28 mavi darısı senin başına inşallah sen de gebe kalır ve zamanı gelince sağlıkla bebişine kavuşursun. Ben bazen korku ve endişeye kapılıyorum. Ama bebeğin de bunu hissedeceğini biliyorum o nedenle olabileceğim kadar pozitif olmaya çalışsam da melek annesi olarak strese girmemek elde değil. İnşallah buradan sevincimi de sizlerle paylaşmak nasip olur. Sİzlerin de hayırlı haberlerinizi alırım inşallah.
sevgili 28mavi seninde başın sağolsun. şu anki durumunu bilmiyorum ama,allah en kısa zamanda bebek özlemi çeken hepimizin kucağını doldursun. evet haklısın keşke bunları hiç yaşamasaydık.. ben hala başıma bunların geldiğine inanmakta zorlanıyorum inan. bazen aklım almıyor,beynim duruyor nasıl? neden diye çıldırıyorum. bebeklerim gözümün önünden hiç gitmiyor. ama sanırım allah sabrını veriyor.eğer öyle olmasa gerçekten insanın aklını oynatacağını düşünüyorum. hekleki bazen insanların teselli etmek için söyledikleri daha çok canımı acıtıyor. ''üzülme,birdaha denersin,insanlar 20 yaşında evledını kaybediyor, sen bebeklerini yaşamadın,koklamadın emzirmedin,sevmedin...hayatta ne acılar var. belki sakat olucaktı'' vs...vs.. buradaki melek anneleri dışında kimsenin beni anlayabildiğini sanmıyorum... ve inanıyorumki birgün cennette meleklerimizi kucağımıza alacağımız gibi, bu acıyı yaşayan tüm melek anneleriylede karşılaşacağız...
Tüm çabamm ümidimi kesmemek, ve kesmediğimi kendime ispatlamak için
Biri tutmazsa diğeri tutar dualarımızın diye hiç bir fırsatı kaçırmadan dilimden duamı düşürmemeye çalışıyorum. (gerçi dualarımızın hepsi kabul ediliyor, o ayrı)
hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar.Rabbim inş. dualrımızı kabul eder . az sonra hastaneye gidecem babamı görmeye , kızımı kardeşime bırakıcam, onu o halde görüpte çok mutlu görünmek çok zor gerçekten ama hep öyle oluyoruz yüzümüz gülerken ağlıyoruz hep , Rabbim bu mübarek günlerde sabır ve şifalar verir inş.
Kızlar nasılsınızz??Doktora kontrole gittik bugün herşey yolundaydı çok şükür yatış bitti benim için artık geziniyorum sıcaklar el verdikçe tabii...Ağustosun 19 u gibi sezeryan tarihim 2 hafta sonra gittiğimde netleştiricez sizler için bol bol dua ediceğim sezeryanda bunun için epeyce vaktim olcak sanırım:))Allah hepimize güzel günler göstersin inşallahh...
canım çok sevindim ya ben senin gebeliğinin bu kadar ilerlediğini bilmiyodum daha ortalardasın die düşünüyodum neyseki az kalmış rabbim mucizeni sağ sağlim kucağına aldırsın banada dua et allah doğumda kolaylık versin
Canım kaç haftalık oldu hamileliğin. Bebişini ne zaman kucağına alacaksın çok merak ettim. Allahım sağlıkla zamnında kavuşmayı nasip etsin inşallah.
mapcim öle çok sevindimki hamileliğine anlatamam.umarım herşey sorunsuz gzüel geçi yavruna kavuşacaksın.
kaçıncı haftadasın . cinsiyeti bellimi anlat bize.
özlenen2010 canım çok üzldüm gerçekten. bizler çok büyük acıalr yaaşdık.ve herşeyin Allahtan gedliğini okadar iyi biliourzki. uamrım babn bu süreci sorunsuz kolayca atlatıp sağlığına kavuşur.Allah şifa versin.
selen-k canım sendemi hamles,n ve azıcık bi zman halmış bebişine kavuşmana. Allahım kolay doğumalr nasi etsin sağlıkla kavuş yavruna inşallah.
