Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

iyiyim canım .. evet evdeyim sürekli yatıyorum arada az az geziyorum ama abartmadan alıştım artık tv ve bilgisayarda sağolsun mekik dokuyorum desem yeridir sen neler yapıyorsun korunmayı bıraktınız mı??

bende evdeyim sürekli sanırım depresyona girdim :)) çıkasım yok korunmayı bıraktık bu ay çokta sıkı çalışıyoruz ama hiçbi belirti yok tutmadı sanırım ilk aydanda olmasa sorun değil zaten hiç bi belirti yok ama hayırlısı olsun

bence şuan gez bugünlerini cok arıyacaksın hamile olunca dışarı cıkmak istesen bile vicdan azabı duyup hemen eve geliyorsun gezemiyorsun hakkında hayırlısı olsun premetüre hep derdi biri hamile olunca art art da hamile haberi duyarız diyordu bir haberde senden gelir inşallah

gezicem temmuzda tatile çıkıcaz iki yazın acısını çıkarıcaz iki yazda hamile olunca tatilimiz kalmıştı bende premetenin sözüne katılırım kesinlikle tek olmaz yine çıkar biyerden ama bendeğilimdir ayın 7si adet olucam hiç bi belirti yok olsa biraz belirti olmaz mı tek belirti rüyamdaki bebek genelde hamile kalınca görüyorum ama bu ara fena taktığım için hep rüyalarımdalar(

bencede cıkarın bol bol enerji toplayın bakalım kimden gelicek güzel haberler ben seni yazını görünce hamile haberini verdiğini sandım belkide hamilesindir daha cok erken 7 diyorsun :26: belirti için cok erken bir kaç gün sonra anlayabilirsin belirtilerden bende sürekli bebek görürdüm halende arada görüyorum gördüğüm günde cok mutlu oluyorum

hayırlısı olsun artık rüyalarda olmasa bebek hasretim dinmeyecek bende çok mutlu oluyorum inş bigün gerçek olur

Sağol canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Eşimin tayini Pötürge'ye çıktı ama biz merkezde oturacağız. Belki eşimin de geçici görevle merkeze alınma durumu var olmazsa da o gidip gelecek. Devletimiz ameliyathanesi olmayan hastaneye cerrah yolluyor geçici görev çıkmazsa sabahtan akşama kadar oturur oturur gelir artık. Malatya'ya tekrar gelirsen misafirim olursun. Korunmayı bırakmışsın çok sevindim. Sen fazla beklemeden hamile kalırsın bugün yarın hamilelik haberini alırız inşallah. Hadi şöyle hepiniz arda arda hamile kalın da ağzımızın tadı yerine gelsin.

pötürge kürtlerin köyüymüş inş merkeze alabilirsin daha rahat edersiniz inş bakalım bizde bekliyoruz hayırlısı olsunda üç dört ay daha bekleriz

Senin için ne kadar sevindiğimi anlatamam...Bu topikte kucağı boş kalan anne kalmayacak buna gönülden inanıyorum...Yazını okuduğumda çok heyecanlandım ve çook sevindim...Dualarım seninle canım,sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek diliyorum sana...öpüyorum kocaman...

Arkadaşlar sık yazamıyorum ama sizsiz kalmıyorum emin olun :) Her gün girip hızlıca yazılanları okuyorum ve herkesten haberim oluyor, hepinizi çok seviyorum ve hepiniz dualarımdasınız...

Biz iyiyiz çok şükür...Duru bebeğim 15. ayının içinde, her zaman ki gibi annesini hiç üzmüyor...10 gün sonra ilk tatilimize çıkacağız Duru bebeğimizle...Durucuk, bazı kelimeleri söylemeye başladı,desteksiz 5,6 adım atmaya başladı, kısa zamanda kendini kurtarır artık değil mi:)eeeee bize de ne yapmak düşer, Ona bir kardeş yapmak :)Eğer kararım değişmezse bu yılın sonunda çalışmalara başlamayı düşünüyorum, hemen olursa aralarında 2,5 yaş olur, tabi Allah da izin verirse...
Benden haberler böyle...Hepinizi öpüyorum,dualarımdasınız...

