umuda gerçekten çok ihityacımız var
listede gebelik müjdesi vermesini beklediğimiz arkadaşlarımızdan en kısa zamanda hayırlı müjdeli haberler gelir inşallah
ve gebelik sürecinde olan bizler de inşallah zamanı geldiğinde bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alırız ve bir üst listeye geçeriz.
slm kızlar sonunda oğlum Ersan Çınarıma kavuştum17.09.2011 de saat 7:30 da normal doğum oldu..oğlum 3540 gr 51 cm dünyaya geldi .. rabbim isteyen her kese nasip etsin sancı anında hepiniz için ayrı ayrı dua ettim..hamile kalmak isteyen leri en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalsınlar,hamile arkadaşlar içinde sağlıkla bebeklerine kavuşur inşallah......doğumdan sonra ilk defa int. girdim.. doğumdan önce yine topiği takip ettim ama bana yazılan yazılara cevap yazdım.. her kes az girince diğer topikteki arkadaşlarla hamileliğimi gecirdim ..ben burdaydım 9 ay boyunca
BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Ylmznrmn|Yavuzhan Yahya|Erkek|11.09.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011
|Premete|Tolga|Erkek|25.01.2011
|Zeynepsudem11|Ali|Erkek|22.02.2011
|Haticesu|Eda|Kız|26.02.2011
|Alicim|Ecrin|Kız|15.04.2011
|Gelincik37_34|Asya Ecrin|Kız|18.04.2011
|Eburcu|Umut Çınar|Erkek|09.05.2011
|Seblev|Kuzey|Erkek|27.05.2011
|Cici_22|Ayşe|Kız|06.06.2011
|Bengisu82|Zeynep|Kız|27.07.2011
| Selen_k |Beren|Kız|18.08.2011
| Gamze81|Çınar|Erkek|17.09.2011 [/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Limburg1985|35|ERKEK|17.11.2011
|GamzeliKız|33|ERKEK|02.12.2011
|Map|21|ERKEK|17.02.2012[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Ruyacım|17.10.2011
28mavi|25.10.2011
Maytap|[/table]
slm kızlar sonunda oğlum Ersan Çınarıma kavuştum17.09.2011 de saat 7:30 da normal doğum oldu..oğlum 3540 gr 51 cm dünyaya geldi .. rabbim isteyen her kese nasip etsin sancı anında hepiniz için ayrı ayrı dua ettim..hamile kalmak isteyen leri en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalsınlar,hamile arkadaşlar içinde sağlıkla bebeklerine kavuşur inşallah......doğumdan sonra ilk defa int. girdim.. doğumdan önce yine topiği takip ettim ama bana yazılan yazılara cevap yazdım.. her kes az girince diğer topikteki arkadaşlarla hamileliğimi gecirdim ..ben burdaydım 9 ay boyunca
premete tahminin dığru çıktı bende anlamıştım ama beklemek istedim lekelerin devamı gelmedi test yaptım pozitif üçünde de aynı oldu rabbim sonunu benzetmesin daha önce yazını okumuştum hamileyken okuduğun dualar vardı zahmet olmazsa tekrar yazarmısın içim çok sıkılıyo dualarla başarıcam inşallah
Merhaba,
Malesef ben de sizinle ayni kaderi paylasiyorum. Ben de iki ay once, 29 hafta 5 gunluk dogan kizim Ruya'yi kaybettim. 28 Temmuz'da dogdu bitanem, 3 gun 15 saat dayanabildi minik kuzum. Hastaymis bebegim. 