kızlar eşimlede konuştum bugün boşlarmış 19 mayıs sebebiyle zaten gittiği yerde küçük yermiş o yüzden fazla işimiz olmuyo dedi içim rahatladı benimde yaaa gerçekten çok mutlu oluyorum sesini duyunca onun yaa RAbbim bizi kavuştursun en kısa zamanda inşallah
aminnnnnnnnnn
Başın saolsun cnm benimmm.. ama sanırım suan dünyaalr güseli kızın var .. yani ultrasyonun zarar yok heraldeee.. korkuorum ya birde o vermesin bebeğime zarar..
28mavicim biliyosun ben hepinizden küçüğüm ama burda biz bir aile olduk yaşlara bakmadan çünkü hepimizin acısı aynıydı acı yaşa bakmıyor.ama umudunu kaybetme hiç bir zaman canım ya ben daha dün gibi hatırlıyorım hamile olduğumu öğrendiğimde eşime sarılıp ağladığımı daha küçücüktü ve şuan kocaman bir kız oldu bile Allah'ın iznşylede kucağıma alırım inş vakti ve zamanında ve dularım sizinle hep inş bu duyguları sorunsuz bir şekilde sizlerde yeniden yaşarsınız Rabbim hiç kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin evlat acısı göstermesin inşallah amiiinn....
ayyy ne güzel yaaa gördüm resimlerini canım Allah analı babalı büyütsün dediğimiz sölersin RAbbim bizede yavrularımızı kucaklamayı ve büyütmeyi nasip etsin
sen tolgayı ne güzel 3 aylık yaptın bile maşallah size yaa 41 kere maşallahnasıl gidio bu arada premete annelik çok harika bir duygudur eminimki
Yazdıkların tamamen benim düşüncelerimi ve yaşadıklarımı yansıtıyor. Benim28 haftalık bebeğim karnımda öldü. Testler sonucunda kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim. Hamilelikten önce coraspin folbiol hamilelikle clexana başladım. Yavrum 10 hafta 5 günlükken beni bıraktı. 4 ay geçti dr rahim yapısında bozukluk olabiliir dedi rahim filmi istedi ama ben artık buradaki drlara güvenimi kaybettim. Aydın da oturuyorum İzmir e gitmeyi düşünüyorum. Ama kime gideyim nerden başlayayım hiç bilemiyorum. Arabamız yok eşim çok isteksiz ben 30 yaşındayım ama kendimi çok güçsüz tükenmiş hissediyorum. Sen bahsettiğin testleri nerede yaptırdın? Merak ettim. Ben de kendimi çok kof görüyorum. Hiçbir işe yaramadığımı düşünüyorum. Herkesin çocuğu var. " Allah ım bunun bile çocuğu var. Aaaaaa bu yine mi hamile? Bir ben doğuramadım bebeğimi yaşatamadım eşimi de babalıktan mahrum ediyorum." diye kendimi yiyorum. Elime ne geçiyor?????? Koca bir hiç!!!!!!!! Ama beynim durmuyor sürekli bebek bebek bebek hamilelik deyip duruyor. Ne olacak halim bilmiyorum.
Sana milyon kez maşallah diyorum canım benim Allahım kem gözlerden nazarlardan saklasın inşallah canım benim..Ne güzel haftaların geçmişte doğuma ne kalmış şurda... Allahım inşallah bana da bu forumda olan olmayan bebeğini cennete gönderen tüm annelere yaşatsın bu mutluluğu...
Canım doğan büyüyor bizim minyatür bile kocaman delikanlı oldu haftaya 4. ayını bitirecek. Annelik hem çok zor hem de çok güzel. Allah isteyen, bekleyen herkese nasip etsin. Sen de Ayşemiz gelince göreceksin hayatın birden bambaşka bir hal alıyor. İnsan yeniden yaşamaya başladığını hissediyor, yeniden gerç3kten gülebiliyor. Nereden nereye geldik bugünlerimize binlerce şükürler olsun.
amin canım allahım kavuştursun sizi...hiç ayırmasın...
Şu an kimse yok ama bn ilk merhabamı diyeyim foruma.
2009 da aralık annesi, 2010 da kasım annesiydim.
2009 da eylülde 7 aylık kızımı kaybettim, 2010 da gününde sapasağlam mislerrr gibi oğlumu doğurup, 4 günlükken onu da kaybettim.
İçimin, canımın yüreğimin yangınını anlatamam.
Ama sizlerden başka anlayacak kimse de yok..
Premeteden en son giren kişiye kadar herkesi okudum aylaaarrrdırrr.
Kendimi hazır hissettiğimde de üye olup paylaşıma geçmek istediim.
2009 da eylülde 7 aylık kızımı kaybettim, 2010 da gününde sapasağlam mislerrr gibi oğlumu doğurup, 4 günlükken onu da kaybettim.
Merhaba canim.. icinin, yüreginin yanginini anlatmana gerek yok ki, bunu anlamak bizim icin cok kolay. bizler hepimiz baska sebeplerden yavrularimizi kaybettik, ama acimiz ayni...
Meleklerini neden kaybettigini anlatmak ister misin? Aslinda biz onlari sadece bu dünyada kaybettik, ebediyen kazandik. Sabrini gösterebilirsek tabii.. Cooook zor, Allah'im hepimize yardim et... Görüsmek üzere....
