Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım cok gecmiş olsun..cok üzüldüm.. allah babana acil şifalar vesin... bir şey olunca üst üst geliyor ..dualarım seninle canım hep aklımdasın... senin için ve bu da bir kaç arkadaş için cok dua ediyorum allaha emanet ol canım tekrar gecmiş olsun...

Herkese canı gönülden selam. Epeyce giremedim şimdi okullar açıldı ve evimdeyim. Temizlik sürecine başladım dört kolla ve biraz kolaylandı işim. İlk fırsatta kk'ya girdim. Ben İzmir de başladım, dr genetik immünoloji ve kan pıhtılaşması testlerini istedi. Sonuçları aldık haftaya dr a gideceğiz. Diğerlerinden bir şey anlamadım ama kan pıhtılaşmasında faktör v leiden heterozigot, fibrinojen 455 heterozigot, mthfr 677 saptanmış. Görünce çok moralim bozuldu ama ya yapılmasaydı diyorum karambole ilaç kullanacaktım. Korunma sürecim bitti muhtemelen en az 3 ay hamilelikten önce ilaç kullanmam istenecek. Hayırlısı artık. Ben Çanakkale deyken çok düşünme fırsatım oldu, başkalarını ve onların dertlerini dinledim. Dertsiz insan yok benim payıma da bu düştü diyorum. Olayı kabullendim sorgulama sürecini geçtim dr uma da güveniyorum onunla yola çıkacağım inşallah hayırlısı olur.

Bir aylık süre içinde bile aramıza pek çok kişi katılmış inanılmaz derecede üzüldüm. Rabbim bebeklerini kaybeden bütün annelere sabır versin. Hoş geldiniz dertlerinizi anlatabileceğiniz en doğru yer burası. İnşallah zamanla hamilelikler ve bebekler de yine burada anlatılacak.

MAP Hep aklımdaydın şimdi de korkuyla girdim nete. Çok şükür sen ve bebek gayet iyiymişsiniz. Umarım hep böyle devam eder ve oğluşunu sağ salim kucağına alırsın. Bizler için de dua et arkadaşım.

MAYTAAP Arkadaşım Allah sabır versin babana acil şifalar versin. İnşallah patoloji sonuçlarınız temiz çıkar lütfen olumsuz düşünme. Dualarımda olacaksın rabbim yüzünüzü güldürecek inşallah.

Papatyacığım çok sağol arkadaşım. Biliyorsun bana da olmaz demişlerdi. Umudunu hiç kesme. Gebe olunca da iş bitmiyor tabii. Korkularla geçiyor haftalar daha doğrusu çoookk yavaş geçiyor. Ama bebeğimin içimde olduğu her gün için binlerce şükürler ediyorum. Ve sizlere de dua ediyorum. İnşallah doktorların deva bulamadığı her şeyin devasını rabbim verir. Doğal yoldan olsun inşallah.

Maytap çok geçmiş olsun. Babanın kalp problemi de vardı ve onu atlatmıştı demek ki bünyesi güçlü inşallah bunu da atlatacak, kanser gibi şeyleri aklına getirme nete de fazla bakma hep en kötü şeyler yazıyor ve durumunun ne olduğu da tam belli olmadan araştırma yapmak daha çok kafanı karıştırır. Kötü günlerin arkasında hep bahar gelir gecenin en karanlık olduğu andan hemen sonra tan ağarmaya başlar ya, inşallah senin hayatında da güzel zamanlar bundan sonra başlayacak. Ben gebelik haberimi almadan 3 gün önce eşimle moralimiz öyle bozulmuştu ki başımıza gelen bir şey yüzünden. Aylarca emek verdiği bir şey başarısızlıkla sonuçlanmıştı ve ben bu hayattan nerdeysse tamamen umudumu kesmişken müjdemiz geldi. İnşallah sağlıkla kucağımıza da gelir. Senin de sabretmen gereken zamanlar bi an önce geçsin, senin kutlamanla beraber yaparız kutlamamızı inşallah, umudunu kaybetme canım.

