iyiyim canım .. evet evdeyim sürekli yatıyorum arada az az geziyorum ama abartmadan alıştım artık tv ve bilgisayarda sağolsun mekik dokuyorum desem yeridir sen neler yapıyorsun korunmayı bıraktınız mı??
bende evdeyim sürekli sanırım depresyona girdim :)) çıkasım yok korunmayı bıraktık bu ay çokta sıkı çalışıyoruz ama hiçbi belirti yok tutmadı sanırım ilk aydanda olmasa sorun değil zaten hiç bi belirti yok ama hayırlısı olsun
bence şuan gez bugünlerini cok arıyacaksın hamile olunca dışarı cıkmak istesen bile vicdan azabı duyup hemen eve geliyorsun gezemiyorsunhakkında hayırlısı olsun premetüre hep derdi biri hamile olunca art art da hamile haberi duyarız diyordu bir haberde senden gelir inşallah
gezicem temmuzda tatile çıkıcaz iki yazın acısını çıkarıcaz iki yazda hamile olunca tatilimiz kalmıştı bende premetenin sözüne katılırım kesinlikle tek olmaz yine çıkar biyerden ama bendeğilimdir ayın 7si adet olucam hiç bi belirti yok olsa biraz belirti olmaz mı tek belirti rüyamdaki bebek genelde hamile kalınca görüyorum ama bu ara fena taktığım için hep rüyalarımdalar(
bencede cıkarın bol bol enerji toplayın bakalım kimden gelicek güzel haberler ben seni yazını görünce hamile haberini verdiğini sandım belkide hamilesindir daha cok erken 7 diyorsun :26: belirti için cok erken bir kaç gün sonra anlayabilirsin belirtilerden bende sürekli bebek görürdüm halende arada görüyorum gördüğüm günde cok mutlu oluyorum
premete malatyaya tayininiz çıkmış pek sevindim diyemiycem ama sizin için hayırlı olur inş benim eşimde malatyalı 1 yaz gitmiştim belki seneye yaz senin yanınada uğrarız merkezi güzel gelişmiş biyer ama havası baskın biraz çok güzel köyleri varmış nereye çıktı tayin
Sağol canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Eşimin tayini Pötürge'ye çıktı ama biz merkezde oturacağız. Belki eşimin de geçici görevle merkeze alınma durumu var olmazsa da o gidip gelecek. Devletimiz ameliyathanesi olmayan hastaneye cerrah yolluyor geçici görev çıkmazsa sabahtan akşama kadar oturur oturur gelir artık. Malatya'ya tekrar gelirsen misafirim olursun. Korunmayı bırakmışsın çok sevindim. Sen fazla beklemeden hamile kalırsın bugün yarın hamilelik haberini alırız inşallah. Hadi şöyle hepiniz arda arda hamile kalın da ağzımızın tadı yerine gelsin.
Senin için ne kadar sevindiğimi anlatamam...Bu topikte kucağı boş kalan anne kalmayacak buna gönülden inanıyorum...Yazını okuduğumda çok heyecanlandım ve çook sevindim...Dualarım seninle canım,sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek diliyorum sana...öpüyorum kocaman...
inşallah canım.. hepimiz aynı duaları hergün ediyoruz ama hepimiz kendimiz için değil burada ki herkez için .....
kızlar nasılsınız???
canlarım yaa sizlere birşey sorucam belki size tuhaf gelebilir yada aklınmı yok diyebilirsiniz ama mecburum ne yapabilirim ben bursadayım ve sivasa eşimin yanına gitmem gerek bliyosunuz daha loğusayım ve 40 çıkınca düşünüyorum ama kızımı bırakıp gidemem emziriyorum zaten istemiyorum bırakmayı onuda götürmek istiyorum ve otobüsle gidicem ama uzun yolculuk nasıl geçer bilmiyorum kızım dururmu durmazmı bilmiyorum.ne yapıcamı bilmiyorum...
eşim asker biliyosunuz vee baya psikolojik yönden değişmiş durumda o gelmek istemiyor askerlik uzar diye ben gidcem o yüzden birazda olsa kafasını dağıtsın kızını görsün diye canım daha kızını görmedi bile net dışında ne yapabilirim kızlar bana yardımcı olurmusunz yaa???
kızlar nasılsınız???
