Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Sağolasın canım ben yeni bir drla başladım. O da bir sürü test istedi onların sonuçlanması bekleyeceğiz. Bir müddet ufukta hamilelik yok yani benim için. Allah'a tamamen sığınmıştım vaziyetteyim Rabbim her şeyin en iyisini bilir diye kendimi motive ediyorum. Bizler için korku endişe mutluluk heyecan iç içe geçmiş durumda. Tamamen kafandan atman mümkün değil belki ama sen çok güçlü bir kadınsın en aza indireceğine eminim. Bebişi düşün mutlu ol. İnşallah bebişinin gelişimini adım adım buradan takip edeceğiz bir bakacağız ki doğum zamanın gelmiş kucağında. Allah'a emanet ol.

Şimdilik beklemedeyim canım. Bizim şer gördüklerimizde hayır, hayır gördüklerimizde de şer olabilir diye düşünüyorum. Teselliler konusunda çok haklısın. Kayıp , kayıp yaniş küçük veya büyük olması durumu değiştirmiyor ama onlar ne yazık ki durumun farkında değiller. Bana da "Şükret ki yüzünü görmedin, gencin çocuğu ölmez yine yaparsın, ya sana bir şey olsaydı bak sen iyisin kocan yanında yine yaparsınız" dediler sanki bu kadar basitmiş gibi. Biz melek anneleriyiz canım ancak biz birbirimizi anlarız.

Allah ümitlerimizi tüketmesin inşallah. Her zaman dualarımdasınız belki birimizin tutar dediğin gibi. Hepimizin isteği nasıl olsa aynı....

HEPİNİZE HAYIRLI RAMAZANLAR......

geçmiş olsun allah babana acil şifalar versin inş güçle azimle atlatıcak

canım çok sevindim ya ben senin gebeliğinin bu kadar ilerlediğini bilmiyodum daha ortalardasın die düşünüyodum neyseki az kalmış rabbim mucizeni sağ sağlim kucağına aldırsın banada dua et allah doğumda kolaylık versin

Zaman çabuk geçti arkadaşım yatarak çok zorlandım ama bi şekilde geçti doğumda hepinize dua edicem tabiki,Allah inşallah hepimize nasip eder bebeklerimizi kucağımıza almayı merak etme tek tek isimlerinizle dua edicem...

Canım kaç haftalık oldu hamileliğin. Bebişini ne zaman kucağına alacaksın çok merak ettim. Allahım sağlıkla zamnında kavuşmayı nasip etsin inşallah.

eburcu, sweetbaby çok teşekkür ederim arkadaşlarım iyi dileklerinize şu an 12. haftanın içindeyiz cinsiyet belli olmadı henüz. Ama içimden bir ses bu sefer kız diyor. Hiç önermli değil yeter ki sağlıkla gelsin yavrum ama insan merak ediyor gerçekten de.
28 mavi inşallah yeni bir dr. yavruna sağlıkla kavuşmana vesile olur. Rabbimize sığınmaktan başka da bir güzel yol yok bizim için. Ben senin bu gebeliğine kısa sürede kavuşacağına ve sağlıkla zamanında doğuracağına inanıyorum.

Merhaba hanımlar. Uzun zamandır yazamıyordum. İzne ayrılalı 3 hafta oluyor. Evimde internet olmayınca sizlerden uzak kaldım. Herkes iyidir inşallah. Geçmişi çok okuyamadım.Bizden haberler iyi. İzne ayrıldıktan sonra doğuma kadar evimi toparlayayım dedim. Galiba biraz fazla uğraştım 36. hafta kontrolümde doktor suyun çok azalmş dedi.37+4 günlükken bebeği alcaz dedi Geçen hafta çarşamba günü saat 9.30 da meleklerimin kardeşi Zeynep dünyaya geldi.Allaha binlerce kez şükürler olsun. İçimde buruk bir sevinç var. Şimdi meleklerimle birlikte kızım da olcaktı.Rabbim hayırlısını versin. Tüm melek annelerinin kucaklarını doldursun. Ramazanın bereketi üzerinize olsun.

canım hayırlı olsun allah uzun ömür versin analı babalı büyütün

öncelikle herkese selamlar....

hayırlı ramazanlar diliyorum....

aslında sürekli kk dayım am buraya çok az uğruyorum....

sanırım kaçıyorum bazı gerçeklerden yaşadığım acılardan....burdakılerı okudukça üzülüyorum ağlıyorum.....yaşadıklarımı hatırlıyorum....

ara ara bakıyorum maşş. hamilelik müjdesi veren arkadaşlar var onlara çok seviniyorum.....bebeği doganlar hep umut ışığım zaten....hayırlısı....

ben bi geçmişe göz atıyım.....listeye bakıyım neler olmuş ben gelmeyeli....

