bende 2 melek anesiyim . sie kısaca anlatmaya çalışayım. 2008 yılında evlendim ama evlenmeden önce tesadüfen bir usg de rahim şeklimin doğuştan kalp şeklinde ve perdeli olduğunu söylediler. evlenir evlenmez rahim filmleri ameliyatlar derken eşimdede sorun çıktı oda ameliyat oldu hep korkum bebeğimin erken doğumu ve kaybetme korkusuydu onca ameliyata rağmen yinede yaşadık bunları. eşimde sorun çıkınca fazla beklemek istemedik ve tüp bebek yaptırdık ilk seferde kızıma hamileydim dünyalar benimdi. ama kızım 17. haftasında su gelişiyle erken doğdu melek oldu .sonra defalarca farklı doktoklara gidip araştırdık klomen ve çatlatma tedaviyle 14 ay sonra hamileydim bu sefer tüm doktorların dediğni yaptım ilaçlar iğneler rahmim dikildi açılma olmasın diye sürekli yattım 3. aydan sonra her ay rahmimin diğer tarafından kanamalı olrak devam ettim oğlum olacaktı gayet sağlıklıydı kanamaya rağmen. iğneleri kanama olunca hergün geçtiğinde haftada bir devam ettik sadece tuvalete kalktım. ama bebeğimi 20. haftada yine su gelişiyle kaybettim o gece çamaşırımda bi sıcaklık hissettim hemen anladım kanama gibi deildi. tuvalete gidene kadar kanama olsun diye diye dua ettim ama malesef. kızımı 15.07.2010 tarihinde, oğlumu 18.09.2011 tarihinde kaybettim. daha çok yeni ama bir bebek fikri aklımdan çıkmıyor nasıl davranmam gerek neler yapmam gerek bilmiyorum maddi manevi bitmiş durumdayım. bir üniversite hastanesine başvurayım diyorum tam gün yasasından dolayı bütün iyi doktorlar muayehanede. bence rahmin bebeği 5 aydan fazla taşıyamıyor bi yerden kese delinip suyum boşalıyor.
sizden isteğim benim gii bebeğini kaybedenler var mı nasıl bir yol izlemişler bir daha denemelimiyim. şuan çok yeni oğlumun yokluğunu kabul edemiyorum karnımda hala tekmeleri var sanki . allahtan herkese sabır diliyorum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhh
Kızlar merhaba
Ben hafta bası Prof yucel Karaman'a gittim.tüm dosyamida götürdüm Mart ayında çektirdiğim rahim filmine göre rahim Y seklini almış dedi ve son yapılan histeroskopi ameliyatımda da bariz gözüktüğünü söyledi.bana bunu düzeltmeden Tup denemelerim doğru olmadıgını söyledi aksi takrirde hamile kalman zorlasirmis yada kalırsam ilk uç ayda düşük olabilir yada ilerliyen gebelik haftasında abort ölüm olabilir dedi çünkü rahim deki dar alan bebebegin büyümesini engellediğinden kan akımların zorladığından bebek olur yada erken dogumla gelip olebilir dedi.sonuc olarak tedavisini histeroskopi ile rahimi temizleyip açıp 1aylik spiral koyup 1ay sonra onu alıp balon yerlestirip hormon tedavisi uygulamak sonrada dondurulmuslari koymakmis.sıvıya gelincede rahim ağızında bulunan mukoz sıvısını salgilanan hücreler artmıştır dedi onuda girdiğimizde görürüz ve birkismini temizleriz dedi.şimdi kararsız olmakla birlikte karar vermeye çalışıyorum.
