sinannuraya çook sevindim...inşallah kucağına alacağı günleride görecek...dualarımız onunla
aramıza katılan yeni arkadaşlara bol sabırlar diliyorum allahtan....
beni sorarsanız iyiyim ..tedavim devam ediyor...buayın sonunda transferim var...ama bir ilkle karşı karşıyayım..ardışık transfer yapılacak bana..hem 3.gün embriyosu transfer edilecek..hemde 5.güne giden blast transferi olacak ..yani 2 gün arayla 2 transfer....dualarınızı bekliyorum arkadaşlar..10-11 kasım gibi sonuç alacağım inşallah...geçen sene doğum tarihim de 10 kasımdı..tabi herşey yolunda gitseydi...umarım bu defa yüzüm güler
canım önemli olan senın ruhen ve bedenen hazır olman...
bizler hamilelıklerımızı daha dikkatli geçirmek zorundayız...
o yuzden kendımızı gercekten hazır hıssetmelıyız...
ben tam hazıırm derken...dr felan gıttım ve psıkolojık olarak ta hazır olamadığımı gördum eşimle ölen bebeğimizin suçunu birbirimizde arar bulduk..
demekki bu konular açıldıkça dahada hassaslaşıcaz ve daha güçlü olmak zorundayız..
hayırlısı artık ben 2012 ye kadar kapattım gıbı bebek sayfasını hayırlısı ...
dedııgın gıbı sen ne kadar ıstersen ıste herşeyın zamanı var..
2009 da hamıleydım düşük yaptım.
2010 da hamıleydım dogumdan sonra bebegım öldü...
2011 i boş geçeyim barı kısmette 3 yıl bu dünyada anne olmak yokmuş demekki...
Arkadaşlar dün Sinannuray'la mesajlaştık. Tekrar doktora gitmiş bebek görülmüş boş gebelik falan değilmiş yalnız kanaması varmış. Sürekli yattığı için internete fazla giremiyormuş, hepinize selam söyledi ve sizden dua beklediğini iletmemi istedi.
sinannuraya çook sevindim...inşallah kucağına alacağı günleride görecek...dualarımız onunla
beni sorarsanız iyiyim ..tedavim devam ediyor...buayın sonunda transferim var...ama bir ilkle karşı karşıyayım..ardışık transfer yapılacak bana..hem 3.gün embriyosu transfer edilecek..hemde 5.güne giden blast transferi olacak ..yani 2 gün arayla 2 transfer....dualarınızı bekliyorum arkadaşlar..10-11 kasım gibi sonuç alacağım inşallah...geçen sene doğum tarihim de 10 kasımdı..tabi herşey yolunda gitseydi...umarım bu defa yüzüm güler
Şansını arttırıyorsun işte ne güzel. Umarım bu sefer her şey yolunda gider ve sen de hamileler kervanına katılırsın. 10 Kasım bu sefer uğur getirirbelki kimbilir?????? Allah yardımcın olsun canım. Her zaman dualarımdasın bu sefer de öyle olacak. Maytap yanlış mı hatırlıyorum sen de öğretmensin değil mi?
Bu konuda tamamen sana katılıyorum. Bir tarafım delice bebek isterken diğer tarafım da delice korkuyordu. Ocak ayından bu yana bekledik ve şimdi olabilir diye düşünüyoruz. Ama bekleyip beklememizin durumu değiştireceğine inanmıyorum. Biz beklediğimizi düşünürken de kısmetimizde bebek olsa yine hamile kalırız. Etrafımızda bunun pekçok örneği var değil mi ama??? Biz kaderimizi yaşıyoruz.
2010 mart 'ta bebeğim karnımda öldü.
2011ocak'ta düşük yaptım. Şimdi yine hamilelik planlıyoruz. 3. hamileliğim olacak inşallah Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder diye umut ediyorum. Yıpratıcı bir süreç, Allah hepimize acısın, çektirmesin.
Olkulumda bir öğretmenin 2. hamileliği o kadar rahat ki anlatamam. Kızıyla ilgileniyor, maşallah hiç rapor izin kullanmadı iki ayı kaldı bebeğinin odasını hazırladı. Bebek kıyafetlerini hazırladı imreniyorum imreniyorum maşallah ne kadar şanslı ama farkında değil diye düşünüyorum. Ben bebeğimi kucağıma aldıktan sonra onunla çıkarım herhalde alışverişe. Oda falan hazırlamaya hayatta cesaret edemem yaaaa. Sağlıkla doğsun da beşiği odası falan olmasın diyorum. So0nradan hepsi alınır nasıl olsa.
28mavi ne güzel yazmışsın.. benimde birlikte o kadar çok yakın arkadaşım hamileydi ki şimdi hepsi yavrularını kucaklarına aldılar. bense yüreğimde koca bir ateş yanıyorum acıdan ... ama allhın yardımıyla kasım ayında bizlere de hayırlı gelir inşallah beraberce geçiririz hamilelğimizi.
ama birtek şeyden emininm ne yaş ne kilo ne de sağlık aslında hepsi boş. bir tek gerçek var o da kader. bizim kaderimizde de bunları yaşamak varmış. allahım sen yüzümüzü güldür biraz olsun acımızı dindir.
minnak minnak
siz benim sloganımızımı kullanıyosunuz haa ?