1232. sayfaya kadar baktım ama lıste göremedım...artık tutulmuyo mu ne?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.
Malatya'dan hepinize sevgi ve selamlar. Biz taşınalı 3 hafta oldu çocukla biraz zor olsa da çok şükür yerleşmeyi başardım. Buralar gerçekten çok güzel sanırım alışmakta zorluk çekmeyeceğiz. Tolga'nın alt iki dişi çıktı o yüzden bu aralar biraz huysuz bir de ek gıdaya başladığımız için vaktimin çoğu onunla ilgilienmekle geçiyor bu nedenle topiği okumaya çalışıyorum ama pek yazmaya fırsat bulamıyorum.
Özlenencim çok geçmiş olsun canım. Kanser türlerinin içinde tedaviye en olumlu cevap veren ve kurtulma oranı en yüksek olan kan kanseri. Kayra arkadaşımızın da kardeşi lösemiye yakalanmıştı ve yanlış hatırlamıyorsam ilik nakliyle şifa buldu. İnşallah baban da en kısa zamanda bu hastalıktan kurtulur. Lütfen onun moralini de kendi moralinizi de yüksek tutmaya çalışın.
Bengisum demek Zeynep aramıza katıldı. Sizi çok tebrik ediyorum. Allah yavrunuza çok güzel bir ömür nasip etsin, size de onu sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin.
Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Allah bu mübarek ayda ibadetlerinizi ve dularınızı kabul etsin.

Son düzenleme:
Meraba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı sezeryan tarihine karar verdik 18.08 de doğum olcak yani haftaya perşembe bana dua edin doğumda bende sizlere bol bol dua edicem..Allah hepimizi hayallerimize kavuştursun inşallah...

Sudem arkadaşımız listeyi sormuş. Sanırım Papatya tatilde liste uzun zamandır güncellenmiyor. Hatta sanırım bu ara kimse topiğe uğramıyor bir baktım neredeyse konu 2. sayfaya düşecek kadar gerilemiş. Ben listeyi tutmaya başladığımda henüz bebeklerimiz diye bir bölüm yoktu hatta galiba sadece Melek ve Mhtp hamileydi. Diğerlerimiz de müstakbel hamilelerimiz bölümüne boncuk gibi dizilmiş sıranın bize gelmesini bekliyorduk. Her hamilelik müjdesinde sanki kendimiz hamile kalmışcasına seviniyor, her bebekle yeniden doğuyorduk. Birbirimizin gözyaşını silmeye çalışırken bazen kendi acımızı unutuyorduk. Birbirimize tutuna tutuna hayata tutunmayı öğrendik. Şimdi bakıyorum da çok yol katetmişiz çoğu arkadaşımız yeniden anne oldu. Ama hala umuda ihtiyacı olan arkadaşlarımız var ve biz ne kadar istemesek de melek annelerine hergün yenileri eklenmeye devam ediyor işte bu yüzden bu konu da bu liste de geçmiş sayfalara gömülsün istemiyorum. Umuda ihtiyacı olanlar bakıp güç bulsun diye listeyi elimden geldiğince güncellemeye çalıştım. Hatalarım ve eksikliklerim varsa lütfen söyleyin düzelteyim. Bu arada müstakbel hamilelerimiz bölümünü boş bıraktım tedaviye başlayan ya da korunmayı bırakan arkadaşlarımız tarihlerini bildirirse listeye ekleyeyim. Bir gönüllü çıkıp listeyi devralana kadar ben listeyi güncellemeye çalışacağım.

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011
|Premete|Tolga|Erkek|25.01.2011
|Kardanadam11|Ali|Erkek|22.02.2011
|Haticesu|Eda|Kız|26.02.2011
|Alicim|Ecrin|Kız|15.04.2011
|Gelincik37_34|Asya|Kız|18.04.2011
|Eburcu|Umut Çınar|Erkek|09.05.2011
|Seblev|Kuzey|Erkek|27.05.2011
|Cici_22|Ayşe|Kız|06.06.2011
|Bengisu82|Zeynep|Kız|27.07.2011[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Selen_k|37|KIZ|18.08.2011
|Gamze81|34|ERKEK|27.09.2011
|Limburg1985|27|KIZ|17.11.2011
|GamzeliKız|25|ERKEK|02.12.2011
|Map|13|| [/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
||
||[/table]

Son düzenleme:

Selencim sana da kızına da kocaman bir maşallah nihayet kavuşuyorsunuz. Sana kolay bir doğum ve kızınla geçireceğin mutlu bir ömür diliyorum. Doğumdan sonra ilk fırsat bulduğunda bizi haberdar et olur mu?

