Şu an kimse yok ama bn ilk merhabamı diyeyim foruma.
2009 da aralık annesi, 2010 da kasım annesiydim.
2009 da eylülde 7 aylık kızımı kaybettim, 2010 da gününde sapasağlam mislerrr gibi oğlumu doğurup, 4 günlükken onu da kaybettim.
İçimin, canımın yüreğimin yangınını anlatamam.
Ama sizlerden başka anlayacak kimse de yok..
Premeteden en son giren kişiye kadar herkesi okudum aylaaarrrdırrr.
Kendimi hazır hissettiğimde de üye olup paylaşıma geçmek istediim.
2009 da eylülde 7 aylık kızımı kaybettim, 2010 da gününde sapasağlam mislerrr gibi oğlumu doğurup, 4 günlükken onu da kaybettim.
Canım ALLAH yar ve yardımcın olsun. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın. Açtığın topikten okudum dağıldım. Keşke burda olmasaydın. Burda yeni bir melek annesi gördükçe dağılıyorum. Rabbim bol bol sabrımızı versin.
NOKB Rabbim sabırların en büyüğünü versin , bu acının ne tarifi ne tesellisi var .Rabbim bu acını unutturacak başka acı yaşatmasın inş. canım.
Canım Allah sabır versin. Kızının acısını göstermesin. Allah'a sığınmaktan başka bir şey elimizden gelmiyor ne yazık ki.Evet Allahın yardımı olmasa dayanılmaz ki.
Bu pis dünyayı yşamadılar , dediğin gibi sadece burada kaybettik.
Anlatılacak çok şey var ama, belki de binde biri işte burada;
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...i-7aylkdigeri-gununde-saglam-dogan-bebek.html
Canım Allah tez zamanda yeni bir bebek nasip etsin. Çok şükür benim bir oğlum var. 2. defa oğlum biz bebek var sanıyorduk, doktora gitmemiştik yanlış anlamışız karnımda bebek yokmuş diyoruz. Bunları söylemek çok zoruma gidiyor. Oğlumu da çok zor dünyaya getirdim, 3 tane de bebeğimi kaybettim: 1. 4. sü 8 haftalık, 3. sü 25 haftalık. Hala vazgeçemediğime şaşıyorum ve her gece rüyamda bu konularla uğraşıyorum. Uykularımın kalitesi bile bozuldu. İnşallah bu süreci atlatabiliriz.
CHNB Kadınlar nasıl varlıklar daha doğrusu analık nasıl bir duygu anlayamadım bir türlü. Dediğin gibi ben de hastaneden çıkarken ne zaman korunmayı bırakayım diye düşünüyordum. Rüyamda da sürekli damarlarla kanla ilgili şeyleri görüyorum kan pıhtılaşması yüzünden. Sen bir de bu süreçte oğluna açıklamalar yapıyorsun. İyi ki o var)) Bu süreci atlatırken en büyük destekçin oğlun olacak canım benim.Allah onu korusun.
28mavicim biliyosun ben hepinizden küçüğüm ama burda biz bir aile olduk yaşlara bakmadan çünkü hepimizin acısı aynıydı acı yaşa bakmıyor.ama umudunu kaybetme hiç bir zaman canım ya ben daha dün gibi hatırlıyorım hamile olduğumu öğrendiğimde eşime sarılıp ağladığımı daha küçücüktü ve şuan kocaman bir kız oldu bile Allah'ın iznşylede kucağıma alırım inş vakti ve zamanında ve dularım sizinle hep inş bu duyguları sorunsuz bir şekilde sizlerde yeniden yaşarsınız Rabbim hiç kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin evlat acısı göstermesin inşallah amiiinn....
AMİNNNNNNN 37 haftalık olmuşsun belki de bir sonraki girişimde doğum haberni alcağım. Vaktinde bir avazda kucağına alırsın inşallah. Ben seni hep çok olgun görmüştüm. Bunu da defalarca söyledim. Ben çok gel-git yaşadım belki de isyan ettim. Sen Bir öffff bile demedin. Mükafatını da alacaksın inşallah. Hayırlı duaların bebek isteyen herkesi sarıp sarmalasın.
PREMETE Dr tavsiyelerin için teşekkür ederim. Birincisinde bir defa 20 haftalıkken bebeğin kan akışına bakmak için Namık Demir 'e gitmiştik.Çok da beğenmiştik ama kan pıhtılaşmasında ismini pek duymadım. Sermet SAğol Ve Fuat AKERCAN var. Şimdi üniversitelerde özel randevu kalktı ya nasıl gideceğimi bilmiyorum. Yaaa ilgilenmezlerse??? Fuat AKERCAN' ın özeli var mı????
Kardeşin Çanakkale merkezde mi? Ben Çanakkaleliyim biliyor muydun?