canlarım yaa sizlere birşey sorucam belki size tuhaf gelebilir yada aklınmı yok diyebilirsiniz ama mecburum ne yapabilirim ben bursadayım ve sivasa eşimin yanına gitmem gerek bliyosunuz daha loğusayım ve 40 çıkınca düşünüyorum ama kızımı bırakıp gidemem emziriyorum zaten istemiyorum bırakmayı onuda götürmek istiyorum ve otobüsle gidicem ama uzun yolculuk nasıl geçer bilmiyorum kızım dururmu durmazmı bilmiyorum.ne yapıcamı bilmiyorum...
eşim asker biliyosunuz vee baya psikolojik yönden değişmiş durumda o gelmek istemiyor askerlik uzar diye ben gidcem o yüzden birazda olsa kafasını dağıtsın kızını görsün diye canım daha kızını görmedi bile net dışında ne yapabilirim kızlar bana yardımcı olurmusunz yaa???
canım benim eşinin yanına gitmek istemen çok normal...sende çok zor günler geçiriyosun hayatının en güzel günlerinde mutluluğunu yanlız yaşıyosun...bende bu ay nevşehire gittim otobüsle.gidiş 20 saat dönüş 17 saat sürdü ama kızım durdu hiç problem yapmadı bana.normalde bebeğin huysuz değilse sorun yapmaz diye düşünüyorm zaten uyuyolar genelde ve gece yolculuğu olunca dahada iyi oluyor.inşallah gider hasret giderirsiniz...
Canım benim eşim de sivaslı. Yol çok uzun. Büyükler bile zor dayanıyor yola. Bebeğin çok küçük. Kalabalıktan hastal olabilir. Klima faln çarpar Allah korusun.Bence uçakla git. Hem sen hem bebeğin rahat etsin. 1,5 saatte sivasta olursun. Sanırım uçak biletlerinde de kampanya var galiba. Bir araştır istersen.
Herkese tekrar merhaba,
burada yazılanlar da olmasa nasıl geçer bu zor zamanlar hiç bilemiyorum.
dün defnemin yattığı hastaneden aradılar. sütlerimi verdikleri bebek 2,5 aylık ve 2 kg olmuş, yakında taburcu edeceklermiş ama annesi hala yoğun
bakımda , babası ankaraya çok uzak bir yerde askerliğini yapıyormuş. 2,5 aydır ne geleni varmış ne gideni öyle sahipsiz ki diyor doktorlar.
daha çok süt lazımmış. ve evde daha o kadar çok süt var ki..... doktor bu sütlerle bebeği 5 aylık yaparız inşallah dedi .
keşke defnem yaşasaydı da sütlerimin yarısını ecrin bebeğe yarısını defneme verseydim ama olmadı olamadı.
günler geçmek bilmiyor, herkes gibi benim de acımı tek hafifletecek şey yeni bir defne, bilmiyorum böyle
düşünmekle yanlışmı yapıyorum ama benim için kız erkek hiç önemli değildi hep sağlıklı hayırlısı ne ise ne
zaman ise öyle olsun derdim ama bu sefer KIZ olsun diyorum. Öyle yarım kaldı ki. ben de umut ediyorum
hayal kuruyorum ama hayat öyle şeyler yaşatıyor ki insana hayal kurmaya allahtan birşeyler istemeye
korkar oldum. Ama yine de 6 aylık bekleme süresi dolar dolmaz ben de hayırlsıyla tekrar istiyorum yeni bir defne.
seni çok iyi anlıyorum..ben de 34 haftalık oğlumu kaybettim.. hamile kalmadan önce hep kız isterdim, oğlum olacağını öğrendiğimde çok yadırgamıştım..ama şimdi gel gör ki tekrar bir oğlum olmasını çok istiyorum..sanki onun ta kendisi geri gelecekmiş gibi hissediyorum..
bunlar acı çeken beynimizin bize oyunları..kız erkek hiiiççç önemli değil senin de dediğin gibi..yeter ki sağlıklı olsun, uzun ömürlü olsun.. benim bekleme sürem eylülde bitiyor...inşallah bütün melek anneleri mükafatlandırılır.. benim gittiğim bütün doktorlar 6 ay ya da 1 sene bekleme süresi vermişti..ama en son hacettepe profesörü 4 ay yeterli dedi.. zaten bebek doğana kadar 1 seneyi geçmiş olacak, hiç dert değil dedi.. zaten ben hemen hamile kalamıyorum..eşimin varikosel problemi var..daha önce de 5-6 ay sürmüştü..işte böyle....kişiden kişiye değişiyor tabi durum, benim rahim toparlamış, belki de o yüzden erken izin verdi doktorum...UMARIM EN YAKIN ZAMANDA BÜTÜN MELEK ANNELERİNİN KUCAKLARI DOLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?