28 maviciğim seni çok umutlu ve yenilenmiş gördüm. Moralin düzelmiş ve bence tedavi ve gebelik için tam olarak hazırsın, inşallah rabbim tez zamanda gönderir bebişini. Kan sonuçların anladığım kadarı ile kötü değil. Homozigot değilsin bu da iyi. Dediğin gibi dertsi insan yok. Ama güzel şeyler de düşecek payımıza inşallah.

evet hep öyle diyoruz ama bana güzl günler hiç gelmeyecek gibi geliyor(şuan babamdan başka bişey düşünemiyorum zaten....hala yoğun bakımda...vehep kötü şeyler geliyor aklıma...sanki orda tek başına kaldı...yoğun bakımdan hemen çıksın istiyorum...sanki orda kimse onunla ilgilenmiyormuş gibi geliyor...burda panik oluyorum
çok alakasız ama ben ankara tıpta çok kötü şeyler yaşadım..şimdi de o gazi tıpta ...ondan bile korkuyorum(8
neyse senide bunaltmayayım....
sen muciziler beni bulmaz demişti bir keresinde....ama çok şükür mucizen geldi...sonuçta hiç birşey bebekten önemli olamaz...üzüldüğün şey herneyse gerçekten süper bir teselli olmuş......

çok teşekkür ederim 28mavi....inşallah tedavinden çok güzel sonuçlar alırsın..herşey hepimiz için çok güzel olur inşallah.....

MAYTAP cim cok gecmis olsun. Insallah en kisa zamanda baban sagligina kavusur tekrar.Elinde degil biliyorum ama ne olur kendini fazla üzme ölümden baska herseyin caresi var güzelim insallah baban iyi olacak dualarimiz seninle......MAP cim bende hatirliyorum mucizeler bizi bulmaz demistin bir yazinda...bak ne güzel mucizen simdi göbüsünde sonrada kucaginda olacak insallah...Ikinizinde iyi olmaniza cok sevindim....

maytapcığım adı üzerinde yoğun bakım mutlaka ilgileniyorlardır sen gönlünü ferah tut, baban ordan sağ salim çıkacak inşallah bol bol dua et. Sonuçta kendini yiyip bitirmekten başka birşeye yaramıyor başka türlüsü. Bu arada bu ay tedaviye başlayacağım demiştin ama erteledin sanırım ki bence de ertelemiş olman daha iyi şimdilik.
Kendini tam hazır hissettiğinde başla canım inşallah senin de mucizen geliverir.
Rüyacım sanırım bu ay senden gebelik haberi bekliyoruz listede ismini görmüştün. İnşallah mucizen gelir bu ay.

melek76 merhaba,

güzeldileklerin için çok teşekkürler. ben de aynı şekilde düşünüyorum . hemotolog değerlerime baktı faktör V homozigot biri için değerlerim çok iyiymiş ama yine de tedbir amaçlı kullanmak gerekiyor dedi. en azından minumum doz kullansam ne zararı olur ki anlayamadım. haftaya da Hacettepe proflardan Özgür deren var o da riskli gebe takip ediyor gittiğim hemotolog da onu tavsiye ettti seni de aynı hemotolg takip etmişti sanırım. bakalım Özgür Bey ne diyecek. Bu arada zaman nasıl geçer derken bir baktım ki 1 ay kalmış korunma süresinin bitmesine. tabi allah ne zaman eder bilinmez hayırlısı ama yine de o sürenin dolması umut oluyor yine de. diyorum ki şu listede adımı görebilecekmiyim acaba.

Bir de doktor değişikliği yapan arkadaşlar eski doktorlarından tüm dosya ve tetkiklerini aldılar mı?

Allah hepimizin gölüne göre versin ve en kısa zamanda bizlere de anne olmayı nasip etsin inşallah.

