hepinize merhabalar;
bu sayfayı ta başoından okumaya başladım ve okudukça ağladım aylar geçtikçe hepinizin sevinçlerini gördükçe belki bende dedim...
4 yıllık evliliğin sonunda tüp bebek ile hamile kaldım... hamile kaldığım günden itibaren hep korktum ya bi şey olursa diye... hamileliğimin 25. haftasında bebeğim 23 haftalıktı ve gelişme geriliğinden sezeryan ile 450 gr dünya güzeli oğlum 15 nisanda doğdu... gün geçtikçe umutlarım hayallerim ve oğluma bağlılığım arttı... fakat 31 mayısta saat 08:15 te oğlumu EMİRimi kaybettim....
öldüm sandım.. nefes alamadım....
benimle aynı sıkıntıları yaşayanlarla konuşmamın tecrube kazandıracağına inanıyorum....
RABBİM HEPİMİZE SABIRLAR VERSİN...
Sağol canım ben de oğlum da çok iyiyiz çok şükür. Bu aya kadar hep sıkıntılı geçmişti şimdi oğlanın gaz vs. sıkıntıları azaldı artık anneliğin zevkli günlerini yaşamaya başladım. İnan şimdi geçmek bilmeyen bu günlerin yavrun kucağında olunca nasıl çabucak geçtiğine şaşıracaksın hop sabah oluyor, hop akşam oluyor. Birazcık daha sabır canım az kaldı.
Öncelikle Allah sabırlar versin. Sayfaları okuduysan benim de seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşadığımı biliyorsundur. 24. haftada başlayan gelişme geriliği sonucu 29. haftada 830 gram doğan oğlum, 15 nisan doğum 23 haziran onu kaybedişim, kah umut ederek kah umutsuzluğa düşerek geçen 71 günlük yoğun bakım süreci... Yaşadığın her anı tahmin edebiliyorum. Benden sana tavsiye tekrar gebelik düşünmeden önce mutlaka kan pıhtılaşması testlerini yaptır.
arkadaşlar mrhb...herkes iyidir umarım..ben çok yoğunum buaralar..şu okullar tatil olsa rahatlayacağım..çok fazla angarya iş var((onun dışında çok iyiyim:))
SELEN senin doğuma az kaldı resmen...daha dün gibiydi
GAMZE seninde maşallahazkaldı..hem pozitif düşün ki pozitif olsun...
CİCİ Allah kızına uzuun sağlıklı ömür versin inşalah
Merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir ve herkes için herşey yolundadır, ben bebişimle evde çok güzel vakit geçiriyorum ALLAH isteyen herkese nasip etsin hepinize ve herkese dua ediyorum.... ben size birşey sormak istiyorum..ben ücretli doğum iznimi kullandıktan sonra 6 ay ücretsiz izin kullanmak istiyorum 1 ay önceden haber vermem gerekiyormuş galiba aranızda kullanan varmı yada kullanacak olan, bilgisi oan vs.... ne yapmam gerekiyor nereye bildirmem gerekiyor dilekçe falan yazacakmıyım..... bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? bide 6 ay ücretsiz izinde sigortam devam edecek mi yani sigortamdan yararlanabilecek miyim...Teşekkürler..
ooo çok güzel gelmişsin canım benim allahın izniyle bugünlerde bitecek yeterki buna inan canım..hayırlısınla geçecek bu günler ve bebişin kollarındayken herşey hayal gibi olacak ve bitecek..sabret birazdaha...slm kızlar.. biz iyiyiz allaha şükür.. dün kontrolümüz vardı bebeğim 1 hafta geriden geliyormuş dr sonradan toparlanır dedi .. tabi beni üzdü 650 gr olmuş bebeğim.. haftaya şeker ve tahlil için gel dedi.. bebeğim yukarı cıkmış kafası yukarda riskli haftalara geldik kızımı 25 haftada doğum yapmıştım endişelerim arttı ... 28 haftada ciğer geliştiriçi iğne olucam.. ..hayırlısıyla sağsağlım bebeklerimize kavuşuruz inşallah..
selencim maşallah çok güzel gelmişsiniz allahın izniylede tamamlanacak..Kızlarr nerelerdesiniz hiç birinizden ses çıkmaz oldu arada ses verin halinizi hatırınızı bildirin merak ediyorum hepinizi..Maytap,Map,Papatya,Gamze ve diğer tüm arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir..
Beni sorarsanız iyiyim 28.haftadayız ciğer geliştirici iğnemizi yaptırdık bol bol yatarak ve bunun sonucunda yuvarlanarak:)) vakit geçirmeye çalışıyorum hep evde olmak çok zor ama çok şükür diyorum yinede...Dualarım sizlerle...
canım gözün aydın olsun hayırlı uğurlu olsun..Bebişin sağlıklı mutlu bol şanslı olsun ve annesine babasına hayırlı evlat olsun..sevgilerSağol canım ALLAH a şükür sağ salim aldım kucağıma rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah...
