günaydınlarr herkese :))) kızım bugün 36 günlük oldu ve biz dün kızımın mevlüdünü yaptık.....çoook güzell oldu Rabbim herkese nasip etsin bu duyguları inşallah (aMİNN)
23 haftalık gebeyim..benimde bir oğlum olacak nasip olursa..yazdığın yazıyı okudum şimdi ve bilgisayar başında ağlıyorum..merak etme belki onu kaybettin ama Rabbim sana bir evlat daha vericek eminim.Bunun için ben de dua edicem..Üzülme demek faydasız kaçtane yaparsan yap onun yerini elbette almaz..ama bu acıyı yaşatanın bir bildiği var ona güven..Ben de hiç bir hazırlık yapmıyorum bebeğim için henüz..daha teslim almadım emanetimi..ödüm kopuyor erken doğum olur kalbi durur yada başka bir duurm olur diyee..hele tekmelerini hissettikten sonra kavradım varlığını tam anlamıyla..ama Allah a sığınıyorum..herşey geliyor insanın başınaa..umarım Allahtan sana çoookk güzle evlatlar versin..vericekte buna eminim.Kendine iyi bak..eşinle seni her düşündüğünde gözleri dolan başka anneler babalar olduğunuda unutma..günahsız bebeğinin şefaatinden Allah size nasip edecek..Sağlıcakla kal.
selencim biraz geç oldu ama ben eskisi gibi bakamıyorum topiğe...kendimi biraz uzaklaştırmak iyi geldi bana...içinin nasıl yandığını hepimiz çok iyi anlıyoruz...ağustos ayı yaklaştıkça çok tuhaf oluyorum...Allah ım kızına uzuun sağlıklı bir ömür versin inşallh....ona doğunca sımsıkı sarılırsın ...ve inşallah acın dahada azalır...umarım tez zamanda Allahım bizlerde acımızı hafifletecek sağlıklı bebekler verir...
Aminnn inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin...İyi yapıyorsun kafan nasıl dağılıyorsa öyle yap tatildesin şimdi neler yapıyosun nelerle uğraşıyosun ??Tatile falan gidiyormusun herkesler tatilde ne güsell yaaa
eşimi izne ayrılmasını bekliyorum:)fethiye yolcusuyuz:))seneye bebeğinle sende gidersin inşallh...:))bu tatile benimde çok ihtiyacım var dönüşte eylül gibi yeni maroton başlıyor:)maalesef...........
sen nasılsın nekadar oldu??
Ayy süper tadını çıkar tatilin eylüle kadar iyice bi dinlen kafanı dinle çok iyi gelicektir eminim sana...Ben iyiyim yatmaya devam ediyorum ufak tefek kaçamaklar yapıyorum ara sıra 33.haftadayız 2 haftada bir doktora gidiyorum nstye fln bağlanıyorum yarın yine kontrol günü bakalım ne diyecek doktorumuz..Sıcaklarla uğraşıyorum yat yuvarlan modundayım yani anlıyacağın
maşallah ya ne çabuk geçti riskli haftalar geride kalmış bile:)))ben bukadar olduğunu inan tahmin bile etmiyordum...:))gamze nasıl ondan da pek haber yk???
Nasıll geçti bide bana sorr :))Neyse bu günleri gördük çok şükür Gamzede yatarak geçiriyormuş diğer topiğe yazıyor ordan görüyorum dinlenmede yani onunda bayaa ilerledi sanırım..Darısı başına inşallahhh
oda 30 hafta omuştur...bize göre çok çabuk geçti walla....gamzeyede çok selamımı iletirmisin...yine görüşürüz...dualarınızı bekliyorum özellikle doğumda...bi mucize de ben istiyorum...darısı isteyen herkese inşallh:90:
Herkese merhaba, ben kızımı kaybedeli 4 gün oldu. Oğlumu kaybedeli ise 16 ay oldu. İkisinde de 23. haftada suyum geldi, 24.haftada doğum yaptım. Oğlum sadece 3 saat yaşadı, kızımsa küvözde 10 gün dayanabildi. benim problemim rahim ağzı yetmezliği... İkisinde de serklaj yapıldı, olmadı... Hele kızımda önce 14.haftada serklaj yapıldı, 16.haftada sancılanıp hastaneye yatırıldım, tam 7 hafta hastanede yattım. Kızım 23. haftada dikişi yırttığı için ikinci bir dikiş atıldı, ama ertesi gün suyum geldi, doğumu ancak 1 hafta geciktirebildiler ve kızım sezaryenle dünyaya geldi. Ne olur bana bir akıl verin, her hamileliğim böyle mi olacak, 4. aydan sonra hep yatmama rağmen bebeklerimi daha fazla tutamıyorum. Serklaj da çözüm olamadı, yok mu bu kısırdöngüyü aşmanın bir yolu?
