Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

mrb defnosum...doktor değişikliği yapmadım ama doğumu küvez problemi yüzünden başka hastanede yapmak zorunda kaldım..erken doğum tetkiklerin tıp fakultesinde(doğum yaptığım hastanede)yapıldı ve doktoruma faxlandı....

çok teşekkür ediyorum selen..dualarımız ve dualarınız sayesinde iyiye gidiyor..inşallah dahada iyi olacak...
bebk nasıl...nasıl gidiyor annelik?????

Baban daha iyiymiş çok sevindim hem sende konuşmuşsun için birazda olsa rahatlamıştır içini gönlünü ferah tut inşallah herşey güzel olucak arkidişimm:) Bebek iyi annelik zormuş beni uyutmamak için elinden gelen herşeyi yapıyor sende en kısa sürede inşallah yaşıyacaksın bu güzel yorgunlukları dualarım seninle...

maytapcım geçmiş olsun allah babana acil şifalar versin biz kızlar babalarımıza çok düşkünüz galiba duayla moralle vede doktorların sayesinde baban sağlığına kavuşacak inş içini ferah tut ve moraliniz her daim yüksek olsun bende olumsuz düşüncenin olumsuzluğu çağırdığını düşünüyorum her zaman olumlu olalım bundan sonra babanın ay sonuna kadar durumu çok çok iyi olacak sende tedaviye başlayıp iyi bir sonuç alıcaksın inş

Maytapcım baban için çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede iyileşip hastaneden çıkar.

28mavi hoşgeldin. Yazdıklarından artık senin de bu işin sonucunda başarıya ulaşacağını düşündüğünü hissettim. Sen inandıktan sonra muhakkak başarırsın canım. Test sonuçların da çıkmış belki 3 ay beklemen gerekmez. Güzel haberlerini bekliyorum. Fuat Bey'e benden çok selam söyle.

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Ylmznrmn|Yavuzhan Yahya|Erkek|11.09.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011
|Premete|Tolga|Erkek|25.01.2011
|Zeynepsudem11|Ali|Erkek|22.02.2011
|Haticesu|Eda|Kız|26.02.2011
|Alicim|Ecrin|Kız|15.04.2011
|Gelincik37_34|Asya Ecrin|Kız|18.04.2011
|Eburcu|Umut Çınar|Erkek|09.05.2011
|Seblev|Kuzey|Erkek|27.05.2011
|Cici_22|Ayşe|Kız|06.06.2011
|Bengisu82|Zeynep|Kız|27.07.2011
| Selen_k |Beren|Kız|18.08.2011[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Gamze81|39|ERKEK|27.09.2011
|Limburg1985|32|ERKEK|17.11.2011
|GamzeliKız|30|ERKEK|02.12.2011
|Map|18|ERKEK|17.02.2012[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Ruyacım|25.09.2011
Sinannuray|30.09.2011[/table]

[QUOTE=sinannuray;İnşallah canım inşallah bu ay güzel haberini alırız. Hepimizin yavrusuna kavuştuğu günleri göreceğiz inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Amin.

maşallah tam 20 bebek. .....
allah nazarlardan korusun.......

map canım çok sevindim....
rabbim bu dünyada da evlat sahibi etsin canım..
sağlıkla hayırla doğsun inşallah babanın durumu ıyıyye gitmeye başlamış bile..
çok geçmiş olsun....
hayırlısıyla senınde hamişlik sürecin başlasın inş.

maşallah tam 20 bebek. .....
allah nazarlardan korusun.......

bebeklerimize 41 kere maşallah allah hepsini analı babalı büyütsün inşallah

aminnnnnnn

Hoşbulduk canım benim. Temiz kalpliymişsin yazdığın gibi 3 ay beklememe gerek yokmuş. Fuat Bey zaman kaybetme dedi. Ama ben bu arada folik asit ve B12 kullanmadım. Dr da ister kullan ister kullanma çok önemli değil, hamile kalınca gel ilacı ayarlayacağız dedi. İçim rahat etmeyeceği için dün itibariyle folik asit ve B12 kullanmaya başladım. Bu ay çok zor artık önümüzdeki günlere aylara bakacağız. Sen neredeyse 6 ay kadar kullanmıştın yanlış hatırlamıyorsam diğer dr mu istemişti kullanmanı yoksa sen kendin mi karar vermiştin?

