Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Kızlarr nerelerdesiniz hiç birinizden ses çıkmaz oldu arada ses verin halinizi hatırınızı bildirin merak ediyorum hepinizi..Maytap,Map,Papatya,Gamze ve diğer tüm arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir..

Beni sorarsanız iyiyim 28.haftadayız ciğer geliştirici iğnemizi yaptırdık bol bol yatarak ve bunun sonucunda yuvarlanarak:)) vakit geçirmeye çalışıyorum hep evde olmak çok zor ama çok şükür diyorum yinede...Dualarım sizlerle...

Canım maşallah size demek 28 haftalık oldunuz. Zaman çabuk geçiyor (gerçi sana şimdi hiç geçmiyordur) daha dün gibi hamilelik haberini verişin. İnşallah kalan zaman da çabucak geçiverir ve sağ salim yavruna kavuşursun.

Bu arada dün Cici de doğum yapmış, Ayşe Melek dünyaya gelmiş. Cicim gözünüz aydın canım. Allah tez zamanda eşine de kavuştursun ve bir daha sizi ailecek birbirinizden hiç ayırmasın.

Evet canım büyüdük bizde biraz zaman zor geçiyor ama hiç geçmez sanıyordum bi şekilde günler geçiyor kalan zamanda hızla geçse çok sevinicem sıcaklara sabretmek çok zor oluyor ama hepsine katlanılıyor bir şekilde sen ve bebiş nasılsınız kocaman olmuşsunuzdur bile :)
Cici arkadaşımızında gözü aydın Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah...

hepinize merhabalar;
bu sayfayı ta başoından okumaya başladım ve okudukça ağladım aylar geçtikçe hepinizin sevinçlerini gördükçe belki bende dedim...
4 yıllık evliliğin sonunda tüp bebek ile hamile kaldım... hamile kaldığım günden itibaren hep korktum ya bi şey olursa diye... hamileliğimin 25. haftasında bebeğim 23 haftalıktı ve gelişme geriliğinden sezeryan ile 450 gr dünya güzeli oğlum 15 nisanda doğdu... gün geçtikçe umutlarım hayallerim ve oğluma bağlılığım arttı... fakat 31 mayısta saat 08:15 te oğlumu EMİRimi kaybettim....
öldüm sandım.. nefes alamadım....

benimle aynı sıkıntıları yaşayanlarla konuşmamın tecrube kazandıracağına inanıyorum....
RABBİM HEPİMİZE SABIRLAR VERSİN...

çok yenı yaşamışsın, bu zamanlardaki sabrın çok onemli, kazançların olacak bu sabırlar senin.

bizler çok şey paylaşıyoruz. beraber ağlıyoruz, beraber gülüyoruz, birbirimize gerçek teselliler veriyoruz, kulaktan dolma değil..

umutlarımız birbirimize bulaşıyor. umarız sonra da hamılelıklerımız sağlıkla sıhhatle bırbırımıze bulaşır.

hoş şeyler yaşamadın ama hoş geldin arkadaşım. artık sen de ebediyet çocuğu annesisin, bir meleğe sahipsin, hem de gerçek bir meleğe:)

Başın saolsun arkadaşım acın çok taze o ilk başların nasıl zor geçtiğini hepimiz öyle iyi biliyoruzki üstelik seninki dahada farklı ama nasip böyle olunca elden bişi gelmiyor Allah sabır versin arkadaşım inşallah sağlıkla meleğinin kardeşini kısa zamanda kucağına alırsın...

başın sağolsun arkadaşım allah sabır versin ama geçecek bu zor günlerde inşallah tabi acımız hiç bitmeyecek ama alışıyoruz zamanla bilirim senin bu zor günlerini, zaman hiç geçmez ama güçlü ol verende allah alanda allah inşallah ömürlü çocuklarda verecek, biz melek annesiyiz sabırlı olucaz bebeklerimize ahirette kavuşabilmek için

maşallah bi bebişimiz daha geldi dünyaya cici canım gözün aydın prensesini almışsın kollarına allahım hayırlısıyla büyütmeni nasip etsin inşallah...

SELENCİM allahım kalan günlerini çabucak geçirsin inşallah sağ salim kavuş bebişine...yinede evde yatmak hastaneden yatmaktan 1000 kat daha iyidir kucağına aldıdında bitecek stresin inşallah...iyi bak annesi bebişimize....

canım benim aramıza hoşgeldin....bizde acımızı sevincimizi burda paylaştık ve paylaştıkça rahatladık...allahım sabrınız bol eylesin seni en iyi anlayacak olanlar seninle aynı acıyı yaşayanlardır...allahım aynı acıları yaşatmasın inşallah...

