Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

MAP cim gözünaydin canim.Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin bebisini insallah... Okadar ümitsiz konusuyordunki herseferinde bak Allahin mucizesi iste... Allah gönlünüze göre verir insallah...

Canım mesafeler önemli değil yeter ki gönüller bir olsun. Ben her zaman destekçinim. Eşimin mecburi hizmet yükümlülüğü var bize pek seçim hakkı tanınmıyor. Seçenekler arasında İzmir'e en yakın olan yer Malatya diyeyim sen anla artık. Çocuğunuz olmayacak endişesine kapılıyor musunuz diye sormuşsun ya herhalde içimizde bu endişeyi hiç taşımayan olmamıştır. 2. hamileliğim düşükle sonuçlanınca doktordan çıkınca yollarda ağlaya ağlaya eşime ben bu işi beceremiyorum hiçbir zaman anne olamayacağım ya evlat edinelim ya da beni boşa demiştim. Allahtan kabul etmedi :) Zor da olsa yeniden anne oldum işte eninde sonunda sen de olacaksın canım. Aklına kötü düşünceler getirme. Hep benim en kısa zamanda çok sağlıklı bir çocuğum olacak diye düşün. Aklımızın bedenimize yaptırdıklarına inanamıyacaksın.

Defnosum Allah sabırlar versin. Ben de oğlumu gelişme geriliği nedeniyle erken doğum yapmıştım. Anlattıkların çok tanıdık geldi sanki kendi küvez günlerimi okuyormuş gibi oldum. İnşallah Allah bana nasip ettiği gibi sana da en kısa zamanda hayata tutunacak bir dal, yeniden bir evlat nasip eder.

Arkadaşlarım hepinizin kandili mübarek olsun. Allah dualarınızı kabul etsin.

okadar olumsuz konuşuyordunki duyunca çok şaşırdım allahın mucizesi bu çok sevindim canım allahım kucağına aldığın günleride göstersin inş.

Mapcim şu andaki duygularımı o kadar çok sevindim ki anlatamam. Rabbimin sonsuz merhameti lütfundan bir örnek işte. Şu mübarek günlerde mübarek Miraçta Allahın verdiği en büyük hediye. Çok sevindirdin beni. Allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Sürekli dualarımdaydın. Senin için hep dua etcem. Şimdiden bebeğin için bir hatime başla. Kendini yorma. Bol bol dinlen.

Son düzenleme:

Sevgili Map,
Ben bir bebek sahibi daha olmayı deli gibi istiyorum,sanki kendim hamile kalmışım gibi sevindim :) Yazmasam da mutlaka okuyorum yazdıklarınızı.Sizin haberinizi okuyunca yazmadan duramadım.
Benim tam 7 ay oldu ikizlerimi kaybedeli.O zaman buraya yazdığımda siz beni teselli etmiştiniz,sizin de ikiz melekleriniz vardı,şimdi ben sizi bu muhteşem haberiniz için kutluyorum.
Umarım ben de buralardan müjdeli haberimi verebilirim size.
Gönülden tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin,Allah'a emanet olsun bebeğiniz.
Ben bebek sahibi olmada tıbbın bir yere kadar yeterli olduğuna inanıyorum.Tamamen Allah'la sizin aranızda kalmış.
Oğlum 7 yaşında.Ona hamile kaldığımda 3-4 ayda bir adet görüyordum.(PKO var bende.) eşimle yeni evliydik, ben korkuyordum, ilişkimiz çok seyrek oluyordu.
Adet düzensizliği tedavisi için gittiğim doktor hamile olduğumu söylediğinde şok olmuştum.
Kızlarım için senelerce uğraştık,olmadı.Tamam ben bıraktım bu işi dediğimde hamile kaldım.Adet düzensizliğim olduğu için hamile kaldığımı ancak 2. ayda mide bulantılarıyla anlamıştım,Allah tamamına erdirmeyi kısmet etmedi.
Bebek çok mucizevi birşey Allah'la anne arasında.

mapppp
inanamıyorummmmmmmmmm
esmeray adet gorerek hamile kalmıştı da, dualarımın ilk kabulu sensin demiştim. senden de mucizevi bişey duyduk..
hep aklımdaydın cnm yaa..
Elhamdulillah maşallah subhanallah.. :)

MAP cim gözünaydin canim.Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin bebisini insallah... Okadar ümitsiz konusuyordunki herseferinde bak Allahin mucizesi iste... Allah gönlünüze göre verir insallah...

okadar olumsuz konuşuyordunki duyunca çok şaşırdım allahın mucizesi bu çok sevindim canım allahım kucağına aldığın günleride göstersin inş.

Herkese ayrı ayrı teşekkürler bugüne kadar hep birlikte olduk inşallah bundan sonra da hep mutlu haberlerimizle burada oluruz. Bu topikteki herkes gönlündeki bebeğe birgün kavuşur inşallah. Hepinizi en yakın arkadaşım biliyorum ve öyle seviyorum benim kalpleri iyilik dolu melek annesi arkadaşlarım...

sağol canım kavuştum şükür kızıma sende oğluna kavuşmuşsun maşallah çok tatlı kuzum Allah size bağışlasın hayırlı evlat olmasını nasip etsin Rabbim canım aeo

oooooo ben bu haberi ayakta kızımla birlikte alkışlıyorum:))))))))))))
muhteşem bişey bu mapcım çoook sevindim inanki ama ben hep diyodum bir gün hamile kalıcak kendi bile inanamıcak benim Rabbim öyle büyükki bu duyguyu isteyen herkese yaşatıcak diye öylede oldu inşallah herşey gönlünce olur..ama benden bir tavsiye hamileliğin boyunca ne kadar kötü düşüncelerden uzak olursa aklın hep iyi düşünürsen o kadar hayırlı sonuca varıyosun nacizene benden ablama küçük bir tavsiye :)))çok mutlu oldum gerçekten hep mutlu ol sende dikkat et kendine Allah'a Emanet Olun...