Tolga her geçen gün büyüyor. Sen izinde olduğun için sanırım zevkle her şeyinle kendin ilgileniyorsundur. Facedeki fotoğraflara bakıyorum da maşallah gittikçe yakışıklı bir delikanlı oluyor.

SELEN K Gözlerime inanamadım yaaa hamilelik haberini verdiğin daha dün gibi şimdi bebişten annelikten bahsediyorsun. Yorgunluklar falan başlamış sen dua et de hepimiz bu tatlı yorgunlukları yaşayalım. Allah analı babalı büyütsün

MAYTAP Baban sanırım biraz daha iyi. İnşallah daha da iyi olacak. Sen önümüzdeki ay çalışmalara başlayacakmışsın. Ben de başlayacağım belki de aynı anda hamile kalırız.

Canım beklemene gerek olmamasına çok sevindim. Eminim kendini şimdi daha iyi hissediyorsundur, hamileliğin yaklaştığını hissetmek, bebeğin umudu bile insana güç veriyor değil mi? Doğru hatırlıyorsun ben hamilelikten önce 6 ay asprin, folik asit ve bemiks kullanmıştım ama şöyle oldu korunmayı bırakmadan 3 ay önce ilaçlara başladım hamile kaldım düşük yapınca ilaçları kullanmayı bırakmadım 3 ay sonra da Tolga'ya hamile kalınca hamilelik öncesi toplamda 6 ay ilaç kullanmış oldum. Hamilelikten 3 ay önce folik asit ve bemiks kullanmamı Namık Demir söylemişti, asprini de Ege'den Mert Kazandı ben de hepsini kombinleyip kendi tedavimi uyguladım. Valla bu ay zor falan deme bu işler belli olmaz sen çalışmalara devam et inşallah bu ay olur.
Dediğin gibi Tolga artık delikanlı oldu sayılır. Gerçekten 2 yıl ücretsiz izin almak hayatımda aldığım en doğru kararlardan birisi. Böylesi benim için de Tolga için de çok iyi oldu. Ben anneliğe, o da annesine doyuyor. İnşallah yavrunla böyle dolu dolu vakit geçirmeyi Allah sana ve bekleyen bütün arkadaşlarımıza nasip eder.

Zaman çok hızlı geçiyor inşallah sizler içinde öyle olucak hızla geçicek hepiniz için çok dua ettim bu tatlı yorgunlukları biran önce sizlerde yaşıyacaksınız inşallah..Bende hamilelikten önce folik asit fln kullanmamıştım hamile olduğumu öğrenince başlamıştım inşallah bir an önce güzel haberler verirsin bize bekliyoruzz merakla :))

Nasilsiniz arkadaslar.Benim dün aksam adetim basladi hamile degilim yine...Görünce cok üzüldüm bütün gece agladim elimde degil bütün ay belki bebis vardir belki bu ay hamile kalirim diye bekliyorum umutlaniyorum hayal kuruyorum ama adet olunca yikiliyorum üzülüyorum bu üzüntümü sizler anliyorsunuzdur eminim. Allahtan hayirlisini sagliklisini diliyorum sadece...((

Son düzenleme:

Allah yardımcımız olsun. hayırlısı buymuş ki olmamış bu ay. Allahımın izniyle innnşallah bu adetten sonra gebelik başlar ve sağlıkla hayırla kucağına alırsın.

stresini tabi ki çok iyi anlıyoruz. inşallah ferahlatır içini yaradan...

map canım çok sevindim....
rabbim bu dünyada da evlat sahibi etsin canım..
sağlıkla hayırla doğsun inşallah

28 mavi maytap ve sudam34 inşallah sizlere de en kısa zamanda nasip olur.
Maytapcığım ay sonuna gelmesi iyi olmuş inşallah babanın durumu da o zamana kadar iyice düzelecek ve tedaviye rahat ve huzurlu bir şekilde başlayacaksın.

rüyacığım lütfen üzülme biliyorum bunu söylemek kolay ama uygulamak zor ben de nkob arkadaşıma katılıyorum belki bu ay gelecek ne zaman hayırlısı ise o zaman gelsin.

ben normal yolla hamile kalmayacağımı bile bile üzülüyorum...3 gün kendime gelemiyorum...bu yüzden seni çok iyi anlıyorum....yalnız diilsin....allah tez zamanda nasip etsin inşallah...isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…