Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Sağ ol canım. Allah senin de sabrını artırsın. En güzel tesellimiz onların bizleri cennette bekliyor olmaları değil mi zaten? İnşallah bir daha böyle acılar yaşanmaz...

merhaba canlarrr...
hergün bir meleğimizin doğum günü oluyo bugünde benim oluşumun doğum günüydü...2 yaşına girdi meleğim...keşke yanımızda olabilseydi ama en güzel yerde aslında...iyiki benimsin annesinin canı iyiki seni doğurmuşum yavrum...

kızlar bu mübarek günde RABBİM hepinizin dualarını kabul etsin isteklerinizi versin,bebeği olanların evlatlarını hayırlı sağlıklı ömürlü evlat olmasını,hamilelere evlatlarına kavuşmalarını,bebek isteyenlerede en kısa zamanda hamiş kalmaslarını nasip etsin inşallah dualarımız kabul günahlarımız affolunsun...MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN......

iyiki doğmuş güzel melek.....ALLAH onun ömrünü kardeşine sağlıklı ve hayırlı bir şekilde versin canım....

iyiki doğmuş güzel meleğimiz...kusura bakma canım geç yazdım ama kızımdan vakit bulup anca bakabiliyorum.RAbbim sabrını bol versin..en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün...

Cici Canım gözün aydın kavuşmuşsun kuzucuğuna. Allahım isteyen bütün arkadaşlarımızın dualarını kabul etsin kuzularına kavuşmayı nasip etsin.

Siteye eskisi gibi giremiyorum. Umarım herkez iyidir. Güzel haberler geliyordur inşallah. Fırsat bulabilirsem geçmişi okumaya çalışacağım herkezi öpüyorum.

Son düzenleme:
Papatyacığım benim bilgilerimi güncelle canım. 9 Mayıs günü doğum yaptım. Oğluşumun ismi Umut Çınar oldu.Allahım sanada isteyen bütün arkadaşlarımada nasip etsin inşallah.

Melek annesi arkadaşlarım sizlerle bu güzel kandil gününde müjdeli bir haberi paylamak istiyorum, bundan kısa bir süre önce mucizevi bir şey oldu. Hamile olduğumu öğrendim. Şu an yazarken bile inanamıyorum. Benimki tam bir mucize. Sizler biliyorsunuz bende yumurtalık rezervi bitmişti hatta bir doktor tüp bile olmaz artık demişti. Menopoza girmek üzeresin demişlerdi. Kaybettiğim meleklerime de tüple gebe kalabilmiştim. 6 yıllık evliyim, adetim 1 hafta gecikti test falan yaptırmadım o kadar emindim ki gebe kalamayacağıma. Doktor ultrasonda anladı. Rüya mı bu? dedim defalarca. Sevinç dolu dakikaların ardından yine birtakım endişeler ve korkular başladı. Nasıl olacak? Sağlıkla bebeğime kavuşabilecek miyim? İnşallah bu yavruma kavuşmak bana nasip olur. Daha en yakınımızdaki kişilerden başka kimseyle paylaşmadık ama ben sizlerle paylaşmak istedim. Kandiliniz mübarek olsun hepinizi ayrı ayrı öptüm.

mapppp
inanamıyorummmmmmmmmm
esmeray adet gorerek hamile kalmıştı da, dualarımın ilk kabulu sensin demiştim. senden de mucizevi bişey duyduk..
hep aklımdaydın cnm yaa..
Elhamdulillah maşallah subhanallah.. :)

NKOB sağol arkadaşım bu mübarek günde RAbbim senden ve tüm dua eden arkadaşlarımızdan razı olsun...

Map'cim ne kadar sevindim anlatamam okudukça gözlerime inanamadım tekrar tekrar başa dönüp okudum çok güzel bi haber bu mucizelere inanmak lazımmış demekki inşallah sonuda çok güzel olucak alıcaksın bebeğini kucağına bütün tedbirleri alarak gerekirse benim gibi gebeliğini yatarak geçirerek sabret sonuda verdiğin bu haber gibi çook güzel olucak inşallah çok çok sevindim kendine dikkat et bundan sonra,seninde kandilin mübarek olsun arkadaşım...

bu mübarek günde çok çok güzel bir haber bu.maşallah canım.ALLAH hayırlısıyla tamamına erdirsin.rabbimizden hiçbir zaman ümit kesmememiz gerektiğine çok güzel bir örnek.inan duygularımı anlatacak kelime bulamıyorum.dualarımız seninle ve tüm melek anneleriyle.

map canım Allah bu güzel günün yüzü suyu hürmetine kucağına almayuı da nasip etsin çok sevindm çok

Benim de 22 Hazirandı 1. yaş günü. Dün vefat bugün defin yıldönümü. Bugün mezarını ziyarete gittim meleğimin. Çok hüzünlendim. Allah onlara ahirette kavuşturur bizleri inşallah...

iyiki doğmuş güzel meleğimiz...kusura bakma canım geç yazdım ama kızımdan vakit bulup anca bakabiliyorum.RAbbim sabrını bol versin..en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün...

Sağ ol canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

Okurken çok duygulandım. Miraç nasılki Allah'ın mucizesi ise senin olayın da mucize. Allah ol derse her şey olur. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim...

Tüm melek annelerinin kandilini kutluyorum...

ahhh canım benim yaşadığımız sürece onlarda bizle yaşıcak böyle sayacağız 1 yaş 2 yaş diye ama inşallah allahım sonunda kavuşturur bizi...allahım herkes güldürsün inşallah...

Gözlerime inanamıyorum. Senin adına çok mutlu oldum. Allah'ın mucizeleri sonsuzdur. Bizler hayır ve şerrin Allah'tan geldiğine inanan insanlarız ve sabrımızın mükafatını eninde sonunda alacağımızı senin örneğinle beraber iyice anlamış olduk. Allah sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin. İnşallah bundan sonra akıttığın gözyaşları sadece mutluluktan olur. Bu güzel haber inşallah bebeklerin yolunu gözleyen, umudunu kaybetmeye başlamış arkadaşlarımıza güç, kuvvet, umut ışığı olur. Ve inşallah seninle benim aramdaki buzları eritmeye vesile olur.

Chnb, Özlemimsin meleklerinizin doğum günleri kutlu olsun. Allah hepimize bu dünyada onlara layık anneler olarak yaşayabilmeyi, ve ahirette kavuşabilmeyi nasip etsin.

canım benim şu an çok duyguluyum yarın oğlumu kaybettiğim gün...şu an kızımı uyutuyor bir taraftanoğluma ağlıyodum ama bu haberi sen den duyunca inan çok mutlu oldum ...allah tan asla umut kesilmez hep mucize versin sana diye dua ettik bak canım verdide....sana kocamannnn bir maşallahhhhh allahım inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride nasip edecek bizim hayatımız nasıl güzelliklerle dolduysa seninkide dolacak inşallah.allahım böyle bir gecede dileyen isteyen herkesin dualarını kabul etsin...kendine çok dikkat et iş falan sakın yapma moralini yüksek tut kötü şeyler asla düşünme canım ...yeğenimize iyi bak annesi...eylülüme kardeş gelecek...

Chnb, Özlemimsin meleklerinizin doğum günleri kutlu olsun. Allah hepimize bu dünyada onlara layık anneler olarak yaşayabilmeyi, ve ahirette kavuşabilmeyi nasip etsin.

saol premeteciğim....allahım herkese nasip etse aramızda keşke boynu bükük kimse kalmasada burda bebişlerimizi çekiştirip dursak allahım o günleride göster ya rabbim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…