Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

başın sağolsun cnmm allah rahnet eylesiin ne denir bilemiyoruum çook üzgünüm
bnde mart ayında 22 haftalık ikizlerimi kızlarımı kaybettim suyum geldi doğum başladı we aynı senin gibi son ana kdr yaşadı bebekleriim ona için yanıyo zaten son ana kdr mücadele ettiler takii kordonumuzu kesene kdr.....................çook acıı rabbim bidaha yaşatmasın işlhh başka dencek söz yok

Allah sabır versin canım yazını okurken gözyaşlarımı tutamadım.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.inşaallah yine bebek sahibi olabilirsin
ama herşeyden önce umudunu ve inancını sakın yitirme

şeymacım teşekkür ederim. bebek özlemim bir gün dinermi bilmem ama ikizlerimin yerini tutmayacağı konusunda çok haklısın. çok acılıyım, içim acıyor bazen diyorum allahım yalvarsam yakarsam köle olsam o bebeklerin aynısını bana geri verirmisin....

sevgili naz.. çok saol.şu an yaşadığım acıyı sende yaşamışsın. bu acıya nasıl dayandın? nasıl başa çıktın? nasıl atlattın? ben ne yapacağımı bilmiyorum. evde durmak istemiyorum ama ruhum kadaar bedenimde çok yorgun... herkes sen lohusasın yat dinlen diyor.. öyle tuhaf oluyorumki ne doğum yaptığım,nede lohusa olduğum gerçeğini kabul edemiyorumm.... çünkü bebeeğim yookkk... bebeğii olmayan lohusa..

Melekanneliğini hayırlara vesile etsin rabbim yaren. Artık 2 gerçek meleğin annesisin. Umarım bunun bir kayıp değil kazanç olduğunu; daha doğrusu, davranışlarımıza düşüncelerimize göre bu zor imtihanı kazanca dönüştürebileceğimizi beynin ve kalbin hızlı kabullenir. çnk ne kadar hızlı idrak edebilirsen bunu, o kadar çok kazancın olur Allah katında ve sen de o kadar iyi olursun bu süreçte innnnnşallah.

Artık her anın seni kazanca götürecek Allahın izniyle. Bebeklerinin yeri zaten çok iyi. hatta bizim bilemediğimiz kadar iyi boyutlarda.

Sen de onlarsızlıkla başbaşasın artık ve inşallah kolay atlatırsın.

bizler hep yanındayız burada; bu şekilde ne kadar olabilirsek, her an yardımcıyız Allahın izniyle. Hepimizin içi de aynı yangına sahip. Küllenmesi imkansız, ama mutluluklarla yani yeni sağlıklı ve hyrlı bebeklerle beklemek istiyoruz hepimiz meleklerimizle kavuşacağımız günleri.

Allah yardımcımız olsun arkadaşım.

katlanılması çok büyük bi acı.unutmak asla mümkün değil.
Alalhım sabır evrin sana. ama Rabbim okadr büyyükki. emin ol kucağını dolduracak ve bebişlerinin acısını dindirmeey çalışacak. onalr da seni cennette bekliyo olucakalr.
ben d eaynı acıyı yaşadım hemde doğuma az bi zaman kala.çok ağaldım çok feryat ettim hatta zaman zamn isyan da. ama Allahım göderdi kısa sürede meelğimi.oğlumun acısını gzüeller gzüeli kızakardeşiyle dindirdi. unutuyomuyum asla. ama en azından yüzüm gülüyo artık. Rabbim evlat acsıı çeknelrin yzünü güldürsün tez zmanda.

katlanılması çok büyük bi acı.unutmak asla mümkün değil.
Alalhım sabır evrin sana. ama Rabbim okadr büyyükki. emin ol kucağını dolduracak ve bebişlerinin acısını dindirmeey çalışacak. onalr da seni cennette bekliyo olucakalr.
ben d eaynı acıyı yaşadım hemde doğuma az bi zaman kala.çok ağaldım çok feryat ettim hatta zaman zamn isyan da. ama Allahım göderdi kısa sürede meelğimi.oğlumun acısını gzüeller gzüeli kızakardeşiyle dindirdi. unutuyomuyum asla. ama en azından yüzüm gülüyo artık. Rabbim evlat acsıı çeknelrin yzünü güldürsün tez zmanda.

zaman okdr çabuk ilerliyoki zaman akıp gittikçe sanki biraz biraz acımda diniyoo aaa ASLA unutulmuyo ama inan bana onların şuan nerde kiminle olduğunu düşününce içim brz olsun rahatlıyo
sende hep buraya yaz bzlerle konuş dertleş ağla çnkü burda hepimiz melek anneleriyiz acılarımız dertlerimiz aynı
bn ilk kaybetttiğinde ikizlerimi bu sayfaya giremedi,m elim gitmedii ama bigün cesaret edip konu açtım we iikide açmışım bi çok dostum arkadaşım oldu acımı paylaştım yani diceğiim acın çok yenii seni tüm kalbimle anlıyorum aynılarını yaşadım doğumdan snr ewe geldim ertesi günü göğüslerimden sütler geldi okdr çok geldiki sapsarı sütler annem tülbentle sıkarak geri kaçırdı sütlerimi dr da ilaç werdi
karnım doğımdan dolayı bastırdıkları için içi acıyodu wücudum resmen deforme oldu bnada sen lohusasın dediklerindee bnde bağırıyodum hyrr değilim haniii nerde ikizlerim yook diyodum ((

cnmmm geçicek bu gnlerde bzler senin yanındayız bol bol dua et..........gün geicek yeni melek konucak işlhh göbeğine......

