Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canımm hoşgeldin.
Tekrar senden haber alabilmek çok güzel. İşe başlamakla çok iyi etmişsin çok faydasını göreceksin canım. Yazdıklarını okuyunca çok umutlu, çok kararlı gördüm seni. Gerçi sen Arda'yı kaybettiğin ilk günlerde de sabrınla, metanetinle, tevekkülünle bende hayranlık uyandırmıştın. Kan pıhtılaşmasıyla ilgili herhangi bir test yaptırdın mı. Doktor hamile kalınca clexan başlarız falan dedi mi. Ben de kendime beklemek için 9 ayı yeterli gördüm, 3 ay önce folik asit, aspirin ve b vitaminine başladım. Seninle aynı nedenden dolayı meleklerimizi cennete yolladık, öğrendiğimiz bilgileri birbirimizle paylaşalım. Umarım bundan sonra herşey bizim için iyi olur.

Slm melek annelerı bende son gÜnlerde gıremedım.Özledım sızlerı.nasılsınz umarım herkes az da olsa kendını toparlamıŞtır.bende yavaŞ yavaŞ dıŞarı Çıkmaya baŞladım ama her attıĞım adımda yada her yaptıĞım faalıyette kızım aklıma gelıyo suÇluluk duyuyorum bebeĞım ordayken nasıl gÜlebılırım dıye kendımı yıyıp bıtırıyorum.allahımdan sabır dılıyorum sÜreklı.bu Çok ama Çok bÜyÜkmÜŞŞŞ.allahım sabır versın hepımıze.en kısa zamanda saĞlıklı hayırlı ÖmÜrlÜ bebekler versın hepımıze

sevgili anneoluncaa, bu topiğe yazmakla öyle iyi ettin ki. Sen herhelde benim durumumu biliyorsun.Yaşadıklarımız birebir örtüşüyor neredeyse ama sen daha uzun süre tutabilmişsin bebeklerini içinde. Hiçbirşey bu acıyı dindirmeyecek. Melek annesi arkadaşım, seni avutmak için söyleyebileceğim bir tek şey var. Ne ilk ne de sonuz...

Canım ev dışında vakit geçirmek senin için iyi olur. Evde yalnız olduğu zaman insan ister istemez çok düşünüyor. Suçluluk duyma Yağmur da senin herşeye rağmen gülebilmeni isterdi.

anne olunca ..Rabbim sabırlar versin .. sen söylenmesi gereken herşeyi söylemişsin sen çok ii bir annesin mücadeleni vermişsin ama olmamış ,,Rabbim meleklerini sizden çok sevmiş ,,Rabbimin hikmetinden sual olmuyor vardır onunda bir bildiği ,bize şer gibi gelen birşeyde mutlaka bir hayır varmış ,, meleklerin cennette şefaatçin olacak inş..

seblevcim aramıza döndüğün için çok mutlu oldum inan ki hoşgeldin canm ,,siteye her girdiğimde gözlerim seni aradı inan. maşallah seni toparlanmış gördüm ,bundan sonra herşey gönlüne göre olur inş. canım ,, ameliyathandede çalışanların erken doğum riskimi olur demişsin onu pek anlayamdım doğrusu eğer doğru anladıysamda böle şeylere takılma bence.Rabbimin OL demesine bakar herşey ,,
umarım artık yeni hamileliklerimizi paylaşırız burada ,birbirimizi destek oluruz herşey daha güzel olacak inş..

mrb melek anneleri
umarım herkes iyidir
esksi gibi girmiyorum artık nete
bakalım nezamana kadar sürecek böyle.
bir gün iyiyim bir gün kötü

Saol cnm sizlerle buluşmakta güzel... isyan etmemeye çalışıyorum sadece Premete,, tabiki cnm gitti ama umudum var cok şükür! Dr.um kan pıhtılaşmasıyla ilgili herhangi bir sey söylemedi, clexan ile ilgilide birsey söylemedi! Ama tam kan sayımı yaptırdım, demirle kalsiyumuma baktırdım sonucları ii cıktı, bunlar doğum sonrası gerekli testlermiş bunlar yeterli dedi dr.um! Tabiki de öğrendiklerimi paylasırım burada... hemde mutlulukla! yeterki birinize faydam dokunsun çok ama çok sevinirim... inşallah cnm hersey güzel olacak merak etme!

