Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Bugün tam 1 yıl oldu...Kızlarımın beni bırakıp cennete gittikleri gündeyim yüreğime oturan o ağırlık zamanla biraz hafifleşti ama asla kalkmayacak oturduğu yerden biliyorum...Ve 1 yıl oldu sizlere derdimi açalı desteklerinizle umut dolalı acı günlerimde yanımda oldunuz hepinize çok teşekkür ederim.Bugün evet çok hüzünlüyüm gözlerim hep dolu dolu ama bende sizlere umut olmak isterim melek kızlarım için bugün gözyaşlarım akarken karnımdaki kızımın odasını eşyalarını hazırlayıp sevmekteyim lütfen sizlerde umudunuzu kesmeyin dualarım hep sizlerle Allah hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah...

keşke hiçbirimiz bu acıları yaşamadan bebeklerimizi kucağımıza alabilseydik ama çaresiziz allah böyle istedi ve biz de ömür boyu yüreğimizde bu acıyla yaşamak zorundayız ama eşim hep diyor ki bizler hayattaki enbüyük acılardan biri olan evlat acısının en hafifini yaşadık... aslında çok doğru ya 1 yaşında ya 5,10 yaşında bunları yaşasaydık eminim çok daha zor olacaktı.

Allahım inşallah sağlıkla kızını kucağına almayı nasip eder. Herkes bir yana birbirimize dualarımızla allah inşallah hepimize sağlıklı evlatlar kucaklamayı nasip edecek...

Teşekkür ederim arkadaşım tabiki çok zor eşin haklı Allah bize en hafifini yaşattı belkide ve daha zorlarını bizlere yaşatmasın göstermesin inşallah...Sağlıklı evlatlar kucağımıza almayı hepimize nasip etsin Allah dularımdasınız...

bugün daha bir mahsun gecer, Allah yardimcin olsun canim....

Karnindaki kizindan güc alacaksin,beraber daha güclü olacaksiniz Insallah...

Bizim icin dualarin icin de cok tesekkürler, buna cok ihtiyacimiz var, Allah razi olsun.....

Yavrunu sag salim, hayirlisiyla kucagina almani diliyorum....

Defnosum.... canim! evlat acisinin derecesi olur mu hic? Burda herkes cok farkli yaslarda, baska sebeplerle bebeklerini kaybetmis, ama herkes ayni sarkiyi söylüyor.... Belki böyle teselli buluyorsunuz, ama belki bu teselliler, burdaki baska annelere üzüntü verebilir...

Acilarimizi kiyaslamayalim, inanin hepsi ayni...

tabi ki evlat acısı evlat acısıdır ama geçenlerde bir arkadaşımızın da yazdığı gibi bizlerinki de çok zor ama bir de şehit anneleri ne yapsın demişti hayatlarının baharında , bizler gibi yeni çocuk umutları nerdeyse kalmamış anne babalar... düşününce çok doğru gelmişti söyledikleri çok daha zor olmazmıydı. kimbilir...önemli olan bir daha hiç bundan fazlasını yaşamayalım hiçbiririmiz.

.
bende var canım 28 haftalık bebeğimi bu yüzden kaybettim şimdi tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşamakta n korkuyorum

benim bekleme sürem ekimde doluyor ama ben de çok korkuyorum ben çok kanamalı olarak hastaneye zor yetişmiştim ve acil sezeryana alındım benim abim de doktor olduğu için sezeryana o da girmişti benimle ve bana bırak bebeği biz seni kaybediyorduk dedi. ve hala rüyamda sürekli kanama ile hastaneye giderken görüyorum kendimi ama geçen hafta doktorumla konuşmuştuk ve bize hiç iğne kullanmadan ve ne olduğunu bilmeden 29
haftaya kadar gelmiştik dedi bu sefer sıkıntı yaşamazsın diyor ama yine de hiç içim rahat değil. nasıl olacak bilmiyorum.