amin canım inşallah allahım çok büyük hayırlı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin herkese...

amin canım herkese yaşatsın Rabbim bu duygyu evlat kokusunu...

ewetttttttt sıra geldi bizden haberlere

ben Ayşe'mle şükürler olsun ki iyiym ama eşim hiç iyi değil onun için çok üzülüyorum bizden kızından uzak kalmak iyice psikolojisini bozmuş e birde düşünün asker psikolojisi ne yapıcam ne edicemi şaşırmış durumda durumdayım böyle ne yapıcaz ne edicez bilmiyoruz bakalım hayırlısı ne olacak üzülüyorum bu yüzden yaa....

Sağ ol canım. Allah senin de sabrını artırsın. En güzel tesellimiz onların bizleri cennette bekliyor olmaları değil mi zaten? İnşallah bir daha böyle acılar yaşanmaz...

evet canım sonsuz hayatta onlarla olabilmek umudu insana iyi geliyor..... ,
ama diyorum ya ona layık bir anne olamazsam bu dünyada.... o zaman çok korkuyorum....
inşallah büyük rabbim hepimizi orada evletlarıyla buluşturur ve çekilen büyük özlem ve acı yerini mutluluğa bırakır.....

map çok çok çok sevindim..ilk gördüğümde okadar şaşırdımki sonra kendime gelip hemen telefona sarıldım ama sana ulaşamadım seni ve eşini binlerce kez tebrik ederim..darısı papatya,,sinannuraya ve bana ve isteyen herkese inşallah....

Merhaba canim senin adina cok sevindim Rabbim saglikli bir sekilde, zamaninda kucagina almayi nasip eder Insaallah.
Sen ve ben ümitsiz vakaydik benim bir daha bebegim olacagini zannetmiyorum ama suan kendim hamile kalmis kadar sevindim senin icin..
Benim icinde dua et belki bir gün bende kavusurum yillardir bekledigim bebegime...
Tekrar tebrikler..

buraya hiç yazmamış olsamda yazıları en başından bugüne okudum neredeyse.. ben de 2 ay önce 34 haftalık bebeğimi plasenta dekolmandan kaybettim, hala burnumun direği sızlıyor.. ömür boyu içindeki yara sönmeyecek melek annelerinden biriyim bende..
ve sevgili map, senin hamilelik haberini okuduğumda okadar yürekten sevindim ki.. bu satırları yazarken bile tüylerim diken diken oluyor.. imkansız diye birşeyin olmadığının, gerçekten mucizelerin olduğunun canlı kanıtısın... umarım hiç beklenmedik anda çıkagelen bebeğine sağlıkla kavuşursun.. ve uzun, sağlıklı, neşeli bir ömrünüz olur.. bütün iyi dileklerim ve dualarım seninle....

Evet kesinlikle katılıyorum darısı sizin güzel haberlerinizi alıcağımız günlere hep dua ediyorum sizlere...

canım cok sevindim allah tamamını erdirsin rabbimin müczeleri coktur bende hiç beklemediğim anda oldu darısı arkadaşlarımıızn başına inşallah

map canım ne yazacağımı bilemiyorum elimden geldiğince yazmaya çalışayım hiç bi zaman senin için umutsuz olmamıştım şuanda değilim hep biliyodum tekrar hamile kalıcaksın diye ama ben tedavi olman gerek diye düşünmüştüm çok güzel bi mucize olmuş tedaviye gerek kalmamış rabbim çekilen acıları mükafatlandırıyo uğraşmadan yıpranmadan hamile kalabildin bundan sonrası çok önemli kesinlikle olumsuz bi düşünce yok ben gönülden inandım sağlıklı zamanında doğacak bebeğin bundan sonra ebedi hayatın gibi bu hayatta cennet olacak senin için inan o kadar mutlu oldumki uzun zamandır okuyorum ama yazamıyodum sanki bu haberle topiğimiz eski tadına dönecek gibi çok çok güzel bi anne olacaksın

canım ya yazmıyorum ya yinede hatırlayıp benide düşünmüşsün rabbim o güzel yüreklerinizi karşılıksız bırakmasın inş bizlerede mucizeleri yaşatsın sağlıklı bi hamilelik geçirip bebeklerimizi kucağımıza alalım inş

gerçekten duanın inancın gücü bu arzuda tefriciye okutmuştu hamiş kaldı map sanada çok dua edenler var rabbim görüyo hepimizi bizleri sırayla ödüllendirecek inancımızın sabrımızın meyvelerini tadacağız

premete malatyaya tayininiz çıkmış pek sevindim diyemiycem ama sizin için hayırlı olur inş benim eşimde malatyalı 1 yaz gitmiştim belki seneye yaz senin yanınada uğrarız merkezi güzel gelişmiş biyer ama havası baskın biraz çok güzel köyleri varmış nereye çıktı tayin

sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik yatıyo musun

iyiyim canım .. evet evdeyim sürekli yatıyorum arada az az geziyorum ama abartmadan alıştım artık tv ve bilgisayarda sağolsun mekik dokuyorum desem yeridir sen neler yapıyorsun korunmayı bıraktınız mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…