Cnm tşkkr ederm güzel sözlerin için... artık sık sık buradayım merak etmeyin,, evede net actırdım!
ameliyathanelerde anesteziden, formolden, kimyasal maddelerden vs.. erken doğumu tetiklediği söyleniyor sadece ama varsayım,,onu anlatmak istemştm,,tabi ki Allah'ın dediği olur sende haklısın! herkez için dua ediyorum inşallah bütün melek anneleri hamileliğini paylaşır burada... mutluluktan deilye döneriz burada hep beraber....

yaa bugün herkes işe güce daldı herhalde kimsenin sesi çıkmıyor bu arada ben yakında işe başlıyorum galiba kızlar henüz hazır mıyım? değilim ama bir de şu var ki hiçbir zaman hazır olmayacağım o yüzden bir yerden başlamka lazım. dik durmak gerek sağlam basmak gerek bakımlı olmak ama fazla da abartmadan
içindeki acıları çaresizliği yalnızlığı hiç kimseye çaktırmadan hiç birşey olmamış gibi yapmak zorunda kalmak da varmış kaderde.:çok üzgünüm:

En iyisini yapıyorsun map inan bana bi başladım mı devamı gelir başta zorlanırsın ama sonra zamanla alışırsın insanlar zamanla nelere alışıyor bunun en ii örnekleri bizleriz...
ışle meşgul olursan senin içinde ailen içinde en iisini yapmış olursun canım
Bu arada bende kaç gündür biraz rahatsızdım baş dönmesi,mide bulantısı,mide yanması vardı bugün şiddetlenince acile gittim sabah bağırsaklarım iltihaplanmış, serum taktılar ilaçlar verdi 2 günde istirahat yazdı, yani günüm pek güzel geçmedi bıktım artık hastanelerden valla....... :))

Hu huu kızlar neredesiniz. Hiçkimsenin sesi çıkmadı bugün. Nasılsınız.
ben buralardayım canım
aynı şeyler sen nasılsın

haklısın canım umarım işhayatın seni daha iyi
gelir
belli bir işin varmıydı canım yeni bir işemi başlıyorsun

Canım bir an önce başla işe bak sana nasıl iyi gelecek göreceksin. Zaten biz hayatın her aşamasında içimizden geçenleri saklamak için yüzümüzde bir maskeyle dolaşmıyor muyuz, içimizden gözyaşı dökerken dışımızdan gülmüyor muyuz, eşe dosta iyiyim derken aslında kötüyüm diye haykırmıyor muyuz. Maalesef bu bizim hayatımızın gerçeği "mış gibi yaşamak". Zaten biz bebeklerimizi cennete uğurladıktan sonra yaşıyormuş gibi yapmıyor muyuz.

Seblevcim geçmiş olsun canım. ınşallah dinlenmek iyi gelir birşeyin kalmaz.

geçmiş olsun canım
bende öyle hastane görünce
içim bir tuhaf oluyor
dinlen canım inş. kendini çabucak toparlarsın.

nekadar doğru yazmışınn
yaşıyor gibi yapmakkk

seblev geçmiş olsun arkadaşım, bağırsak enfeksiyonu da berbat birşeydir yatağa yapıştırır adamı içebilirsen bol su iç bir de ağır yağlı besinlerden uzak dur, birkaç güne toparlarsın inşallah.
hadibakemcim eskiden çalıştığım işyerime döneceğim ama inan keşke beni hiç tanımayan başıma gelenleri hiç bilmeyen insanların olduğu biryerde hatta tercihen başka bir şehirde işe girmeyi isterdim bazen hayatımı toptan değiştirsem diyorum eski işimi, ailemi, hatta eşimi bırakıp başka bir şehre bazen başka bir ülkeye gitmeyi hayal ediyorum dış görünüşümü baştan aşağı değiştirmeyi başka biri olmayı istiyorum aslında peki ya kaderim? onu nasıl değiştireceğim? ya da ondan nasıl kaçacağım? yaşanmışlıklarımı nasıl sileceğim hafızamdan? bir de nasıl kıyacağım geride kalanlarıa? off yine dönüp dolaşıp aynı yere geldim bu kadere çok öfkeliyim ben bu öfke geçmeyecek kırıldım artık ne olursa olsun barışamam onunla asla gerçekten mutlu olmayacağım (vuslat gününe kadar).:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…