Canım çok geçmiş olsun. Baban inşallah dualarla bu süreci de atlatcak. Moralini yüksek tut. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

MAYTAP Babalarımız bizler için çok kıymetli, benim babam da birtakım rahatsızlıklarla mücadele ediyor. Sanki onu her an kaybedecekmişim gibi geliyor.Onun için seni çok iyi anlıyorum. Ama elimizden bekleyip dua etmekten başka hiçbir şey gwlmiyor. Lütfen kendini üzme, baban için sen daha iyi olmalısın ki ona moral verebilesin. Yoğun bakımda kesinlikle ihmal etmezler, gayet iyi ilgileniyorlardır. Aklına kötü şeyler getirmemeye çalış, ben artık evrene gönderdiğimiz mesajların düşüncelerin bizim hayatımızı etkilediğini düşünmeye başladım. Son dönemlerde kötü ne düşündüysem hep başıma geldi. Şimdi baban için hepimiz olumlu şeyler düşüneceğiz ve Allah'ın izniyle baban hastaneden sağ salim çıkacak. Dualarımız seninle canım benim yaaa keşke yakın olsaydık da hastaneye ziyarete gelebilseydim. Bu söylediklerimi yüzüne söyleyebilseydim veya birlikte ağlasaydık. Sadece yanında olabilseydim.... Biz hep seninleyiz bunu unutma olur mu?????

MAP Niye üzüldün bilmiyorum ama eminim şimdi üzüntünü çok gereksiz buluyorsundur. Bn iki meleğimi kaybettikten sonra eriye dönüp baktığımda nelere üzülmüşüm diye çok hayıflanmıştım. Artık sevinçli bir müddet sonra da çoooook sevinçli günleriniz olacak inşallah. Seni de görünce her şey zamanını bekliyor diye düşünmeye başladım. Drlar neler söylemişlerdi. Bunu söyleyen dra gitseydin de bir yüz ifadesini görseydin ya;-)))))) Allah tamamına erdirsin inşallah. Bizlere de nasip etsin.

DEFNOSUM Eski drdan verileri alıp almadığımızı sormuşsun ben iki hamileliğimde de farklı drlara gittim. İkisine de giderken bir önceki hamileliğimle ilgili evrakları götürdüm. En son İzmir de başladım. Ama hiçbiri pek ilgilenmedi. Varsa göster ama yoksa alacağım hiç boş yere uğraşma bence. Çünkü onlar seni dinledikten sonra gerkli tahlilleri yeniliyorlar.

maytap canım geçmiş olsun , Rabbim babacığına benim babacığıma ve bütün hastalara acil şifalar versin , benim babamda okumuşsundur belki lösemi diye yazmıştım , ilk kemoretapiden sonra yan etkileri nedeniyle fıtık ameliyatı oldu ve 3 gün yoğun bakımda kaldı , kanama riskine karşın , babam daha sonra kendi anlattı bir öğ desem geldi hemşireler diye, yani gerçekten orda hastalar yoğun bakılıyor , sen kalbini ferah tut, tabi en iisi herzaman yanımızda olmaları ama sakın aklına kötü şey getirme canım.

çok çok geçmiş olsun özlenen....allahım acil şifa versin...babam hala yoğun bakımda ama cihazlardan çıktı..konuştu...benim ilk sorumda iyi bakıyorlarmı oldu...çok çok iyi bakıldığını söyledi...şuan iyiye gidiyor gibi.inşallah babanda en kısa zamanda sağlığına kavuşur....buarada kızın kocaman olmuş bile...kocaman öp bizim için...

ne güzel şeyler yazmışsın 28 mavi...dua etmeniz bile okadar iyi geliyorki...çok teşekkür ederim...kötü düşününce gerçekten kötü oluyor herşey...bu konuda sanaa katılıyorum...dualarımdasın ..inşalllah herşey gönlünce olur...

gamze yeni gördüm mesajını..çok teşekkür ederim...buarada sen nasılsın???

çok teşekkür ediyorum selen..dualarımız ve dualarınız sayesinde iyiye gidiyor..inşallah dahada iyi olacak...
bebk nasıl...nasıl gidiyor annelik?????

teşekkürler ruyacım....

artık eminim iyi bakıldığına...babaamdan kulağımla duydum..:)tedaviye daha başlamadım ama regl tarihim ay sonunda...ozamana kadar herşey yolunda olursa başlarım...tedavi olmazsa kendimi daha da kötü hissediyorum...bir aksilik çıkmaz ise inşallah başalarım...iyki regl tarihim ay sonu...yoksa gerçekten ertelemek zorunda kalırdım...mucizeler beni bulmaz deyim belki böyle söyleyince buluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…