28 mavi maytap ve sudam34 inşallah sizlere de en kısa zamanda nasip olur.
Maytapcığım ay sonuna gelmesi iyi olmuş inşallah babanın durumu da o zamana kadar iyice düzelecek ve tedaviye rahat ve huzurlu bir şekilde başlayacaksın.
map benimki ay sonunu beklemedi..telaş panik derken 6 gün önce geldi...bende düzensizlik başladı bi gideyim dedim.....gittim ve herşey temiz çıktı...hatta başladım...yarın kontrolüm var...4.iğnemi yaptım bugün....:))dualarınzı bekliyorum
babamın durumu çok şükür hızla iyiye gidiyor bisüre kolostomi ile yaşayacak.... inşallahg daha da iyi olacak
Bende sevinç korku hepsi birbirine karıştı. Fuat Hoca'nın kullansan da olur kullanmasan da olur demesi de beni biraz korkuttu açıkçası. İlaçların öncesinde hiç mi etkisi yok diye düşünmeye başladım. Folbiol ve Benexol B12 alıyorum günde bir tane. Coraspin konusunda ise kararsızım. Eşim kafamızı karıştırmamak adına tek dr yanlısı. Ben de pimpirikleniyorum elimde olmadan. Sen hematoloğa gittin mi bilmiyorum ama ben her ihtimale karşı sonuçları bir de hematoloğa göstermek istiyorum.Her ay hamile miyim değil miyim sendromunu yaşamak için spor salonuna yazılayım diyorum. Eşim de pek sıcak bakmıyor.Bakalım artık zaman ne gösterecek.Canım beklemene gerek olmamasına çok sevindim. Eminim kendini şimdi daha iyi hissediyorsundur, hamileliğin yaklaştığını hissetmek, bebeğin umudu bile insana güç veriyor değil mi? Doğru hatırlıyorsun ben hamilelikten önce 6 ay asprin, folik asit ve bemiks kullanmıştım ama şöyle oldu korunmayı bırakmadan 3 ay önce ilaçlara başladım hamile kaldım düşük yapınca ilaçları kullanmayı bırakmadım 3 ay sonra da Tolga'ya hamile kalınca hamilelik öncesi toplamda 6 ay ilaç kullanmış oldum. Hamilelikten 3 ay önce folik asit ve bemiks kullanmamı Namık Demir söylemişti, asprini de Ege'den Mert Kazandı ben de hepsini kombinleyip kendi tedavimi uyguladım. Valla bu ay zor falan deme bu işler belli olmaz sen çalışmalara devam et inşallah bu ay olur.
Dediğin gibi Tolga artık delikanlı oldu sayılır. Gerçekten 2 yıl ücretsiz izin almak hayatımda aldığım en doğru kararlardan birisi. Böylesi benim için de Tolga için de çok iyi oldu. Ben anneliğe, o da annesine doyuyor. İnşallah yavrunla böyle dolu dolu vakit geçirmeyi Allah sana ve bekleyen bütün arkadaşlarımıza nasip eder.
Sağolasın canım buradaki herkesin birbiri için en az kendisi kadar dua ettiğini hissediyorum. İnşallah dualarımız kabul olur biz de bu güzel duyguları yaşama fırsatını yakalarız. Bebişin kokusuna doyum olmaz yaaaa benim için kokla sıkı sıkı kucakla. Ben bebeğimi kaybettikten sonra yeni doğan bebekleri kucağıma alamaz oldum. Bir şey olacak diye çooook korkuyorum.Zaman çok hızlı geçiyor inşallah sizler içinde öyle olucak hızla geçicek hepiniz için çok dua ettim bu tatlı yorgunlukları biran önce sizlerde yaşıyacaksınız inşallah..Bende hamilelikten önce folik asit fln kullanmamıştım hamile olduğumu öğrenince başlamıştım inşallah bir an önce güzel haberler verirsin bize bekliyoruzz merakla :))
Nasilsiniz arkadaslar.Benim dün aksam adetim basladi hamile degilim yine...Görünce cok üzüldüm bütün gece agladim elimde degil bütün ay belki bebis vardir belki bu ay hamile kalirim diye bekliyorum umutlaniyorum hayal kuruyorum ama adet olunca yikiliyorum üzülüyorum bu üzüntümü sizler anliyorsunuzdur eminim. Allahtan hayirlisini sagliklisini diliyorum sadece...((
Dualarımız her zaman seninle. Baban çok şükür biraz toparlanmış, dediğin gibi daha da iyi olacak. Sen de tedavine başlamışsın bak biz ne kadar düşünsek de her şey olacağına varıyor. Umuyorum senden güzel haberler alacağız. Bu kadar üzüntünün ardından yüzlerin gülmesi lazım değil mi ama????
