Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Selencim sana da kızına da kocaman bir maşallah nihayet kavuşuyorsunuz. Sana kolay bir doğum ve kızınla geçireceğin mutlu bir ömür diliyorum. Doğumdan sonra ilk fırsat bulduğunda bizi haberdar et olur mu?

Çok teşekkür ederim Premete'cim inşallah kolay bir doğum olur dediğin gibi tabiki ilk fırsatta sizlere yazarım doğum hikayemi...Sende taşınmışsın hayırlı olsun havalar çok sıcak dimi bu taraflarda ama beğenip sevdiğini sevindim kolay alışıcaksın demekki oralara...Listede çok güzel olmuş ellerine sağlık dahada dolup taşar umarım bizlerde biraz canlanır eski günlerimize döner topimizi canlandırırız:)

Premete merhaba,
Bu tabloyu hazırlaman o kadar güzel oldu ki, ne güzel yamışsın "HALA UMUDA İHTİYACI OLAN ARKADAŞLARIMIZ VAR" diye gerçekten umuda o kadar ihtiyacımız var ki acım o kadar taze ki tüm yaşananlara rağmen doğum yapanlar , hamile olanları görmek biraz da olsa hayata tutunmamı sağlıyor, bu listede birgün adımı görmek hayal gibi geliyor ... ama sizleri gördükçe neden olmasın diyorum.
Bir de sana sormak istiyorum sendeki gen mutasyonu hangisiydi ve hangi dozda iğne yapıyordun bir de D-Dimer diye bir tahlil yaptırıyormuydun
Şimdiden teşekkürler
Sevgiler

Son düzenleme:

Canım çok iyi yapmışsın listeyi güncellemekle...
Malesef dediğin gibi her gün melek annelerine yenileri ekleniyor
Hayatımız kaybettiğimiz bebeklerimize duyduğumuz özlemle geçecek...
Kaybettiğim bebeğim bir gün bile aklımdan çıkmadı benim...
Kızıma ninni söylediğimde hep 2 kere söylüyorum,biri kızıma diğeri kaybettiğim bebeğime...Acaba ninnilerimi duyuyor mudur?Çok özledim çoook...
Allahıma şükür ki kızım var yanımda,beni hayata bağlayan kızım,can kızım,bal kızım var iyi ki...
En büyük dileğim melek annelerinin en kısa zaman da çocuk sahibi olmaları...Çünkü melek annelernini hayata tutunabilmeleri için en büyük sebep yeni bir bebek...

Canım eminim en kısa zaman da bu listede senin de adın yer alacak ve sağlıcakla bebeğini kucağına alacaksın...Zamanı hiç kafana takma, vakit geçmiyor diye düşünme.Ben mart 2009 da bebeğimi kaybettim,2. bebeğimi nisan 2010 da kucağıma aldım ve bebeğim 16. ayının için de...Zaman böyle bir şey işte...

Canım premeteye sormuşsun ama ben de cevap vermek istiyorum sana.Benim mthf677 heterozigot,diğer değerler normal.0,3 fraxiparine kullandım.Kadın doğumcum kan akışını ultrasonundan görebildiği için d-dimer testini yaptırmaya gerek yok diyordu.Ama benim içim rahat etmediği için 28. haftalara kadar d-dimer testini yaptırmıştım.Hemotoloğum d- dimer testini düzenli olarak son günlere kadar yaptırmamı istemişti.

Meraba canım, inşallah Allah en kısa zamanda senin de muradını verir.Ümitlerin tükendiği zamanlarda bebişler gelir geneldi.Belki de bebişin göbüşüne konmuştur :)

Sağol canım biz daha gezilecek yerleri falan öğrenemedik. Sen bana nereler varsa yaz da oraları görelim. Hamile kalınca listeye girmek istememeni anlıyorum canım ama lütfen artık o düşünceleri kafandan at bak gör bu sefer çok farklı olacak çünkü sen düşünce olarak değiştin bu sefer ikinci hamileliğindeki gibi karamsar ve isteksiz olacağını sanmıyorum. Gel orta yolu bulalım hamileliğinin yarısına kadar seni listeye eklemeyelim sonra ekleyelim senin de gönlün olsun benim de :)

Sağol canım gerçekten buralar çok sıcak. İzmir'in sıcağından bıkmıştık burası daha beter çıktı. Bu arada sen neredeydin, yakın mıyız?

