Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

allahım nasip etti :)))premetenin çok güzel bir oğlu oldu bile:))

Aminnn inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin...İyi yapıyorsun kafan nasıl dağılıyorsa öyle yap tatildesin şimdi neler yapıyosun nelerle uğraşıyosun ??Tatile falan gidiyormusun herkesler tatilde ne güsell yaaa

eşimi izne ayrılmasını bekliyorum:)fethiye yolcusuyuz:))seneye bebeğinle sende gidersin inşallh...:))bu tatile benimde çok ihtiyacım var dönüşte eylül gibi yeni maroton başlıyor:)maalesef...........

sen nasılsın nekadar oldu??

Ayy süper tadını çıkar tatilin eylüle kadar iyice bi dinlen kafanı dinle çok iyi gelicektir eminim sana...Ben iyiyim yatmaya devam ediyorum ufak tefek kaçamaklar yapıyorum ara sıra 33.haftadayız 2 haftada bir doktora gidiyorum nstye fln bağlanıyorum yarın yine kontrol günü bakalım ne diyecek doktorumuz..Sıcaklarla uğraşıyorum yat yuvarlan modundayım yani anlıyacağın

maşallah ya ne çabuk geçti riskli haftalar geride kalmış bile:)))ben bukadar olduğunu inan tahmin bile etmiyordum...:))gamze nasıl ondan da pek haber yk???

maşallah ya ne çabuk geçti riskli haftalar geride kalmış bile:)))ben bukadar olduğunu inan tahmin bile etmiyordum...:))gamze nasıl ondan da pek haber yk???

Nasıll geçti bide bana sorr :))Neyse bu günleri gördük çok şükür Gamzede yatarak geçiriyormuş diğer topiğe yazıyor ordan görüyorum dinlenmede yani onunda bayaa ilerledi sanırım..Darısı başına inşallahhh

oda 30 hafta omuştur...bize göre çok çabuk geçti walla....gamzeyede çok selamımı iletirmisin...yine görüşürüz...dualarınızı bekliyorum özellikle doğumda...bi mucize de ben istiyorum...darısı isteyen herkese inşallh:90:

Tamam iletirim selamını tabiki dua ediyorum cuma güünü kandil yine edicem doğumdada edicem inşallah sendende güzel haberler alıcaz Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah mucizeleri kendine çoook iyi bakk

Herkese merhaba, ben kızımı kaybedeli 4 gün oldu. Oğlumu kaybedeli ise 16 ay oldu. İkisinde de 23. haftada suyum geldi, 24.haftada doğum yaptım. Oğlum sadece 3 saat yaşadı, kızımsa küvözde 10 gün dayanabildi. benim problemim rahim ağzı yetmezliği... İkisinde de serklaj yapıldı, olmadı... Hele kızımda önce 14.haftada serklaj yapıldı, 16.haftada sancılanıp hastaneye yatırıldım, tam 7 hafta hastanede yattım. Kızım 23. haftada dikişi yırttığı için ikinci bir dikiş atıldı, ama ertesi gün suyum geldi, doğumu ancak 1 hafta geciktirebildiler ve kızım sezaryenle dünyaya geldi. Ne olur bana bir akıl verin, her hamileliğim böyle mi olacak, 4. aydan sonra hep yatmama rağmen bebeklerimi daha fazla tutamıyorum. Serklaj da çözüm olamadı, yok mu bu kısırdöngüyü aşmanın bir yolu?

Başın saolsun arkadaşım çok zor bu yaşananlar sana tavsiyem rahimağzı yetmezliğinden bebeğini kaybedenler diye bir topik var orayı baştan sona oku diğer arkadaşların yaşadığı şeyler tecrübe olcaktır umut olucaktır takrar başın saolsun...