Bende sevinç korku hepsi birbirine karıştı. Fuat Hoca'nın kullansan da olur kullanmasan da olur demesi de beni biraz korkuttu açıkçası. İlaçların öncesinde hiç mi etkisi yok diye düşünmeye başladım. Folbiol ve Benexol B12 alıyorum günde bir tane. Coraspin konusunda ise kararsızım. Eşim kafamızı karıştırmamak adına tek dr yanlısı. Ben de pimpirikleniyorum elimde olmadan. Sen hematoloğa gittin mi bilmiyorum ama ben her ihtimale karşı sonuçları bir de hematoloğa göstermek istiyorum.Her ay hamile miyim değil miyim sendromunu yaşamak için spor salonuna yazılayım diyorum. Eşim de pek sıcak bakmıyor.Bakalım artık zaman ne gösterecek.
En güzelini yapıyorsun. İnşallah bize de nasip olur. Bu arada Malatya 'ya alıştın mı? İzmir'den sonra zor olsa gerek.
Sağolasın canım buradaki herkesin birbiri için en az kendisi kadar dua ettiğini hissediyorum. İnşallah dualarımız kabul olur biz de bu güzel duyguları yaşama fırsatını yakalarız. Bebişin kokusuna doyum olmaz yaaaa benim için kokla sıkı sıkı kucakla. Ben bebeğimi kaybettikten sonra yeni doğan bebekleri kucağıma alamaz oldum. Bir şey olacak diye çooook korkuyorum.
Üzme kendini lütfen. Adetinin düzenli bir şekilde gelmesi nile bence sevinmen için yeterli. Elimizdekilerle mutlu olmasını bilsek sanırım her şey bizim için kolaylaşacak. Benim etrafımdakiler bir-bir buçuk sene bekledikten sonra hamile kaldılar. Ben her iki hamileliğimde de beklemedim. Bana "Ne güzel sen kolayca hamile kalabiliyorsun" dediler. Şimdi onlar ikinci çocuklarına hamile. Benim hala kucağım boş. Bazen diyorum keşke benim de geç hamileliğim olsaydı da bebeğim yaşasaydı. Bunlar hiç olmasaydı. Geç olsun da güç olmasın.
