Selencim sana da kızına da kocaman bir maşallah nihayet kavuşuyorsunuz. Sana kolay bir doğum ve kızınla geçireceğin mutlu bir ömür diliyorum. Doğumdan sonra ilk fırsat bulduğunda bizi haberdar et olur mu?
Sudem arkadaşımız listeyi sormuş. Sanırım Papatya tatilde liste uzun zamandır güncellenmiyor. Hatta sanırım bu ara kimse topiğe uğramıyor bir baktım neredeyse konu 2. sayfaya düşecek kadar gerilemiş. Ben listeyi tutmaya başladığımda henüz bebeklerimiz diye bir bölüm yoktu hatta galiba sadece Melek ve Mhtp hamileydi. Diğerlerimiz de müstakbel hamilelerimiz bölümüne boncuk gibi dizilmiş sıranın bize gelmesini bekliyorduk. Her hamilelik müjdesinde sanki kendimiz hamile kalmışcasına seviniyor, her bebekle yeniden doğuyorduk. Birbirimizin gözyaşını silmeye çalışırken bazen kendi acımızı unutuyorduk. Birbirimize tutuna tutuna hayata tutunmayı öğrendik. Şimdi bakıyorum da çok yol katetmişiz çoğu arkadaşımız yeniden anne oldu. Ama hala umuda ihtiyacı olan arkadaşlarımız var ve biz ne kadar istemesek de melek annelerine hergün yenileri eklenmeye devam ediyor işte bu yüzden bu konu da bu liste de geçmiş sayfalara gömülsün istemiyorum. Umuda ihtiyacı olanlar bakıp güç bulsun diye listeyi elimden geldiğince güncellemeye çalıştım. Hatalarım ve eksikliklerim varsa lütfen söyleyin düzelteyim. Bu arada müstakbel hamilelerimiz bölümünü boş bıraktım tedaviye başlayan ya da korunmayı bırakan arkadaşlarımız tarihlerini bildirirse listeye ekleyeyim. Bir gönüllü çıkıp listeyi devralana kadar ben listeyi güncellemeye çalışac
BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011
|Premete|Tolga|Erkek|25.01.2011
|Kardanadam11|Ali|Erkek|22.02.2011
|Haticesu|Eda|Kız|26.02.2011
|Alicim|Ecrin|Kız|15.04.2011
|Gelincik37_34|Asya|Kız|18.04.2011
|Eburcu|Umut Çınar|Erkek|09.05.2011
|Seblev|Kuzey|Erkek|27.05.2011
|Cici_22|Ayşe|Kız|06.06.2011
|Bengisu82|Zeynep|Kız|27.07.2011[/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Selen_k|37|KIZ|18.08.2011
|Gamze81|34|ERKEK|27.09.2011
|Limburg1985|27|KIZ|17.11.2011
|GamzeliKız|25|ERKEK|02.12.2011
|Map|13|| [/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
||
||[/table]
Sudem arkadaşımız listeyi sormuş. Sanırım Papatya tatilde liste uzun zamandır güncellenmiyor. Hatta sanırım bu ara kimse topiğe uğramıyor bir baktım neredeyse konu 2. sayfaya düşecek kadar gerilemiş. Ben listeyi tutmaya başladığımda henüz bebeklerimiz diye bir bölüm yoktu hatta galiba sadece Melek ve Mhtp hamileydi. Diğerlerimiz de müstakbel hamilelerimiz bölümüne boncuk gibi dizilmiş sıranın bize gelmesini bekliyorduk. Her hamilelik müjdesinde sanki kendimiz hamile kalmışcasına seviniyor, her bebekle yeniden doğuyorduk. Birbirimizin gözyaşını silmeye çalışırken bazen kendi acımızı unutuyorduk. Birbirimize tutuna tutuna hayata tutunmayı öğrendik. Şimdi bakıyorum da çok yol katetmişiz çoğu arkadaşımız yeniden anne oldu. Ama hala umuda ihtiyacı olan arkadaşlarımız var ve biz ne kadar istemesek de melek annelerine hergün yenileri eklenmeye devam ediyor işte bu yüzden bu konu da bu liste de geçmiş sayfalara gömülsün istemiyorum. Umuda ihtiyacı olanlar bakıp güç bulsun diye listeyi elimden geldiğince güncellemeye çalıştım. Hatalarım ve eksikliklerim varsa lütfen söyleyin düzelteyim. Bu arada müstakbel hamilelerimiz bölümünü boş bıraktım tedaviye başlayan ya da korunmayı bırakan arkadaşlarımız tarihlerini bildirirse listeye ekleyeyim. Bir gönüllü çıkıp listeyi devralana kadar ben listeyi güncellemeye çalışacağım.