Canım insan ilk zamalarda vakit hiç geçmeyecek, hep böyle kalacağım bir daha hiç mutlu olamayacağım diye düşünüyor ama zaman bir şekilde geçiyor işte. Bir bakmışsın hamilesin, bir bakmışsın bebeğini kucağına almışsın. Bziler size umut olabiliyorsak ne mutlu bize. Her zaman diyorum bizim acımızın tek merhemi var o da yeniden anne olmak. Evet kalbimin bir köşesi hala sızlıyor ve sızlamaya devam edecek ama uyurken oğluma baktığımda, o babasıyla oyun oynarken ya da onun bir gülüşüyle gerçekten mutlu olduğumu hissediyorum ki bu bir daha hiç yaşayamayacağımı düşündüğüm bir duyguydu.
Ben de MTHFR 1298 heterozigot, PAI 4g/4g, ACE D/D mutasyonları var. Tedavi olarak gebelikten 3 ay önce günde 1 folbiol, bemiks ve 100'lük coraspin gebelikle beraber de hergün 0,45 innohep iğne uygulandı. Benim doktorum hiç D-dimer yaptırmadı 20. haftadan itibaren her kontrolde doppler ultrasonla kan akımlarına baktı. Meleğin de yazdığı gibi zaten dopplerde herşey çok açık görülüyor. Gerçi sen hamile kalınca tekrar konuşuruz ama bir de hamileliğinde tansiyonuna da çok dikkat etmen gerekiyor çünkü pıhtılaşma preeklemsiyi de beraberinde getiriyor bunun için hamileliğinin başında kendini tuzsuz yemeye alıştır ve tabi ki istirahat de çok önemli.

Evet hem meleklerimiz hem bebeklerimiz iyi ki varlar. Meleklerimiz bize ahiret mutluluğu yaşatacaklar, bebeklerimiz de bu dünyada mutluluğu yaşatıyorlar. Çok şükür Allah'a. Canım seni listeye tekrar ne zaman yazıyoruz?

arkadaşlar umarım herkes çoook iyidir...bende iyi olmaya çalışıyorum:)papatya yine yok ortalarda???

merhaba maytap nasılsın, şuan tatildesin sanırım, inşallah tatil sonrası da güzel haberler bizleri bekliyor, tıpkı önceden olduğu gibi inşallah bekleyen arkadaşlarımız ardı ardına mutluluk haberleri verir

evet yaşamayan anlayamaz, Rabbim kimseye de yaşatmasın, acı dinmiyor sadece o acıyla yaşamayı öğreniyor insan, birgün biraz daha iyi oluyordum demek biraz daha alıştım diyordum sonra tekrar eskisinden de beter hale geliyordum, hele bir doğum haberi duyunca...yaklaşık 20 ay geçti üzerinden, onu düşünmeden geçirdiğim, yüreğimin sızlamadığı tek gün yok, kızım 4 aylık oldu, psikolojimle onu da etkilemek istemiyorum ama bazen kızımın başucuna oturup ona baka baka ağlıyorum....

canım benim çok az kalmış, sağlıklı sorunsuz bir doğum yaparsın inşallah, ayy ne güzel, ben de heyecanlandım şimdi

canım hayırlı olsun, Rabbim sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin, ismi de çok güzelmiş, öpüyorum Zeynepciği

yeni yeriniz hayırlı olsun premete, biz de taşınalı 3 hafta oluyor, doğudaydık şimdi kütahyaya taşındık

ellerine sağlık premete, bu liste gerçekten büyük bir umut oluyor, ilk önce müstakbel hamile listesine girmeyi umut etme, sonra bir bakmışsın üst listeye geçmişsin her hafta gebelik haftasının ilerlemesini takip etme ve nihayet en üst listeye çıkmak, Rabbim isteyen tüm arkadaşlarımıza en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin
gamzenin de az kalmış doğumuna, uzun zamandır girmiyor galiba, ona da şimdiden kolay sağlıklı doğumlar diliyorum
listenin yaynlanmasından sonra arkadaşlar gerçekten umut olduğu söylemişler, aslında eşimle bir karar almıştık, bebeğimizin resmini internette paylaşmıyacağız diye ama buradaki arkadaşlara umut olsun diye bir müddetliğine resim kısmına ekliyeceğim, bakınca maşallah barekallah deyin de nazar değmesin kuzucuğuma, sonra çok ağlıyor

Son düzenleme:

canım benim çok az kalmış, sağlıklı sorunsuz bir doğum yaparsın inşallah, ayy ne güzel, ben de heyecanlandım şimdi

Çok teşekkür ederim Alicim evet az kaldı sezeryan biraz korkutuyor beni ama inşallah sorunsuz atlatırız gelip geçici acılara razıyım ben..Allah hepimize bebeklerimizi kucamıza almayı nasip etsin inşallah...

yeni yeriniz hayırlı olsun premete, biz de taşınalı 3 hafta oluyor, doğudaydık şimdi kütahyaya taşındık

Canım sizin de yeni yeriniz hayırlı olsun. Siz yaklaşmışsınız biz uzaklaştık. İşe başladım demişsin yanlış hatırlamıyorsam sen de devlet memuruydun tayinin kolay oldu mu? Ben şimdi ücretsiz izindeyim bitiminde tayin isteyeceğim kadrom hala İzmir'de duruyor. Maşallah kızı büyütmüşsün. Allah hep böyle mutluluk fotoğrafları paylaşmayı nasip etsin.