24. haftada ultrasonda karin bolgesinde kalsifikasyonlar gordu doktor. Bagirsaklarinin delik oldugu teshisini koydular. En kotu ve en iyi senaryolari anlatti bize doktorlar. Kistik fibroz diye kalitsal bir hastaliktan suphelendiler, bana ve esime genetik testler yaptilar. Enfeksiyon olabilir dediler. Hicbisey cikmadi. Icimiz o kadar rahatladi ki o zaman. Gece gunduz dua ettim bebegim iyi olsun diye. Iyi senaryo da bagirsaklarin kendi kendine iyilesebilecegiydi. Surekli ultrasonla takip ettiler. Hersey yolunda gidiyordu, testler temizdi. Test sonuclarini aldigimiz gunun ertesi hareketleri azaldi kizimin. Icimiz rahat etsin diye hastaneye gittik. Kalp atislarinin arada sirada cok dustugunu farkettiler ve beni hastaneye yatirdilar. 5 gun hastanede yattim. Bu arada preeklamsi baslangici da buldular. Gunde 3 kere nst ve gerektiginde ultrasona aldilar. Bu durumda bile hep pozitif dusundum. Hic kondurmak istememisim belli ki. 5. gunun sonunda gece yarisi odama geldiler. Acilen sezeryana alinacagimi, bunun zorunlu olacagini, yoksa kizmin karnimda olecegini soylediler. Cok hizlanmis kalp atislari guzelimin. Zaten gun ogledensonradan beri nereyse hic hareket etmiyordu. Sezeryan dediklerinde basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Hersey bitti dedim. Kizimi aldilar bendenDogduktan sonraki ilk testler de bagirsaklarinin iyi olmadigini gosteriyordu. Ayni gun ogledensonra ameliyata aldilar kucucuk kizimi. Bize hic umit vermedi doktorlar. Olumsuz da konusmadilar ama hallerinden belliydi umitlerinin olmadigi. Ben yine de gece gunduz dua ettim. Surekli kizimin yanina gidip 'guclu ol guzel kizim' dedim. Gozlerim aglamaktan o kadar sisti ki gozum kapandi biraz. Allah isterse mucize de olur dedim. Ama Allahim onu yanina istedi, melek olsun istedi. Ameliyattan sonraki 2. gunun sabahi beyin kanamasi gecirdigini ve yapilacak bisey olmadigini soylediler. Artik kuvozde durmasindansa annesinin ucaginda olmasinin iyi olacagini soylediler. Birsuru cihaza bagli, melek olup ucana kadar kucagimdaydi bebegim. O kadar guzeldi ki ona dokunmak. Sicacikti. Elimi tuttu. Kalkmam gerektiginde esimde durdu ama esim bende cok huzurlu, kendi kucaginda huzursuz oldugunu soyledi. Annesi oldugumu anladi mi acaba? Biraz olsun huzur verebildim mi kizima. Onu cok sevdigimizi, hep sevecegimizi, hep ilk goz agrimiz olacagini defalarca soyledim. Huzurlu gitmesini, gittigi yerde huzurlu olmasini cok istedim. Kucagimda oldugu an hayatimin hem en guzel hem de en aci aniydi. Onu o kadar ozluyorum ki! Tam hayalimizdeki gibiydi. Esimden de benden de biseyler almisti. Bir yandan bebeksiz olduguma yaniyorum, icim bebek hasretiyle yaniyor. Bir yandan Ruya'mi istiyorum sadece diyorum. Cok iyi biliyorum ki her bebegimin yeri farkli olacak. Allahim bana da saglikli, hayirli, acisini gormeyecegim bir bebek nasip eder mi acaba? Cok korkuyorm ya olmazsa diye. Herseyden korkuyorum aslinda. Esim haric kimseyle konusamiyorum. Konusmak istemiyorum galiba. Kimse anlamiyor cunku. Ancak yasayan anlar bu aciyi. Iyi ki sizi buldum. Kafanizi sisirdim kusura bakmayin nolur.
üzülmemek elde mi? bende yavrumu kaybedeli 27 gün oldu. Allah hepimize sabırlar versin. sen en azından kucağına alabildin kokusunu duyabildin. ben sadece başını okşayabildim kuvezden. İnşallah Rabbim hepimzin kucağını dolduru tez zamanda. bak bir arkadaşımız hamile bile. Sinannuray inşallah sağlıcakla zamanında alırsın yavrunu kucağına.