BEBEKLERİMİZ
|Leylayaşar||Kız|
HAMİLELERİMİZ
|Map|13|| [/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
||
||[/table]
Canım eminim en kısa zaman da bu listede senin de adın yer alacak ve sağlıcakla bebeğini kucağına alacaksın...Zamanı hiç kafana takma, vakit geçmiyor diye düşünme.Ben mart 2009 da bebeğimi kaybettim,2. bebeğimi nisan 2010 da kucağıma aldım ve bebeğim 16. ayının için de...Zaman böyle bir şey işte...Premete merhaba,
Bu tabloyu hazırlaman o kadar güzel oldu ki, ne güzel yamışsın "HALA UMUDA İHTİYACI OLAN ARKADAŞLARIMIZ VAR" diye gerçekten umuda o kadar ihtiyacımız var ki acım o kadar taze ki tüm yaşananlara rağmen doğum yapanlar , hamile olanları görmek biraz da olsa hayata tutunmamı sağlıyor, bu listede birgün adımı görmek hayal gibi geliyor ... ama sizleri gördükçe neden olmasın diyorum.
Bir de sana sormak istiyorum sendeki gen mutasyonu hangisiydi ve hangi dozda iğne yapıyordun bir de D-Dimer diye bir tahlil yaptırıyormuydun
Şimdiden teşekkürler
Sevgiler
Meraba canım, inşallah Allah en kısa zamanda senin de muradını verir.Ümitlerin tükendiği zamanlarda bebişler gelir geneldi.Belki de bebişin göbüşüne konmuştur :)premete iyi yerleşmişsin gözün aydın ayrıca hoşuna gitmesine sevindim çokta güzel gezilcek yerleri vardır fırsat buldukça gezin dolaşın sıkılmazsınız bende bu yaz geldim ama biraz erken döndümben orada havasından mı nedir fazla sıkılıyorum uzun bi süre uğramam artık:))bide limburgun bebeği erkek olması lazım sen kız yazmışsın gerçekten dediğin gibi umut olacağınız melek anneleri var bu topikte listelerde hep güncel olsun tekrar hamile kalırsam bu listeye girmek istemiyorum ama bende belki başlarına umut olabilmek açısından müstakbel hamilelerimiz listesine girmek istiyorum yazarsan sevinirim bu aydan fazla ümidim yok ama ağustosun 2 si satım
premete iyi yerleşmişsin gözün aydın ayrıca hoşuna gitmesine sevindim çokta güzel gezilcek yerleri vardır fırsat buldukça gezin dolaşın sıkılmazsınız bende bu yaz geldim ama biraz erken döndümben orada havasından mı nedir fazla sıkılıyorum uzun bi süre uğramam artık:))bide limburgun bebeği erkek olması lazım sen kız yazmışsın gerçekten dediğin gibi umut olacağınız melek anneleri var bu topikte listelerde hep güncel olsun tekrar hamile kalırsam bu listeye girmek istemiyorum ama bende belki başlarına umut olabilmek açısından müstakbel hamilelerimiz listesine girmek istiyorum yazarsan sevinirim bu aydan fazla ümidim yok ama ağustosun 2 si satım
Çok teşekkür ederim Premete'cim inşallah kolay bir doğum olur dediğin gibi tabiki ilk fırsatta sizlere yazarım doğum hikayemi...Sende taşınmışsın hayırlı olsun havalar çok sıcak dimi bu taraflarda ama beğenip sevdiğini sevindim kolay alışıcaksın demekki oralara...Listede çok güzel olmuş ellerine sağlık dahada dolup taşar umarım bizlerde biraz canlanır eski günlerimize döner topimizi canlandırırız:)
Premete merhaba,
Bu tabloyu hazırlaman o kadar güzel oldu ki, ne güzel yamışsın "HALA UMUDA İHTİYACI OLAN ARKADAŞLARIMIZ VAR" diye gerçekten umuda o kadar ihtiyacımız var ki acım o kadar taze ki tüm yaşananlara rağmen doğum yapanlar , hamile olanları görmek biraz da olsa hayata tutunmamı sağlıyor, bu listede birgün adımı görmek hayal gibi geliyor ... ama sizleri gördükçe neden olmasın diyorum.
