eburcu canım bebeğini Allah analı babalı büyütsün RAbbim bizede yaşatsın o duyguları bu kadar gelmişken inşallah sevincini bizede yaşatır aminnnnn
Sağol. Oğluma sıkı sıkı sarılıyorum. Biz iki kız kardeşiz. Onun da tek kalmasını istemiyorum. Önceden olsa tek çocuk fikri cazip gelebilirdi ama kayıplar inşanı daha da istekli yapıyor nedense. Sonuçlarım iyi çıkar da inşallah yeniden bu yola devam edebilirim. Sana da Allah en tez zamanda evlatlar verir inşallah...
Sadece ağlayabiliyorum yapabildiğim tek şey bu Rabbimden sabır en büyük sabrı diliyorum
Canım ALLAH yar ve yardımcın olsun. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın. Açtığın topikten okudum dağıldım. Keşke burda olmasaydın. Burda yeni bir melek annesi gördükçe dağılıyorum. Rabbim bol bol sabrımızı versin.
kızlar merhaba ben dün dr gittim ve çok üzüldüm ya bu kadar sona gelmişken neden böle bişey oldu bilmiyorum SATa göre zaten 1 hafta geri gidiyoduk hep şimdi bu haftada ilk defa 2 hafta geri kalmış kızım neden böle oluyor bilmiyorum SATa göre 2 hafta oldu zaten 1 hafta geriydik hep şimidi bir hafta daha geri olmuş oldu dr bişey demedi haftaya gene gel artık gün vericem dedi FLsi uyumlu çıkıyo diğerleri küçük bunun hakkında bilgisi olan varmı acaba ultrason cihazlarından da olabilirmi çünkü devlet hast gidiyorum bilgilendirirseniz sevinirim kızlar ya çok korkmaya başladım artık dr bebeğin hareketlerine çoook dikkat et dedi maşallah kızım sabahları acıkınca beni uyandırıyo tekmeleriyle hareketleri çok iyi maşallah korkmalıyım kızlar ya gelişim geriliği varmıdır kızımda büyük oranda?
cici şu an burada görünmüyorsun ama, bn bana düşeni soyleyeyim. git mutlaka başka bir yere.
bazı dr lara göre ultrason cihazları arasında fark oluyor ama,....
ama sı var işte. sen yine de git görün. (yaşadım bn aynısını)
Güzel dileklerde bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Allahım isteyen herkeze nasip etsin. Yavrusunu koklasın en içten dularımdasınız. Ama yavruma her baktığımda koklayamadığım kuzularım aklıma geliyor. Hatta dün gece onları gördün rüyamda. Bu gün canım sıkkın. İçimdeki özlemleri yüreğimi yakıyor.Çınarımı kokladığım gibi onlarıda koklamak istedim. Allahım nasip etmedi. Yinede bugünlerime şükürler olsun. Çok zor günler geçirdim. Yavruma kavuştum. Allahım herkeze hasip etsin inşallah.
Cici sıkma canını iki haftalık hata payı çok normal. İki hafta önde ya da geride görünebilir bebişler. Zaten vaktini doldurmuş. Canını sıkma. Güzel haberlerini bekliyoruz.
kızlar merhaba ben dün dr gittim ve çok üzüldüm ya bu kadar sona gelmişken neden böle bişey oldu bilmiyorum SATa göre zaten 1 hafta geri gidiyoduk hep şimdi bu haftada ilk defa 2 hafta geri kalmış kızım neden böle oluyor bilmiyorum SATa göre 2 hafta oldu zaten 1 hafta geriydik hep şimidi bir hafta daha geri olmuş oldu dr bişey demedi haftaya gene gel artık gün vericem dedi FLsi uyumlu çıkıyo diğerleri küçük bunun hakkında bilgisi olan varmı acaba ultrason cihazlarından da olabilirmi çünkü devlet hast gidiyorum bilgilendirirseniz sevinirim kızlar ya çok korkmaya başladım artık dr bebeğin hareketlerine çoook dikkat et dedi maşallah kızım sabahları acıkınca beni uyandırıyo tekmeleriyle hareketleri çok iyi maşallah korkmalıyım kızlar ya gelişim geriliği varmıdır kızımda büyük oranda?
Canım bu haftalarda 3 haftaya kadar gerilik normal kabul ediliyor. Zaten bebek büyüdüğü için ve yeri daraldığı için doğru ölçüm yapmak da zor oluyor. Sen içini ferah tut Allah'ın izniyle sona geldin artık. Hem kaldı ki bu saatten sonra gelişme geriliği başlasa ne olur. Ayşemiz biraz ufak tefek doğar o kadar. Bak benimki 2 kilo doğmuştu şimdi maşallah akranlarını yakaladı. Hiç canını sıkma sen.
Canım 1-2 hafta çokda önemli değil tatlım merak etme bak zaten yolun sonuna gelmişsin.. Sen hep dinlen yatarak geçir son günlerini canım benim... Korkmana gerek yok maşallah gününe gelmiş kuzun hiçbişi olmayacak merak etme...
geçmiş olsun gerçekten engin bey iyiymiş gebelikte taş çok sorun olurdu normalde rabbim zamanında kucağına aldırsın bebğini eşimden sigortam var özel sağlık sigortası ayrıca yapılabiliyomu hem üç aydan erken hamile kalsam karşılamazmı engin bey bana dedi istersen seni cerrahpaşada iyi doktorlara yönlendiririm diye arada oraya da giderim muayene ücretini her kontrolde mi alıyo ayda bir mi ama sağlıkla kucağıma alabilceksem herşeye değer
Bengisu canım benım bn zaten çoook uzun zamadır buralardayım.Sadece yazacak gücüm yoktu.
Sizlerin yaşadıklarını hep biliyorum Hiç birimize de bir daha yaşatmasın.
Allahım yardımcın olsun, bebeğine sağlıklı uzun ömür versin inşallah tüm sevdiklerinizle beraber:) Aman ha bebeğine dikkat et, kendını uzmeden onunla ilgilen.
canım bende dün çok üzüldüm eşim askerde onada söledim salak gibi korkmamaya çalışıyorum kötü bişey olmıcak dr çok olumsuz değildi çünkü zaten bir hafta gerideydş bir hafta daha göründü birden bire bir 2haftalık gerileme değil dedi dua edin bol bol lütfen kızıma bişey olmasın bu kadar geldim kucağımada alayım onu ne olur Rabbim nasip etsin
Mrh arkadaslar. Bugün oglumun dogum günü. Oglum 1 yasina girdi bugün doyamadan cooooook üzgünüm agliyorum agliyorum ama baska elimden gelen hicbir sey yok....Oglumsuz oglumun dogum gününü kutladik babasiyla.Ayni oglum gibi kücücük onun gibi cok tatli cok güzel pasta yaptirdik mumunu babasiyla ben üfledik söndürdük...Biliyorum bircogunuz bugünün nasil zor oldugunu gectigini biliyorsunuz degilmi.Hep gecen sene bugünü yasiyorum saat saat dakika dakika..."Canim oglum dogum günü kutlu olsun yanimda olmasanda bilki ben seni cok seviyorum seninle gecirdigim dolu dolu bir ayi hic unutmuyorum unutmayacim annecigimmmm".....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?