Allah sabır versin...ikiz bebeklerimi kendi ellerimizle toprağa verdik...nasıl bir acı olduğunu çok iyi biliyorum..bebeklerim 5 gün yaşadılar..doktorlar 6 aylık doğmalarına rağmen 7 aylık bebeğin kilo ve boyunda olduklarını söylemişlerdi...ama maalesef iç organları daha gelişmemişti...ağustosta tam bir sene olacak...henüz hamile de kalamadım...zaten tedaviyle olmuşlardı....ve geçen 1 sene boyunca aklıma gelmeden uyuduğum bir gece yada sabah kalkınca meleklerimi hatırlamadığım tek bir gün yok....ama yaşamaya devam ediyoruz...Allahım sabrını veriyor......

Haklısın büyük hem de öyle bir büyük acı ki hiçbirşey hafifletmeye bile yetmiyor, sanki her geçen gün daha da yanıyır yüreğim. keşke defnemle ben de gidebilseydim diyorum ama olmuyor işte...

Allah sana sabır ve en kısa en hayırlı vakitte yeni evlatlar versin inşallah. Buradaki hiçkimseyi tanımıyorum ama birtek buradaki arkadaşlarımın yazdıkları beni teselli ediyor yoksa başka hiçkimse anlayamaz bu acımızı. Keşke buradaki arkadaşları görme şansım olsa belki de daha da iyi olur ama hepimiz bambaşka yerlerde.
Allah inşallah bizlere de evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder en kısa zamanda.

Son düzenleme:

melek anneliği....... canım meleklerimm benim.. sizlerde iyiki varsınız... bu acıyı yaşamayan bilemez anlayamaz... haklısın öyle bir yangınki küllenmesi imkansız..

canım çok saol. hepsi çok acı ama doğuma az bir zaman kala olması dahamı acı acaba... allah'a şükürler olsunki meleğine kavuşmuşsun.. abisi sana kardeşini göndermiş... dediğin gibi allahh yüzümüzü güldürsün

ahhh naz ahh.. nasıl dayanıyoruz biz bu acıya nasıl ya.. allhımm .....aklım almıyorrr...benimde göğüslerimden süt gelmesin diye hastanede bandaj yaılmıştı. allahtan olmadı süt. allahımm.. çok acı... yokk ikizlerimizz yokk((((

sevgili maytap... evet ikiz bebeklerimizi kendi ellerimizle toprağa verdik(((( senin umudunda 5 gün yaşamış... o 5 günü kimbilir nasıl geçirdin... ahh yavrularımm nassılda iyi bakmışsın onlaraki 7 aylık bebek gibi omuşlar.. ahh yavrularım.. bizimkilerde öyleydi. ben daha sonra internette 6 aylık doğan bebeklere baktım. bizimkiler hiç öyle değildi.. o suratları gözümün önünden gitmiyor inan.. uyursam sorun yok. uyanık olduğum her an gözümün önündeler. ahh canımm.. artık bizim hamile kalabilmektende daha önemli bir sorunumuzmu var diye düşünüyorum... benimde tedaviyle olmuştu. 4. tüp bebek denemesiydi. izmir'den istanbula gitmiştik.. çookk emektii çookk.... evet hayat devam ediyor. ama bir anım bir anıma uymuyor.. allahtan sürekli sabır diliyorum... kendim için... ve benim durumumda olan tüm melek anneleri içinnn...... allah hepimizin yüzünü güldürsün...

HER GEÇEN GÜN DAHADA YANIYOR YÜREĞİMM...... işte bende böyleyim... gün geçtikçe azalıcağına çoğalıyorrmu anlamadım.. vaktimin çoğunu bende burada yazılanlarla geçirmeye çalışıyorum.. hiç kimse anlamazzz bu acıyı..

HER GEÇEN GÜN DAHADA YANIYOR YÜREĞİMM...... işte bende böyleyim... gün geçtikçe azalıcağına çoğalıyorrmu anlamadım.. vaktimin çoğunu bende burada yazılanlarla geçirmeye çalışıyorum.. hiç kimse anlamazzz bu acıyı..

canım benniim yaaa aynı kaderi yaşıyoruz allahın izniyle atlatıcaz bu günleri canıım çok zor gnler yaşadık amaa allah çok büyük buna inan bak bnm topiğime gel orda korunma sürecini geçirmeye çalışıyoruz senide bekleriz aramıza......

bu yaşadığımız acıyıı ne annen ne babaan ne kocaan ne bacıın hiiç kmse anlayamaaz sadece we sadecee bz anlarız cnmm allah acımızı hafifletsin işlhh bze dayanma gücü wersin işlhhh

yaren öncelikle başın sağolsun şu an nasıl korkunç bir psikoloji içindesin anlıyorum seni ben de ikiz meleklerin ve ayrıca bir de tek meleğin annesiyim. Cennette 3 meleğim var benim de. İkizlerimi 21 haftalıkken kaybettim. İkiz gebelik gerçekten çok zor kayıplar çok fazla oluyor ve hemen hemen hepsi tedavi ile elde edilmiş bebekler. Benim de tüm meleklerim tüp bebekti.
Acını paylaşıyorum. Çevrendeki kişilerden arkadaş akraba hatta en yakının dahi olsa bu acıyı tam olarak anlamalarını bekleme daha çok üzülürsün sinirin bozulur. Bence sen bu topiğe sıkça uğra ve seninle aynı acıarı yaşamış olan kişilerle dertleş. Ben o sayede toparladım. Tekrar sabırlar diliyorum sana , derdi veren rabbim sabrını da verecektir inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…