurdu :bu ev zaten yandı dedi bana. ah canım kocam benim. nasıl kederli nası üzgün ve nasıl umutsuz aslında. senin tek suçun benimle evlenmiş olmak kocacığım. sonra o uykuya daldı ben sabaha kadar ağladım sessizce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?