Allah sabır versin. Benimkinin de 22 haziran. Ben de biliyorumki o gün çok üzgün olacağım. Zor bir gün. İnşallah Allah ahirette sonsuza kadar bizlerle onları kavuşturacak ve hep onlar bebek olarak kalacak. Bu günahla dolu dünyada belki de onlar sayesinde cennette olacağız. Bizleri almadan cennete gitmeyecekler. İnşallah onlara yaraşır kullar olabiliriz. Bil ki biz seçilmiş anneleriz...
Mrh arkadaslar. Bugün oglumun dogum günü. Oglum 1 yasina girdi bugün doyamadan cooooook üzgünüm agliyorum agliyorum ama baska elimden gelen hicbir sey yok....Oglumsuz oglumun dogum gününü kutladik babasiyla.Ayni oglum gibi kücücük onun gibi cok tatli cok güzel pasta yaptirdik mumunu babasiyla ben üfledik söndürdük...Biliyorum bircogunuz bugünün nasil zor oldugunu gectigini biliyorsunuz degilmi.Hep gecen sene bugünü yasiyorum saat saat dakika dakika..."Canim oglum dogum günü kutlu olsun yanimda olmasanda bilki ben seni cok seviyorum seninle gecirdigim dolu dolu bir ayi hic unutmuyorum unutmayacim annecigimmmm".....
İnşallah gönlüne göre olur ve oğlunun çok güzel anlaşacağı bir belki de iki kardeşi olur. Kayıplar ve istek konusunda haklısın ben bu da Allah'tan diye düşünüyorum. Düşüyoruz ama yine de yola devam ediyoruz.Sağol. Oğluma sıkı sıkı sarılıyorum. Biz iki kız kardeşiz. Onun da tek kalmasını istemiyorum. Önceden olsa tek çocuk fikri cazip gelebilirdi ama kayıplar inşanı daha da istekli yapıyor nedense. Sonuçlarım iyi çıkar da inşallah yeniden bu yola devam edebilirim. Sana da Allah en tez zamanda evlatlar verir inşallah...
Canım Fuat Bey'in özeli yoktu sadece Ege'de primli bakıyordu ancak şu prim olayı kalkınca özel bir yerle anlaşmış mıdır bilmiyorum, ben hastanede yatarken öyle söylentiler ortalarda dolaşıyordu. Anlaşmadıysa bile hala hastalarına hastanede bakmaya devam ettiğini biliyorum yalnız randevuyu falan nasıl yapıyor, parayı açıktan mı alıyor bilmiyorum. İstersen bende cep telefonu var sana özelden gönderirim arayıp konuşursun. Sermet Bey'in teşhisi, takibi çok iyi ama adam buzdolabı gibi itici geliyor. Kardeşime ilk teşhisi o koymuştu ama direkt olarak bu hamilelikten hayır gelmez, daha gençsin ilk hamileliğin 3 hafta sonra gel gebeliği sonlandıralım demiş. Evet bebişimiz erken ve çok küçük doğdu ama çok şükür sağlığı gayet yerinde. Demek istediğim Sermet bey karşısındaki insanın duygularını pek önemsemiyor ve biliyorsun bizim için moral çok önemli. Namık Bey içlerinde en insancıl olanıdır, kardeşim ona gitiiğinde ona sarılıp üzülme bu bebek canavar gibi sen sağ salim onu kucağına alacaksın diyecek kadar babacandır. Üstelik kan pıhtılaşmasında İzmir'de Sermet Bey'le beraber birinci isimlerdir. Biri Ege'nin biri Dokuz Eylül'ün pıhtıcısı :) Yalnız onda da problem şimdi sadece Kent'te çalıştığı için özel sağlık sigortan yoksa pahalıya gelebilir çünkü bir muayenesi 250 TL .Dokuz Eylül'den Serkan Güçlü ve Selahattin Alanyurt'da var onlar da Namık Hoca'nın ekibinden onlara da gidebilirsin. Duyduğuma göre Selahattin Bey eşiyle beraber Alsancak'ta özel muayenehane açmış orada da bakıyormuş. Bizim durumumuzda en önemli şey doktorun dopplerden iyi anlıyor olması gerisi boş. Zaten kan pıhtılaşmasının tedavisi belli, hangi doktora gidersen git aynısını uygulayacak. Aslına bakarsan Allah korusun gebelikte bir problem çıkarsa doktorun yapabileceği tek şey dopplerle takip edip en uygun zamanda doğum kararını vermek yoksa yapabileceği başka birşey yok. O yüzden doktor meselesini fazla kafaya takma git görüş hangisini kendine yakın hissedersen, hangisi kafana yatarsa, hangisine devam etmek senin için daha kolay olacaksa yola onunla devam et. Aklına takılan birşey olursa ben buralardayım.
