Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

başın sağolsun allah sabır versin bende iki melek annesiyim ilk kızımı 34 haftalık doğurdım 3 gün yaşadı 3ay sonya tekrar hamike kaldım oda 18. haftada senin gibi suyumun gelmesiyle doğumum başladı çapada araştırma yapıldı herşey temiz çıktı bende rahimin bebeği taşımadığını düşünüyorum doktorlarda 3.ü bebkte dikiş atılıp idtirahat etmemi sölediler inş bu şekilde sağlıklı bi bebk alırım kucağıma ikini bebbeğimi kaynedeli 13 ay olsu ben yeni yeni toparlandım sende biraz ara ver istersen hem ryhen hen bedenen iyi olur ama bi araştırma hadtanesine git bu arada bütün testkerin yapılsun allah aynı acıyla tekrar sınamasın bizleri

bence doktor güzel şeyley sölemiş çok iyi olduğunu duymuştım artık bekleme bence bununla devam et eminin rahiminede s,ıvınada çaresi olavak hemende tüp bebeğe başlarsın o arada o bitkiyide iç inş olacak bu sefer zaten bi kaş kişi kaldık hepimiz sırayla kalalım şu topil şenlensin biraz

başınsağolsun canım, Rabbim sabırlar versin sana ve eşine
evet dediğin gibi problem rahminde, rahimağzında değil, o yüzden rahimağzının dikilmesi de fayda vermemiş, papatya da rahimle ilgili sorun yaşıyor ve buna ilişkin bilgilerini gittiği doktorları yazdı onun yazdıklarını okumanı tavsiye ediyorum

gamzecim hayırlı olsun, Allah bir ömür boyu birlikte güzel huzurlu günler geçirmenizi nasip etsin
esmerayın durumuna çok üzüldüm başka bilgisi olan var mı acaba

pretty arkadaşım başın sağolsun ben de suyum geldiği için 16 haftalık tek ve 21 hft ikizlerimi kaybettim acını paylaşıyorum.
Şimdi yeniden gebeyim ve 20 li haftalara geldikçe korkular artıyor.
Umuttan başka duadan başka tutunacak dalımız yok doktorlar da bir yere kadar yardım edebiliyor.
İnşallah tüm melek anneleri sağlıklı bebişlerini ellerine alırlar.
Bu arada esmeray arkadaşımıza da çok üzüldüm ayrıntılı usg de ne görüldü acaba?
Gamze bebeğinle birlilte sağlıklı ve uzun ömürler dilerim sana. Bebeklerine kavuşan arkadaşlarımız bizlere umut oluyorlar topiğe girip paylaşırlarsauygun oldukları zaman daha da iyi olur.

SİNANNURAY Epeydir ortalıkta yoktun ben de meraklanmaya başlamıştım. Malum bizim moral durumları karmakarışık ama buraya takılmadan olmuyor. Ben biraz toparlandım. Çocuk istediğime göre denemeye mecburen devam edeceğim bunu kabullendim artık. Geçmişe baktıysan tedaviye başladım. Dediğin gibi topikte birkaç kişi kaldık belki biz de arka arkaya veririz müjdeli haberleri. Önce hamilelik sonra da bebekler. İnşallah bütün melek anneleri sağlıklı hamilelik geçirir ve bebeklerine kavuşur.

PREMETE Ayyyyyy listede ismimi görünce bile elim ayağım koyuverdi. Bu heyecenla ne yapacağım bilmem artık. Bir de listede hafta hafta ilerleyişimi görsem ne olacak acaba???? Şimdiden Allah kolaylık versin hepimize. Ben 9 ayı anbean sizlere yaşatırım. Ona göre hazırlığınızı yapın artık.Benim bat 03.10.2011

SİNANNURAY Epeydir ortalıkta yoktun ben de meraklanmaya başlamıştım. Malum bizim moral durumları karmakarışık ama buraya takılmadan olmuyor. Ben biraz toparlandım. Çocuk istediğime göre denemeye mecburen devam edeceğim bunu kabullendim artık. Geçmişe baktıysan tedaviye başladım. Dediğin gibi topikte birkaç kişi kaldık belki biz de arka arkaya veririz müjdeli haberleri. Önce hamilelik sonra da bebekler. İnşallah bütün melek anneleri sağlıklı hamilelik geçirir ve bebeklerine kavuşur.

PREMETE Ayyyyyy listede ismimi görünce bile elim ayağım koyuverdi. Bu heyecenla ne yapacağım bilmem artık. Bir de listede hafta hafta ilerleyişimi görsem ne olacak acaba???? Şimdiden Allah kolaylık versin hepimize. Ben 9 ayı anbean sizlere yaşatırım. Ona göre hazırlığınızı yapın artık.Benim bat 03.10.2011

kızlar selam ben de aynı şeyleri düşünüp duruyorum :)
acaba şu listede adımı görünce ne yaparım heyecandan. premete ben ekim adetten sonra allahın izniyle bırakıyorum korunmayış acaba adımı ne zaman yazarız müstakbel hamileler listesine???

off ya nasıl heyecanlıyım allahım sen yüzümüzü güldür artık

biliyorum ne desek boş yanan senin yüreğin ama senin birazcık olsun alayacak birileri varsa işte biziz. ama dayanmaktan sabretmekten ve allahtan tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar dilemekten başka elden birşey gelmiyor . allah sana ve eşine sağlık ve sabırlar ve en kısa zamanda hayırllı evlatlar nasip etsin.

kızlar size malesef kötü bi haberim var ESMERAY aekadaşımız gebeliğini yarın sonlanduracakmış 21haftalık ayrıntuluda sorun çıkmıuş

Esmeray'ın durumuna çok üzüldüm. Allah yardımcısı olsun. Bebekte ne problem varmış biliyor musun acaba?