Çok şükür canım, Allah bebeklerimize sağlık versin inşallah,amiiinn...
Bu arada inşallah listeye bu yılın sonunda yazılacağım :) Kararımda bir değişiklik yok,yıl sonunda bebek çalışmaları başlıyor :)
Canım bebişine maşallah...Kuzucuğuna hiç nazar değmesin ,hiç ağlamasın, hep gülsün inşallah...
Çok teşekkür ederim Alicim evet az kaldı sezeryan biraz korkutuyor beni ama inşallah sorunsuz atlatırız gelip geçici acılara razıyım ben..Allah hepimize bebeklerimizi kucamıza almayı nasip etsin inşallah...

Canım sezeryan hiç korkutmasın,ben 2 sezeryan oldum ve inan korkulacak hiç bir şey yok,bebeğini kucağına aldıktan sonra gerisi boş inan...

Yüreğime biraz su serptin inşallah kolay olur dediğin gibi sonuç güzel olsunda gerisi boşş...

merhaba melek anneleri,
bende 3 gün önce melek annesi oldum.bebeğim karnımda öldü.normal doğum yaptım.ama öğrendiğim günden itibaren yaşadıklarım hiç aklımdan çıkmıyor.hala kafamda dönüp duruyor.ben tüp bebekle hamile kalmıştım.hep bi korkum vardı fakat 32. haftama geldikten sonra ihtimal vermiodum.doğuma gün sayıyordum ki dünyam başıma yıkıldı.allahım hiç bir acıya benzemio,dinecek mi bilmiorumda.allahıma isyanda etmiorum.verende alanda o.tek istediğim sabır sabır sabır.evdeyim 40'ımın çıkmasını bekliyorum.bir yandanda kadınlar kulubünde benim yaşadığımı yaşayanlar varmı die forumları ararken sizleri buldum.tekrar anne olanları okumak çok ümit verici...

3 tane dondurulmuşum var.kısmetse ekim gbi başlamak istiyorum.allahımm inşallah en kısa zamanda yeni bir hamileliği nasip ederde,o zaman kucağımada alırım inşallah.ramazanın yüzü suyu hürmetine inşallah allahım hepimizin dualarını kabul eder...

Allah sana sabır vesin canım. Gerçekten çok zor. Allahım en kısa zamanda tekrar yavruna kavuşmayı nasip etsin. Meleğinin şefatinden de mahrum etmesin seni. Seni çok iyi anlıyoruz hepimiz melek annesi olduk. Bu acı çok büyük ve hiç geçmiyor sağdece bu acıyla yaşamayı öğreniyorsun. Ben meleklerimden sonra bebeğime kavuştum ama hala bebeklerim burnumda tütüyor, acısı yüreğimi dağlıyor. Onların hasreti onları tanıyamamnın acısı başka. Ama her kuzuma sarıldığımda kardeşlerini kokluyormuş gibi teselli olmaya çalışıyorum. Allahım inşallah seninde yüreğini serinlerecek yavruyu en kısa zamanda koynuna versin. Allah yardımcın olsun bitanem. Sabır sabır sabır.

Bende kaybettiğim ikizletime tüp bebekle sabip olmuştum. 6 aylıkkken kanamam oldu doğumu engelleyemedik erken doğum yaptım. Arada başarısız bir denemem oldu. Biraz bekleyip tekrar tüp bebek denedim busefer tek oldu ama sanssızlık işte tam plesenta previa çıktı. Çok tehlikeli dediler istirahat verdi doktor 4 ay evde yattım sağdece tuvalet ve yemek ihtiyacım için kalkıyordum, bir gece aniden kanamam oldu çocuğumu kaybettim sandın ama şükür plesenta kanıyormuş doğumuma 3 ay vardı 2 ay hastanede hiç kalkmadan bir sağa bir sola dönmek koşuluyla yattım bebeğim yine şiddetli bir kanamayla 1 ay erken doğdu ama şükür sağlığı iyiydi. Anlayacağın çok zor günler geçirdim ama pes etmedim. Son dört yılım ameliyat hastaneler, çaresizlikler ve acılar içinde geçti. Allahım kuzuma uzun ömür ve sağlık versin. Bunları sana ümit olsun diye yazıyorum. İnşallah sende kavuşacaksın Allah büyük yardımcın olacak inşallah. Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Maşallah, maşallah. Allah nazardan korusun yavrunu. Allah uzun ömür sağlık sıhhat versin. Çok tatlı.Allahım hiç ağlatmasın kuzularımızı hep güldürsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…