canımm arkadaşım çook çoook sevindim inanki hiç olumsuz kötü birşey düşünme olurmu canım benim Allah 'ın izniyle kavuşursun inş bu sefer bebeğine hep umutlu ol ama sakın unutma tamammı canım benim :))
sizlerlede keşke burada karşılaşmasaydık ama Takdiri ilahi malesef elden birşey gelmiyo bende 9ay karnımda taşıdığım kızımı ölü doğumla sezeryanle dünyay getirdim 4,5 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şimdi Allah'ın izniyle kızım oldu yeniden kucağıma alabildim çok harika duygu asla kaybettiklerimizin acısı geçmiyo ama yeni bir bebk acılarını hafifletiyo sadece Rabbim sizlerede nasip etsin yeniden arkk
canım çok sevind,m Rabbim analı babalı büyütsün gözüznüz aydın :))
diğer gelen acılı annelerede başsağlığı dilerim kusura bakmayın fazla vaktim olmadığından giremiyorum eskisi kadar geçmişi okuyamadım
bütün ark Allah'a emanet olun....
doktora gittim ultrasonda kocaman boş bi keseden başka birşey yoktu yutkundum ağlamamk için kendimi sıktım olmuyo neden bilmiyorum ama olmuyo isyan etmek istemiyorum rabbimin vardır bi bildiği 1 hafta daha bekleyelim dedi durumumu görünce isteksiz bi şekilde iğne ve coraspirin verdi rabbim hayır etsin sonumuzu(
doktora gittim ultrasonda kocaman boş bi keseden başka birşey yoktu yutkundum ağlamamk için kendimi sıktım olmuyo neden bilmiyorum ama olmuyo isyan etmek istemiyorum rabbimin vardır bi bildiği 1 hafta daha bekleyelim dedi durumumu görünce isteksiz bi şekilde iğne ve coraspirin verdi rabbim hayır etsin sonumuzu(
merhaba kızlarrrrrrrrr
biz kızımla eşime kavuştuk şükürler olsun askerliğide bitirdik Rabbim birdaha sevidiğin ayırmasın hiç kimseyi
kızım bugün 4 ayını doldurdu 5.aya girdi artık kocaman oldu günler bebek olduktan sonra şaka gibi çok hızlı geçmeye başladı meleğimi kaybettikten sonra zaman durmuştu ama şimdi çok hızlı geçiyo kızm çok güzel oyunlar yapıyo artık çok güzl bir duygu onunla oynamak onunla uyumak onunla uyanmak Rabbim hepinize tekrardan bu güzel duyguyu yaştır inş aminnn
...Delicezeytin , Elfksgl... Allah sabirlar versin.Emin olun burda hepimiz ayni acilari yasadik halada yasiyoruz.Bende 1 ay oglumu koynumda yatirdim ara ara, sütümü verdim sükürler olsun.Benim oglumunda küvezde üc haftalikken bagirsaklari enfeksiyon kapti ameliyat oldu doktorlar enfeksiyondan dolayi bagirsaklari cok zarar görmüs heran kaybedebiliriz dediler.Ameliyattan 3 gün sonra doktorlar saatleri sayili dediler hastaneye hoca cagirdik oglumu kucagima aldim kulagina ezan okuyup adini koydu hoca hep okudu, dakikalarca sevdim kucagimda....belki birazdan cennete gidecegini bile bile dakikalarca sevdim kucagimda...Koklaya koklaya icime ceke ceke öptüm... en son hemsire ufak bir pamuk verdi elime sütümle islatip duduklarini islattim .......Yapabildigim sadece buydu bebegime sükürler olsun...15 ay oldu melegim gideli onu hic unutmadim acim hala cok büyük...Ama simdi tekrar hamile olmak istiyorum umudum var... insallah hepimiz tekrar anne olacagiz...Allah ayni acilari daha beterini tekrar yasatmasin hicbirimize...Meleklerimizi cennette coooook sevecegiz insallah....
Acimi paylasip destek oldugunuz icin ve guzel dilekleriniz icin sagolun. Allah hepimize sabirlar versin. Elfkgsl, Buseli, sizin de aciniz cok tazeymis. Hamile arkadaslari tebrik ediyorum bu arada. Insallah saglikla kucaklarsiniz bebeklerinizi, doya doya sever, buyutursunuz. Su anda hayattaki en buyuk dilegim bu oldugu ve bir kere bunu basaramadigim icin sanki ulasilmaz bir hayal gibi geliyor bana. Ama yeniden anne olanlar, hamileler, o kadar icimi rahatlatiyorsunuz ki anlatamam. Umuda cok ihtiyacim var bugunlerde.