premete iyi yerleşmişsin gözün aydın ayrıca hoşuna gitmesine sevindim çokta güzel gezilcek yerleri vardır fırsat buldukça gezin dolaşın sıkılmazsınız bende bu yaz geldim ama biraz erken döndümben orada havasından mı nedir fazla sıkılıyorum uzun bi süre uğramam artık:))bide limburgun bebeği erkek olması lazım sen kız yazmışsın gerçekten dediğin gibi umut olacağınız melek anneleri var bu topikte listelerde hep güncel olsun tekrar hamile kalırsam bu listeye girmek istemiyorum ama bende belki başlarına umut olabilmek açısından müstakbel hamilelerimiz listesine girmek istiyorum yazarsan sevinirim bu aydan fazla ümidim yok ama ağustosun 2 si satım

Allah şifalar versin canım, iyi düşünün inşallah sonucu da iyi olsun, hastalıkların şifası pozitif düşünme, geçmiş olsun

üç hafta önce taşındık, yeni evimizde bilgisayar yok, işe de başlamamıştım, seni çok merak ettim, bigün telefondan girmeye çalıştım ama tüm sayfaları göstermedi, şimdi işe başladım, hemen açıp baktım, Rabbim sorunsuz güzel bi hamilelik nasip etsin, fasulye taneni öpüyorum

başın sağolsun canım, yaşadıkların gerçekten zor, zorun zoru vardır, benim gibi bir tane bebeğini kaybedenlere göre senin durumun daha zor, ama ikiden fazla bebeğini kaybedenlere göre de sen daha iyi durumdasın, Rabbim inşallah şifa verir, rahmini güçlendirir ve bir daha ki bebeğin sağlıklı bir şekilde vaktinde doğar inşallah, rahimağzı yetmezliği konusunda pek bilgim yok, 2.hamileliğim öncesinde rahimağzı yetmezliğim olup olmadığına yönelik muayene olmuştum, doktor rahimağzı yetmezliği yok ama sınırdasın dikiş atılıp atılmayacağına hamilelikte karar vereceğiz demişti, ayrıca ultrasonla rahmime de bakmıştı çift rahim ya da rahim şeklinde bozukluk yok demişti.19.haftada alttan muayene etmeden ultrason kontrollerine göre dikişe gerek yok demişti, ben de önlem amaçlı da olsa atılsa demiştim ama kabul etmedi, onun da riskleri var, enfeksiyon kapabilir demişti, ben de arıtk doktoruma güvenmiştim çok şükür bir sorun da olmadı. rahme dikiş atılması konusunda hocalar arasında görüş birliği yok demişti bir başka doktor, kimi doktor işlem de basit diye ne olur olmaz diye hemen dikiş atıyor, kimisi de dikiş atılmasına karşı demişti. meleğime hamileyken gittiğim doktor meleğimin vefatından sonra bir sonraki hamilelikte 12. haftada dikiş atacağız hamileliğin sonuna kadar yatacaksın demişti mesela, iyi ki ona gitmemişim 2.hamileliğimde diyorum. bi de közlenmiş soğanın rahme çok yararlı olduğunu duymuşum ibrahim saraçoğlundan, soğan adeta kadınların rahmi için yaratılmıştır hergün bir tane közlenmiş soğan yemeli kadınlar demişti. şifalar diliyorum canım

HTML:

güzel haberlerini bekliyoruz canım

güzel haberlerini bekliyoruz canım

nerelerdeydin sweetbaby, hayırlı olsun tekrardan bebişin, sağlıklı mutlu şekilde büyütürsünüz inşallah

başın sağolsun canım, Rabbim sabırlar versin, acın çok taze, inşallah sağlıklı bir şekilde bu süreci atlatırsın, içimizdeki acı hiçbir zaman dinmiyor ama bizi teselli edecek çok şey var, moralimizi yüksek tutmalıyız, biri 3 aylık diğeri 17 yaşında iki evladinı kaybeden rahmetli anneanemle son telefon görüşmemizde bana çok yıpratma kızım kendini, kurutma, kuru yerde ot bitmez demişti, yeni ümitlerimiz için güzel düşünmeliyiz, yaşadıklarımız çok zor, ama herkesin de başında var bir imtihan, bizim tıbbi nedenlerle öldü bebeklerimiz, ya afrikada son 3 ayda ölen 30.000 bin bebek niçin öldü, bizim beğenmeyip attığımız bir lokma yiyecek için, 4 çocuğuyla yola çıkmışta da kadın göme göme tek çocuğuyla varmış mülteci kampına. napsın o kadın, onunki de ana yüreği. Rabbim inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda yeni kuzunu kollarına verecek, sakın aksini düşünme, buradaki tüm melek anneleri ilk başta hep aynı şeyi düşündü acaba yeniden hamile kalabilecek miyim, bebeğimi kucağıma alabilecek miyim diye, çok şükür çoğumuz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde aldık kucağımıza, ümidini yitirme, sana pozitif düşündürtecek kişilerle konuş, güzel kitaplar oku, mesela cennet çocukları isimli bir kitap var, buradaki bi arkadaş tavsiye etmişti ben de internetten almıştım, gerçekten kafamızdaki sorulara cevap veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…