Bir de sana sormak istiyorum sendeki gen mutasyonu hangisiydi ve hangi dozda iğne yapıyordun bir de D-Dimer diye bir tahlil yaptırıyormuydun
Şimdiden teşekkürler
Sevgiler
Canım çok iyi yapmışsın listeyi güncellemekle...
Malesef dediğin gibi her gün melek annelerine yenileri ekleniyor
Hayatımız kaybettiğimiz bebeklerimize duyduğumuz özlemle geçecek...
Kaybettiğim bebeğim bir gün bile aklımdan çıkmadı benim...
Kızıma ninni söylediğimde hep 2 kere söylüyorum,biri kızıma diğeri kaybettiğim bebeğime...Acaba ninnilerimi duyuyor mudur?Çok özledim çoook...
Allahıma şükür ki kızım var yanımda,beni hayata bağlayan kızım,can kızım,bal kızım var iyi ki...
En büyük dileğim melek annelerinin en kısa zaman da çocuk sahibi olmaları...Çünkü melek annelernini hayata tutunabilmeleri için en büyük sebep yeni bir bebek...
arkadaşlar umarım herkes çoook iyidir...bende iyi olmaya çalışıyorum:)papatya yine yok ortalarda???
HER GEÇEN GÜN DAHADA YANIYOR YÜREĞİMM...... işte bende böyleyim... gün geçtikçe azalıcağına çoğalıyorrmu anlamadım.. vaktimin çoğunu bende burada yazılanlarla geçirmeye çalışıyorum.. hiç kimse anlamazzz bu acıyı..
Meraba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı sezeryan tarihine karar verdik 18.08 de doğum olcak yani haftaya perşembe bana dua edin doğumda bende sizlere bol bol dua edicem..Allah hepimizi hayallerimize kavuştursun inşallah...
Merhaba hanımlar. Uzun zamandır yazamıyordum. İzne ayrılalı 3 hafta oluyor. Evimde internet olmayınca sizlerden uzak kaldım. Herkes iyidir inşallah. Geçmişi çok okuyamadım.Bizden haberler iyi. İzne ayrıldıktan sonra doğuma kadar evimi toparlayayım dedim. Galiba biraz fazla uğraştım 36. hafta kontrolümde doktor suyun çok azalmş dedi.37+4 günlükken bebeği alcaz dedi Geçen hafta çarşamba günü saat 9.30 da meleklerimin kardeşi Zeynep dünyaya geldi.Allaha binlerce kez şükürler olsun. İçimde buruk bir sevinç var. Şimdi meleklerimle birlikte kızım da olcaktı.Rabbim hayırlısını versin. Tüm melek annelerinin kucaklarını doldursun. Ramazanın bereketi üzerinize olsun.
Merhaba arkadaşlar.
Malatya'dan hepinize sevgi ve selamlar. Biz taşınalı 3 hafta oldu çocukla biraz zor olsa da çok şükür yerleşmeyi başardım. Buralar gerçekten çok güzel sanırım alışmakta zorluk çekmeyeceğiz. Tolga'nın alt iki dişi çıktı o yüzden bu aralar biraz huysuz bir de ek gıdaya başladığımız için vaktimin çoğu onunla ilgilienmekle geçiyor bu nedenle topiği okumaya çalışıyorum ama pek yazmaya fırsat bulamıyorum.
