Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

buseli arkadaşım başın sağolsun inşallah en kısa zamanda toparlarsın ve zamanı gelince de yeni bebiş için çalışmalarında başlarsın canım.
MAYTAP progesteron yüksek çıkmış tdv ertelenmiş. Aslında ilk başta moral bozucu gibi gelse de her olumsuz şey aslında olumsuz değil belik tutmayacaktı yapılsaydı. Bence moralini yüksek tut arkadaşım. Yine Tolga bey mi yapıyor tdv yi?

saol cnm benim. amin.

inşallah çok teşekkür ederim.

Maytap'cım hakkında hayırlısı olsun bu aksilikler mutlaka daha güzel sonuçlar alabilmen için önüne çıkıyordur inşallah tüm bu aksilikleri unutturacak günlerde gelicek..Ne kadar ertelenmiş oldu şimdi tedavin??

premete tahminin dığru çıktı bende anlamıştım ama beklemek istedim lekelerin devamı gelmedi test yaptım pozitif üçünde de aynı oldu rabbim sonunu benzetmesin daha önce yazını okumuştum hamileyken okuduğun dualar vardı zahmet olmazsa tekrar yazarmısın içim çok sıkılıyo dualarla başarıcam inşallah

Sinannuraaaayyy hamilemisin sen... Allahim cok sükür cooook sevindim canim benim. Gözünüz aydin...Allahim saglikli hamilelik gecirip saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah... ayagini sürüde bizde arkandan hemen gelelim cok sevindim yaaa.Bende cok istiyorum hamileyim demek saglikla özlemle kucagima almak...

allah tamamına erdirsin inşallah.çok sevindim darısı bizlerin başına olsun inşallah.rabbim aynı acıları bi daha yaşatmasın inşallah çok sevindim arkadaşım

premete hg.tamda senin cevaplarını okuyodum.benim sormak istediğim bişey var.doğum yapalı 52 günoldu ben ne zaman adet olurum?normal doğum yapmıştım.ne kadar daha olmazsan dr gitmem gerekir?yardım edersen sevinirim..

Ay canım ya çok sevindim zaten içime doğmuştu da öyle yazdım. Bugünden itibaren hayatına temiz bir sayfayla başla lütfen diğerlerinden şöyle olmuştu falan diye düşünme inşallah bu sefer bambaşka olacak ve sonu mutlulukla bitecek. Canım ben hamile kaldığımı öğrendiğimde eşim elini karnıma koyarak 99 kere "ya mubdi" demişti bu bebeği düşüğe karşı koruyan Allah'ın isimlerinden birisi, ayrıca hergün sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğimi sağlıklı bir şekilde zamanında kucağıma almayı niyet ederek 7 kere ayetel kürsi okudum, hamile kalmadan önce yine aynı şekilde niyetlenerek (tabi bu sefer başına hamile kalmayı da eklemiştim) 4444 tane salat'ı tefriciye okumuştum sen de hamileliğin süresince okuyabilirsin kişinin kendi için tek başına okuduğunun daha etkili olduğunu duymuştum bir de vakit buldukça yine aynı şekilde niyetlenerek tesbih çektim. Ben okuyamadım ama meryem ve fetih surelerini okumak da hamileler için çok faydalıymış. Dualarla dualarımızla başaracaksın canım ama artık çok yol katettin, bu sefer umutsuzluğa, olumsuz düşünmeye, depresyona yer yok tamam mı? İsteğine saygı gösterek seni listeye eklemiyorum ama seninle anlaşmıştık 20. haftadan sonra beni kimse tutamaz yazarım ona göre :) Oh beeee şeytanın bacağını kırdık darısı diğer arkadaşlarımızın başına.

Allah sabırlar versin. Hepimiz aynı durumları yaşadık, aynı yollardan geçtik seni çok iyi anlıyoruz. Doktorlar yaşın gençse sezeryandan sonra 1 yıl bekle diyorlar ama aramızda 4,5 ve 5 ve 5,5 ay sonra hamile kalıp sorunsuz bir şekilde kucağına alan arkadaşlarımız var. Bekleme süresine çok takılma öncelikle kendini toplamaya çalış zaten yeniden hamile kalma konusunda en doğru zamanı sen bilirsin.

Maytapcım hakkında hayırlısı olsun. Bu durumda geç olsun da güç olmasın demekten başka birşey gelmiyor elimizden. Allah zorluklarını kolaylıklara çevirsin.

Canım yeniden adet olacağın tarih kişiden kişiye değişiyor sanırım. Ben Mete'ye 2,5 süt verdim o vefat ettikten sonra sütümün kesilmesi için ilaç kullandım ve 1,5 ay sonra falan adet oldum, Tolga doğalı 8 ay oldu daha bu ay ilk adetimi oldum ama bazı kişilerin hemen doğum yaptığı ayda ya da kırkı çıkıca adeti geliyor. Senin durumundakilerde genelde 3 ay içinde adet olması bekleniyor ama bence sen 3 ayı bekleme 40'ın çıkınca bir doktora gitmemişsen git bir doktorla görüş hem muayene olursun hem de kafandaki soruları sorarsın.

