Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

sevgili map,çok saol. gerçekten korkunç bir psikoloji. yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum. haftalara bakıyorumda hep 21,22,23 haftalar... çok haklısın acımı ancak sizler anlıyabilirsiniz.
canım eğer seni üzmeyecekse hikayeni yazabilirmisin. kaybettiğin melek ikizlerinden sonra tedaviye nasıl başladın? nekadar süre sonra? ikinci tedavin nasıl oldu? meleklerini kaybediş süren nasıl gelişti? ikinci meleğine hamileyken dikişin varmıydı? çok sorduysam ve üzdüysem kusurabakma ne olur ama öğrenmek ve bilgi almak ona göre hareket etmek istiyorum.. .. allah bu acıyı her hissettiğimizde bizlere sabırlar versin

yarenciğim ne demek tabii ki soracaksın tabbi ki öğrenmek istiyor insan kendi gibi acıyı yaşayanların başına gelenleri, bunun için bu topikte paylaştıkça rahatlama hiisedeceksin.
Benim tek meleğim ilk gebeliğimdi ve tüptü. 16. haftada amniyosentez sonrası kaybettim. Bu arada benim gibi çok kaybedenler var amniyosentezden. Hiçkimseye önermem, yaptırmayın. Daha sonra yine tüple ikizlerime gebe kaldım çok sıkıntılı süreçler yaşadım. Plasenta previa vardı. 21. haftada suyum geldi. Dikiş olayını sormuşsun. Bende doktorlar gerek görmemişlerdi. Enfeksiyon dediler. Sonra bir de kan pıhtlaşması mthfr heterozigot çıktı.
İşte benim meleklerim böyle gittiler. Ama onlarla birgün cennette buluşacağımı biliyorum.
Bu arada rabbim bana bir armağan gönderdi. Şimdi yeniden hamileyim. Umutlarımın bittiği anda ikizlerimi kaybettikten yaklaşık 1.5 yıl sonra miniğim geldi. İnşallah bu sefer sağlıkla gelir zamanında.
Sen de umutlarını tüketme. Dua ile kal.

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyordum, kızıma kavuştum mutlu günler geldi çok şükür derken , şu an yine çok zor çok sıkıntılı günler içindeyiz , kesinlikle isyan etmiyorum bu dünya imtihan dünyası Rabbim hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin diye dua ediyorum.Arkadaşlar babam şu an okmeydanı eğitim araştırma hemotoloji bölümünde yatmakta babacığıma lösemi teşhisi konuldu, 1. kemoterapi sürecini atlattı , şu an 2. yi alıyor başlarda inanamadık kabullenemedik hatta hiçkimseyle paylaşamadım çünkü babacığım hastalığını bilmiyordu ,yanlışlıkla birinden duyar diye gizledik , canım babam birgün gitmiş doktorun yanına doktorum söyle bana benim neyim var demiş ve doktorda söylemek zorunda kalmış , Güçlü babacığım ben korkmuyorumda üzülmüyorumda demiş , demiş ama içi ne diyor onu ancak Rabbim bilir .Arkadaşlar sizden ricam bol bol dua , dualrınıza çok ihtiyacımız var ,Rabbim hiçkimselri darda zorda bırakmasın benim babacığımıda içlerinden ayırmasın inş. biliyorum ki melek anneleri seçilmiş temiz yürekli ii kalpli anneler dualarımızı Rabbim kabul eder inş.Rabbim bütün hastalara ve benim babamada şifasını verir inş.

Çook çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm arkadaşım Allah bir an önce şifa versin inşallah hamilelerin duaları kabul olur derler bol bol dua ediceğim inşallah güzel haberler verirsin bizlere...

Rabbim acil sifalar versin, insallah en kisa zamanda sagligina kavusur.