Başın sağ olsun canım. Ben de geçen sene 24+3'te kanamam 24+5'te suyum, 25. haftada da doğum başladığı için bebeğimi dünyaya getirdim. 4 gün yaşadı benim oğlumda. Tam bir teşhis olmamakla birlikte tedbiren serklaj diye düşünülüyor. Serklaj da yapıldıysa başka bir sorun olmalı. Enfeksiyondan olabilir mi? Bir de profil bilgilerine baktım Antalya'da geçen senenin tıp doktoru var: Ali Fuat Şengör. Bir arkadaşın serklajını da o yaptı. Yerinde de tespitleri vardı. Sıcağı sıcağına ona git istersen. Bir de İstanbul'a gidersen bir perinatoloğa git. Arda Lembet diye bir doktor var böyle erken suyu gelenlerle ilgili çalışmaları var. Bir de serklaj tekniği de önemli. Ben yarın İstanbul'a gideceğim. Cemil Akgül isimli prof farklı bir serklar tekniği uyguluyormuş. Onunla görüşeceğim. Yukarıda Selen K arkadaşımın tavsiyesini de dinle sorularının bir kısmına o topikte cevap bulacaksın...Herkese merhaba, ben kızımı kaybedeli 4 gün oldu. Oğlumu kaybedeli ise 16 ay oldu. İkisinde de 23. haftada suyum geldi, 24.haftada doğum yaptım. Oğlum sadece 3 saat yaşadı, kızımsa küvözde 10 gün dayanabildi. benim problemim rahim ağzı yetmezliği... İkisinde de serklaj yapıldı, olmadı... Hele kızımda önce 14.haftada serklaj yapıldı, 16.haftada sancılanıp hastaneye yatırıldım, tam 7 hafta hastanede yattım. Kızım 23. haftada dikişi yırttığı için ikinci bir dikiş atıldı, ama ertesi gün suyum geldi, doğumu ancak 1 hafta geciktirebildiler ve kızım sezaryenle dünyaya geldi. Ne olur bana bir akıl verin, her hamileliğim böyle mi olacak, 4. aydan sonra hep yatmama rağmen bebeklerimi daha fazla tutamıyorum. Serklaj da çözüm olamadı, yok mu bu kısırdöngüyü aşmanın bir yolu?
Başın sağ olsun canım. Ben de geçen sene 24+3'te kanamam 24+5'te suyum, 25. haftada da doğum başladığı için bebeğimi dünyaya getirdim. 4 gün yaşadı benim oğlumda. Tam bir teşhis olmamakla birlikte tedbiren serklaj diye düşünülüyor. Serklaj da yapıldıysa başka bir sorun olmalı. Enfeksiyondan olabilir mi? Bir de profil bilgilerine baktım Antalya'da geçen senenin tıp doktoru var: Ali Fuat Şengör. Bir arkadaşın serklajını da o yaptı. Yerinde de tespitleri vardı. Sıcağı sıcağına ona git istersen. Bir de İstanbul'a gidersen bir perinatoloğa git. Arda Lembet diye bir doktor var böyle erken suyu gelenlerle ilgili çalışmaları var. Bir de serklaj tekniği de önemli. Ben yarın İstanbul'a gideceğim. Cemil Akgül isimli prof farklı bir serklar tekniği uyguluyormuş. Onunla görüşeceğim. Yukarıda Selen K arkadaşımın tavsiyesini de dinle sorularının bir kısmına o topikte cevap bulacaksın...
Allah sabırlar versin...
Sağol canım, çok teşekkür ederim. Benim geçen seneki doktorum Arda Lembet'ti, serklajı o yaptı, doğuma kadar geçen sürede de kendi takip etti, Acıbadem'de yattım. Geçen sene bir türlü tedavi olmayan bir enfeksiyon vardı. Bu seneki doktorum Antalya'dandı, tekrar İstanbul'a gitmek istemedik, geçen sene maddi manevi çok yorucuydu. Akdeniz Üniversitesinden perinatolog Prof.İnanç Mendilcioğlu'na gittik. Hep kafamızda ''acaba İstanbul'da doktor hatası mı vardı?'' diye, ancak bu sene yaşadıklarımız farklı doktor, farklı hastane, farklı tedaviler olmasına rağmen o kadar aynıydı ki... Dr.Ali Fuat Şengör'ün adını ben de çok duydum, gitmekte fayda var, doğru söylüyorsun.
mrb arkadaşalr
uzun zmandır giremedim.
kızım 7 aylık oldu. cadı mı cadı tatlı mı tatlı bi fıstığım var.
herkesi çok merak ediyorum. bikaç sayfa geriye gidebildim.
map hamileymiş. inanılmaz sevindim. sanırım cici22 doğum yapmış
başka kimler ne yaptı
yazın ne olur.
bence biz facedede buluşmalıyız bi grup kurabiliriz.
uamrım budaki herkes dileğine kavuşur.
ayyyy şükür kavuşturana nerelerdesin kızım sen yaa bir çıktın bida gelmedin sen gittiğinden beri ben hamile kaldımda kızımı kucağıma aldım bile bir sürü arkadaşımızda aldı kucaklarına yavrularını şuan aklımda değiller hamilelerimiz var vee biz facedeyiz zaten canım melek anneleri diye bir sayfamız var ama kapalı herkes göremiyor senle irtibata geçebilirsek eğer konuşuruz kızlarla açarlar katılırsın sende..
ben doğum yaptım kızım bir buçuk aylık oldu teyzesi...senide hep merak ettim ben yaa nerelerde diye..kızında maşallah kocaman olmuş canım yaa ayy valla çok sevindim haber aldığıma sende bari msn at banada özelden ordan hiç olmadı görüşelim senin içinde bir mahsuru yoksa..kendine ve yağmura çook iyi bak canım öp yerimede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?