babana acil şifalar diliyorum maytap, Rabbim kolaylıklar versin
melek76 merhaba,
güzeldileklerin için çok teşekkürler. ben de aynı şekilde düşünüyorum . hemotolog değerlerime baktı faktör V homozigot biri için değerlerim çok iyiymiş ama yine de tedbir amaçlı kullanmak gerekiyor dedi. en azından minumum doz kullansam ne zararı olur ki anlayamadım. haftaya da Hacettepe proflardan Özgür deren var o da riskli gebe takip ediyor gittiğim hemotolog da onu tavsiye ettti seni de aynı hemotolg takip etmişti sanırım. bakalım Özgür Bey ne diyecek. Bu arada zaman nasıl geçer derken bir baktım ki 1 ay kalmış korunma süresinin bitmesine. tabi allah ne zaman eder bilinmez hayırlısı ama yine de o sürenin dolması umut oluyor yine de. diyorum ki şu listede adımı görebilecekmiyim acaba.
Bir de doktor değişikliği yapan arkadaşlar eski doktorlarından tüm dosya ve tetkiklerini aldılar mı?
Allah hepimizin gölüne göre versin ve en kısa zamanda bizlere de anne olmayı nasip etsin inşallah.
çok teşekkürler arkadaşım.....
gamze yeni gördüm mesajını..çok teşekkür ederim...buarada sen nasılsın???
çok teşekkür ediyorum selen..dualarımız ve dualarınız sayesinde iyiye gidiyor..inşallah dahada iyi olacak...
bebk nasıl...nasıl gidiyor annelik?????
BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Ylmznrmn|Yavuzhan Yahya|Erkek|11.09.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011
|Premete|Tolga|Erkek|25.01.2011
|Zeynepsudem11|Ali|Erkek|22.02.2011
|Haticesu|Eda|Kız|26.02.2011
|Alicim|Ecrin|Kız|15.04.2011
|Gelincik37_34|Asya Ecrin|Kız|18.04.2011
|Eburcu|Umut Çınar|Erkek|09.05.2011
|Seblev|Kuzey|Erkek|27.05.2011
|Cici_22|Ayşe|Kız|06.06.2011
|Bengisu82|Zeynep|Kız|27.07.2011
| Selen_k |Beren|Kız|18.08.2011[/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Gamze81|39|ERKEK|27.09.2011
|Limburg1985|32|ERKEK|17.11.2011
|GamzeliKız|30|ERKEK|02.12.2011
|Map|18|ERKEK|17.02.2012[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Ruyacım|25.09.2011
Sinannuray|30.09.2011[/table]
maşallah tam 20 bebek. .....
allah nazarlardan korusun.......
babanın durumu ıyıyye gitmeye başlamış bile..map iyi olaman çok sevindim....sen bizim için çok büyük bir umutsun...inşallah herşey yolunda gidecek...kendim hamileymişim gibi sevindiğim bir kaç kişiden birisin...hep dua etmiştim...okuldan bir arakadaşım bana hep seni hatırlatıyordu...çünkü onada dr.lar tüp bile olmaz diyorlar...senden istediğim bize dua etmen...hamilelerin duasının kabul olduğuna çok inanıyorum çünkü:)aslında bir kutlama yapamayı çok istiyordum...seni aramak mutluluğunu paylaşmayı çok istiyordum ama maalesef kötü günler peşimizi bırakmıyor....(babam fıtık ameliyatı oldu tam herşey iyi derken bağırsağı delinmiş...acilen dün ameliyata aldılar...şuan yoğun bakımda solunum cihazına bağlı..bağırsakları dışarı aldılar..alınan parça patolojiye gitti.15 gün sonra sonuç çıkacakmış.sabahtan beri netten araştırıyorum..şuan hayati riski bile var.kanserede soru işareti dedi doktorlar...kendi derdimi bile unuttum...dualarınızı bekliyorum....
maşallah tam 20 bebek. .....
allah nazarlardan korusun.......
bebeklerimize 41 kere maşallah allah hepsini analı babalı büyütsün inşallah
Maytapcım baban için çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede iyileşip hastaneden çıkar.
28mavi hoşgeldin. Yazdıklarından artık senin de bu işin sonucunda başarıya ulaşacağını düşündüğünü hissettim. Sen inandıktan sonra muhakkak başarırsın canım. Test sonuçların da çıkmış belki 3 ay beklemen gerekmez. Güzel haberlerini bekliyorum. Fuat Bey'e benden çok selam söyle.
Hoşbulduk canım benim. Temiz kalpliymişsin yazdığın gibi 3 ay beklememe gerek yokmuş. Fuat Bey zaman kaybetme dedi. Ama ben bu arada folik asit ve B12 kullanmadım. Dr da ister kullan ister kullanma çok önemli değil, hamile kalınca gel ilacı ayarlayacağız dedi. İçim rahat etmeyeceği için dün itibariyle folik asit ve B12 kullanmaya başladım. Bu ay çok zor artık önümüzdeki günlere aylara bakacağız.Sen neredeyse 6 ay kadar kullanmıştın yanlış hatırlamıyorsam diğer dr mu istemişti kullanmanı yoksa sen kendin mi karar vermiştin?