Sağolasın canım ben yeni bir drla başladım. O da bir sürü test istedi onların sonuçlanması bekleyeceğiz. Bir müddet ufukta hamilelik yok yani benim için. Allah'a tamamen sığınmıştım vaziyetteyim Rabbim her şeyin en iyisini bilir diye kendimi motive ediyorum. Bizler için korku endişe mutluluk heyecan iç içe geçmiş durumda. Tamamen kafandan atman mümkün değil belki ama sen çok güçlü bir kadınsın en aza indireceğine eminim. Bebişi düşün mutlu ol. İnşallah bebişinin gelişimini adım adım buradan takip edeceğiz bir bakacağız ki doğum zamanın gelmişkucağında. Allah'a emanet ol.
Merhaba hanımlar. Uzun zamandır yazamıyordum. İzne ayrılalı 3 hafta oluyor. Evimde internet olmayınca sizlerden uzak kaldım. Herkes iyidir inşallah. Geçmişi çok okuyamadım.Bizden haberler iyi. İzne ayrıldıktan sonra doğuma kadar evimi toparlayayım dedim. Galiba biraz fazla uğraştım 36. hafta kontrolümde doktor suyun çok azalmş dedi.37+4 günlükken bebeği alcaz dedi Geçen hafta çarşamba günü saat 9.30 da meleklerimin kardeşi Zeynep dünyaya geldi.Allaha binlerce kez şükürler olsun. İçimde buruk bir sevinç var. Şimdi meleklerimle birlikte kızım da olcaktı.Rabbim hayırlısını versin. Tüm melek annelerinin kucaklarını doldursun. Ramazanın bereketi üzerinize olsun.
Meraba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı sezeryan tarihine karar verdik 18.08 de doğum olcak yani haftaya perşembe bana dua edin doğumda bende sizlere bol bol dua edicem..Allah hepimizi hayallerimize kavuştursun inşallah...
hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar.Rabbim inş. dualrımızı kabul eder . az sonra hastaneye gidecem babamı görmeye , kızımı kardeşime bırakıcam, onu o halde görüpte çok mutlu görünmek çok zor gerçekten ama hep öyle oluyoruz yüzümüz gülerken ağlıyoruz hep , Rabbim bu mübarek günlerde sabır ve şifalar verir inş.
merhaba arkadaşlarım, bulantı kusma halsizlik vs. nedeni ile nete girme şansım olmadı uzun süredir Geçmişi de birkaç mesaj dışında pek okuyamadım. Sanırım aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var, onlara baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Ben bu topik sayesinde toparlandm burayı tesadüfen bulmasaydım ne olurdu bilemiyorum. Beni aralarına alan ve acımı paylaşarak dertleşerek beni rahatlatan tüm melek annelerine teşekkürler tekrar tekrar. İnşallah tüm melek annelerinin kucağı minik bebişleri ile dolar hiç biri bu sevgiden bu sevinçten mahrum kalmaz. Hepinizi öpüyorum.
Herkese merhaba, ben kızımı kaybedeli 4 gün oldu. Oğlumu kaybedeli ise 16 ay oldu. İkisinde de 23. haftada suyum geldi, 24.haftada doğum yaptım. Oğlum sadece 3 saat yaşadı, kızımsa küvözde 10 gün dayanabildi. benim problemim rahim ağzı yetmezliği... İkisinde de serklaj yapıldı, olmadı... Hele kızımda önce 14.haftada serklaj yapıldı, 16.haftada sancılanıp hastaneye yatırıldım, tam 7 hafta hastanede yattım. Kızım 23. haftada dikişi yırttığı için ikinci bir dikiş atıldı, ama ertesi gün suyum geldi, doğumu ancak 1 hafta geciktirebildiler ve kızım sezaryenle dünyaya geldi. Ne olur bana bir akıl verin, her hamileliğim böyle mi olacak, 4. aydan sonra hep yatmama rağmen bebeklerimi daha fazla tutamıyorum. Serklaj da çözüm olamadı, yok mu bu kısırdöngüyü aşmanın bir yolu?
