öncelikle canım allahım sabrını bol eylesin.doktorlar ihtimal söylüyolar ama baştan bunalıma sokuyolar.bende son hamileliğimde doktoruma çok korkuyorum ya bunuda kaybedersem dediğimde herzaman aynı şey olacak diye birşey yok dedi ve moralimi düzeltti.aslında biz zaten ihtimalleri biliyoruz ve korkuyla hareket ediyoruz ...ne olursa olsun kısmette ne varsa onu yaşıcaz.oğlumu kaybettim acısı içimde ama allahıma şükürler olsunki kızımı yolladı bana...
ayy canım ya..Selem kızlar biz kızımla birbirimize kavuştuk çok şükür 3 kg. 49 cm doğdu minik ikimizde iyiyiz sezeryan sırasında hepinize çok dua ettim isimlerini hatırladığım arkadaşlarıma tek tek isimleriyle dua ettim en baştada MAYTAP sana dua ettim inşallah en kısa sürede isteyen herkese Allah'ım yaşatır bu duyguları..Sezeryanım rahat geçti 4.gün hala ağrılarım sızılarım var ama yavaş yavaş geçiceğini umuyorum fırsat buldukça girip gelişmeleri takip edicem sizlerdende güzel haberler almak dileğiyle...
öncelikle canım allahım sabrını bol eylesin.doktorlar ihtimal söylüyolar ama baştan bunalıma sokuyolar.bende son hamileliğimde doktoruma çok korkuyorum ya bunuda kaybedersem dediğimde herzaman aynı şey olacak diye birşey yok dedi ve moralimi düzeltti.aslında biz zaten ihtimalleri biliyoruz ve korkuyla hareket ediyoruz ...ne olursa olsun kısmette ne varsa onu yaşıcaz.oğlumu kaybettim acısı içimde ama allahıma şükürler olsunki kızımı yolladı bana...
ayy canım ya..
rabbim uzucuğunu sağlıkla sana bu dünyada da bağışlasın...
inşallah senin gibi diğer arladaşlarımın da hepimizinde yüzü güler..
bu günleri inşallah hepimiz görürüz....
hayali bile çok güzel...
saol canım...
allah bağışlasın kızını da...
ben hep 2. bebek yıne aynı cınsıyete sahıp olur dıye bı hıs vardı içimde senınkı farklı olmuş...
kızların tam bılmıyorum öncekı bebekelrının cınsıyetlerıını de...
sankı onun yerını tutacak gıbı gelıyo..
hatta ben hep yıne kızım olacak yıne ona da aynı isimle seslenecem gıbı gelıyo....
farklı bı ısım bıle düşünmüyom..
sankı onun yerıne sevecem gıbı...
premetenınde oglu olmuştu mesela...
premete canım bu konuda ki istatistik nasıl?
cennettekı meleklerımızın kardeşleri aynı cınsıyetteler mi genelde?
Premete nasılsın???
bu konuyu en iyi sen bilirsin ... allahtan hayırlısı tabi ki ama gönlümden yine kızım olsun diye geçiyor o kadar yarım kaldı ki Defnoşum demek istiyorum yine... sanki o zaman allahım onu geri göndermiş olacak gibi ne bileyim işte . allah nasip ederse adını bu sefer "Melek Defne" koymak istiyorum. Bir de kızlar belki saçma gelecek ama şu çin takvimine baktınız mı hiç bana bi arkadaşım söyledi gerçekten tutuyor cinsiyetler
önümüzdeki ay tedavıye başlayacağım..inşallah ekımde guzel haberler vereceğim....buarada sen nasılsın????selenciğim çok tebrik ederim sana ve kızına tüm sevdiklerinizle birlikte sağlık ve huzur dolu uzun ömürler versin rabbim.
İnşallah bizlere de nasip olur.
Diğer arkadaşlar neler yapıyorlar acaba pek uğramayanlar var doğumları yaklaşmıştır Gamze, Gamzelikız ve diğer adını sayamadıklarım. Onlar da uğrasa bizlere umut olsalar ne iyi olur.
Maytapcığım önümüzdeki ay hayırlı haberlerini almak dileğiyle, ama öncelikle rahat olmaya çalış biliyorsun tüpte psikoloji çok önemli canım.
