Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Premetecim tesekkurler... Insallah bayram sekeri bayram hediyesi olur bize ama benim hic umudum yok gögüslerim acimaya basladi ve kasiklarimda ara ara agriyor Adet olucam diye korkuyoruuum((

çook çok teşekür ederim

Alicim malesef korktugum basima geldi. Ben bugün adet oldum ve cok üzgünüm(( Insallah Sinannuray dan ve baska bekleyen arkadaslardan güzel haberler aliriz...Premetecim cok üzüldüm ben ama hamile degilim bu ayda olmadi...

Alicim malesef korktugum basima geldi. Ben bugün adet oldum ve cok üzgünüm(( Insallah Sinannuray dan ve baska bekleyen arkadaslardan güzel haberler aliriz...Premetecim cok üzüldüm ben ama hamile degilim bu ayda olmadi...

Canım ne olur üzülme. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay gelecek bebiş. Azmin ve inancın elinden hiçbir şey kurtulamaz. Yalnız sana ev ödevi veriyorum bu ay daha sıkı çalışacaksın. Reçeteye iki adet arası gün aşırı ilişki yazıyorum. Hadi bakalım durmak yok yola devam :)

üzülme diyeceğim ama biliyorum insan çok üzülüyor, bir sonraki ay inşallah güzel haber vermek için kendini toparlaman ve beynine pozitif enerji göndermen lazım, önümüz bayram zaten çarçabuk geçer bakmışsın diğer ay gelmiş, Rabbim hayırlısını versin

PREMETE daha önce kardeşinden bahsetmiştin, hamile olduğunu rahim içi gelişim geriliğini olduğunu söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam, doğum yaptı mı kardeşin?

PREMETE daha önce kardeşinden bahsetmiştin, hamile olduğunu rahim içi gelişim geriliğini olduğunu söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam, doğum yaptı mı kardeşin?

Evet canım kardeşim 34. haftada doğum yaptı. Bebeği 1260 gram doğdu 39 gün küvezde kaldı. Şimdi 3 aylık oldu çok şükür sağlığı da, gelişimi de gayet iyi.

Arkadaşlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun. Allah dualarınızı karşılıksız bırakmasın.

Chnb canım ne durumdasın. Kan verdin mi, sonucu aldın mı? İnşallah bu mübarek günde güzel haberinle burayı şenlendirirsin.

Tüm melek annelerinin kadir gecesi mübarek olsun. Bu gece ettiğimiz dualarımız inşallah kabul olsun. Rabbim bizlere de sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Evet canım kardeşim 34. haftada doğum yaptı. Bebeği 1260 gram doğdu 39 gün küvezde kaldı. Şimdi 3 aylık oldu çok şükür sağlığı da, gelişimi de gayet iyi.

maşallah kuzucuğa

Arkadaşlar hepinizin kandilini kutluyorum, Rabbim bu gece edeceğimiz dualarımızı kabul etsin, meleklerimizi de nasipsiz bırakmayalım
şimdiden bayramınızı da kutluyorum ihtimal bayram süresince internete giremem, Rabbim nice güzel bayramlara eriştirsin, içimizde bayrama buruk girenler var ama inşallah bir daha ki bayramda herşey daha güzel olur, meleklerimizin kardeşleri kucaklarınızda ya da karınlarınızda olur inşallah

Premetecigim güldürdün beni yaa. Ev ödevimi tam yapacagim bu ay insallah:)) Insallah hayirliysa olur...Tüm melek annelerinin hepinizin hepimizin kandilimiz mübarek olsun...Allah dualarimizi kabul etsin, dogum yapanlara bebekleriyle birlikte uzun ömürler versin hatta isteyene bebeklerine saglikli kardesler nasip etsin, hamile olanlara saglikla bebeklerini kucaklarina almayi sevmeyi nasip etsin, bekleyenlerede Allahim en kisa zamanda hayirlisiyla hamile kalmayi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin INSALLAH...Amin...