Kardeşim Çanakkale merkezde, sen tayin isteyeceğin zaman Çanakkale'li olduğunu konuşmuştuk ama ben unutmuşum şimdi sen yazınca hatırladım.
merhaba canlar...
inşallah hepiniz iyisinizdir,bizde kızımla yuvarlanıp gidiyoruz.önceden geçmek bilmeyen günler artık su gibi gidiyo hiç bişey yetiştiremiyoruz.zaman sizin içinde umarım erken geçer ve minikleriniz bir an önce kucağınıza gelr.
oğlumun mezarını yaptırmak istedim...bugün yarın derken zaman geçti bile...ama mezar taşına anne ismi yazılmazmış niye olduğunu merak ettim acaba günahımı var.bende eşime yaptırmayın ozaman bi araştırayım dedim bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olsun çok üzüldüm doğuran ben ama niye benim ismimi yazmıyolar diye...
eylülümde hepinizi öpüyo teyzeleri....
İnşallah gönlüne göre olur ve oğlunun çok güzel anlaşacağı bir belki de iki kardeşi olur. Kayıplar ve istek konusunda haklısın ben bu da Allah'tan diye düşünüyorum. Düşüyoruz ama yine de yola devam ediyoruz.
.
Doğum günü kutlu olsun minik meleğin. Allah senin ve babasının sabrını arttırsın. Biz her sene böyle içimiz yanarak büyümeyen bebeklerimizin doğum gününü kutlayacağız. Benimkinin de ölüm yıldönümü 23 haziran 2 sene dolacakBahar, yaz herkese mutluluk getirirken bizim ömrümüzü çalmış.
Insallah canim. Biliyormusun chnb oglumu 22 haziranda topraga verdik bizde( Allah sabir versin. 22 haziran sanada banada zor gün... Insallah Allah bundan sonra yüzümüzü güldürür hepimizin...
merhaba canlar...
inşallah hepiniz iyisinizdir,bizde kızımla yuvarlanıp gidiyoruz.önceden geçmek bilmeyen günler artık su gibi gidiyo hiç bişey yetiştiremiyoruz.zaman sizin içinde umarım erken geçer ve minikleriniz bir an önce kucağınıza gelr.
oğlumun mezarını yaptırmak istedim...bugün yarın derken zaman geçti bile...ama mezar taşına anne ismi yazılmazmış niye olduğunu merak ettim acaba günahımı var.bende eşime yaptırmayın ozaman bi araştırayım dedim bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olsun çok üzüldüm doğuran ben ama niye benim ismimi yazmıyolar diye...
PREMETE ciğim üşenmeden yazan ellerin dert görmesin. Ben Namık DEMİR'İ çok beğendim pıhtı uzmanı ise tabiki tercihimi ondan yana kullanırım. Makineleri de çok gelişmiş her ayrıntıyı gösteriyor. Öğretmen olduğum için sağlık güvencem var ama Kent Hastanesi'nin devletle anlaşması yok sanırım. Geçen sene 210 lira ödemiştik. Ben bu parayı da gözden çıkarırım ama sadece muayeneyle iş bitmiyor ki tahliller var. Bir de baktığım zaman burdaki arkadaşların birçoğu son dönemlerini hastanede yatarak geçirdi. Ya benim de yatmam gerekirse özel hastaneye para yetiştiremeyiz. Üniversite isteğim sırf bu yüzden. Sermet SAĞOL'dan çok paracı diye bahsediliyor. İlgisizlikleri de cabasıymış. Fuat AKERCAN üniversiteyle bağlantılı olduğu için düşündürüyor.Bilsem ki Namık DEMİR ekibindeki kişilerle temasa geçecek beni gerektiği yerlerde Dokuz Eylül e gönderecek hiç düşünmden randevu alırım. Benim ilk hamileliğimde dr rahimde perdeden şüphelenmişti. İkinci hamileliğimin önce dr a bunu söyledim. Rahim filmine hiç gerek yok dedi. Düşükten sonra da senden bir rahim filmi alalım dedi. Doğrudan yeni başladığım dra yaptırmak istiyorum. Prof lar genelde başka yerlerde yapılanları kabul etmiyorlar. Benim çok işim var yani.... Sen yine Fuat Bey'in telefonunu yazarsan sevinirim.
Çanakkale'ye hiç geldin mi bilmiyorum ama ben tatillerde genelde ordayım. Gelirsen boğaza karşı sana bir şeyler ikram etmek isterim.
