Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

inşallah hayırlısıyla yavrunu kucağını alırsın cnm. senin gibi hamilelere ve hamile kalmak isteyenlere Rabbim yardım etsin inşallah.

maaşallah. Allah analı babalı büyütsün cnm. senide tebrik ederiz. duaların için teşekkürler. Rabbim evladını uzun ömürlü, sağlıklı ve hayırlı etsin inşallah.

premetee merhaba,

beni de müstakbel hamilelere eklermisin. allahın izniyle olrsa

12.11.2011.

s

Gamze81 tebrik ederim, gozun aydin. Allah bagislasin bebegini. Kismeti bol olsun, yolu acik olsun. Ben sizleri daha yeni buldum. En bastan okumaya basladim,bircogunuzun hikayelerinin bir kismini biliyorum. Her gun girip biraz okuyorum. Isin yok mu diyeceksiniz? Su anda bana bundan iyi terapi yok. Beni anlayan, benimle ayni seyleri hissetmis kader arkadaslari buldum kendime. Gecen yil umutsuz, mutsuz olan bircogunuz bebeklenmissiniz ne guzel. Premete bugun gondermis de sagolsun listeyi icim daha da ferahladi. Ne cok anne var ne guzel! Insallah ben de seneye hamileler listesinde olurum. Icimizdeki umut hic sonmesin!

canımm arkadaşım çook çoook sevindim inanki hiç olumsuz kötü birşey düşünme olurmu canım benim Allah 'ın izniyle kavuşursun inş bu sefer bebeğine hep umutlu ol ama sakın unutma tamammı canım benim :))

sizlerlede keşke burada karşılaşmasaydık ama Takdiri ilahi malesef elden birşey gelmiyo bende 9ay karnımda taşıdığım kızımı ölü doğumla sezeryanle dünyay getirdim 4,5 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şimdi Allah'ın izniyle kızım oldu yeniden kucağıma alabildim çok harika duygu asla kaybettiklerimizin acısı geçmiyo ama yeni bir bebk acılarını hafifletiyo sadece Rabbim sizlerede nasip etsin yeniden arkk

canım çok sevind,m Rabbim analı babalı büyütsün gözüznüz aydın :))

diğer gelen acılı annelerede başsağlığı dilerim kusura bakmayın fazla vaktim olmadığından giremiyorum eskisi kadar geçmişi okuyamadım

bütün ark Allah'a emanet olun....

merhaba kızlarrrrrrrrr

biz kızımla eşime kavuştuk şükürler olsun askerliğide bitirdik Rabbim birdaha sevidiğin ayırmasın hiç kimseyi

kızım bugün 4 ayını doldurdu 5.aya girdi artık kocaman oldu günler bebek olduktan sonra şaka gibi çok hızlı geçmeye başladı meleğimi kaybettikten sonra zaman durmuştu ama şimdi çok hızlı geçiyo kızm çok güzel oyunlar yapıyo artık çok güzl bir duygu onunla oynamak onunla uyumak onunla uyanmak Rabbim hepinize tekrardan bu güzel duyguyu yaştır inş aminnn

doktora gittim ultrasonda kocaman boş bi keseden başka birşey yoktu yutkundum ağlamamk için kendimi sıktım olmuyo neden bilmiyorum ama olmuyo isyan etmek istemiyorum rabbimin vardır bi bildiği 1 hafta daha bekleyelim dedi durumumu görünce isteksiz bi şekilde iğne ve coraspirin verdi rabbim hayır etsin sonumuzu(

sizleri duyunca insan umutlanıyor. Rabbim bizlerede nasip etsin ve evladına hayırlı ömür nasip etsin.

cnm dur vardır bunda da bir hayır. Rabbim sınıyor bizleri. sabretmek ve şükretmek zorundayız. kolay değil bilmeme mi ama umudunu hiçç yitirme. Rabbim acısın bizlere ve bir an önce doldursun kucaklarımızı. hemde çifter çifter.AMİNNNN

Uzulmeni cok iyi anliyorum. Dur bakalim belli olmaz, belki 1 hafta sonraki randevunda bos cikmaz. Olmazsa da uzuleceksin tabi ama sakin pes etme. Bizim icin malesef cocuk sahibi olmak kolay degil. Kimi icin bu yol zor, kimi icin cok zor. Ama ne olursa olsun, onune ne engel cikarsa ciksa yilma, pes etme. Olacak. Bak goreceksin. Inan buna. Hem de bebegin cok sansli olacak senin gibi bir annesi oldugu icin. Bizler elimizdekinin kiymetini herkesten cok biliyoruz/bilecegiz. Senin ve bebek isteyen butun melek anneleri icin hep dua edecegim. Seni sevenler de senin icin dua ediyorlardir. Icini hep ferah tut.