Başın sağ olsun canım. Ben de geçen sene 24+3'te kanamam 24+5'te suyum, 25. haftada da doğum başladığı için bebeğimi dünyaya getirdim. 4 gün yaşadı benim oğlumda. Tam bir teşhis olmamakla birlikte tedbiren serklaj diye düşünülüyor. Serklaj da yapıldıysa başka bir sorun olmalı. Enfeksiyondan olabilir mi? Bir de profil bilgilerine baktım Antalya'da geçen senenin tıp doktoru var: Ali Fuat Şengör. Bir arkadaşın serklajını da o yaptı. Yerinde de tespitleri vardı. Sıcağı sıcağına ona git istersen. Bir de İstanbul'a gidersen bir perinatoloğa git. Arda Lembet diye bir doktor var böyle erken suyu gelenlerle ilgili çalışmaları var. Bir de serklaj tekniği de önemli. Ben yarın İstanbul'a gideceğim. Cemil Akgül isimli prof farklı bir serklar tekniği uyguluyormuş. Onunla görüşeceğim. Yukarıda Selen K arkadaşımın tavsiyesini de dinle sorularının bir kısmına o topikte cevap bulacaksın...
Allah sabırlar versin...

Sağol canım, çok teşekkür ederim. Benim geçen seneki doktorum Arda Lembet'ti, serklajı o yaptı, doğuma kadar geçen sürede de kendi takip etti, Acıbadem'de yattım. Geçen sene bir türlü tedavi olmayan bir enfeksiyon vardı. Bu seneki doktorum Antalya'dandı, tekrar İstanbul'a gitmek istemedik, geçen sene maddi manevi çok yorucuydu. Akdeniz Üniversitesinden perinatolog Prof.İnanç Mendilcioğlu'na gittik. Hep kafamızda ''acaba İstanbul'da doktor hatası mı vardı?'' diye, ancak bu sene yaşadıklarımız farklı doktor, farklı hastane, farklı tedaviler olmasına rağmen o kadar aynıydı ki... Dr.Ali Fuat Şengör'ün adını ben de çok duydum, gitmekte fayda var, doğru söylüyorsun.

Allah yardımcın olsun tuncayezgi. inşallah bir an önce en isabetli kişi ve kararlara ulaşırsın. Zor bir süreç yaşıyorsun ve kafanda bin bir tane düşünce. Allah nasip ettiyse karşına doğru kararları alacak, doğruları yapacak drla karşılaşırsın. Bugüne kadarki yaşadıkların ise zaten sonsuz dünyanı kurtarmana vesile olacaktır inşallah.

Eşinle elinizden geleni yapacak, gerisini Allaha bırakacaksınız. o dilerse öyle kolay olur ki işlerin. dilemediği sürece de mutlaka bir bildiği vardır. hakkımızda hyrlı olan odur.

Beraat gecesinde o yılki doğumlar, ölümler vs belirlenirmiş.

Geçen yıl çocuklarımızın ölümleri yazılmış.

Bu yıl da sağlıklı, hayırlı, her şeyiyle sağlam, tüm olumsuzluklardan uzak halimizle, uzun ömürlü bebeklerimizin doğumları yazılmış olsun Allahım noolurrr...

ceyda_1984; chnb; melekannesi67; ghisem; ozlem378; htpinar; esmeray03; burcuerdem; haticesu; n__a__z; derman; davraz32;

ukomut; map; madeofhonor;

yesimmm33; swanson; fulya41; lifos; zerdal; sinannuray; hulyabaskurt; nehirinannesi; enny; toprakesra; pasagulsah; gulse84;

gurbetguzeli; malatya44_ayse; horizon; eklektik; BURCUtgrt; tuncayezgi; DEFNOSUM; tuana2010; maytap; 2009Papatya; 28mavi; NKOB ve tümmmm melek anneleri için AMİNNNNNNNNNNNNN

Son düzenleme:
mrb arkadaşalr
uzun zmandır giremedim.
kızım 7 aylık oldu. cadı mı cadı tatlı mı tatlı bi fıstığım var.
herkesi çok merak ediyorum. bikaç sayfa geriye gidebildim.
map hamileymiş. inanılmaz sevindim. sanırım cici22 doğum yapmış
başka kimler ne yaptı
yazın ne olur.
bence biz facedede buluşmalıyız bi grup kurabiliriz.
uamrım budaki herkes dileğine kavuşur.

ayyyy şükür kavuşturana nerelerdesin kızım sen yaa bir çıktın bida gelmedin sen gittiğinden beri ben hamile kaldımda kızımı kucağıma aldım bile bir sürü arkadaşımızda aldı kucaklarına yavrularını şuan aklımda değiller hamilelerimiz var vee biz facedeyiz zaten canım melek anneleri diye bir sayfamız var ama kapalı herkes göremiyor senle irtibata geçebilirsek eğer konuşuruz kızlarla açarlar katılırsın sende..