Allah isteyen herkese saglikli evlat versin, kimseye de bizim yasadigimiz acilari yasatmasin insallah. Cok uzulurdum annesini, babasini kaybeden kucuk bir cocugu ya da evladini kaybeden bir anneyi, babayi duyunca. Hep icimden dua ederdim Allah’im butun anneleri babalari cocuklarina bagisla, butun cocuklari da annelerine babalarina bagisla diye. Hic aklima gelmezdi ‘felaket’ olarak gordugum birseyin benim basima gelecegi. Ama hersey gelebiliyor insanin basina iste. LittleAngle, senin de dedigin gibi Allah bu derdimizi aratacak dert vermesin. Acikcasi ilk zamanlar isyan da ettim, cok pisman oldum sonra. Simdi sanirim daha akliselim dusunebiliyorum. O aciyla, sokla ‘niye ben’ diye cok sordum. O kadar ozen gostermisken yememe icmeme hamileligim boyunca niye benim bebegim hasta olmustu? Bana bir ceza diye de cok dusundum. 3 yil once hamile oldugumu zannedip aglamistim hungur hungur. Hic istenmeyen bir zamanda gelmis olacakti eger olsaydi. Sanki o zaman bebek istemedigim icin simdi bebegim gitti diye dusundum. Ama butun bu dusunceler sacma, farkindayim. Simdi bunun kaderim oldugunu dusunuyorum. Elimden gelenin en iyisini yaptim ben.
gamze arkadaşımsana ve bebeğine tüm sevdiklerinizle birlikte uzun sağlıklı ömürler dilerim.
?
canım çok sevind,m Rabbim analı babalı büyütsün gözüznüz aydın :))
QUOTE] ?
Gamze81 tebrik ederim, gozun aydin. Allah bagislasin bebegini. Kismeti bol olsun, yolu acik olsun. Ben sizleri daha yeni buldum. En bastan okumaya basladim,bircogunuzun hikayelerinin bir kismini biliyorum. Her gun girip biraz okuyorum. Isin yok mu diyeceksiniz? Su anda bana bundan iyi terapi yok. Beni anlayan, benimle ayni seyleri hissetmis kader arkadaslari buldum kendime. Gecen yil umutsuz, mutsuz olan bircogunuz bebeklenmissiniz ne guzel. Premete bugun gondermis de sagolsun listeyi icim daha da ferahladi. Ne cok anne var ne guzel! Insallah ben de seneye hamileler listesinde olurum. Icimizdeki umut hic sonmesin!
maaşallah. Allah analı babalı büyütsün cnm. senide tebrik ederiz. duaların için teşekkürler. Rabbim evladını uzun ömürlü, sağlıklı ve hayırlı etsin inşallah.
MAŞALLAH Allah sağlıklı uzun ömür versin, analı babalı büyütsün. Duaların için sağol canım. Allah bizlere de nasip etsin.
her kese güzel dilekleri icin ayrı ayrı teşekkür ederim..tebrik eden etmeyen her kese.. rabbim gönlünüze göre versin...en güzellerini nasip etsin inşallah..hepinize cok teşekkür ederim gecen sene eylül ayında giridim bu topige bebeğimi kızımı kaybetmiştim.. tam bir sene gecti şimdi oğlum kucağımda rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat acısı yaşatmasın inşallah...
her kese güzel dilekleri icin ayrı ayrı teşekkür ederim..tebrik eden etmeyen her kese.. rabbim gönlünüze göre versin...en güzellerini nasip etsin inşallah..hepinize cok teşekkür ederim gecen sene eylül ayında giridim bu topige bebeğimi kızımı kaybetmiştim.. tam bir sene gecti şimdi oğlum kucağımda rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat acısı yaşatmasın inşallah...
ne güzel bir şey sizleri görüp bizlerde umutlanıyoruz. Şuan umut bizim için çok önemli. Rabbim yavrunu sana ve babasına bağışlasın, hayırlı bir evlat yapsın. bizlerinde kucağını en uygun zamanda doldursun inşallah.
Oğluşunun fotolarını gördüm facete çook şeker maşallahh Allah sağlıklı bi ömür nasip etsin inşallah Gamze'cim sende iyisindir umarım oğluşu öperiim kocaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?