premete iyi yerleşmişsin gözün aydın ayrıca hoşuna gitmesine sevindim çokta güzel gezilcek yerleri vardır fırsat buldukça gezin dolaşın sıkılmazsınız bende bu yaz geldim ama biraz erken döndümben orada havasından mı nedir fazla sıkılıyorum uzun bi süre uğramam artık:))bide limburgun bebeği erkek olması lazım sen kız yazmışsın gerçekten dediğin gibi umut olacağınız melek anneleri var bu topikte listelerde hep güncel olsun tekrar hamile kalırsam bu listeye girmek istemiyorum ama bende belki başlarına umut olabilmek açısından müstakbel hamilelerimiz listesine girmek istiyorum yazarsan sevinirim bu aydan fazla ümidim yok ama ağustosun 2 si satım
premete iyi yerleşmişsin gözün aydın ayrıca hoşuna gitmesine sevindim çokta güzel gezilcek yerleri vardır fırsat buldukça gezin dolaşın sıkılmazsınız bende bu yaz geldim ama biraz erken döndümben orada havasından mı nedir fazla sıkılıyorum uzun bi süre uğramam artık:))bide limburgun bebeği erkek olması lazım sen kız yazmışsın gerçekten dediğin gibi umut olacağınız melek anneleri var bu topikte listelerde hep güncel olsun tekrar hamile kalırsam bu listeye girmek istemiyorum ama bende belki başlarına umut olabilmek açısından müstakbel hamilelerimiz listesine girmek istiyorum yazarsan sevinirim bu aydan fazla ümidim yok ama ağustosun 2 si satım
mrb arkadaşalr
uzun zmandır giremedim.
kızım 7 aylık oldu. cadı mı cadı tatlı mı tatlı bi fıstığım var.
herkesi çok merak ediyorum. bikaç sayfa geriye gidebildim.
map hamileymiş. inanılmaz sevindim. sanırım cici22 doğum yapmış
başka kimler ne yaptı
yazın ne olur.
bence biz facedede buluşmalıyız bi grup kurabiliriz.
uamrım budaki herkes dileğine kavuşur.
merhabalar
ben bugün biri kız,biri erkek ikiz bebeklerimi toprağa verdim. bebeklerimi gördüm yıkandı,kefenlendi,duaları okundu ve orda bıraktım bebeklerimi. içimdeki acıyı tarif edemem. allaha hep yalvarıyordum allahımm neolur biri aynı ben,diğeri aynı eşime benzesin diye. görünce şok geçirdim kızım aynı benim suratım,oğlum aynı eşimin suratıydı. bebeklerimi pembe mavi çarşaflara sarıp,kucağıma almayı beklerken, kefene sarıp toprağa verdim. mezarlarının başına pembe mavi tülbentler bıraktım.. içim acıyor.. gözümde yaş kalmadı. 10 yıldan sonra uzun uğraşlar sonucunda 2 aşılama 3 tüp bebekten sonra hamile kalabilmiştim.. riskli gebelik uzmanına gidiyordum 16. haftaya kadar hiç bir sorun yoktu.18. haftada geceyarısı ağrı ve kanamayla uyandım doktoru aradık bizi hastaneye yönlendirdi. rahim ağzı açılmış, doğum başlamış keseler aşağıya gelmiş dedi. dikiş atıldı. ogün eşim kurban kesti. damardan magnezyum verildi sürekli. doktor 28. haftaya kadar dayandırırsak yaşayabilirler dedi. 43 gün hastanede yattım. 24. haftada birgece sancılar başladı beni doğumhaneye aldılar. kabul edemedim. bebeklerim çok küçük yalvardım. yapılacak birşey yok dediler dikiş yırtılmış. bebekler rahim ağzına gelmiş, doğumu durduramayız dedler. canım bebklerim 6 saatte doğdular önced kızım sonra oğlum doğdu.canlı doğdular ama canım bebklerim yaşamadılar işte..hala inanamıyorum. allahımm nasılda güzel yaratmış bebeklerimi. yıkayan kadınlar inanamadılar,bu bebekler 6 aylık olamaz dediler. öyle güzeldi bebeklerim. allah verdi allah aldı.. ama çok acılıyım.. allahh bu acyı yaşayan herkese sabırlar versin. bir daha evlat sahibi olabilecekmiyim bilmiyorum. rahim ikiz bebkleri taşiyamadı dediler. tek olsaydı bilmiyorum..rahmin yetersiz dediler. bir daha hamile kalsamda kavuşurmuyum allah bilir.. allahtan herkese sabırlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?