ben doğum yaptım kızım bir buçuk aylık oldu teyzesi...senide hep merak ettim ben yaa nerelerde diye..kızında maşallah kocaman olmuş canım yaa ayy valla çok sevindim haber aldığıma sende bari msn at banada özelden ordan hiç olmadı görüşelim senin içinde bir mahsuru yoksa..kendine ve yağmura çook iyi bak canım öp yerimede

canım benim çok hakslısınız.kkdan uzaklaştım baya bi süre. ama inan hep aklımdaysınzı kzılar ne yaptı die. aarsıra baktığım da oldu aam çok gerielre gidemedim tabi.
hayırlı olsun bebişin. sağlıkla büyütmek nasip olsun. dieğr kzıları da çok merak ediyorum.
sana özel mesaj göndrdim msnimi söledim.
evet kızım baya büyüdü emeklemey bile başaladı. herşey çok gzüel Alalhaşükür.
sizz çok öpüyorum. rahat rahat msnden konşuruz. facede gelicem inşallah. zaten öle bi gruba üyyeim ama hiç girip bakamamıştım.herkes kendine çok iyi baksın. burdaki arkadaşaları da Allah ayrdımcısı oldun. kucakalrını doldursun inşallah.

merhabalar
ben bugün biri kız,biri erkek ikiz bebeklerimi toprağa verdim. bebeklerimi gördüm yıkandı,kefenlendi,duaları okundu ve orda bıraktım bebeklerimi. içimdeki acıyı tarif edemem. allaha hep yalvarıyordum allahımm neolur biri aynı ben,diğeri aynı eşime benzesin diye. görünce şok geçirdim kızım aynı benim suratım,oğlum aynı eşimin suratıydı. bebeklerimi pembe mavi çarşaflara sarıp,kucağıma almayı beklerken, kefene sarıp toprağa verdim. mezarlarının başına pembe mavi tülbentler bıraktım.. içim acıyor.. gözümde yaş kalmadı. 10 yıldan sonra uzun uğraşlar sonucunda 2 aşılama 3 tüp bebekten sonra hamile kalabilmiştim.. riskli gebelik uzmanına gidiyordum 16. haftaya kadar hiç bir sorun yoktu.18. haftada geceyarısı ağrı ve kanamayla uyandım doktoru aradık bizi hastaneye yönlendirdi. rahim ağzı açılmış, doğum başlamış keseler aşağıya gelmiş dedi. dikiş atıldı. ogün eşim kurban kesti. damardan magnezyum verildi sürekli. doktor 28. haftaya kadar dayandırırsak yaşayabilirler dedi. 43 gün hastanede yattım. 24. haftada birgece sancılar başladı beni doğumhaneye aldılar. kabul edemedim. bebeklerim çok küçük yalvardım. yapılacak birşey yok dediler dikiş yırtılmış. bebekler rahim ağzına gelmiş, doğumu durduramayız dedler. canım bebklerim 6 saatte doğdular önced kızım sonra oğlum doğdu.canlı doğdular ama canım bebklerim yaşamadılar işte..hala inanamıyorum. allahımm nasılda güzel yaratmış bebeklerimi. yıkayan kadınlar inanamadılar,bu bebekler 6 aylık olamaz dediler. öyle güzeldi bebeklerim. allah verdi allah aldı.. ama çok acılıyım.. allahh bu acyı yaşayan herkese sabırlar versin. bir daha evlat sahibi olabilecekmiyim bilmiyorum. rahim ikiz bebkleri taşiyamadı dediler. tek olsaydı bilmiyorum..rahmin yetersiz dediler. bir daha hamile kalsamda kavuşurmuyum allah bilir.. allahtan herkese sabırlar diliyorum

Basin sagolsun canim Rabbim sabirlar versin sana...
Dedigin gibi Allah verdi Allah aldi ondan gelene raziyiz bu bizler icin her ne kadar zor olsada ...
Rabbim Insaallah icindeki bebek özlemini dindirir her ne kadar ikizlerinin yerini tutmayacaksada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…