hepinizin kandılı mübarek olsun....
gecen yıl kadir gecesının gunduzu saat 12 -13 civarı kızımı kaybetmiştim...
yoğun bakım odasında bi küvözde o kandıl gunu va yagan yagmur eşilğinde yavrum ruhunu teslim etti....
ve hicri takvime göre bugün o acılı günün yıldönümü.....
şu an 1 yaşında olacaktı ve onsuz gecen 2. bayramım olmayacaktı....
hamileyken dua etmiştim....
hep annesız babasız çocuk büyütmekten korkmuşumdur o yüzden dedim ki rabbime....
rabbim eğer karnımdaki bu çocuk dünyada gelıp annesiz babasız büyüyecekse huzursuz bı ortamda olacaksa sen büyüksün sen en iyisini bilirsin....
korkularım ölüm ve ayrılıktı.......
şimdi aceba diyorum...
ALLAH hepimizin hakkında hayırlısını versın.....
sen aklıma mukayet ol yarabbim.......(amin)

merhaba canım lütfen öyle düşünme ben o korkulardan ... son anda döndüm rabbin izniyle 3 yıl dile kolay her gün ölüm korkusu tedavi gördüm şükür atllatım öyle düşünme tekrar rabbimin izniyle anne olucam yarım kalan duygumu doyasıya yaşıcam de onun dünyada rıskı yokmuş benimde oglum melek oldu bir kızım var çok şükür saglıklı düşünki herşey saglıklı olsun dua et allah büyük

öncelikle mrb arkadaşım başın sağğ olsun bu lafı hiç sevmesem de ...gelelim ettiğin duaya aslında çok güzel bi dua ama bebeğini kaybedince ettiğin dua yüzünden oldu diye düşünmen çok normal ben bu düşünce için psikiyatriste gittim bben de bebeğimi 3 yıl uğraştıktan sonra bulmuştum hep kaybetme korkusu yaşadımettiğim dualarda Allahım bebeğimi sağlıkla analı babalı buyütmeyi nasip eyle demiştim bebeğim uçup gidince hamileliğimin 5. ayında aniden kalbi durunca acaba ben ya da eşim mi ölecek o yğüzden mi ettiğim dua yüzünden mi bebeğim öldü diye kafayı yicektim ama psikiyatrisin bi sözü çok etkiledi dedi ki sadace denk geldi eğer bebeğini sağ sağlim doğursaydın size bişi olmayacağının garantisi miydi dedi yani bizim ettiğimiz duamızla başımıza geleni özleştirmemeliyiz ah canım seni teselliederken sanki kendimi teselli eder gibiyim hiç tanışmasak da ben senim sen ben atlatmamız için yeni bi bebek lazım umarım en kısa zamanda tekrar anne oluruz

kızımdan sonra ölümden korkmuyorum artık...
çünkü artık ölüm benim için kavuşma...kızıma ve babama...
bu aralar aklıma eşimden ayrılma gelıyor....
aceba onunla birlikte bi hayatı noktalandıracağımız için mi rabbim duamı böyle kabul etti diyorum....
neyse ya siz bana bakmayın....
sanırım fazla paronayağım......
çok düşünüyorum.....

mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler.......

slm kızlar nasılsınız??

ben kzıımı büyütmeye çalışıyorum yaa vee eşimi bekliyorum 23 günümüz kaldı bizim yaa artık geçsin zman yaaaaaaaaa
kıızm 83 günlük olmuş bile yaa maşallah..agu diyoruz gülücükler atıyoruz sinirleniyoruz arada çok güzel duyguymuş..Rabbim burdaki herkese bu duyguları yaşatır inş çok güzel bir duyguymuş annelik...

selencim bengisucum Allah analı babalı bütüysün canım yavrularınıza kavuştunuz darısı diğer bekleyenlerin başına inş..

aramıza yeni katılan ark sizelre de Rabbim bol sabır versin arkk bu arada belki bir daha fırsatım olmaz girmeye şimdiden herkesin bayramın kutluyorum iyi bayramlar ark...

AEO ark

Herkesin bayramı mübarek olsun şimdiden. İnşallah bir sonraki ramazanı heimiz kucağımızda sağlıklı bebişlerle kutlarız. Rabbim bize de o duyguları yaşatır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…