Uzulmeni cok iyi anliyorum. Dur bakalim belli olmaz, belki 1 hafta sonraki randevunda bos cikmaz. Olmazsa da uzuleceksin tabi ama sakin pes etme. Bizim icin malesef cocuk sahibi olmak kolay degil. Kimi icin bu yol zor, kimi icin cok zor. Ama ne olursa olsun, onune ne engel cikarsa ciksa yilma, pes etme. Olacak. Bak goreceksin. Inan buna. Hem de bebegin cok sansli olacak senin gibi bir annesi oldugu icin. Bizler elimizdekinin kiymetini herkesten cok biliyoruz/bilecegiz. Senin ve bebek isteyen butun melek anneleri icin hep dua edecegim. Seni sevenler de senin icin dua ediyorlardir. Icini hep ferah tut.

gamze arkadaşım sana ve bebeğine tüm sevdiklerinizle birlikte uzun sağlıklı ömürler dilerim.

sinannuray ben anlamadım zaten önce kese görülmesi gerekiyor ki içi boş oluyor bebek daha sonra 1 hafta sonra falan görülmeye başlanıyor diye biliyorum. Bu nedenle umudunu hiç kaybetme bence bir de başka doktorun fikrini alabilirsin bence. Kaderinde varsa oluyor bunu yaşamadık mı hepimiz?

Dur bakalım 1 hafta sonra nasıl olucak Allah nasip ettiyse güzel haberler verirsin bize ama olmazsada pes etmek yok bu ay olmaz bi dahakine olur her işte bir hayır var arkadaşım bizleride haberdar et mutlaka...

Canim lütfen ümitsiz olma bakalim tekrar gittiginde belki bebegide görürsün. Olmazsa bile ümidini yitirme bizler herzaman hayirlisi olsun diye dua etmiyormuyuz belki hayirlisi böyledir arkadasim...Bizler inaniyoruz ki her iste bir hayir vardir...Ve Allahtan hayirlisini diliyoruz herzaman...

Gözün aydın arkadaşım çok şükür her şey yolunda. Allah ağzınızın tadını bozmasın, Ayşe büyüyor maşallah. Oyunları nazı niyazı artar artık. Kızlar nazlı olur derler baba da geldi iyice açılır senin kız. Rabbim bize de bu güzel duyguları yaşatır inşallah.

Bebek kaç haftalık canım anlayamadım tam olarak. İlk önce zaten sadece kese gözüküyor sonra bebeğin kalp atışlarını alıyorsun. Dr. niye ümitsiz konuştu ki????????Geç döllenme olduğunda da görünmeyebiliyormuş. Hep dua ediyoruz ya Rabbim hayırlısını versin.

Allah umutlarımızı yeşertsin yaşadıklarımız hiç kolay şeyler değil. Sabredebilirsek ne mutlu bize.

Canım benim başın sağ olsun. Allah bir daha bu acıyı yaşatmasın. Benim ilk bebeğim 28.haftada karnımda öldü hep yaşasaydı diye düşünmüştüm. Çevremdekiler de sağdan soldan duyduklarını anlatıp benim bebeğimden daha erken doğan bebeklerin bile yaşadığını söylediler. Doktorun iyi değilmiş dediler. Doktor değiştirdik ikinci hamilelikte 10. haftada bitti. Çok düşündüm niye ben diye. Sonra çaresiz kabullendim. Senin yaşadıklarını okuyunca içim cız etti. Bunlar gerçekten çok zor. Allah hakkımızda hayırlısını versin, çekemeyeceğimiz dertle sınmasın.

MAŞALLAH Allah sağlıklı uzun ömür versin, analı babalı büyütsün. Duaların için sağol canım. Allah bizlere de nasip etsin.

Merhaba arkadaslar beni hatirlarmisiniz bilmiyorum ben anneoluncaa
Daha once 17 hft su gelmesi 26 da erken dogumla bebeklerimi kaybettim
Simdi yeniden hamileyim ve yine ikiz
Ozellikle mapla ayni seyi emr yasadik
Mapcim sende hamileymissin tebrik ederim rica etsem emr ye karsi ne onlemmaliyosun yazarmisin
Cok korkuyorm telden yazdigimdan cok yazamiyorum herkese selamlar

gamze arkadaşım sana ve bebeğine tüm sevdiklerinizle birlikte uzun sağlıklı ömürler dilerim.
?

canım çok sevind,m Rabbim analı babalı büyütsün gözüznüz aydın :))
QUOTE] ?

maaşallah. Allah analı babalı büyütsün cnm. senide tebrik ederiz. duaların için teşekkürler. Rabbim evladını uzun ömürlü, sağlıklı ve hayırlı etsin inşallah.