Son düzenleme:

inşallah canım.. hepimiz aynı duaları hergün ediyoruz ama hepimiz kendimiz için değil burada ki herkez için .....

inşallah canım.. hepimiz aynı duaları hergün ediyoruz ama hepimiz kendimiz için değil burada ki herkez için .....

Canım senin hikayeni de biliyorum...İnşallah en kısa zaman da senin de yüzün güler...Zaman çabuk geçiyor buna inan önce, bir bakmışsın hamile kalmışsın, bir bakmışsın bebeğin kucağında...Tabi sonra da bir bakmışsın melek yavrularımızla da kavuşmuş, onları kucaklıyoruz, kokularını içimize çekiyoruz...

kızlar nasılsınız???

canlarım yaa sizlere birşey sorucam belki size tuhaf gelebilir yada aklınmı yok diyebilirsiniz ama mecburum ne yapabilirim ben bursadayım ve sivasa eşimin yanına gitmem gerek bliyosunuz daha loğusayım ve 40 çıkınca düşünüyorum ama kızımı bırakıp gidemem emziriyorum zaten istemiyorum bırakmayı onuda götürmek istiyorum ve otobüsle gidicem ama uzun yolculuk nasıl geçer bilmiyorum kızım dururmu durmazmı bilmiyorum.ne yapıcamı bilmiyorum...

eşim asker biliyosunuz vee baya psikolojik yönden değişmiş durumda o gelmek istemiyor askerlik uzar diye ben gidcem o yüzden birazda olsa kafasını dağıtsın kızını görsün diye canım daha kızını görmedi bile net dışında ne yapabilirim kızlar bana yardımcı olurmusunz yaa???

canım benim eşinin yanına gitmek istemen çok normal...sende çok zor günler geçiriyosun hayatının en güzel günlerinde mutluluğunu yanlız yaşıyosun...bende bu ay nevşehire gittim otobüsle.gidiş 20 saat dönüş 17 saat sürdü ama kızım durdu hiç problem yapmadı bana.normalde bebeğin huysuz değilse sorun yapmaz diye düşünüyorm zaten uyuyolar genelde ve gece yolculuğu olunca dahada iyi oluyor.inşallah gider hasret giderirsiniz...

Canım benim eşim de sivaslı. Yol çok uzun. Büyükler bile zor dayanıyor yola. Bebeğin çok küçük. Kalabalıktan hastal olabilir. Klima faln çarpar Allah korusun.Bence uçakla git. Hem sen hem bebeğin rahat etsin. 1,5 saatte sivasta olursun. Sanırım uçak biletlerinde de kampanya var galiba. Bir araştır istersen.

özlemimsin canım evet gerçekten çok bunaldım ihtiyacım var hem bi dğişikliğe hemde eşime görmeye onun yanında olmya onunda bize ihtiyacı var biliyorum o yzden 12 saat sürüyo burdan sivas gece gidiyo otobüs kızımda şükür çok huysuz değil uyur gibi geliyo çünkü babam arabayla gezdiriyo arabaya biner binmez uykuya geçiyo bizimki:))) inşallah sorun olmaz bakalım hayırlısı artık..eylülü öp biizm için

aaa gidiyomusunz peki canım? ewet yol uzun ama ne yapayım canım yaa mecbur otobüsler çok kalabalık olmuyo rahat oluyo eşim giderken görmüştüm uçak düşünüyorum ama o bizim için daha yorucu olur çünkü burdan istanbula kaç aktarma gelmem gerek burdan uçak yok sivasa birde galiba hiç binmedim uçağa korkuyorum da galiba:)))

kızlar nasılsınız??
biz iyiyz şafak sayıyoruz burayada yazayım dedim şafak 77..................

ya kızlar ya ilk önce kızımın geleceği günlerin şafağını sayıyordum şimdi ise kocamın geleceği günün şafağını sayıyorum ahhh gurbet ahhhhh

Herkese tekrar merhaba,

burada yazılanlar da olmasa nasıl geçer bu zor zamanlar hiç bilemiyorum.