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar Allah hepimizin duaların kabul etsin inşallah...

az kalmış senin de canım, Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin, evde yatmak devamlı zor, ama geçiyor işte, ben de hep günleri saydım, bi de o dönem eşim yanımda değildi daha da zor oldu benim için ama geçti işte, kızım nerdeyse 2 aylık oldu

canım, başın sağolsun, Rabbim sabırlar versin, aynı dönemlerden geçtik hep, geçmişi de okumuşsun zaten, ben bebeğimi kaybettiğimde googleda ellerim titreyerek bebeğimi kaybettim yazmıştım ve bu sayfayla karşılaşmıştım, annem eşim hergün acını daha da artırıyorsun bu sayfalara girme deseler de girmeye devam ettim, okudum, ağladım, paylaştım, hepimiz değişik şeyler yaşamıştık ama acımız aynıydı, doktor 6 ay yeterli yeni gebelik için demişti, 7.ayda Rabbim meleğimin kardeşini gönderdi, şimdi sağlıklı bir şekilde kollarımızda, meleğimin vefatında bu acıyı yaşamammış kimileri güya teselli olsun diye yeni bebeğin olunca unutursun diyorlardı, bu sözlere kızıyordum içimden, ben kuzumu nasıl unuturum diye, gerçekten de öyle, kızım doğduktan sonra oğlumun acısını daha farklı hissettim, ama napalım bizim nasibimizde de bu varmış, meleklerimiz bekliyor bizi

slm kızlar.. biz iyiyiz allaha şükür.. dün kontrolümüz vardı bebeğim 1 hafta geriden geliyormuş dr sonradan toparlanır dedi .. tabi beni üzdü 650 gr olmuş bebeğim.. haftaya şeker ve tahlil için gel dedi.. bebeğim yukarı cıkmış kafası yukarda riskli haftalara geldik kızımı 25 haftada doğum yapmıştım endişelerim arttı ... 28 haftada ciğer geliştiriçi iğne olucam.. ..hayırlısıyla sağsağlım bebeklerimize kavuşuruz inşallah..

İnşallah arkadaşım kalan günler daha hızlı geçer ama kesinlikle katılıyorum evde yatmak hastanede yatmaktan çok daha rahattır Allah hepimizin yardımcısı olsun bu zor zamanlar çarçabuk geçsin inşallah..

Saol Alicim bu geçmeyen günler bebiş olunca hızla geçer oluyor sanırım 2 ay sana nasılda hızla geçmiştir kimbilir eşin olmadan geçirmek çok çok zordur eminim en büyük desteğimiz onlar ama öyle yada böyle sağlıkla geçsin zaman hepimizin isteği bu..Maşallah kızına öp yerime cimcimeyi :)

Sağol canım ben de oğlum da çok iyiyiz çok şükür. Bu aya kadar hep sıkıntılı geçmişti şimdi oğlanın gaz vs. sıkıntıları azaldı artık anneliğin zevkli günlerini yaşamaya başladım. İnan şimdi geçmek bilmeyen bu günlerin yavrun kucağında olunca nasıl çabucak geçtiğine şaşıracaksın hop sabah oluyor, hop akşam oluyor. Birazcık daha sabır canım az kaldı.

Öncelikle Allah sabırlar versin. Sayfaları okuduysan benim de seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşadığımı biliyorsundur. 24. haftada başlayan gelişme geriliği sonucu 29. haftada 830 gram doğan oğlum, 15 nisan doğum 23 haziran onu kaybedişim, kah umut ederek kah umutsuzluğa düşerek geçen 71 günlük yoğun bakım süreci... Yaşadığın her anı tahmin edebiliyorum. Benden sana tavsiye tekrar gebelik düşünmeden önce mutlaka kan pıhtılaşması testlerini yaptır.

Canım 25. haftayı atlatınca inan daha rahatlayacaksın. İnsan ilk hamileliğinde doğum yaptığı haftaya gelince ister istemez strese giriyor. Bir hafta geriliği de kafaya takma bu ay 1 hafta geri ölçülür öbür ay 2 hafta önde çıkar ölçümler milimetrik yapıldığı için yanılma payı fazla oluyor önemli olan farkın 2 haftanın üzerine çıkmaması.

inşallah canım şu haftalar ister istemez insanı cok endişelendiriyor bi bakıyorum pozitifim bir bakıyorum cok kötüyüm gün içinde bile duygularım cok değişiyor korkuyorum rabbim kimseye yaşatmasın cok zor günler atlattık güzel günler yakın inşallah allaın izniyle inşallah gerilemeyiz bakalım haftaya tekrardan cağırdı şeker tahlili için inşallah güzel haberlerle gelirim sen neler yapıyorsun tolga bey nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…