benim de ilk bebeğim erkekti, ben de aynı şekilde ikinci bebeğim de erkek olsun aynı Ali'me benzesin istiyordum, ona da Ali ismini vermeyi düşünüyordum, ama ilk hamileliğime göre yaşadığım tüm bulgular farklı olunca herhalde kızım olacak dedim ve ilk defa doktordan kızımın olacağını duyunca mutlu oldum, az birşey içimde burukluk oldu, ama yine hep diyordum oğluma benzesin yüzü. Ecrin doğduğunda ilk düşündüğüm o oldu, oğluma benzimiyor mu diye, maalesef benzemiyordu, üzüldüm, ama annem benziyor diyor sonuçta o daha erken doğmuştu. bundan sonra oğlum olsun istiyorum ama açıkçası biraz da korkuyorum hani erkek bebekler daha dayanıksız oluyor ya, genelde hayata tutunamayan bebekler erkek oluyor diye ama tabi hayırlısı, melek'in dediği gibi maşallah benim de kızım çok uslu, tabi ağladığı oluyor, özellikle gaz sancılarının olduğu dönemlerde biraz sıkıntı çektik ama onun haricinde uslu, vara yoğa ağlamaz, maşallah gece uykusu güzel, annem her seferinde Ecrini öp de başına koy der, canım kuzucuğum benim
Selem kızlar biz kızımla birbirimize kavuştuk çok şükür 3 kg. 49 cm doğdu minik ikimizde iyiyiz sezeryan sırasında hepinize çok dua ettim isimlerini hatırladığım arkadaşlarıma tek tek isimleriyle dua ettim en baştada MAYTAP sana dua ettim inşallah en kısa sürede isteyen herkese Allah'ım yaşatır bu duyguları..Sezeryanım rahat geçti 4.gün hala ağrılarım sızılarım var ama yavaş yavaş geçiceğini umuyorum fırsat buldukça girip gelişmeleri takip edicem sizlerdende güzel haberler almak dileğiyle...
saol canım...
allah bağışlasın kızını da...
ben hep 2. bebek yıne aynı cınsıyete sahıp olur dıye bı hıs vardı içimde senınkı farklı olmuş...
kızların tam bılmıyorum öncekı bebekelrının cınsıyetlerıını de...
sankı onun yerını tutacak gıbı gelıyo..
hatta ben hep yıne kızım olacak yıne ona da aynı isimle seslenecem gıbı gelıyo....
farklı bı ısım bıle düşünmüyom..
sankı onun yerıne sevecem gıbı...
premetenınde oglu olmuştu mesela...
premete canım bu konuda ki istatistik nasıl?
cennettekı meleklerımızın kardeşleri aynı cınsıyetteler mi genelde?
Premete nasılsın???
bu konuyu en iyi sen bilirsin ... allahtan hayırlısı tabi ki ama gönlümden yine kızım olsun diye geçiyor o kadar yarım kaldı ki Defnoşum demek istiyorum yine... sanki o zaman allahım onu geri göndermiş olacak gibi ne bileyim işte . allah nasip ederse adını bu sefer "Melek Defne" koymak istiyorum. Bir de kızlar belki saçma gelecek ama şu çin takvimine baktınız mı hiç bana bi arkadaşım söyledi gerçekten tutuyor cinsiyetler
önümüzdeki ay tedavıye başlayacağım..inşallah ekımde guzel haberler vereceğim....buarada sen nasılsın????
benim de ilk bebeğim erkekti, ben de aynı şekilde ikinci bebeğim de erkek olsun aynı Ali'me benzesin istiyordum, ona da Ali ismini vermeyi düşünüyordum, ama ilk hamileliğime göre yaşadığım tüm bulgular farklı olunca herhalde kızım olacak dedim ve ilk defa doktordan kızımın olacağını duyunca mutlu oldum, az birşey içimde burukluk oldu, ama yine hep diyordum oğluma benzesin yüzü. Ecrin doğduğunda ilk düşündüğüm o oldu, oğluma benzimiyor mu diye, maalesef benzemiyordu, üzüldüm, ama annem benziyor diyor sonuçta o daha erken doğmuştu. bundan sonra oğlum olsun istiyorum ama açıkçası biraz da korkuyorum hani erkek bebekler daha dayanıksız oluyor ya, genelde hayata tutunamayan bebekler erkek oluyor diye ama tabi hayırlısı, melek'in dediği gibi maşallah benim de kızım çok uslu, tabi ağladığı oluyor, özellikle gaz sancılarının olduğu dönemlerde biraz sıkıntı çektik ama onun haricinde uslu, vara yoğa ağlamaz, maşallah gece uykusu güzel, annem her seferinde Ecrini öp de başına koy der, canım kuzucuğum benim
merhaba melek bende iki buçuk ay önce oglumu kaybettim sana birşey sormsk istiyorum 5 ay sonra hamile kaldın sezeryandan sonra yanlış anlamadıysam dikişlerin acıdımı açıldımı sorun oldumu beni aydınlatırsan çooooooook sevinirim teşkr ederim
Canım benim, senin için o kadar mutluyum ki.Sağlıklı bir hamilelik geçireceğine ve sağlıcakla bebeğini kucağına alacağına gönülden inanıyorum...premete benim beklenen doğum t: 17-02-2012. Cinsiyetine bir dr. büyük ihtimalle erkek dedi, diğerleri göremedi henüz. Sağ salim doğsun zamanında en azından 2012 ye bebeğim karnımda girmek istiyorum inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?