20 eylülde gittim ama bi sorun yok dedi.adetin yakın dedi.ama ne bileyim???ben doğumdan çıkar çıkmaz dostinex die bi ilaç kullandım .hiç süt sıkıntısı olmadı o yüzden.ben bi damla bile süt veremedim karnımda öldü çünkü ((

Gamzecim bebişini güle güle büyüt. Allah annesine babasına hayırlı evlat kılsın. Allah nazarlardan Korusun.

Sinannuray canım hayırlı olsun çok sevindim. Rabbim sağlıka kucağına aldığın günleri göstersin. Günler su gibi akıp gitsin.

çoooooook sevindim canım.allahım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallah.Önceki kötü tecrübeleri ne kadar çabuk kafandan atarsan o kadar rahat bir hamilelik geçirirsin.benim hamileliğim çok stresli geçmişti,doktorların sayesinde .ama şimdi geçmişe bakıyorum da ne kadar anlamsız şeylere takılı kalmışım aylarca.sana tavsiyem bol bol dua et.allah kimseye çekemeyeceği dert vermiyor.
bak bir-bir buçuk ayı geçti gitti ,zaman su gibi akıp geçsin ve hayırlısıyla seni bebeğine kavuştursun inşallah

bundan güzel haber olurmu...çook sevindim...inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak...aklına kötü şeyler getirme...herşey aynı olacak die bişi yokki...endişelerinde çok haklısın ama gör bak bu sefer çok farklı olacak...lekelnmeler bir çok sağlıklı gebeliktede olan birşey....hemen arkandan biz geleceğiz inşallah...tekrar tebrikler:))

gamzecim buralarda seni pek göremiyoruz am yinede yazaym...Allah analı babalı büyütsün....bebeğine ve sana sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum...darısı başımıza:))

evet haklısın her işte vardır bir hayır...moralim çok şükür iyi...yine tolga bey dr.um..kolay değişiklik yapan biri diilim...çok düşündüm ama değiştiremedim...bende alışkanlık yaptı galiba:)))

sen nasılsın..bebek nasıl?

teşekkürler selencim...ekim sonu gibi yani 20sinden sonra olur transfer inşallah...bakalım hayırlısı artık...sen nasılsın ..beren bebek nasıl??....kocaman öp benim için:90:

sağol premete... inşallah bu sefer her şey güzel olur...dualarınızı bekliyorum:)

çok sağolun kızlar desteğinizle hamilelik sürecimi daha rahat geçireceğime inanıyorum aslında eskilere nazaran daha olumlu düşünüyorum ağrılarım biraz korkutuyo onuda çok yeni olmasına bağlıyorum ben bu hamileliğimi hep yatarak geçirmeyi düşünüyorum sıkıldıkça sizlere bakarım inşallah bekleyenler çifter çifter peşimden gelin fazla bekletmeyiz arayı açmayın hafta hafta beraber takip edelim değişimleri premete bende 20. haftaya gelip o listede yer almak ve bi üst listeye çıkmak için sabırsızlanıyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kimseyi tekrar tekrar bu acıyla sınamasın inşallah

şükürler olsun sinannuray, ne güzel bir haber, evet sakın kötü şeyler getirme aklına, iyi düşünelim iyi olsun, burada hamilelik haberleri hep arka arkaya geldi inşallah senden sonra çok bekletmeden maytap, rüyacım, papatya, littleangel, nehirinannesi, ve diğer tüm arkadaşlarımızdan güzel haberler gelecek, insan kendi hamileliğinde daha farklı hissediyor ama ben özellikle doğum yaptıktan sonra aldığım hamilelik haberlerine çok seviniyorum çok heyecanlanıyorum, bir annenin karnında yavaş yavaş büyümeye çalışan bir canlı, büyük bir mucize, şimdi kızıma baktıkça şükrediyorum, geçen yıl bu vakitler daha benim karnımda minicik bir canlıyken şimdi gülüyor, bize tepki veriyor, Allahım ne büyük mucize diyorum, ben otururken yatarken uyurken hiç haberim ve müdahalem olmadan bu göz, kulak, el, ayak yaratıldı, içimizde bir mucize büyümüş, kadın olmak güzeldir diye bir slayt gösterisi vardı orda en çok hoşuma giden kısım, kadınlar çok özeldir çünkü onlar bir mucizeye şahitlik eder kısmıydı, arada eşime takılırdım üzülüyor musun derdim niye derdi sen hiç bir zaman hamile olmayacaksın bu duyguyu tadamayacaksın derdim o da şakadan evet çok üzülüyorum derdi, tekrar hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…