Hamilelerimiz listesinde ilerleyişini görmek çok zevkli olacak canım. Bebeklerimiz listesine de isminin çok yakışacağına eminim. Valla ben 9 ayı seninle paylaşmaya hazırım hatta sabırsızlanıyorum sen de beni bekletme tamam mı?

Canım ne güzel korunma süren bitmiş artık. Bundan sonrası daha iyi geçer. Korunmayı bıraktığın ay seni de listeye ekleriz inşallah ondan sonraki ay da hemen hamilelerimiz listesine geçersin. Yalnız sen bana Ekim ayı adet tarihini bildir olur mu.

Canım yaaaaa şimdiden teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla her şeyi soruyorum ve bıkıp usanmadan cevaplıyorsun. İnşallah Tolga'nın zamanından çalmıyoruzdur. Kendimi beklenti içine sokmamaya çalışıyorum ama ben de sabırsızlanıyorum açıkçası.İnşallah her şey yolunda gider de bana sadece haberleri vermek kalır.

Ne güzelllll benimle aynı heyecanlşarı paylaşan biri daha. Ne yapalım canım artık biz de böyleyiz.

Premetecimm, beni de 3 ay sonra listeye yazarsın artık :)
3 ay sonra çalışmalara başlayacağımm,kararlıyımm,azimliyimm,güçlüyümm :)
Belki de bendeki deli cesaretidir :) Bunca yaşanılanlardan sonra bu kararı almak zor gerçekten.
Kızımı kardeşsiz bırakmak istemiyorum, Allahın da izniyle tabi...

melek76 hiç de deli cesareti değil en güzelini yapıyorsun

allahın izniyle yine sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına...

bir tane sağlıkla kucağıma alırsam inşallah ikinciyi hiç düşünmeden denerim... :)))

canım hep aklımdasınuz hep takip ediyorum ama dediğin gibi moral dırımları biraz karışık ve hareketli bi dönemdeyim okumakla yetiniyorum tedaviye başladığınıda biliyorum allah bekletmeden sağlıklı bi bebek versin inş allah hepimizin yüzünü güldürsün çok kısa sürede bi üst listeye çıkacağuna eminim güzel haberlerini bekliyoruz bizede bi ışık yakmış olursun

hep yanındayuz çok güzel bi karar almıçsın bi kere başardın artık bundan sonrası için korkma bende sağlıkla alsam kucağıma beklemeden tekrar isterim rabbim güzel kalbinin isteediğini verir inş

esmerayın bebeğinin karın bölgesi fazla gelişmiş 7 ayluk giniymiş ve acı çekiyomuş testler tahkikker temiz çıkıyomuş en son doğurma kararı almuştu hem acı çektiği için hemde anneye zararı olabnilirmiş yaşama şansıda yokmuş allah yardımcusu olsun şifasını versin inş

premete benim lekeler başladı bu ay zamanı değilmiş bidahaki ayda fursatım olmayacak sen beni 11. aya atlat zahmet olmazsa

hep yanındayuz çok güzel bi karar almıçsın bi kere başardın artık bundan sonrası için korkma bende sağlıkla alsam kucağıma beklemeden tekrar isterim rabbim güzel kalbinin isteediğini verir inş
Çok teşekkür ederim :)) Gerçekten moral oldu benim için...İnşallah sizlerde bebişlerinizi kucağınıza sağlıcakla en kısa zamanda alırsınız...

Gerçekten çok üzgünüm...Allah yardımcısı olsun...

bende 23 ağustosta 21+2 haftalık oğlumu kaybettim...rabbime çok şükür 4 yaşında bir oğlum var allah ona ömür versin ama 2.bebiş çok istemiştik rahimde yapışıklık çıkmıştı operasyon geçirmiştim bebişim olsun diye oldu da ama malesef kaybettik....doktor 1 ay ilişki yasak 3 ay sonra gebe kalabilirsin dedi 1 ayımız gitti 2 ay kaldı bgün tam 35 gün oldu bende 5-6 ay beklerim diyordum ama bekleyemeyecem sanırsam etrafımda çok arkadaşım hamile genelde de 2.bebişleri onları görünce üzülüyorum içim gidiyor yaşımda 34 en fazla ocağa kadar beklerim herhalde aslında bana kalsa hemen tekrar hamile kalmak istiyorum ama aynı acıları bir daha yaşamak ta istemiyorum

bu arada allah esmeray arakadaşıma sabır versin çok acı birşey rabbim düşmanıma bile vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…