bende 2 melek anesiyim . sie kısaca anlatmaya çalışayım. 2008 yılında evlendim ama evlenmeden önce tesadüfen bir usg de rahim şeklimin doğuştan kalp şeklinde ve perdeli olduğunu söylediler. evlenir evlenmez rahim filmleri ameliyatlar derken eşimdede sorun çıktı oda ameliyat oldu hep korkum bebeğimin erken doğumu ve kaybetme korkusuydu onca ameliyata rağmen yinede yaşadık bunları. eşimde sorun çıkınca fazla beklemek istemedik ve tüp bebek yaptırdık ilk seferde kızıma hamileydim dünyalar benimdi. ama kızım 17. haftasında su gelişiyle erken doğdu melek oldu .sonra defalarca farklı doktoklara gidip araştırdık klomen ve çatlatma tedaviyle 14 ay sonra hamileydim bu sefer tüm doktorların dediğni yaptım ilaçlar iğneler rahmim dikildi açılma olmasın diye sürekli yattım 3. aydan sonra her ay rahmimin diğer tarafından kanamalı olrak devam ettim oğlum olacaktı gayet sağlıklıydı kanamaya rağmen. iğneleri kanama olunca hergün geçtiğinde haftada bir devam ettik sadece tuvalete kalktım. ama bebeğimi 20. haftada yine su gelişiyle kaybettim o gece çamaşırımda bi sıcaklık hissettim hemen anladım kanama gibi deildi. tuvalete gidene kadar kanama olsun diye diye dua ettim ama malesef. kızımı 15.07.2010 tarihinde, oğlumu 18.09.2011 tarihinde kaybettim. daha çok yeni ama bir bebek fikri aklımdan çıkmıyor nasıl davranmam gerek neler yapmam gerek bilmiyorum maddi manevi bitmiş durumdayım. bir üniversite hastanesine başvurayım diyorum tam gün yasasından dolayı bütün iyi doktorlar muayehanede. bence rahmin bebeği 5 aydan fazla taşıyamıyor bi yerden kese delinip suyum boşalıyor.
sizden isteğim benim gii bebeğini kaybedenler var mı nasıl bir yol izlemişler bir daha denemelimiyim. şuan çok yeni oğlumun yokluğunu kabul edemiyorum karnımda hala tekmeleri var sanki . allahtan herkese sabır diliyorum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhh
SİNANNURAY Epeydir ortalıkta yoktun ben de meraklanmaya başlamıştım. Malum bizim moral durumları karmakarışık amabence doktor güzel şeyley sölemiş çok iyi olduğunu duymuştım artık bekleme bence bununla devam et eminin rahiminede s,ıvınada çaresi olavak hemende tüp bebeğe başlarsın o arada o bitkiyide iç inş olacak bu sefer zaten bi kaş kişi kaldık hepimiz sırayla kalalım şu topil şenlensin biraz
SİNANNURAY Epeydir ortalıkta yoktun ben de meraklanmaya başlamıştım. Malum bizim moral durumları karmakarışık amabence doktor güzel şeyley sölemiş çok iyi olduğunu duymuştım artık bekleme bence bununla devam et eminin rahiminede s,ıvınada çaresi olavak hemende tüp bebeğe başlarsın o arada o bitkiyide iç inş olacak bu sefer zaten bi kaş kişi kaldık hepimiz sırayla kalalım şu topil şenlensin biraz
SİNANNURAY Epeydir ortalıkta yoktun ben de meraklanmaya başlamıştım. Malum bizim moral durumları karmakarışık amaburaya takılmadan olmuyor. Ben biraz toparlandım. Çocuk istediğime göre denemeye mecburen devam edeceğim bunu kabullendim artık. Geçmişe baktıysan tedaviye başladım. Dediğin gibi topikte birkaç kişi kaldık belki biz de arka arkaya veririz müjdeli haberleri. Önce hamilelik sonra da bebekler. İnşallah bütün melek anneleri sağlıklı hamilelik geçirir ve bebeklerine kavuşur.
PREMETE Ayyyyyy listede ismimi görünce bile elim ayağım koyuverdi. Bu heyecenla ne yapacağım bilmem artık. Bir de listede hafta hafta ilerleyişimi görsem ne olacak acaba???? Şimdiden Allah kolaylık versin hepimize. Ben 9 ayı anbean sizlere yaşatırım. Ona göre hazırlığınızı yapın artık.Benim bat 03.10.2011
kızlar size malesef kötü bi haberim var ESMERAY aekadaşımız gebeliğini yarın sonlanduracakmış 21haftalık ayrıntuluda sorun çıkmıuş
SİNANNURAY Epeydir ortalıkta yoktun ben de meraklanmaya başlamıştım. Malum bizim moral durumları karmakarışık amaburaya takılmadan olmuyor. Ben biraz toparlandım. Çocuk istediğime göre denemeye mecburen devam edeceğim bunu kabullendim artık. Geçmişe baktıysan tedaviye başladım. Dediğin gibi topikte birkaç kişi kaldık belki biz de arka arkaya veririz müjdeli haberleri. Önce hamilelik sonra da bebekler. İnşallah bütün melek anneleri sağlıklı hamilelik geçirir ve bebeklerine kavuşur.