Papatya'cım hoşgeldin zorlu zamanları atlatmış ve biraz daha iyisindir umarım listeyi tekrar yayınlamışsın listenin dolup taşması dileğiyle...
Benim 29.haftam bittim dün 30'un içindeyiz yani şu anda,doğum tarihim belli değil son ana kadarda belli olmuyacak sanırım dikişin ve sancıların durumuna bağlı yani o yüzden o konuda bi bilgi veremiyorum..
canım benim hoşbulduk..ne güzel maşallah az kaldı artık sayılı haftaların var allah yar ve yardımcın olsun bol bol dinlen kızını kucağına alacağın günü mutlu bekleyişler başladı..Hepiniz hakketiniz allahım bir daha kötü günler göstermesin..inşallah liste çok güzel uzar bizlerde oraya girmek nasip eder yüce rabbim bu mübarek üç aylarda...
canım vallahi dinlenme yok tam gaz devam.Her ayın reglin 7 günü dr gidiyorum sıvı varmı yokmu yoksa 10 gün yoksa çatlama gününe kadar böyle devam ne zaman sıvı olmicak yumurta çatlicak bende dondurulmuşlarım transfer için bekliyeceğim..Rabbim büyük inşallah bu mübarek üç aylarda bana ve benim gibilere yar ve yardımcı olur.Yüce rabbim hepimiz için bir vakit saat ve hayırlı zamanı belirlemiştir buna göre de hepimiz sırasını bekliyecek sabr ve dualarla onun için her şekilde allahımıza hamd etmekten halimize yinede şükr etmekten başka çare yok ben buna artık böyle inanıyorum ve bol dua ediyorum...allah kabul eylesin...Saol arkadaşım yatarak inşallah hızla geçer zaman hareketsizlik çok sıkıcıymışş..İnşşallah Allah'ım sizlerede nasip eder dualarım hep sizlerle hepimiz birgün sağlıkla kucağımıza alırım bebeklerimizi inşallah güzel haberler verelim birbirimize hep...Sen dinlenmedemisin şu anda tedavi falan varmı yakında??
canım benim isim doğru kaşmış tarihide düzeltiyorum..çok öpüyorum mis kokulunu...merhaba kızlarrr nasılsınız?
biz kızımla 11 günlük olduk çok güzel duygu ya ona bakıp bakıp duruyorum sürekli Rabbim hepinize bu duyguları yaşatmayıda nasip etsin inşallah aminnnnnnnnn........
bu arada papatyacım senin içinde herşey yoluna giricek ben eminimki üzülme sedece sende yaşıyacaksın bu duyguyu Allah'ın izniyle...benim kızımın doğum tarihi 06.06.2011 adı Ayşe canım
canım benim kendini hiç kasma kısıtlama herşeyi oluruna bırak bunda vardır bir hayır güzelim dr burda olmaması eşinin tatil ayarlamasına hepsi bir vesile lütfen böyle düşün herşeyin bir vakti zamanı var git tatile bol bol dinlen dön ve diğer reglinle beraber yola baş koy en güzeli bu güzelim planlar programları bizleri bozar:):):...CİCİ 22 Kızını güle güle büyüt canım. Allah acı göstermesin. Eşin de askerliğini sağ salim bitirip gelsin ve mutluluğunuza mutluluk katsın. Yazını görünce göz yaşlarımı tutamadım bir de 06.06 benim oğlumun doğum tarihiydi ama biliyorsun işte olmadı. Seni üzmeyeyim canım mutluluğunuz daim olsun kızının şansı bahtı açık olsun.
2009 PAPATYA Ellerine sağlık sayfa renklenmiş. Bebişleri ve hamileleri görünce insan mutlu oluyor. Allah devamın getirir dilerim sayfamız bebişlerle dolar taşar.
PREMETE Tolga 'nın gaz sancıları başlamış bakıyorum da. Ne olursa olsun her anın tadını çıkarttığına eminim. Bu arada sen iki yıllık ücretsiz izin mi aldın? O kadar ok izin veriliyor mu? Yoksa ben mi yanlış anladım.
MAP Hep iyi dileklerini okuyoruz da senden hiç haber yok. Neler yapıyorsun arkadaşım?
Ben ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Fuat AKERCANdan randevu alacaktım ama dr yurt dışına çıkmış. Temmuz başında gelecekmiş. O zaman özeli de başlayacakmış. Eşim bir hafta bekleyelim dedi ve 7 Temmuz a bilet aldı. İşin kötü tarafı ben o arada regl olacağım. Ne kadar talihsizim yaaa hiçbir şeyim yolunda gitmiyor. Şimdi koskoca yaztatilinde nasıl gitmezsin diye düşünenler olabilir eşim tatilde hayatta burda kalmaz ayrıca acele ettiğimi düşünüyor işine de geliyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?