Özlenencim çok geçmiş olsun canım. Kanser türlerinin içinde tedaviye en olumlu cevap veren ve kurtulma oranı en yüksek olan kan kanseri. Kayra arkadaşımızın da kardeşi lösemiye yakalanmıştı ve yanlış hatırlamıyorsam ilik nakliyle şifa buldu. İnşallah baban da en kısa zamanda bu hastalıktan kurtulur. Lütfen onun moralini de kendi moralinizi de yüksek tutmaya çalışın.
Bengisum demek Zeynep aramıza katıldı. Sizi çok tebrik ediyorum. Allah yavrunuza çok güzel bir ömür nasip etsin, size de onu sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin.
Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Allah bu mübarek ayda ibadetlerinizi ve dularınızı kabul etsin.
Sudem arkadaşımız listeyi sormuş. Sanırım Papatya tatilde liste uzun zamandır güncellenmiyor. Hatta sanırım bu ara kimse topiğe uğramıyor bir baktım neredeyse konu 2. sayfaya düşecek kadar gerilemiş. Ben listeyi tutmaya başladığımda henüz bebeklerimiz diye bir bölüm yoktu hatta galiba sadece Melek ve Mhtp hamileydi. Diğerlerimiz de müstakbel hamilelerimiz bölümüne boncuk gibi dizilmiş sıranın bize gelmesini bekliyorduk. Her hamilelik müjdesinde sanki kendimiz hamile kalmışcasına seviniyor, her bebekle yeniden doğuyorduk. Birbirimizin gözyaşını silmeye çalışırken bazen kendi acımızı unutuyorduk. Birbirimize tutuna tutuna hayata tutunmayı öğrendik. Şimdi bakıyorum da çok yol katetmişiz çoğu arkadaşımız yeniden anne oldu. Ama hala umuda ihtiyacı olan arkadaşlarımız var ve biz ne kadar istemesek de melek annelerine hergün yenileri eklenmeye devam ediyor işte bu yüzden bu konu da bu liste de geçmiş sayfalara gömülsün istemiyorum. Umuda ihtiyacı olanlar bakıp güç bulsun diye listeyi elimden geldiğince güncellemeye çalıştım. Hatalarım ve eksikliklerim varsa lütfen söyleyin düzelteyim. Bu arada müstakbel hamilelerimiz bölümünü boş bıraktım tedaviye başlayan ya da korunmayı bırakan arkadaşlarımız tarihlerini bildirirse listeye ekleyeyim. Bir gönüllü çıkıp listeyi devralana kadar ben listeyi güncellemeye çalışacağım.
BEBEKLERİMİZ
|Leylayaşar||Kız|
HAMİLELERİMİZ
|Map|13|| [/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
||
||[/table]
Sağol canım biz daha gezilecek yerleri falan öğrenemedik. Sen bana nereler varsa yaz da oraları görelim. Hamile kalınca listeye girmek istememeni anlıyorum canım ama lütfen artık o düşünceleri kafandan at bak gör bu sefer çok farklı olacak çünkü sen düşünce olarak değiştin bu sefer ikinci hamileliğindeki gibi karamsar ve isteksiz olacağını sanmıyorum. Gel orta yolu bulalım hamileliğinin yarısına kadar seni listeye eklemeyelim sonra ekleyelim senin de gönlün olsun benim de :)
Sağol canım gerçekten buralar çok sıcak. İzmir'in sıcağından bıkmıştık burası daha beter çıktı. Bu arada sen neredeydin, yakın mıyız?
Bende Gaziantepteyim canım yakınız yanii İzmirden sonra küçük bi şehire alışmak zor olur belki ama biraz daha sakin bi hayat iyi geliyor insana bazen...
canım benim çok az kalmış, sağlıklı sorunsuz bir doğum yaparsın inşallah, ayy ne güzel, ben de heyecanlandım şimdi
yeni yeriniz hayırlı olsun premete, biz de taşınalı 3 hafta oluyor, doğudaydık şimdi kütahyaya taşındık
Çok şükür canım, Allah bebeklerimize sağlık versin inşallah,amiiinn...Evet hem meleklerimiz hem bebeklerimiz iyi ki varlar. Meleklerimiz bize ahiret mutluluğu yaşatacaklar, bebeklerimiz de bu dünyada mutluluğu yaşatıyorlar. Çok şükür Allah'a. Canım seni listeye tekrar ne zaman yazıyoruz?
