- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
selam melek anneleri nasılsınız kusura bakmayın giremedim geçen hafta cumartesi annemler geldi bendeler daha...
geçen hafta cuma günü doktora gittim 1 tane yumuşom oluşmuş doktor hapa ragmen fazla olması lazımmış ama tek malesef çatlatma ignesi verdi vuruldum çalışmalar yapıldı şimdi 24 ocagı bekliyorum allahım neyle hayırlısa onu versin şansım az ama napalım ..
sizler nasılsınız geçmişe bakamıyorum öptüm hepinizi kocaman...
Ben kendi adıma şunu söylemek istiyorum ki gelen yeni bebek veya bebekler beni yeniden o bebeklerimi hiç kaybetmeden önceki günlerime döndüremez. Zaten tekrar gebe olmayacağım ben.
Belki kolayca gebe kalabiliyor olsam bu kadar umutsuz olmazdım ama acım yine aynı olurdu. Benim tek avuntum cennetteki meleklerime kavuşma ümidi.
selam melek anneleri nasılsınız kusura bakmayın giremedim geçen hafta cumartesi annemler geldi bendeler daha...
geçen hafta cuma günü doktora gittim 1 tane yumuşom oluşmuş doktor hapa ragmen fazla olması lazımmış ama tek malesef çatlatma ignesi verdi vuruldum çalışmalar yapıldı şimdi 24 ocagı bekliyorum allahım neyle hayırlısa onu versin şansım az ama napalım ..
sizler nasılsınız geçmişe bakamıyorum öptüm hepinizi kocaman...
Arkadaslar erken dogum riskim va rbeninde çok korkuyorum bebgime yasarmı 33.haftaya giridmde
Arkadaslar erken dogum riskim va rbeninde çok korkuyorum bebgime yasarmı 33.haftaya giridmde
hayırlısı olsun canım ,, inş. güzel haberlerle gelirsin ,, hamile kalmak için 1 yumurta yeter li fazlasına gerek yok sen bunlara takılıp canını sıkma tatlım.:1hug: bir arkadaşımında tüp bebek te sadece 2 yumurtası oldu , ve şu an ikizlerine hamile..
Ben de asla eskisi gibi olabileceğimizi düşünmüyorum zaten böyle bir acı yaşayan bir insanın hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam edebilmesi mümkün değil ama inan bana şu gününden daha iyi hissedeceğin günlerin de olacak. Yeniden bebek sahibi olsak bile asla giden yavrularımızın yerini tutamaz, bizimkisi sadece hayata tutunmak için bir amaç bulma ihtiyacı. Ben sağlıklı bir bebek sahibi olsak bile diğe anneler gibi olabileceğimizi düşünmüyorum. Bir kere hep kaybetme korkusu taşırız gibi geliyor, bir de bebeklerimizi kimseyle paylaşmak istemeyiz, kıskanırız gibi geliyor yani be kendi adıma böyle olurum.
Ay beni heyecan sardı şimdi. İnşallah senden müjdeli haberi alırız canım.
Canım öncelikle sakin ol, stres yapmamaya çalış maalesef böyle durumlarda stres tetikleyici oluyor. Bir de bebeğim yaşar mı diye düşünme, bebeğim yaşayacak diye düşün. Haftan güzel ama inşallah biraz daha dayanır ufaklık. Olur da erken gelirse de en önemli şey ciğerlerinin gelişmiş olması, inşallah o konuda bir sıkıntı yaşamazsınız. Kendi kendine nefes alabilirse belki küveze bile ihtiyaç duymazsınız, ya da kısa süre kalır. Benim içimden bebeğinin hiç küveze girmeyeceği geçiyor. Allah sizi sağlıkla kavuştursun.
:Saruboceq:
hastanede kaldığım dönemde çok iyi anladım hayatı ben.
eşimi daha çok sevdim beni hiç yalnız bırakmayan canm kocamı. o dünyanın en mükemmel erkeği benim için. o dünyanın en harika babası.bende dünyanın en iyi annesiyim kendimce. hertürlü mücadeleyi verdim..
ama olmadı.. olmadı. bizlerden büyük bir güç vardı.ALLAH meleklerimizi yanına aldı.
eminim okuyor. bir gün yazacaktır diyen. bana sürekli destek olan gülencim sende hep destek oldun bana benim için dünyanın en iyi arkadaşı.
sıkılmayıp okuyan herkese teşekür ederim.
destek olan herkese.
en büyük teşekürüm meleklerime.
bana bu dünyada anneliği kısada olsa tattıran yusufuma muhammet mustafama...
allah hepinize sabır versin kollarınızı evlatla kokusuyla doldursun bende iki melegimi cennete gönderdim 3.melegim kollarımda rabbime şükürler olsun zor bir yoldan büyük mücadeleyle geldi şükür rabbime allahım herkese versin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?