Benim babama da ayni hastalik dediler, bizim de dunyamiz karardi, ama daha sonra baska testlerde yaptilar, ve o testler sonucunda babamin doktorun tabiriyle "loseminin bir benzeri" ama omur boyu ilac kullanacak dediler. olsun dedik yeterki rabbim basimizdan eksik etmesin dedik, simdi babam gunde 15 tane ilac aliyor, ve moralinin son derece iyi olmasi lazim, yoksa hastaligi daha fazla ilerliyor, zaten bu hastalik onun felc gecirmesine de neden olmustu. Amaa Allahima cok sukur suanda iyi. Senin baban iicinde Rabbim insallah sana ve tum sevdiklerine bagislar. Moral cok onemli canim, en ufak bir uzucu veya tatsiz bir olayin duyulmamasina dikkat edin, onun yaninda hep neseli davranin, cunku o sizi mutlu gorunce bilki o zaman o dahaa mutlu olacak. Rabbim butun hasta yatanlara sifa arayanlara elini uzatir insallah, tez zamanda dermanini verir insallah.

canim Rabbim sabirlar versin. Ah canimmm ne yazacagimida bilemiyorum o kadar uzuldumki. Onlar senin cennetteki meleklerin, bende ilk dusugume Allahim bana ikiz ver demistim, kiz bana benzesin erkek esime, bende 10 haftalikken kaybettim. Simdi sadece saglikli ve hayirli evlat versin o da hayirli zamanda insallah. Sende yeniden anne olacaksin canim yeterki dua et.

Kızlar nasılsınızz??Doktora kontrole gittik bugün herşey yolundaydı çok şükür yatış bitti benim için artık geziniyorum sıcaklar el verdikçe tabii...Ağustosun 19 u gibi sezeryan tarihim 2 hafta sonra gittiğimde netleştiricez sizler için bol bol dua ediceğim sezeryanda bunun için epeyce vaktim olcak sanırım:))Allah hepimize güzel günler göstersin inşallahh...

canım benim çok geçmiş olsun allahım babana şifalar versin inşallah sağlığına kavuşsun.çok üzüldüm gerçekten allahım onları başımızdan eksik etmesin ...

selencim canım çok az kalmış bebişine kavuşmaya allahım senide güldürecek evinin neşesi gelecek inşallah....allahım bize bu günleri yaşattığı için binlerce şükürler olsun ...

selencim canım çok az kalmış bebişine kavuşmaya allahım senide güldürecek evinin neşesi gelecek inşallah....allahım bize bu günleri yaşattığı için binlerce şükürler olsun ...

Çok saol arkadaşım evet az kaldı bugünler hayal gibiydi benim için hergeçen güne şükrediyorum buradaki tüm arkadaşlarım için dua ediyorum inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız hepimiz evimizin neşelerine kavuşuruzz inşallah:))

MAP Allah'ım gözlerime inanamadım tekrar tekrar okudum ve sonuç aynı HAMİLESİN Canım benim inşallah bu hamileliğinde hiçbir problemle karşılaşmazsın ve bebeğini zamanında sağlıkla kucağına alırsın. Tüm kararmsarlığına rağmen rabbim dualarını kabul etmiş olumlu düşün zaten her şeyi fazlasıyla biliyorsun mucizeni önce karnında sonra kucağında büyüt. Diğer hamileliklerinde yarım kalan her şey inşallah tamamlanack canım

OZLENEN 2010 Rabbim her şeyin hakkında hayırlısını versin. İçinde bulunduğumuz şu hayırlı günlerde bütün hastalıklara şifa versin. Ama biliyorsun ki hepimizin sınavı farklı belki de baban bununla sınanıyor. Allah şifa versin başınızdan eksik etmesin. Benim babam da rahatsız kemik erimesi var her an bir şey olacakmış gibi geliyor. Nitekim iki gün önce yataktan düştü drlar kalça çıkığı var demiş. Lösemi ile bu aynı mı diye düşünme lütfen. Bunların hepsi bir sınav. Rabbim sabır versin ki ona layık bir kul olabilelim.