Canım bebişine maşallah...Kuzucuğuna hiç nazar değmesin ,hiç ağlamasın, hep gülsün inşallah...ellerine sağlık premete, bu liste gerçekten büyük bir umut oluyor, ilk önce müstakbel hamile listesine girmeyi umut etme, sonra bir bakmışsın üst listeye geçmişsin her hafta gebelik haftasının iilerlemesini takip etme ve nihayet en üst listeye çıkmak, Rabbim isteyen tüm arkadaşlarımıza en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin
gamzenin de az kalmış doğumuna, uzun zamandır girmiyor galiba, ona da şimdiden kolay sağlıklı doğumlar diliyorum
listenin yaynlanmasından sonra arkadaşlar gerçekten umut olduğu söylemişler, aslında eşimle bir karar almıştık, bebeğimizin resmini internette paylaşmıyacağız diye ama buradaki arkadaşlara umut olsun diye bir müddetliğine resim kısmına ekliyeceğim, bakınca maşallah barekallah deyin de nazar değmesin kuzucuğuma, sonra çok ağlıyor
Çok teşekkür ederim Alicim evet az kaldı sezeryan biraz korkutuyor beni ama inşallah sorunsuz atlatırız gelip geçici acılara razıyım ben..Allah hepimize bebeklerimizi kucamıza almayı nasip etsin inşallah...
Çok şükür canım, Allah bebeklerimize sağlık versin inşallah,amiiinn...
Bu arada inşallah listeye bu yılın sonunda yazılacağım :) Kararımda bir değişiklik yok,yıl sonunda bebek çalışmaları başlıyor :)
Canım bebişine maşallah...Kuzucuğuna hiç nazar değmesin ,hiç ağlamasın, hep gülsün inşallah...
Canım sezeryan hiç korkutmasın,ben 2 sezeryan oldum ve inan korkulacak hiç bir şey yok,bebeğini kucağına aldıktan sonra gerisi boş inan...
merhaba melek anneleri,
bende 3 gün önce melek annesi oldum.bebeğim karnımda öldü.normal doğum yaptım.ama öğrendiğim günden itibaren yaşadıklarım hiç aklımdan çıkmıyor.hala kafamda dönüp duruyor.ben tüp bebekle hamile kalmıştım.hep bi korkum vardı fakat 32. haftama geldikten sonra ihtimal vermiodum.doğuma gün sayıyordum ki dünyam başıma yıkıldı.allahım hiç bir acıya benzemio,dinecek mi bilmiorumda.allahıma isyanda etmiorum.verende alanda o.tek istediğim sabır sabır sabır.evdeyim 40'ımın çıkmasını bekliyorum.bir yandanda kadınlar kulubünde benim yaşadığımı yaşayanlar varmı die forumları ararken sizleri buldum.tekrar anne olanları okumak çok ümit verici...
3 tane dondurulmuşum var.kısmetse ekim gbi başlamak istiyorum.allahımm inşallah en kısa zamanda yeni bir hamileliği nasip ederde,o zaman kucağımada alırım inşallah.ramazanın yüzü suyu hürmetine inşallah allahım hepimizin dualarını kabul eder...
ellerine sağlık premete, bu liste gerçekten büyük bir umut oluyor, ilk önce müstakbel hamile listesine girmeyi umut etme, sonra bir bakmışsın üst listeye geçmişsin her hafta gebelik haftasının ilerlemesini takip etme ve nihayet en üst listeye çıkmak, Rabbim isteyen tüm arkadaşlarımıza en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin
gamzenin de az kalmış doğumuna, uzun zamandır girmiyor galiba, ona da şimdiden kolay sağlıklı doğumlar diliyorum
listenin yaynlanmasından sonra arkadaşlar gerçekten umut olduğu söylemişler, aslında eşimle bir karar almıştık, bebeğimizin resmini internette paylaşmıyacağız diye ama buradaki arkadaşlara umut olsun diye bir müddetliğine resim kısmına ekliyeceğim, bakınca maşallah barekallah deyin de nazar değmesin kuzucuğuma, sonra çok ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?