Tolga her geçen gün büyüyor. Sen izinde olduğun için sanırım zevkle her şeyinle kendin ilgileniyorsundur. Facedeki fotoğraflara bakıyorum da maşallah gittikçe yakışıklı bir delikanlı oluyor.
SELEN K Gözlerime inanamadım yaaa hamilelik haberini verdiğin daha dün gibi şimdi bebişten annelikten bahsediyorsun. Yorgunluklar falan başlamış sen dua et de hepimiz bu tatlı yorgunlukları yaşayalım. Allah analı babalı büyütsün
MAYTAP Baban sanırım biraz daha iyi. İnşallah daha da iyi olacak. Sen önümüzdeki ay çalışmalara başlayacakmışsın. Ben de başlayacağım belki de aynı anda hamile kalırız.
Hoşbulduk canım benim. Temiz kalpliymişsin yazdığın gibi 3 ay beklememe gerek yokmuş. Fuat Bey zaman kaybetme dedi. Ama ben bu arada folik asit ve B12 kullanmadım. Dr da ister kullan ister kullanma çok önemli değil, hamile kalınca gel ilacı ayarlayacağız dedi. İçim rahat etmeyeceği için dün itibariyle folik asit ve B12 kullanmaya başladım. Bu ay çok zor artık önümüzdeki günlere aylara bakacağız.Sen neredeyse 6 ay kadar kullanmıştın yanlış hatırlamıyorsam diğer dr mu istemişti kullanmanı yoksa sen kendin mi karar vermiştin?
Tolga her geçen gün büyüyor. Sen izinde olduğun için sanırım zevkle her şeyinle kendin ilgileniyorsundur. Facedeki fotoğraflara bakıyorum da maşallah gittikçe yakışıklı bir delikanlı oluyor.
SELEN K Gözlerime inanamadım yaaa hamilelik haberini verdiğin daha dün gibi şimdi bebişten annelikten bahsediyorsun. Yorgunluklar falan başlamış sen dua et de hepimiz bu tatlı yorgunlukları yaşayalım. Allah analı babalı büyütsün
MAYTAP Baban sanırım biraz daha iyi. İnşallah daha da iyi olacak. Sen önümüzdeki ay çalışmalara başlayacakmışsın. Ben de başlayacağım belki de aynı anda hamile kalırız.
Nasilsiniz arkadaslar.Benim dün aksam adetim basladi hamile degilim yine...Görünce cok üzüldüm bütün gece agladim elimde degil bütün ay belki bebis vardir belki bu ay hamile kalirim diye bekliyorum umutlaniyorum hayal kuruyorum ama adet olunca yikiliyorum üzülüyorum bu üzüntümü sizler anliyorsunuzdur eminim. Allahtan hayirlisini sagliklisini diliyorum sadece...((
MAP Niye üzüldün bilmiyorum ama eminim şimdi üzüntünü çok gereksiz buluyorsundur. Bn iki meleğimi kaybettikten sonra eriye dönüp baktığımda nelere üzülmüşüm diye çok hayıflanmıştım. Artık sevinçli bir müddet sonra da çoooook sevinçli günleriniz olacak inşallah. Seni de görünce her şey zamanını bekliyor diye düşünmeye başladım. Drlar neler söylemişlerdi. Bunu söyleyen dra gitseydin de bir yüz ifadesini görseydin ya;-)))))) Allah tamamına erdirsin inşallah. Bizlere de nasip etsin.
artık eminim iyi bakıldığına...babaamdan kulağımla duydum..:)tedaviye daha başlamadım ama regl tarihim ay sonunda...ozamana kadar herşey yolunda olursa başlarım...tedavi olmazsa kendimi daha da kötü hissediyorum...bir aksilik çıkmaz ise inşallah başalarım...iyki regl tarihim ay sonu...yoksa gerçekten ertelemek zorunda kalırdım...mucizeler beni bulmaz deyim belki böyle söyleyince buluyordur
map canım çok sevindim....
rabbim bu dünyada da evlat sahibi etsin canım..
sağlıkla hayırla doğsun inşallah
Nasilsiniz arkadaslar.Benim dün aksam adetim basladi hamile degilim yine...Görünce cok üzüldüm bütün gece agladim elimde degil bütün ay belki bebis vardir belki bu ay hamile kalirim diye bekliyorum umutlaniyorum hayal kuruyorum ama adet olunca yikiliyorum üzülüyorum bu üzüntümü sizler anliyorsunuzdur eminim. Allahtan hayirlisini sagliklisini diliyorum sadece...((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?