map benimki ay sonunu beklemedi..telaş panik derken 6 gün önce geldi...bende düzensizlik başladı bi gideyim dedim.....gittim ve herşey temiz çıktı...hatta başladım...yarın kontrolüm var...4.iğnemi yaptım bugün....:))dualarınzı bekliyorum
babamın durumu çok şükür hızla iyiye gidiyor bisüre kolostomi ile yaşayacak.... inşallahg daha da iyi olacak
inş canım artık sabırsızlıkla o günleri bekliyorum özlemim hasretim çok büyüdü
Nasilsiniz arkadaslar.Benim dün aksam adetim basladi hamile degilim yine...Görünce cok üzüldüm bütün gece agladim elimde degil bütün ay belki bebis vardir belki bu ay hamile kalirim diye bekliyorum umutlaniyorum hayal kuruyorum ama adet olunca yikiliyorum üzülüyorum bu üzüntümü sizler anliyorsunuzdur eminim. Allahtan hayirlisini sagliklisini diliyorum sadece...((
Bende sevinç korku hepsi birbirine karıştı. Fuat Hoca'nın kullansan da olur kullanmasan da olur demesi de beni biraz korkuttu açıkçası. İlaçların öncesinde hiç mi etkisi yok diye düşünmeye başladım. Folbiol ve Benexol B12 alıyorum günde bir tane. Coraspin konusunda ise kararsızım. Eşim kafamızı karıştırmamak adına tek dr yanlısı. Ben de pimpirikleniyorum elimde olmadan. Sen hematoloğa gittin mi bilmiyorum ama ben her ihtimale karşı sonuçları bir de hematoloğa göstermek istiyorum.Her ay hamile miyim değil miyim sendromunu yaşamak için spor salonuna yazılayım diyorum. Eşim de pek sıcak bakmıyor.Bakalım artık zaman ne gösterecek.
En güzelini yapıyorsun. İnşallah bize de nasip olur. Bu arada Malatya 'ya alıştın mı? İzmir'den sonra zor olsa gerek.
Kızlar merhaba
Ben hafta bası Prof yucel Karaman'a gittim.tüm dosyamida götürdüm Mart ayında çektirdiğim rahim filmine göre rahim Y seklini almış dedi ve son yapılan histeroskopi ameliyatımda da bariz gözüktüğünü söyledi.bana bunu düzeltmeden Tup denemelerim doğru olmadıgını söyledi aksi takrirde hamile kalman zorlasirmis yada kalırsam ilk uç ayda düşük olabilir yada ilerliyen gebelik haftasında abort ölüm olabilir dedi çünkü rahim deki dar alan bebebegin büyümesini engellediğinden kan akımların zorladığından bebek olur yada erken dogumla gelip olebilir dedi.sonuc olarak tedavisini histeroskopi ile rahimi temizleyip açıp 1aylik spiral koyup 1ay sonra onu alıp balon yerlestirip hormon tedavisi uygulamak sonrada dondurulmuslari koymakmis.sıvıya gelincede rahim ağızında bulunan mukoz sıvısını salgilanan hücreler artmıştır dedi onuda girdiğimizde görürüz ve birkismini temizleriz dedi.şimdi kararsız olmakla birlikte karar vermeye çalışıyorum.
Canım ne olur üzülme. Bebeğin bir yerlerden sana göz kırpıyor " annecim üzülme yakında geleceğim, mis kokum bütün evi dolduracak, beni koynunda uyutacaksın, birlikte oyunlar oynayacağız, çok mutlu olacağız sadece biraz sabret" diyor.
Ayyyyyy ne güzel şeyler bunları okumak bile içimi kıpırdatıyor. Hepimizin bebişleri bu zavallı annelerini daha fazla bekletmesin de bir an önce gelsin. Onları sarıp sarmalayalım bizim de dertlerimiz sona ersin.
Canım her doktorun bu kan pıhtılaşması olayına yaklaşımı farklı oluyor aslına bakarsan bu konuda yapılmış yeterli çalışma yok ve ya tutarsa mantığıyla hareket ediliyor. Ben hematoloğa gitmemiştim ama gitmek faydalı olabilir çünkü kan pıhtılaşması asıl onların alanı. Ben iki doktora gidiyordum ama birisine çok pozitif olduğu ve bana moral verdiği için gidiyordum, sen de görecektin Fuat Bey süperdir ama biraz karamsardır, her zaman en olumsuz sonuca odaklanıp onu bertaraf etmeye çalışır. Eğer birşeyler atlanır korkusuyla ikinci doktoru düşünüyorsan düşünme emin ol Fuat Bey bu konuda bizden daha pimpirikli benim ayrıntılı ultrasonum 1,5 saat sürmüştü her baktığı yere en az 3 kere bakıyordu. Spor salonu konusunda eşine katılıyorum. Salona gidersen hamile kaldığında sen onu farkedinceye kadar ağır spor yapıp kendine ve bebeğe zarar verebilirsin boşver birazcık daha evde oturmanın zararı olmaz bence.
