- 23 Ekim 2009
- 329
- 197
- 323
- 41
Herkse iyi akşamlar,
kan pıhtılaşması olan arkadaşlarda Faktör V mutasyonu Homozigot olanınız var mı?
bende var canım 28 haftalık bebeğimi bu yüzden kaybettim şimdi tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşamakta n korkuyorum
Bugün tam 1 yıl oldu...Kızlarımın beni bırakıp cennete gittikleri gündeyim yüreğime oturan o ağırlık zamanla biraz hafifleşti ama asla kalkmayacak oturduğu yerden biliyorum...Ve 1 yıl oldu sizlere derdimi açalı desteklerinizle umut dolalı acı günlerimde yanımda oldunuz hepinize çok teşekkür ederim.Bugün evet çok hüzünlüyüm gözlerim hep dolu dolu ama bende sizlere umut olmak isterim melek kızlarım için bugün gözyaşlarım akarken karnımdaki kızımın odasını eşyalarını hazırlayıp sevmekteyim lütfen sizlerde umudunuzu kesmeyin dualarım hep sizlerle Allah hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah...
keşke hiçbirimiz bu acıları yaşamadan bebeklerimizi kucağımıza alabilseydik ama çaresiziz allah böyle istedi ve biz de ömür boyu yüreğimizde bu acıyla yaşamak zorundayız ama eşim hep diyor ki bizler hayattaki enbüyük acılardan biri olan evlat acısının en hafifini yaşadık... aslında çok doğru ya 1 yaşında ya 5,10 yaşında bunları yaşasaydık eminim çok daha zor olacaktı.
Allahım inşallah sağlıkla kızını kucağına almayı nasip eder. Herkes bir yana birbirimize dualarımızla allah inşallah hepimize sağlıklı evlatlar kucaklamayı nasip edecek...
Bugün tam 1 yıl oldu...Kızlarımın beni bırakıp cennete gittikleri gündeyim yüreğime oturan o ağırlık zamanla biraz hafifleşti ama asla kalkmayacak oturduğu yerden biliyorum...Ve 1 yıl oldu sizlere derdimi açalı desteklerinizle umut dolalı acı günlerimde yanımda oldunuz hepinize çok teşekkür ederim.Bugün evet çok hüzünlüyüm gözlerim hep dolu dolu ama bende sizlere umut olmak isterim melek kızlarım için bugün gözyaşlarım akarken karnımdaki kızımın odasını eşyalarını hazırlayıp sevmekteyim lütfen sizlerde umudunuzu kesmeyin dualarım hep sizlerle Allah hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah...
bugün daha bir mahsun gecer, Allah yardimcin olsun canim....
Karnindaki kizindan güc alacaksin,beraber daha güclü olacaksiniz Insallah...
Bizim icin dualarin icin de cok tesekkürler, buna cok ihtiyacimiz var, Allah razi olsun.....
Yavrunu sag salim, hayirlisiyla kucagina almani diliyorum....
Defnosum.... canim! evlat acisinin derecesi olur mu hic? Burda herkes cok farkli yaslarda, baska sebeplerle bebeklerini kaybetmis, ama herkes ayni sarkiyi söylüyor.... Belki böyle teselli buluyorsunuz, ama belki bu teselliler, burdaki baska annelere üzüntü verebilir...
Acilarimizi kiyaslamayalim, inanin hepsi ayni...
bende var canım 28 haftalık bebeğimi bu yüzden kaybettim şimdi tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşamakta n korkuyorum
ben de29 faftalık peki sizinki homozigot mu heterozigot mu, ben ankarada çok doktorla görüştüm hala da görüşüyorum
.
benim bekleme sürem ekimde doluyor ama ben de çok korkuyorum ben çok kanamalı olarak hastaneye zor yetişmiştim ve acil sezeryana alındım benim abim de doktor olduğu için sezeryana o da girmişti benimle ve bana bırak bebeği biz seni kaybediyorduk dedi. ve hala rüyamda sürekli kanama ile hastaneye giderken görüyorum kendimi ama geçen hafta doktorumla konuşmuştuk ve bize hiç iğne kullanmadan ve ne olduğunu bilmeden 29
haftaya kadar gelmiştik dedi bu sefer sıkıntı yaşamazsın diyor ama yine de hiç içim rahat değil. nasıl olacak bilmiyorum.