benimde şimdiki doktorum korkmana gerek yok iğne ve kan sulandırıcı hapla herşey iyi olacak diyor ama ben çok korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba arkadaşlarım, bulantı kusma halsizlik vs. nedeni ile nete girme şansım olmadı uzun süredir Geçmişi de birkaç mesaj dışında pek okuyamadım. Sanırım aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var, onlara baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Ben bu topik sayesinde toparlandm burayı tesadüfen bulmasaydım ne olurdu bilemiyorum. Beni aralarına alan ve acımı paylaşarak dertleşerek beni rahatlatan tüm melek annelerine teşekkürler tekrar tekrar. İnşallah tüm melek annelerinin kucağı minik bebişleri ile dolar hiç biri bu sevgiden bu sevinçten mahrum kalmaz. Hepinizi öpüyorum.

Map merhbaba, senin hikayeni ve güzel mucizeni okudum. allah inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almayı ve doya doya öpüp koklamayı nasip eder inşallah bizler de birgün buradan tekrar hamile kaldığımızın haberlerini sizlerle paylaşırız.

mapcım sana bakmak için girdim nete aşermeler zor olsada çekilene değiyo...allahım kucağına alacağın günleri nasip edecek inşallah hep beraber mutlu olacağız...

selencim canım meleklerimiz hep bizle yaşayacak benim de 2 yıl oldu 29 unda kaybedeli ben oğlumun mezarında kızıma sarılarak teselli buldum sanki oğlumu kucaklamış gibi...sende sıkı sıkı sarılacaksın inşallah .allahım bize bu günleri yaşattığı için şükürler olsun canım...

Allahım sana şükürler olsun ne büyüksün YaRabbim...inan bugünlerde aldığım en güzel haber .Rabbim sağlıkla tamamına erdiğin günleride gösterecek inş. ne olur hep pozitif ol her ne kadar zor olsada eskiyi düşünme hep ileriye bak , dualrım seninle ve bebeğinle canım

günaydınlarr herkese :))) kızım bugün 36 günlük oldu ve biz dün kızımın mevlüdünü yaptık.....çoook güzell oldu Rabbim herkese nasip etsin bu duyguları inşallah (aMİNN)

23 haftalık gebeyim..benimde bir oğlum olacak nasip olursa..yazdığın yazıyı okudum şimdi ve bilgisayar başında ağlıyorum..merak etme belki onu kaybettin ama Rabbim sana bir evlat daha vericek eminim.Bunun için ben de dua edicem..Üzülme demek faydasız kaçtane yaparsan yap onun yerini elbette almaz..ama bu acıyı yaşatanın bir bildiği var ona güven..Ben de hiç bir hazırlık yapmıyorum bebeğim için henüz..daha teslim almadım emanetimi..ödüm kopuyor erken doğum olur kalbi durur yada başka bir duurm olur diyee..hele tekmelerini hissettikten sonra kavradım varlığını tam anlamıyla..ama Allah a sığınıyorum..herşey geliyor insanın başınaa..umarım Allahtan sana çoookk güzle evlatlar versin..vericekte buna eminim.Kendine iyi bak..eşinle seni her düşündüğünde gözleri dolan başka anneler babalar olduğunuda unutma..günahsız bebeğinin şefaatinden Allah size nasip edecek..Sağlıcakla kal.

selencim biraz geç oldu ama ben eskisi gibi bakamıyorum topiğe...kendimi biraz uzaklaştırmak iyi geldi bana...içinin nasıl yandığını hepimiz çok iyi anlıyoruz...ağustos ayı yaklaştıkça çok tuhaf oluyorum...Allah ım kızına uzuun sağlıklı bir ömür versin inşallh....ona doğunca sımsıkı sarılırsın ...ve inşallah acın dahada azalır...umarım tez zamanda Allahım bizlerde acımızı hafifletecek sağlıklı bebekler verir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…