dün defnemin yattığı hastaneden aradılar. sütlerimi verdikleri bebek 2,5 aylık ve 2 kg olmuş, yakında taburcu edeceklermiş ama annesi hala yoğun

bakımda , babası ankaraya çok uzak bir yerde askerliğini yapıyormuş. 2,5 aydır ne geleni varmış ne gideni öyle sahipsiz ki diyor doktorlar.

daha çok süt lazımmış. ve evde daha o kadar çok süt var ki..... doktor bu sütlerle bebeği 5 aylık yaparız inşallah dedi .

keşke defnem yaşasaydı da sütlerimin yarısını ecrin bebeğe yarısını defneme verseydim ama olmadı olamadı.

günler geçmek bilmiyor, herkes gibi benim de acımı tek hafifletecek şey yeni bir defne, bilmiyorum böyle

düşünmekle yanlışmı yapıyorum ama benim için kız erkek hiç önemli değildi hep sağlıklı hayırlısı ne ise ne

zaman ise öyle olsun derdim ama bu sefer KIZ olsun diyorum. Öyle yarım kaldı ki. ben de umut ediyorum

hayal kuruyorum ama hayat öyle şeyler yaşatıyor ki insana hayal kurmaya allahtan birşeyler istemeye

korkar oldum. Ama yine de 6 aylık bekleme süresi dolar dolmaz ben de hayırlsıyla tekrar istiyorum yeni bir defne.

Son düzenleme:

seni çok iyi anlıyorum..ben de 34 haftalık oğlumu kaybettim.. hamile kalmadan önce hep kız isterdim, oğlum olacağını öğrendiğimde çok yadırgamıştım..ama şimdi gel gör ki tekrar bir oğlum olmasını çok istiyorum..sanki onun ta kendisi geri gelecekmiş gibi hissediyorum..
bunlar acı çeken beynimizin bize oyunları..kız erkek hiiiççç önemli değil senin de dediğin gibi..yeter ki sağlıklı olsun, uzun ömürlü olsun.. benim bekleme sürem eylülde bitiyor...inşallah bütün melek anneleri mükafatlandırılır.. benim gittiğim bütün doktorlar 6 ay ya da 1 sene bekleme süresi vermişti..ama en son hacettepe profesörü 4 ay yeterli dedi.. zaten bebek doğana kadar 1 seneyi geçmiş olacak, hiç dert değil dedi.. zaten ben hemen hamile kalamıyorum..eşimin varikosel problemi var..daha önce de 5-6 ay sürmüştü..işte böyle....kişiden kişiye değişiyor tabi durum, benim rahim toparlamış, belki de o yüzden erken izin verdi doktorum...UMARIM EN YAKIN ZAMANDA BÜTÜN MELEK ANNELERİNİN KUCAKLARI DOLAR

peki sizin kayıp sebebi neydi? Bir de Hacettepe'de kim takip ediyor riskli gebelik doktoru mu.

slm kızlar nasılsınız??benim bugün kontrolümüz vardı..bebeğimz kilosu 125 gr suyu iyiymiş ve rahim boyu iyi dedi.. proloton ve progestanın yan etkilerinin sordum bazı araştırmalarda bebeğinin pipisi deliği yanlarda olabiliyormuş cok canım sıkıldı yaa bide tıp ilerliyor dedi başka yan etkisi olsada düzeltirlir dedi kendi cocuğuma zarar mı verdim yaa önemli olan bebğinin yaşaması dedi bana kafam cok karıştı canım da cok sıkıldı yaa bide çiğer geliştiçi iğneyi yazdı ama şekere tekrar baktır dedi yüksekse iğneyi yaptırma dedi bu çğer geliştiriçi iğneyi de sordum bununda yan etkisi var yaa buda farelerde yapılan calışmalarda vurulan farelerde bebeğin beyin ağırlığı azmış yarın tekrar aclık tokluk şeker için gidicem yaptırmasam mı çiğer geliştiriçi ipneyi iğneyi aranızda proloton iğne ,progestan hap ve ciğer geliştiriçi iğneyi kullanan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…