Canım nerelerdesin nasılsın? özlettin kendini. En son Dr. Engin Orala gitcektin nasıl geçti? Bak göreceksin en kısa zamanda Allahın izniyle bebişinin heberini alcaksın.
chnb teşekür ederim daha öncede yazmışsın fark edememişim allah sizede nasip etsin gidip görmeyi tedavi sormuşsun şuan tedavi gerektiren bi durum yok ama hamile kalınca sıkı takip edilcek gerekirse rahim ağzına dikiş atılcak büyük bi ihtimalle gerekir başka topiklere çok nadir bakıyorum yzını görmemişimdir sanada geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın senin için çok zordur ama en büyük tesellin haftasının ilerlememiş olması olsun
Sağol. Oğluma sıkı sıkı sarılıyorum. Biz iki kız kardeşiz. Onun da tek kalmasını istemiyorum. Önceden olsa tek çocuk fikri cazip gelebilirdi ama kayıplar inşanı daha da istekli yapıyor nedense. Sonuçlarım iyi çıkar da inşallah yeniden bu yola devam edebilirim. Sana da Allah en tez zamanda evlatlar verir inşallah...CHNB Kadınlar nasıl varlıklar daha doğrusu analık nasıl bir duygu anlayamadım bir türlü. Dediğin gibi ben de hastaneden çıkarken ne zaman korunmayı bırakayım diye düşünüyordum. Rüyamda da sürekli damarlarla kanla ilgili şeyleri görüyorum kan pıhtılaşması yüzünden. Sen bir de bu süreçte oğluna açıklamalar yapıyorsun. İyi ki o var)) Bu süreci atlatırken en büyük destekçin oğlun olacak canım benim.Allah onu korusun.
ben bi iyi bi kötüyüm gel gitleri yaşıyorum sürekli engin beye gittim konuşmaları falan rahatlatıcı herşeye bazı testleri tekrar yaptırdı ama hiç bi sorun çıkmadı artık korkularını yen hamile kalmaya çalış dedi bizde bu ay bıraktık sözde ama bakalım hayırlısı çok sıkı takip edilceksin dedi hamile kalınca tekrar gidicem elevit verdi onu içiyorum inş hamile kaldığımdada memnun kalırım
geçmiş olsun gerçekten engin bey iyiymiş gebelikte taş çok sorun olurdu normalde rabbim zamanında kucağına aldırsın bebğini eşimden sigortam var özel sağlık sigortası ayrıca yapılabiliyomu hem üç aydan erken hamile kalsam karşılamazmı engin bey bana dedi istersen seni cerrahpaşada iyi doktorlara yönlendiririm diye arada oraya da giderim muayene ücretini her kontrolde mi alıyo ayda bir mi ama sağlıkla kucağıma alabilceksem herşeye değerCanım bende hala bir iyi bir kötüyüm. Geçecek bunlar. Allah güzel günleri bizlere gösterecek. Bak Engin Beye de gitmişsin. Sorun yokmuş. Allahın izniyle bir hamile kal onun sıkı takibine girere sağlıkl bebişini kucağına alırsın.Beni hamilelliğimin başından beri o takip ediyor. Çok memnunum. Geçen karnımda sertleşme oldu. Direkt cep telefonunu aradım hemen açtı sıkıntımı söyledim hemen muayenehanesine çağırdı. Yarım saat içinde de o geldi. Ben muayeneheneye gidine kadar hemşiresine yapılması gerekenleri söylemiş. Hiç beni telaşlandırmadan hemen idrar tahlili için numune aldılar, nst ye bağladılar, kendi de gelince bebeğin suyunun gelip gelmediğine kalp atışına baktı. Ve bende böbrek taşı çıktı. Ürolojiye gönderdi hemen beni. Çok şükür taşı düşürdüm şimdi rahatım. Ama o işini böyle iyi yapmasa ne olurdu bilemiyorum. Sana bir tavsiyede bulunayım. Engin Beyin muayenesi diğer hastanelere göre biraz pahalı Prof. olduğu için. Diğer proflarla kıyaslarsan daha uygun ama Hamilelikte de ona takip yaptıracağın için seni bayağı maddi olarak sarsabilir. Özel bir sağlık sigortasına başvursan şimdiden hamilelik takiplerini doğumunu falan karşılar. Seni de çok sarsmaz. Hamilelikten 3 ay önce sağlık sigortası yaptırırsan takip ve doğumu karşılıyorlar. Ben özel sağlık sigortası yaptıramadım, benim ameliyatımdan dolayı olmamıştı. Şimdi takipler bayağı masraflı oluyor. Muayene masrafının yanında ekstra tahlildi falan filan bayağı bir masraf.
Sa olasın. Morlini yüksek tut. Evet dediğin gibi haftam ileri değildi. bebek oluşmamıştı tek tesellim bu. 2hafta sonra sonuç da iyi çıkar umrım. Rahimağzı yetmezliği topiğini de okumanı tavsiye ederim hatta en baştan. Notlar al. Çok faydasını göreceğini inanıyorum.
PREMETE Dr tavsiyelerin için teşekkür ederim. Birincisinde bir defa 20 haftalıkken bebeğin kan akışına bakmak için Namık Demir 'e gitmiştik.Çok da beğenmiştik ama kan pıhtılaşmasında ismini pek duymadım. Sermet SAğol Ve Fuat AKERCAN var. Şimdi üniversitelerde özel randevu kalktı ya nasıl gideceğimi bilmiyorum. Yaaa ilgilenmezlerse??? Fuat AKERCAN' ın özeli var mı????
Kardeşin Çanakkale merkezde mi? Ben Çanakkaleliyim biliyor muydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?