MAŞALLAH Allah sağlıklı uzun ömür versin, analı babalı büyütsün. Duaların için sağol canım. Allah bizlere de nasip etsin.

her kese güzel dilekleri icin ayrı ayrı teşekkür ederim..tebrik eden etmeyen her kese.. rabbim gönlünüze göre versin...en güzellerini nasip etsin inşallah..hepinize cok teşekkür ederim gecen sene eylül ayında giridim bu topige bebeğimi kızımı kaybetmiştim.. tam bir sene gecti şimdi oğlum kucağımda rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat acısı yaşatmasın inşallah...

ne güzel bir şey sizleri görüp bizlerde umutlanıyoruz. Şuan umut bizim için çok önemli. Rabbim yavrunu sana ve babasına bağışlasın, hayırlı bir evlat yapsın. bizlerinde kucağını en uygun zamanda doldursun inşallah.

Oğluşunun fotolarını gördüm facete çook şeker maşallahh Allah sağlıklı bi ömür nasip etsin inşallah Gamze'cim sende iyisindir umarım oğluşu öperiim kocaman :)

bende burdaki arkadaşlardan örnek alıp bir gün bende bebeğimi kucağıma alıcam diyordum ne mutlu seni umutlandırıyorsam güzel örnek oluyorsam rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın inşallah senin de az kalmş maşallah rabbim hayırlısıyla kucağına alırsın

Oğluşunun fotolarını gördüm facete çook şeker maşallahh Allah sağlıklı bi ömür nasip etsin inşallah Gamze'cim sende iyisindir umarım oğluşu öperiim kocaman :)

sağol teyzesi biz halen senin kızın fotolarını göremedik hepimizin evlatlrını sağlıkla ve huzurlu ömürler nasip etsin canım...tatlım benim dikişlerrim kötüydü şuan oda iyi allaha şükür ama oğlum hep emmek istiyor bırakınca hep ağlıyor sabaha kadar gazını cıkarmaya calışıyoruz sen kızına ne yapıyorsun biz daha dr.umuza gitmedik sıcak su torbası felnda koyuyorum rezene içiyorum ama yine aynı.. sancı ve gazdan cok ağlıyor.. ...sen neler yapıyorsun senin dikişlerin nasıl.. bende minik kızını kocaman öpüyorum

minnakminnak arkadaşım öncelikle hayırlı olsun yeni gebeliğin inşallah sonuca ulaşacaksın bu sefer sağlıkla alacaksın miniklerini kucağına. Seni gayet iyi hatırladım ben galiba Hacettepe'de yatmıştın uzunca bir süre. Seninki de emr idi. Bana kalırsa o zamanlarını mümkün olduğunca düşünmemeye çalış. Doktorun aynı mı? Önceki durumunu biliyorsa zaten o da gerekli önlemleri alacaktır. Enfeksiyona mümkün olduğunca dikkat et. Bol sıvı almaya çalış. Bir de rahim ağzının takip edilmesi gerekiyor.
Ayrıca bende bir de pıhtılaşma çıktı. Buna bazı doktorlar önem veriyor bazıları pek önemli değil diyor. Şu an kan sulandırızı iğne kullanıyorum.
Ama her şeyden önemlisi Rabbimize sığınmak ve dua etmek.
İnşallah iyi haberlerini alırız. Haftan kaç oldu?

Evet ca nim dogru hatirliyosun
Suan 14 haftadayiz
Kan sulandirici igne bende kullaniyorum
13 haftada serklaj yapildi rahim agzim kisa bulundu
Drum ayni degil is nedeniyle
Korkum drlarin emrye karsi caresiz kalmalari
Bide tabi risk olarak yine ikiz olmasi
Zaten Allaha sigindik gidiyoruz sadece
Vajinamda agri oluyo bazen cok korkuyorum
Suan pimaficin vajinal tablet
Cleksan
Haftada 1 pruluton depo
Gunluk progestan hap
Ayda 1 de penisilin yapacakmisim
Sende hafta 1 yapiyomusun progestan erken dogum karsi iyimis
Rabbim yavrularimizi bize bagislasin
17 li haftalara geldikce deli gibi korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…