Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

28mavicim biliyosun ben hepinizden küçüğüm ama burda biz bir aile olduk yaşlara bakmadan çünkü hepimizin acısı aynıydı acı yaşa bakmıyor.ama umudunu kaybetme hiç bir zaman canım ya ben daha dün gibi hatırlıyorım hamile olduğumu öğrendiğimde eşime sarılıp ağladığımı daha küçücüktü ve şuan kocaman bir kız oldu bile Allah'ın iznşylede kucağıma alırım inş vakti ve zamanında ve dularım sizinle hep inş bu duyguları sorunsuz bir şekilde sizlerde yeniden yaşarsınız Rabbim hiç kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin evlat acısı göstermesin inşallah amiiinn....

kızlar eşimlede konuştum bugün boşlarmış 19 mayıs sebebiyle zaten gittiği yerde küçük yermiş o yüzden fazla işimiz olmuyo dedi içim rahatladı benimde yaaa gerçekten çok mutlu oluyorum sesini duyunca onun yaa RAbbim bizi kavuştursun en kısa zamanda inşallah
aminnnnnnnnnn

amin canım allahım kavuştursun sizi...hiç ayırmasın...

Başın saolsun cnm benimmm.. ama sanırım suan dünyaalr güseli kızın var .. yani ultrasyonun zarar yok heraldeee.. korkuorum ya birde o vermesin bebeğime zarar..

evet canım şükürler olsun 5 aylık bir kızım var şuanda...allahım onun ömrünü uzun eder inşallah...allah a sığın canım hayırlısını nasip etsin sanada...

Sana milyon kez maşallah diyorum canım benim Allahım kem gözlerden nazarlardan saklasın inşallah canım benim..Ne güzel haftaların geçmişte doğuma ne kalmış şurda... Allahım inşallah bana da bu forumda olan olmayan bebeğini cennete gönderen tüm annelere yaşatsın bu mutluluğu...

Canım doğan büyüyor bizim minyatür bile kocaman delikanlı oldu haftaya 4. ayını bitirecek. Annelik hem çok zor hem de çok güzel. Allah isteyen, bekleyen herkese nasip etsin. Sen de Ayşemiz gelince göreceksin hayatın birden bambaşka bir hal alıyor. İnsan yeniden yaşamaya başladığını hissediyor, yeniden gerç3kten gülebiliyor. Nereden nereye geldik bugünlerimize binlerce şükürler olsun.

Canım sana kendi doktorumu taavsiye edebilirim Ege Üniversitesinden Doç. Dr. Fuat Akercan ya da kardeşimin doktorunu o da Kent Hastanesinden Prof. Dr. Namık Demir. İkisi de riskli gebelikler konusunda uzman. Zaten abla-kardeş bizde de kan pıhtılaşması var. Haklısın küçük şehirlerde bu iş yürümüyor. Kardeşim Çanakkale'de oturuyor. Bebeğinde rahim içi gelişme geriliği oluşunca ve erken doğum riski ortaya çıkınca oradaki hiçbir doktor onunla ilgilenmek istemedi mecburen İzmir'e getirdik. İnşallah sen de şifanı burada bulursun.

çoook teşekkür ederim canım aminn inşallah hepimizi ve bebeklerini nazarlardan korusun Rabbim.valla yuvarlana yuvarlana geldik son haftalara canım ya Rabbim inşallah burdaki bekleyen bütün arkadaşlarımında bebeklerini sağ salim kucaklarına almalarını nasip eder amiinnnnnnnnnn.............

amin premete yaa inşallah bizde senin gibi bir gün büyüttüğümüzü yazarız buralara inşallah....
RAbbim herkese nasip etsin bu duyguları.....

uzun zamandır yazmıyorum ama takip ediyorum yazılarınızı okuyorum benim gibi hamile olmayan arkadaşlar hep karamsar yazılarınızı okurken kendimi görüyorum nede olsa acımız aynı düşüncemizde aynı tabiki rabbim hepimizin yüzünü güldürsün çok zor yüküm gün geçtikçe ağırlaşıyo sanki gücüm bitti taşıyamıyorum

Şu an kimse yok ama bn ilk merhabamı diyeyim foruma.

2009 da aralık annesi, 2010 da kasım annesiydim.

2009 da eylülde 7 aylık kızımı kaybettim, 2010 da gününde sapasağlam mislerrr gibi oğlumu doğurup, 4 günlükken onu da kaybettim.

İçimin, canımın yüreğimin yangınını anlatamam.

Ama sizlerden başka anlayacak kimse de yok..

Premeteden en son giren kişiye kadar herkesi okudum aylaaarrrdırrr.

Kendimi hazır hissettiğimde de üye olup paylaşıma geçmek istediim.