YAREN Keşke bunları hiç yaşamasaydık biz de normal bir şekilde hamileliğimizi tamamlayıp bebeklerimizi kucağımıza alsaydık. Sen ikiz bebeklerini kaybetmişsin ben de 28 ve 10 haftalık bebeklerimi kaybettim. Hepsi çok zor acımız hep aynı. Ben ilk hamileliğimde bu topiğe girmiştim ve Allah'ım ne büyük bir acı ben dayanamam demiştim ve oğlumu kaybettim. İkinci hamileliğimde korkular çok ağırdı kaybedeksem sonda değil başta olsun dedim ve yine kaybettim. Şimdi Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin diyorum. Acın çok taze zaman her şeyin ilacı. Zaman geçiyor ve insan acıyla yaşamayı öğreniyor.Rabbim bütün acılardan hepimizi korusun.

Herkse iyi akşamlar,

kan pıhtılaşması olan arkadaşlarda Faktör V mutasyonu Homozigot olanınız var mı?

Benim heterozigot arkadaşım ama bir de mthfr heterozigot var.

NKOB KANDİLDE YAPTIĞIN DUA İÇİN ÇOOOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM. UNUTULMAMIŞ OLMAK BU DURUMDA BİLE BENİ SEVİNDİRDİ. KIZLARHEP DİYORUM İYİ Kİ SİZLER VARSINIZ BAŞKALRININ YANINDA TAKTIĞIM MASKEYİ SİZLERLE BİRLİKTEYKEN ÇIKARTIYORUM. BÜTÜN DÜŞÜNCELERİMİ GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ORTAYA KOYUYORUM . ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN HAYIRLI MÜBAREK GÜNLERDE DUALARIMIZI KABUL ETSİN KUCAKLARIMIZI SAĞLIKLI BEBEKLERLE DOLDURSUN. AMİNNNNNNNNN.

Tüm çabamm ümidimi kesmemek, ve kesmediğimi kendime ispatlamak için

Biri tutmazsa diğeri tutar dualarımızın diye hiç bir fırsatı kaçırmadan dilimden duamı düşürmemeye çalışıyorum. (gerçi dualarımızın hepsi kabul ediliyor, o ayrı)

canımm sana sorunsuz,sağıklı bir hamilelik diliyorum. bebeğini sağlıkla ve zaanında kucağıa almanı diliyorum. allahımm bebek hasretiyle yenıp tutuşan hepimizin kucağını doldursun inşallahh... bendede idrarda enfeksiyon olmuştu. halbuki ne kadar basit bir test. niye önlem amaçlı yaptırmadı doktor bilmiyorum.. bu konuda çok çoookkk üzgünüm....kanamayla hastaneye yattığımda baktılar idrar testine....kan pıhtılaşması benim üç gende birden vardı ama clexan ve coraspirin kullanıyordum.. bütüüüüünn hayyallerim yarıda kaldı.. bebeklerimm melekkk oldu gitti.... geriye bir sürü acı kaldı....... hala inanamıyorum yaşadıklarıma... herşey bir filmdi sankii............................. canım anladığım kadarıyla son hamileliğin allaha bin şükürler olsun doğal yolla olmuş.. melekelrin sana kardeşini göndermişş... darısıisteyen hepimizin başına inşallhh