Biz Malatya'yı çok sevdik, burası gerçekten çok güzel bir il.İnan İzmir'i fazla aramıyorum sadece burayı çok iyi bilmediğimden birşey almak isteyip de nereden alabileceğimi bilemedimde "ah şimdi İzmir'de olsaydım" diye düşünüyorum. Eşim yanımda, oğlum yanımda bana her yer İzmir :)
Bir araştırma yaptım da ne yazık ki Aydın da hematolog yokmuş. İşte küçük yerde oturmanın sakıncaları. Bu da böylece kalmış oldu. Eşimin buna da cevabı hazır. Fuat Hoca isteseydi zaten kendisi gönderirdi. Bütün tahlillerini yaptırdı, hamile kaldıktan sonra doz ayarlaması yapar diyor. Ben arabamız olmadığı için ya bir şey olur da zamanında gidemezsem endişesini taşıyorum. Ama hepsinin boş olduğunun farkındayım. Fuat Hoca'ya güvendim ve gerisini Allah'a emanet ettim. Spor konusunda da en iyisi gitmemek sanırım. Zaten yeerince takıntım bir de bu eklenmesin.
Sen genel olarak pozitif bir insan olduğun için oraya da çabuk uyum sağladığından aslında pek şüphem yoktu. Tabiii bunda Tolga faktörünü unutmamak lazım. Eşin de yanında olunca her yer cennettir sana. İnşallah hep böyle olsun ve hiiiiiiiç bozulmasın.Yakında orayı da fethedersin.
Canlarim zaten hepinizin beni anladigi cok iyi biliyorum cogumuz ayni seyleri duygulari yasiyoruz asagi yukari...Desteginiz verdiginiz moral cok güzel coook tesekkür ederim...Bebisim gideli 15 ay oldu ve cok cok özledim hemen olsun istiyoruz ama vardir insallah bir vakti zamani...Benim hamilelik icin tekrar ugrastigimi ailem dahil hic kimse bilmiyor sadece sizler biliyorsunuz ve iyiki varsiniz...Maytap, Sinannuray,28mavi ve hamilelik bekleyen diger arkadaslar insallah güzel haberler aliriz sizlerden bende sizler icin hep duaciyim...
Korkular ağır bastığı için hep bir tarafımız buruk kalıyor. Ondan dolayı temkinli davranıyoruz. Benim de okulda öğretmen arkadaşlarım korunmayı bıraktığımı bilmiyor. Anlatmaktan oruldum artık. Ailemde ise sadece ablamın haberi var. Burası bana yeter üzzüntümü hep burada paylaştım azaldı. İnşallah sevinçlerime de sizleri ortak eeceğim.
bende 2 melek anesiyim . sie kısaca anlatmaya çalışayım. 2008 yılında evlendim ama evlenmeden önce tesadüfen bir usg de rahim şeklimin doğuştan kalp şeklinde ve perdeli olduğunu söylediler. evlenir evlenmez rahim filmleri ameliyatlar derken eşimdede sorun çıktı oda ameliyat oldu hep korkum bebeğimin erken doğumu ve kaybetme korkusuydu onca ameliyata rağmen yinede yaşadık bunları. eşimde sorun çıkınca fazla beklemek istemedik ve tüp bebek yaptırdık ilk seferde kızıma hamileydim dünyalar benimdi. ama kızım 17. haftasında su gelişiyle erken doğdu melek oldu .sonra defalarca farklı doktoklara gidip araştırdık klomen ve çatlatma tedaviyle 14 ay sonra hamileydim bu sefer tüm doktorların dediğni yaptım ilaçlar iğneler rahmim dikildi açılma olmasın diye sürekli yattım 3. aydan sonra her ay rahmimin diğer tarafından kanamalı olrak devam ettim oğlum olacaktı gayet sağlıklıydı kanamaya rağmen. iğneleri kanama olunca hergün geçtiğinde haftada bir devam ettik sadece tuvalete kalktım. ama bebeğimi 20. haftada yine su gelişiyle kaybettim o gece çamaşırımda bi sıcaklık hissettim hemen anladım kanama gibi deildi. tuvalete gidene kadar kanama olsun diye diye dua ettim ama malesef. kızımı 15.07.2010 tarihinde, oğlumu 18.09.2011 tarihinde kaybettim. daha çok yeni ama bir bebek fikri aklımdan çıkmıyor nasıl davranmam gerek neler yapmam gerek bilmiyorum maddi manevi bitmiş durumdayım. bir üniversite hastanesine başvurayım diyorum tam gün yasasından dolayı bütün iyi doktorlar muayehanede. bence rahmin bebeği 5 aydan fazla taşıyamıyor bi yerden kese delinip suyum boşalıyor.