benimde şimdiki doktorum korkmana gerek yok iğne ve kan sulandırıcı hapla herşey iyi olacak diyor ama ben çok korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
merhaba arkadaşlarım, bulantı kusma halsizlik vs. nedeni ile nete girme şansım olmadı uzun süredir Geçmişi de birkaç mesaj dışında pek okuyamadım. Sanırım aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var, onlara baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Ben bu topik sayesinde toparlandm burayı tesadüfen bulmasaydım ne olurdu bilemiyorum. Beni aralarına alan ve acımı paylaşarak dertleşerek beni rahatlatan tüm melek annelerine teşekkürler tekrar tekrar. İnşallah tüm melek annelerinin kucağı minik bebişleri ile dolar hiç biri bu sevgiden bu sevinçten mahrum kalmaz. Hepinizi öpüyorum.
bursada kime gidiyorsun arkadaşım
Melek annesi arkadaşlarım sizlerle bu güzel kandil gününde müjdeli bir haberi paylamak istiyorum, bundan kısa bir süre önce mucizevi bir şey oldu. Hamile olduğumu öğrendim. Şu an yazarken bile inanamıyorum. Benimki tam bir mucize. Sizler biliyorsunuz bende yumurtalık rezervi bitmişti hatta bir doktor tüp bile olmaz artık demişti. Menopoza girmek üzeresin demişlerdi. Kaybettiğim meleklerime de tüple gebe kalabilmiştim. 6 yıllık evliyim, adetim 1 hafta gecikti test falan yaptırmadım o kadar emindim ki gebe kalamayacağıma. Doktor ultrasonda anladı. Rüya mı bu? dedim defalarca. Sevinç dolu dakikaların ardından yine birtakım endişeler ve korkular başladı. Nasıl olacak? Sağlıkla bebeğime kavuşabilecek miyim? İnşallah bu yavruma kavuşmak bana nasip olur. Daha en yakınımızdaki kişilerden başka kimseyle paylaşmadık ama ben sizlerle paylaşmak istedim. Kandiliniz mübarek olsun hepinizi ayrı ayrı öptüm.
Merhaba arkadaşlar. 13.04.2009'da 29+2 günlükken oğlum Mete dünyaya geldi. Rahim içi gelişme geriliği nedeniyle anne karnında beslenemediği için 830 gram olarak doğdu. Benim canım oğlum daha benim içimdeyken acı çekmeye ve savaşmaya başlamıştı. 71 gün küvezde yaşam savaşını sürdürdü. Biz de bu 71 gün boyunca ona birşey olacak diye her gün öldük, yaşadıkça her gün yeniden doğduk. Ama malesef daha fazla savaşamadı yavrum ve 23 Haziranda onu kaybettik. Acısı içimden bir an olsun gitmiyor. Nerede küçük bir çocuk veya bebek görsek dolan gözlerimizi birbirimize göstermemek için eşimle birbirimize bakamıyoruz. Ona tekrar kavuşacağım güne kadar onu özlemeye devam edeceğim. Şimdi problemimin nedenini tespit etmek için çeşitli testler yaptırıyorum. Test sonuçlarım çıktıktan sonra bir doktora gitmek ve en kısa zamanda tekrar çocuk sahibi olmak istiyorum. Allah'ım bana tekrar anneliği nasip eder mi bilmiyorum ama acımla başa çıkmak, acımı hafifletmek için başka bir çözüm bulamıyorum.
Sizler neden erken doğum yaptınız, neler yaşadınız, acınızla nasıl baş edebiliyorsunuz, tekrar ne zaman gebelik düşünüyorsunuz. Gelin yaşadıklarımızı ve bundan sonra olacak gelişmeleri burada paylaşalım, birbirimize destek olalım. Ne de olsa bizi bizden iyi anlayan olmaz. İnşallah bir gün yine burada mutluluk haberlerimizi paylaşırız. İnşallah hayat gözümüzden akan yaşları bir nebze olsun siler, yüzümüze bir yanı buruk da olsa bir gülümseme yerleştirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?