PREMETE Ayyyyyy listede ismimi görünce bile elim ayağım koyuverdi. Bu heyecenla ne yapacağım bilmem artık. Bir de listede hafta hafta ilerleyişimi görsem ne olacak acaba???? Şimdiden Allah kolaylık versin hepimize. Ben 9 ayı anbean sizlere yaşatırım. Ona göre hazırlığınızı yapın artık.Benim bat 03.10.2011
kızlar selam ben de aynı şeyleri düşünüp duruyorum :)
acaba şu listede adımı görünce ne yaparım heyecandan. premete ben ekim adetten sonra allahın izniyle bırakıyorum korunmayış acaba adımı ne zaman yazarız müstakbel hamileler listesine???
off ya nasıl heyecanlıyım allahım sen yüzümüzü güldür artık
Esmeray'ın durumuna çok üzüldüm. Allah yardımcısı olsun. Bebekte ne problem varmış biliyor musun acaba?
Hamilelerimiz listesinde ilerleyişini görmek çok zevkli olacak canım. Bebeklerimiz listesine de isminin çok yakışacağına eminim. Valla ben 9 ayı seninle paylaşmaya hazırım hatta sabırsızlanıyorum sen de beni bekletme tamam mı?
Canım ne güzel korunma süren bitmiş artık. Bundan sonrası daha iyi geçer. Korunmayı bıraktığın ay seni de listeye ekleriz inşallah ondan sonraki ay da hemen hamilelerimiz listesine geçersin. Yalnız sen bana Ekim ayı adet tarihini bildir olur mu.
kızlar selam ben de aynı şeyleri düşünüp duruyorum :)
acaba şu listede adımı görünce ne yaparım heyecandan. premete ben ekim adetten sonra allahın izniyle bırakıyorum korunmayış acaba adımı ne zaman yazarız müstakbel hamileler listesine???
off ya nasıl heyecanlıyım allahım sen yüzümüzü güldür artık
Premetecimm, beni de 3 ay sonra listeye yazarsın artık :)
3 ay sonra çalışmalara başlayacağımm,kararlıyımm,azimliyimm,güçlüyümm :)
Belki de bendeki deli cesaretidir :) Bunca yaşanılanlardan sonra bu kararı almak zor gerçekten.
Kızımı kardeşsiz bırakmak istemiyorum, Allahın da izniyle tabi...
Premetecimm, beni de 3 ay sonra listeye yazarsın artık :)
3 ay sonra çalışmalara başlayacağımm,kararlıyımm,azimliyimm,güçlüyümm :)
Belki de bendeki deli cesaretidir :) Bunca yaşanılanlardan sonra bu kararı almak zor gerçekten.
Kızımı kardeşsiz bırakmak istemiyorum, Allahın da izniyle tabi...
melek76 hiç de deli cesareti değil en güzelini yapıyorsun
allahın izniyle yine sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına...
bir tane sağlıkla kucağıma alırsam inşallah ikinciyi hiç düşünmeden denerim... :)))
Çok teşekkür ederim :)) Gerçekten moral oldu benim için...İnşallah sizlerde bebişlerinizi kucağınıza sağlıcakla en kısa zamanda alırsınız...hep yanındayuz çok güzel bi karar almıçsın bi kere başardın artık bundan sonrası için korkma bende sağlıkla alsam kucağıma beklemeden tekrar isterim rabbim güzel kalbinin isteediğini verir inş
esmerayın bebeğinin karın bölgesi fazla gelişmiş 7 ayluk giniymiş ve acı çekiyomuş testler tahkikker temiz çıkıyomuş en son doğurma kararı almuştu hem acı çektiği için hemde anneye zararı olabnilirmiş yaşama şansıda yokmuş allah yardımcusu olsun şifasını versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?