Merhaba canim.. icinin, yüreginin yanginini anlatmana gerek yok ki, bunu anlamak bizim icin cok kolay. bizler hepimiz baska sebeplerden yavrularimizi kaybettik, ama acimiz ayni...
Meleklerini neden kaybettigini anlatmak ister misin? Aslinda biz onlari sadece bu dünyada kaybettik, ebediyen kazandik. Sabrini gösterebilirsek tabii.. Cooook zor, Allah'im hepimize yardim et... Görüsmek üzere....

Canım benim ..Acını anlayabilmek belkide sadece bize mahsusdur... Çünkü senin çektiğin acıları bizde derece farkı ile yaşadık... Keşke gelmeseydin aramıza ama Allahım böyle uygun görmüş madem hoşgeldin diyelim...
Çok çok geçmiş olsun başın sağolsun Allahım yaşatmasın birdaha inşallah canım...

Evet Allahın yardımı olmasa dayanılmaz ki.
Bu pis dünyayı yşamadılar , dediğin gibi sadece burada kaybettik.

Anlatılacak çok şey var ama, belki de binde biri işte burada;

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...i-7aylkdigeri-gununde-saglam-dogan-bebek.html

Çok tşk ederim dileklerin için.

Herkesin acısı kendine büyük evet.

İçimizin yangınınına gösterdiğimiz direnç kadar da mükafatımız olacak.

Allahım isyan ettirmesin ve iki dünyada da hepimize güzellikler versin innnnş.

Açtığın topikte hikayeni okudum nutkum tutuldu diyecek söz bulamıyorum. Allah sabrını kat kat arttırsın. Allah hayattaki yavrunu sizlere bağışlasın, kardeşlerinin ömrünü ona versin.

Canım Allah tez zamanda yeni bir bebek nasip etsin. Çok şükür benim bir oğlum var. 2. defa oğlum biz bebek var sanıyorduk, doktora gitmemiştik yanlış anlamışız karnımda bebek yokmuş diyoruz. Bunları söylemek çok zoruma gidiyor. Oğlumu da çok zor dünyaya getirdim, 3 tane de bebeğimi kaybettim: 1. 4. sü 8 haftalık, 3. sü 25 haftalık. Hala vazgeçemediğime şaşıyorum ve her gece rüyamda bu konularla uğraşıyorum. Uykularımın kalitesi bile bozuldu. İnşallah bu süreci atlatabiliriz.

Canım ben daha çok rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanların yazdığı yerde yazıyorum. Bahsettiğin doktorlara burada yazan ve bebeklerini sağlıklı şekilde kucağına alan ve hala takiplerine devam eden hanile arkadaşlarımız var. Ben de Hatay'dayım. Büyük şehirde olmamanın eksikliğini yaşıyorum. Hayırlısı inşallah...

Canım inşallah bebeğin olacak. Tedavin şu an ne aşamada? Ben sana 2 kez daha önce cevap yazmıştım sayfalar hızla ilerlediği için sanırım görmedin. Diğer topikte de yazmıştım. Umreni tebrik etmiştim. O kutsal toprakların yüzü suyu hürmetine inşallah bebek sahibi olursun...

Canım gerçekten zor bir süreç eminim. Biz anne adayları 7- 8 haftalık bebeklerimizin yasını tutuyoruz, ileri hafta bebek kaybı çok daha yıpratıcı oluyor tabiki. Rabbim tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...

Açtığın topikte hikayeni okudum nutkum tutuldu diyecek söz bulamıyorum. Allah sabrını kat kat arttırsın. Allah hayattaki yavrunu sizlere bağışlasın, kardeşlerinin ömrünü ona versin.

Ah premetem ah...

Okurken insanın nutku tutuluyor, bir de yaşarken noluyor hiiiçççç bilme.

Ben duygu anlatacak cümle kullanmadım farketmişsindir. Çnk duygularımı anlatacak kelimeleri cümleleri bulamıyorum.....

Duaların için ise çok tşk. Sizleri hep takip ettim. Her birinizin yaşadıklarını okudum an be an..

Allahım bu dünyada da ahirette de tüm güzellikleri yaşatsın bizlere innnnnşallah. :)

Evet zordu, ve hala da zor. Ama teselli bulduğum cümleler bir an olsun aklımdan gidersse kendimi kaybediyorum maaalesef.

Dediğin gibi erken düşükler vs okudum , nasıl üzülüyor arkadaşlar.. Ama bn onlara hiiiççç kızmadım gücenmedim çnk herkesin derdi kendine büyük. Askerini 20 yaşındaki evladını kaybeden anne nasıl bnm derdimi küçümseyemezse bn de onlarınkini küçümseyemem.

Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun. Burası ,imtihan dünyası:)

Son düzenleme:

Canım nerelerdesin nasılsın? özlettin kendini. En son Dr. Engin Orala gitcektin nasıl geçti? Bak göreceksin en kısa zamanda Allahın izniyle bebişinin heberini alcaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…