sevgili 28mavi seninde başın sağolsun. şu anki durumunu bilmiyorum ama,allah en kısa zamanda bebek özlemi çeken hepimizin kucağını doldursun. evet haklısın keşke bunları hiç yaşamasaydık.. ben hala başıma bunların geldiğine inanmakta zorlanıyorum inan. bazen aklım almıyor,beynim duruyor nasıl? neden diye çıldırıyorum. bebeklerim gözümün önünden hiç gitmiyor. ama sanırım allah sabrını veriyor.eğer öyle olmasa gerçekten insanın aklını oynatacağını düşünüyorum. hekleki bazen insanların teselli etmek için söyledikleri daha çok canımı acıtıyor. ''üzülme,birdaha denersin,insanlar 20 yaşında evledını kaybediyor, sen bebeklerini yaşamadın,koklamadın emzirmedin,sevmedin...hayatta ne acılar var. belki sakat olucaktı'' vs...vs.. buradaki melek anneleri dışında kimsenin beni anlayabildiğini sanmıyorum... ve inanıyorumki birgün cennette meleklerimizi kucağımıza alacağımız gibi, bu acıyı yaşayan tüm melek anneleriylede karşılaşacağız...

benimde en rahat yazistigim yer burasi, iyi ki bu sitede var, ayni ya da benzer sorunlardan olan bizler biraraya gelebiliyoruz..canim hikayeni bilmiyorum tam olarak ama anladigim kadariyla kaybin olmus, ne kadarlikdi?

Ben dusuk yasadigimda yaklasik10 haftalikdim tabi o zaman, iki hafta ekstradan kardimda olu olarak tasidim onu.... dusun ablam bile (belki beni teselli etmeye calisiyordu) ama aynen soyle dedi "ne bebek kaybetmesi o daha bebek degildiki bir kan parcasiydi" ben aglarken o bunu soylemisdi..ne kadar agrima gitmisti...ama onunda cocugu yok, yani bu kaybi yasamayan bizi anlayamaz, aile fertleri bile olsa.... ben karnimda olu tasirken.

Rabbim birdaha evlat acisi vermesin, cok zordu, bizi evlatla sinamasin insallah...simdi bunlari yazarken bile benim musluklar acildi...ama en azindan en rahat bu sitede konusuyorum, rahatliyorum.

özlenen arkadaşım inşallah baban sağ salim bu hastalık sürecini atlatır sağlıkla araıza döner. Lösemi zor bir hastalık ama kemoterapiye mükemmel cevap verebiliyor. Bu nedenle moralinizi de yüksek tutarak ve hep dua ederek bu sıkıntılı zamanlaraı aşacaksınız inşallah.

28 mavi darısı senin başına inşallah sen de gebe kalır ve zamanı gelince sağlıkla bebişine kavuşursun. Ben bazen korku ve endişeye kapılıyorum. Ama bebeğin de bunu hissedeceğini biliyorum o nedenle olabileceğim kadar pozitif olmaya çalışsam da melek annesi olarak strese girmemek elde değil. İnşallah buradan sevincimi de sizlerle paylaşmak nasip olur. Sİzlerin de hayırlı haberlerinizi alırım inşallah.

hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar.Rabbim inş. dualrımızı kabul eder . az sonra hastaneye gidecem babamı görmeye , kızımı kardeşime bırakıcam, onu o halde görüpte çok mutlu görünmek çok zor gerçekten ama hep öyle oluyoruz yüzümüz gülerken ağlıyoruz hep , Rabbim bu mübarek günlerde sabır ve şifalar verir inş.

Canım kaç haftalık oldu hamileliğin. Bebişini ne zaman kucağına alacaksın çok merak ettim. Allahım sağlıkla zamnında kavuşmayı nasip etsin inşallah.

mapcim öle çok sevindimki hamileliğine anlatamam.umarım herşey sorunsuz gzüel geçi yavruna kavuşacaksın.
kaçıncı haftadasın . cinsiyeti bellimi anlat bize.

özlenen2010 canım çok üzldüm gerçekten. bizler çok büyük acıalr yaaşdık.ve herşeyin Allahtan gedliğini okadar iyi biliourzki. uamrım babn bu süreci sorunsuz kolayca atlatıp sağlığına kavuşur.Allah şifa versin.

selen-k canım sendemi hamles,n ve azıcık bi zman halmış bebişine kavuşmana. Allahım kolay doğumalr nasi etsin sağlıkla kavuş yavruna inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…