Tarihler ne yakın. Benimde 22 haziranda 1. doğum günü. 27 Haziran vefat günü. 28 haziran defin günü... Dediğin ne kadar doğru. 10 Mayıs 2011 de de kürtaj oldum. Bir sene arayla iki yazım da ne kötü geçmişolacak. Rabbim daha kötülerinden korusun. Ben ilk bebeğimi de son bebeğimi de anneler gününde kaybettim bu kadar tevafuk beni daha da hüzünlendiriyor...
merhaba canlar...
Seblev de doğum yapmış facebookta gördüm. Hoşgeldin Kuzey. Seblevcim gözünüz aydın canım. Allah sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Çok şükür Allah teker teker yüzümüzü güldürüyor. İnşallah burada bebeğine kavuşmayan hiç kimse kalmayacak umudunuzu kaybetmeyin kızlar. Bu arada Cici'den haberi olan var mı?
Sağol canım ALLAH a şükür sağ salim aldım kucağıma rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah...
cici bak şimdi stresten allah korusun doğum yapıcan bu kadar sıkıntı etme güzelim herşey yolunda bi iki hafta fark çıkabilir ultrasonda sen sağlıklı bi şekilde alıcaksın kızını kucağına herzamanki gibi güçlü ol hiç sıkıntı etme canım benim doğumda bizede dua etmeyi unutma
Allah yardımcı olsun inşallah cici_22.
Çok badireler yaşayarak buldun bugünü, hem de eşsiz. ( güzel bir cümle, eşsiz bir gebelik seninkibnzeri olmayan )
Sağlıklı haberlerinizi almamız için dualarımız ikinizle.
canım sıkma canını bu zamanlarda normal stres yapma ama içinde bi şüpme kalmasın istiyorsan uludağ üniverstesinde prof.gürkan uncuyu tavsiye ederim riskli gebelik uzmanı özelide var ama muayenesi biraz pahalı bi görünme tavsiye ederim.
Mrh arkadaslar. Bugün oglumun dogum günü. Oglum 1 yasina girdi bugün doyamadan cooooook üzgünüm agliyorum agliyorum ama baska elimden gelen hicbir sey yok....Oglumsuz oglumun dogum gününü kutladik babasiyla.Ayni oglum gibi kücücük onun gibi cok tatli cok güzel pasta yaptirdik mumunu babasiyla ben üfledik söndürdük...Biliyorum bircogunuz bugünün nasil zor oldugunu gectigini biliyorsunuz degilmi.Hep gecen sene bugünü yasiyorum saat saat dakika dakika..."Canim oglum dogum günü kutlu olsun yanimda olmasanda bilki ben seni cok seviyorum seninle gecirdigim dolu dolu bir ayi hic unutmuyorum unutmayacim annecigimmmm".....
cici bu haftalara sağlıkla gebeliğini taşımışsın inşallah sağlıkla da kucağına alacaksın 2750 gr güzel bir ağırlık, şu an stres yapmak sana ve bebeğine zarar vermekten başka işe yaramaz.
eburcu, plasenta previa vardı sende öyle hatırlıyorum bundan dolayı oldu herhalde o korkunç kanama. Ben de ikizlerimde 13. haftada yaşadım tabii ilerlemiş bir gebelikteki kadar değildi kanamam ama yazını okuyunca o gece yaşadığım şoku hatırladım saniye saniye eşimle hastaneye gidişimiz taksiye bindik radyoda çalan şarkıyı bile hatırlıyorum. Ben mi çok abartıyorum ama hiçbirşey unutulmuyor onları o kadar çok özledim ki... Neyse, Çınar'a Rabbim uzun ömürler versin annesiyle babasıyla ve sağlıkla büyüsün. Sabrettin umudunu yitirmedi çabaladın ve meyvesini aldın.
cici strese girip bebeğinide üzme canım , çok şükür riskli dönemleri atlattın artık 37 den sonrası doğum belliki narin bir bebiş olacak o yüzden geri görünüyordur , hem bazen küçük olmaları daha ii oluyor , ben kızımın 3700 doğduğuna sevinememiştim doktoru zayıf olsaydı ciğerlerindeki suyu daha kolay atar küveze gerek kalmaz demişti.
eburcu kanamanı duyunca çok şaşırdım gerçekten Rabbim korumuş seni ve bebeğini , şimdi bebişine doya doya sarılmak ve koklamak zamanı , geçmişi düşünüp daha fazla üzme kendini,onlar melek ve en güzel yerde.
özlemimsin anne ismini yazmanın bir günahı varmı yokmu bilmiyorum ama oğlumun mezar taşındada sadece baba adı yazıyor,
sinannuray canım hakkında en hayırlısı olur inş. canım dualrım seninle ve bütün melek anneleriyle.
Sağol canım ALLAH a şükür sağ salim aldım kucağıma rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?