Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

eburcu canım bebeğini Allah analı babalı büyütsün RAbbim bizede yaşatsın o duyguları bu kadar gelmişken inşallah sevincini bizede yaşatır aminnnnn

Arkadaşlar kusura bakmayın uzun zamandır yazamadım. Ama hepiniz aklımdasınız. Premete ile telefonda koşuyoruz. Size onunla haber gönderdim. Sağolsun hep ilgilendi. Kanamam oldu 2 ay hastahande yattım. Zor günlerdi. Allahım kimseyi düşürmesin eksikliğinide göstermesin. Hep yattım kalkmadan. Kanamalar korkular derken. 35. haftanın sonunda oğluşum doğdu. Eğer hastahane yatmıyor olsaydım. Hem benim hemde oğlumun hayatta olması çok zordu. Müthiş bir kanamam oldu. 5 dakika içinde bilincimi kaybettim. Ama şükürler olsun oğluşuma sağ sağlim kavuştum. Biraz küçük doğdu oğluşum ama olsun. Sağlıklı ya bu günleride atlatırız inşallah. Allahım herkeze gönlünü muradını versin İnşallah. Oğluşum. 09.05.2011 tarihinde doğdu İsmi Umut Çınar oldu. Herkezin duaları için teşekür ediyorum.

eburcu canım bebeğini Allah analı babalı büyütsün RAbbim bizede yaşatsın o duyguları bu kadar gelmişken inşallah sevincini bizede yaşatır aminnnnn

cici şu an burada görünmüyorsun ama, bn bana düşeni soyleyeyim. git mutlaka başka bir yere.

bazı dr lara göre ultrason cihazları arasında fark oluyor ama,....

ama sı var işte. sen yine de git görün. (yaşadım bn aynısını)

Kesinlikle katılıyorum. kayıplar insanı daha istekkli yapıyor. Bizi kınayanlar utansın.

Bengisu canım benım bn zaten çoook uzun zamadır buralardayım.Sadece yazacak gücüm yoktu.

Sizlerin yaşadıklarını hep biliyorum Hiç birimize de bir daha yaşatmasın.

Allahım yardımcın olsun, bebeğine sağlıklı uzun ömür versin inşallah tüm sevdiklerinizle beraber:) Aman ha bebeğine dikkat et, kendını uzmeden onunla ilgilen.

Güzel dileklerde bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Allahım isteyen herkeze nasip etsin. Yavrusunu koklasın en içten dularımdasınız. Ama yavruma her baktığımda koklayamadığım kuzularım aklıma geliyor. Hatta dün gece onları gördün rüyamda. Bu gün canım sıkkın. İçimdeki özlemleri yüreğimi yakıyor.Çınarımı kokladığım gibi onlarıda koklamak istedim. Allahım nasip etmedi. Yinede bugünlerime şükürler olsun. Çok zor günler geçirdim. Yavruma kavuştum. Allahım herkeze hasip etsin inşallah.

Cici sıkma canını iki haftalık hata payı çok normal. İki hafta önde ya da geride görünebilir bebişler. Zaten vaktini doldurmuş. Canını sıkma. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Canım bu haftalarda 3 haftaya kadar gerilik normal kabul ediliyor. Zaten bebek büyüdüğü için ve yeri daraldığı için doğru ölçüm yapmak da zor oluyor. Sen içini ferah tut Allah'ın izniyle sona geldin artık. Hem kaldı ki bu saatten sonra gelişme geriliği başlasa ne olur. Ayşemiz biraz ufak tefek doğar o kadar. Bak benimki 2 kilo doğmuştu şimdi maşallah akranlarını yakaladı. Hiç canını sıkma sen.

Eburcucum benim o kanama olayından haberim yoktu. Çok geçmiş olsun canım. Allah ikinizi de korumuş. Umut Çınar'a tekrar hoşgeldin diyorum. Sarılığı geçti mi?

canım bende dün çok üzüldüm eşim askerde onada söledim salak gibi korkmamaya çalışıyorum kötü bişey olmıcak dr çok olumsuz değildi çünkü zaten bir hafta gerideydş bir hafta daha göründü birden bire bir 2haftalık gerileme değil dedi dua edin bol bol lütfen kızıma bişey olmasın bu kadar geldim kucağımada alayım onu ne olur Rabbim nasip etsin

sağol canım inşallah bende kendimi öyle teselli ediyorum acısının ne demek olduğunu burda hepimiz biliyoruz inşallah sevincini kokusunuda sizler gibi yaşarız kilosu da 2750 nasıl bilmiyorum ama azda olsa çokda olsa yeterki sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin Rabbim O izin vermezse ne yapsak boş değiştiremeyiz hiç bişeyi...