sizden isteğim benim gii bebeğini kaybedenler var mı nasıl bir yol izlemişler bir daha denemelimiyim. şuan çok yeni oğlumun yokluğunu kabul edemiyorum karnımda hala tekmeleri var sanki . allahtan herkese sabır diliyorum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhh
bende 2 melek anesiyim . sie kısaca anlatmaya çalışayım. 2008 yılında evlendim ama evlenmeden önce tesadüfen bir usg de rahim şeklimin doğuştan kalp şeklinde ve perdeli olduğunu söylediler. evlenir evlenmez rahim filmleri ameliyatlar derken eşimdede sorun çıktı oda ameliyat oldu hep korkum bebeğimin erken doğumu ve kaybetme korkusuydu onca ameliyata rağmen yinede yaşadık bunları. eşimde sorun çıkınca fazla beklemek istemedik ve tüp bebek yaptırdık ilk seferde kızıma hamileydim dünyalar benimdi. ama kızım 17. haftasında su gelişiyle erken doğdu melek oldu .sonra defalarca farklı doktoklara gidip araştırdık klomen ve çatlatma tedaviyle 14 ay sonra hamileydim bu sefer tüm doktorların dediğni yaptım ilaçlar iğneler rahmim dikildi açılma olmasın diye sürekli yattım 3. aydan sonra her ay rahmimin diğer tarafından kanamalı olrak devam ettim oğlum olacaktı gayet sağlıklıydı kanamaya rağmen. iğneleri kanama olunca hergün geçtiğinde haftada bir devam ettik sadece tuvalete kalktım. ama bebeğimi 20. haftada yine su gelişiyle kaybettim o gece çamaşırımda bi sıcaklık hissettim hemen anladım kanama gibi deildi. tuvalete gidene kadar kanama olsun diye diye dua ettim ama malesef. kızımı 15.07.2010 tarihinde, oğlumu 18.09.2011 tarihinde kaybettim. daha çok yeni ama bir bebek fikri aklımdan çıkmıyor nasıl davranmam gerek neler yapmam gerek bilmiyorum maddi manevi bitmiş durumdayım. bir üniversite hastanesine başvurayım diyorum tam gün yasasından dolayı bütün iyi doktorlar muayehanede. bence rahmin bebeği 5 aydan fazla taşıyamıyor bi yerden kese delinip suyum boşalıyor.
sizden isteğim benim gii bebeğini kaybedenler var mı nasıl bir yol izlemişler bir daha denemelimiyim. şuan çok yeni oğlumun yokluğunu kabul edemiyorum karnımda hala tekmeleri var sanki . allahtan herkese sabır diliyorum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhh
Kızlar diğer topikte okudum sizlerede haber vereyim dedim Gamze81 arkadaşımız doğum yapmış cumartesi günü hayırlı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Kızlar diğer topikte okudum sizlerede haber vereyim dedim Gamze81 arkadaşımız doğum yapmış cumartesi günü hayırlı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?