Canım benim ..Acını anlayabilmek belkide sadece bize mahsusdur... Çünkü senin çektiğin acıları bizde derece farkı ile yaşadık... Keşke gelmeseydin aramıza ama Allahım böyle uygun görmüş madem hoşgeldin diyelim...
Çok çok geçmiş olsun başın sağolsun Allahım yaşatmasın birdaha inşallah canım...
Canım bu süreç çok üzücü ama şükret sağlıklı bir çocuğun var. Allah onun acısını göstermesin.
Bu söz bana da çok defa söylendi çoğu zaman sinir oldum. Bunda nasıl bir hayır var diye kendimi yedim. Bir ay kadar önce eltim 4.5 yaşındaki oğlunu kaybetti. Trombosit eksikliği vardı. Defalarca hastanede yattı, ameliyat oldu ve küçük bedeni daha fazla dayanamadı. Onu görünce bu sözün doğruluğuna inandım. Eltim keşke bu kadar büyümeseydi madem ölecekti daha küçükken ölseydi diyor. Böylesi daha zor yaaa.
Cici 22 bu forumdaki ilk arkadaşlarımdan biri sensin biri de Gelincik 37-34. Ben bebeğimi kaybettiğimde sizler de aynı acıyı yaşıyordunuz. Hep yanımda oldunuz. Ben 2. ye daha çabuk hamile kaldım ama kaybettim. Sonra gelincik hamile kaldı. Sen ise belirsizliklerden şikayet ediyordun. Rabbim her şeyin hayırlısını versin. Bak her şey yoluna girmiş. Eşin askerde sayılı günleri kalmış. Sen de bebeğine kavuşacaksın çok yakın zamanda. Mutluluğunuz perçinlenecek. Gelincik herhalde doğum yapmıştır. Sizin adınıza çok seviniyorum.
NİHSAV Yazdıkların tamamen benim düşüncelerimi ve yaşadıklarımı yansıtıyor. Benim28 haftalık bebeğim karnımda öldü. Testler sonucunda kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim. Hamilelikten önce coraspin folbiol hamilelikle clexana başladım. Yavrum 10 hafta 5 günlükken beni bıraktı. 4 ay geçti dr rahim yapısında bozukluk olabiliir dedi rahim filmi istedi ama ben artık buradaki drlara güvenimi kaybettim. Aydın da oturuyorum İzmir e gitmeyi düşünüyorum. Ama kime gideyim nerden başlayayım hiç bilemiyorum. Arabamız yok eşim çok isteksiz ben 30 yaşındayım ama kendimi çok güçsüz tükenmiş hissediyorum. Sen bahsettiğin testleri nerede yaptırdın? Merak ettim. Ben de kendimi çok kof görüyorum. Hiçbir işe yaramadığımı düşünüyorum. Herkesin çocuğu var. " Allah ım bunun bile çocuğu var. Aaaaaa bu yine mi hamile? Bir ben doğuramadım bebeğimi yaşatamadım eşimi de babalıktan mahrum ediyorum." diye kendimi yiyorum. Elime ne geçiyor?????? Koca bir hiç!!!!!!!! Ama beynim durmuyor sürekli bebek bebek bebek hamilelik deyip duruyor. Ne olacak halim bilmiyorum.
Canım sana kendi doktorumu taavsiye edebilirim Ege Üniversitesinden Doç. Dr. Fuat Akercan ya da kardeşimin doktorunu o da Kent Hastanesinden Prof. Dr. Namık Demir. İkisi de riskli gebelikler konusunda uzman. Zaten abla-kardeş bizde de kan pıhtılaşması var. Haklısın küçük şehirlerde bu iş yürümüyor. Kardeşim Çanakkale'de oturuyor. Bebeğinde rahim içi gelişme geriliği oluşunca ve erken doğum riski ortaya çıkınca oradaki hiçbir doktor onunla ilgilenmek istemedi mecburen İzmir'e getirdik. İnşallah sen de şifanı burada bulursun.
uzun zamandır yazmıyorum ama takip ediyorum yazılarınızı okuyorum benim gibi hamile olmayan arkadaşlar hep karamsar yazılarınızı okurken kendimi görüyorum nede olsa acımız aynı düşüncemizde aynı tabiki rabbim hepimizin yüzünü güldürsün çok zor yüküm gün geçtikçe ağırlaşıyo sanki gücüm bitti taşıyamıyorum
Açtığın topikte hikayeni okudum nutkum tutuldu diyecek söz bulamıyorum. Allah sabrını kat kat arttırsın. Allah hayattaki yavrunu sizlere bağışlasın, kardeşlerinin ömrünü ona versin.
Canım gerçekten zor bir süreç eminim. Biz anne adayları 7- 8 haftalık bebeklerimizin yasını tutuyoruz, ileri hafta bebek kaybı çok daha yıpratıcı oluyor tabiki. Rabbim tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...
uzun zamandır yazmıyorum ama takip ediyorum yazılarınızı okuyorum benim gibi hamile olmayan arkadaşlar hep karamsar yazılarınızı okurken kendimi görüyorum nede olsa acımız aynı düşüncemizde aynı tabiki rabbim hepimizin yüzünü güldürsün çok zor yüküm gün geçtikçe ağırlaşıyo sanki gücüm bitti taşıyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?