RAbbim oğlunu senden hiç ayırmasın güle güle büyütün canım hayatınızda hep güzellikler olsun

Canım 1-2 hafta çokda önemli değil tatlım merak etme bak zaten yolun sonuna gelmişsin.. Sen hep dinlen yatarak geçir son günlerini canım benim... Korkmana gerek yok maşallah gününe gelmiş kuzun hiçbişi olmayacak merak etme...

premetem bende sana sormak istiyodum normalde 1 hafta geriydi SATa göre bu zmana kadarda öleydi hep şimdi bir tek bu haftada öle çıktı SATa göre 2 hafta küçük dedi ama zaten bir hafta küçüktü bir hafta olmuş oldu drum çok olumsuz bişey demedi zaten ben evham yaptıö bu kadar hiç olmazsa haftaya doğum olur ne yapalım zaten 38 olcaz o zaman da yeterki kızım sağ salim sağlıklı gelsin kucağıma olsun varsın zayıf olsun kilosuna iyi dedi 2750 şimdi boyuda 50cm ne yapalım kızımız şimdiden formunu koruyo mankenmi olcak ne :)))

ne olur dua edin bende kucağıma alayım yavrumu öpüp koklıyım onu büyüteyim

sağol canım ya zaten haftaya gel gününü karar verelim dedi banada inşallah artık herşeyin hayırlısı ne yapalım Alan da Allah verende Allah ne olursa olsun elimizden bişey gelmezse ne yapabilirizki zaten hep yatıyorum bişey yapmıyorum RAbbim yavrumu kucaklamayı nasip etsin banada ve bekleyen bütün annelere

cici bak şimdi stresten allah korusun doğum yapıcan bu kadar sıkıntı etme güzelim herşey yolunda bi iki hafta fark çıkabilir ultrasonda sen sağlıklı bi şekilde alıcaksın kızını kucağına herzamanki gibi güçlü ol hiç sıkıntı etme canım benim doğumda bizede dua etmeyi unutma

canım sıkma canını bu zamanlarda normal stres yapma ama içinde bi şüpme kalmasın istiyorsan uludağ üniverstesinde prof.gürkan uncuyu tavsiye ederim riskli gebelik uzmanı özelide var ama muayenesi biraz pahalı bi görünme tavsiye ederim.

eburcu gözünaydın ne güzel bebeğin kollarında alllahım sağlık versin.
allahım bizede nasip etsin bu güzel duyguyu

Sağol canım. Engin Beyin muayenehanesinde sgk geçmiyor. Ondan sana özel sağlık sigortasını yaptır dedim. Kontrollerini ,tahlillerini hepsini hatta Doğumunu da onun çalıştığı hastanelerde ona yaptırırsın.
Özel sağlık sigortasını araştır bence vakit geçirmeden yaptır. Cerrahpaşada yönlendireceği doktorlara da gidebilirsin ama biliyorsun biz melek annesiyiz.Ufak bir sıkıntı olduğunda keşke ona gitseydim dememek için dedim. Ben de hamileliğimin ilk haftasında sgk nın geçtiği bir doktora gittim. Sonra aynı ilgiyi görmeyince Engin beye devam ettim. Gebelik takibinde ayda bir gidiyorsun. Ve her muayenede para veriyorsun. Kontrollere daha başlamadık. İki haftada bir kontrole çağırdığında galiba bir muayene bir kontrol olcak. ben sana kendimden söyleyeyim.Hamileliğin başından beri idrar yollarından çok çektim. Orda tahlil yaptırmadım devlet hastnesinde yaptırdım. Sonuçları doğruğunun teyit için çalıştığı labratuara da tahlil yaptırdım. Ben başladığımdan beri yaklaşık 3 milyarı harcadım. Doğumu cerrahpaşada yapcak doğum için de ne alır bilmiyorum ama herhalde 4- 5 milyarı buldurcaz. Benimde gözüm görmiyor. Bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım da. Ama özel sağlık sigortası gibi bir alternatif varsa değerlendirmek daha iyi. Kafan rahat eder.

Amin. Rabbim sana da yeniden sağlıklı evlatlar versin. Rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın.

Allah yardımcı olsun inşallah cici_22.

Çok badireler yaşayarak buldun bugünü, hem de eşsiz. ( güzel bir cümle, eşsiz bir gebelik seninki bnzeri olmayan )

Sağlıklı haberlerinizi almamız için dualarımız ikinizle.

Mrh arkadaslar. Bugün oglumun dogum günü. Oglum 1 yasina girdi bugün doyamadan cooooook üzgünüm agliyorum agliyorum ama baska elimden gelen hicbir sey yok....Oglumsuz oglumun dogum gününü kutladik babasiyla.Ayni oglum gibi kücücük onun gibi cok tatli cok güzel pasta yaptirdik mumunu babasiyla ben üfledik söndürdük...Biliyorum bircogunuz bugünün nasil zor oldugunu gectigini biliyorsunuz degilmi.Hep gecen sene bugünü yasiyorum saat saat dakika dakika..."Canim oglum dogum günü kutlu olsun yanimda olmasanda bilki ben seni cok seviyorum seninle gecirdigim dolu dolu bir ayi hic unutmuyorum unutmayacim annecigimmmm".....

Allah sabır versin. Benimkinin de 22 haziran. Ben de biliyorumki o gün çok üzgün olacağım. Zor bir gün. İnşallah Allah ahirette sonsuza kadar bizlerle onları kavuşturacak ve hep onlar bebek olarak kalacak. Bu günahla dolu dünyada belki de onlar sayesinde cennette olacağız. Bizleri almadan cennete gitmeyecekler. İnşallah onlara yaraşır kullar olabiliriz. Bil ki biz seçilmiş anneleriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…