map , premete hepinize sevgıler
eskıden 1.5 sene evvel yazardım erken dogum rıskım vardı bebek tüp bebektı
mınnak benım can arkadasımdır aynı donemdık
son yazan arkadasa da cok yandım
ruya hanı kızının adı cok uzuldum cıdden hala ıcımde yasıyorum acısını bebegımı kaybetme korkusunu
oglum 19 aylık
dogumdan kısa sure sonra baska kadın yalanlar dolanlar bıttı evlılıgımız
yasayan bır bıyolojık baba
yasayan bır bebek
yasayan ölmüş yasayan öldürülmüş birde b en varım
Allah hayırlısını versın oglumun sapa sağlam yasamasının sevıncıne doya doya varamadım
Sabretmekten başka çaremiz yok, bu aralar benim en büyük duam sabır oldu. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Ben ikinci kaybımdan sonra Ege Üniversitesinde başaldım. İmmünoloji, genetik ve kan pıhtılaşması testleri yapıldı. Sebep 3 değerde kan pıhtılaşması olması. Hamilelikle birlikte iğneye başlayacağım. Doktor önemli sonra da tek yapabileceğimiz Allah'a sığınmak. İnşallah sonuçların temiz çıkar. Ama ne çıkarsa çıksın öğrenmen iyi. Ya hiç bilmesen karambole belki aynı şeyler tekrar yaşanacak. Allah korusun ama ne yazık ki ülkemizde böyle şeyler yaşanıyor. 2. hamileliğimde 2 değerde kan pıhtılaşması olduğunu sanıyorduk iğne kullandım meğer 3 tane değerdeymiş. Tabi ki iğne dozu düşük geldi. Sonuç ortada. Korkma için rahat edene kadar her şeyi yaptır, zaman nasıl olsa geçiyor iyi bir şekilde değerlendir. Bana çok araştırıyorsun, bu kadar inceleme demişlerdi. Şimdi de çevremdekiler dr isimleri getirmeye başladı, bana hak verdi. Sen de aklına takılanları yaptır ve de yaptıracak bir dr bul.
Arkadaşlar dün Sinannuray'la mesajlaştık. Tekrar doktora gitmiş bebek görülmüş boş gebelik falan değilmiş yalnız kanaması varmış. Sürekli yattığı için internete fazla giremiyormuş, hepinize selam söyledi ve sizden dua beklediğini iletmemi istedi.
defnosum arkadaşım hangi dr a gittiğini yazarsan sevinirim.Defnosum arkadaşım hangi doktor içine sindi ben de Ankaradayım merak ettim.
defnosum arkadaşım hangi dr a gittiğini yazarsan sevinirim.
MAYTAPCIĞIM çok sevindim transferi tarihin geliyor ve inşallah bu kasımda senin gebelik haberini alacağız.
Premete ellerine sağlık. Şu listede adımı görmek bile çok heycanlandırıyor beni! Bu arada malesef aramıza yeni katılan arkadaşlar var keşke bu sebeple tanışmasaydık ama ne derler kul kaderini yaşamadan ölmezmiş demek ki bizlerin de bunu yaşamamız gerekiyormuş. Kızlar bu arada dün bir doktora daha gittim özellikle Ankara'da takip yaptıracak arkadaslara tavsiye ediyorum. Cok ama cok ićime sindi Allah'ın yardımıyla bu sefer bizim de yüzümüz güler. Ve nihayet 4 doktor arasından buna karar verdik. Ama bu sadece farklı olarak 3-4 ay daha bekle dedi dekolman olduğu için .aklım karıştı.dekolman olan kim vardı aramızda. Aslında hiç beklemek istemiyorum çünkü 3 ay önce ya şa sonra allh ne yazdıysa o oluyor. Sizler ne dersiniz
sagol tatlım..hepimizin bebeği sağlıkla huzurla büyürler inşallah...destekğin için cok cok ayrı teşekkür ederim her zaman yanımda oldun ve destek verdin..her şey gönlünce olur inşallahçç..benim oğlanda aynı senin tolganın yaptıklarını yapıyor kolidorlarda geziniyorum sabaha kadar ayaktayız artık ben de oğlum perişan olduk.. uyumuyor sürekli ağlıyor hemen meme istiyor tek emmek onu sakinleştiriyor homurdanarak emiyor yavrum...elimden bir şey gelmiyor artık kendimde suc bulmaya başladım bakamadığım için( ne yapıcağımı şaşırdım..bide bu damlayı deniyeyim inşallah gecer...teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için..
merhaba canlarrrr...herkes iyidir inşallah...biz kızımla günleri çabucak geçiriyoruz valla bişe anlamıyorum artık...eylül hanım artık çok yaramaz sürekli peşinde dolaşıyorum kurcalamadığı hiçbiryer kalmıyo evde ...yandık anlayacağınız...allahıma şükürler olsun bu günleride gördük allahım olmayan dileyen herkesede nasip etsin...edecekte inşallah listemiz bomboştu bakın ne hale geldi coştuuuuu...allahım meleklerimizin karşılığında kardeşlerini yolluyo şükürler olsun...
sinannuray canım bebeğin görünmesine çok sevindim inşallah tamamına erecek sende yaşıcaksın bu güzellikleri sabret...
maytapcım sende güzel haberler vereceksin inşallah bizlere allahım büyük dualarımız seninle..
DEFNOSUM arkadaşım doktorunu tanıyorum duymuştum. Benim aslında tüm doktorlar hakkında gördüğüm şey bazıları çok memnun bazıları da hiç memnun değil. Bu senin doktorun benim doktorum ve tüm doktorlar için geçerli. Ben filanca doktor sayesinde anne oldum diyenler var ama bence bu da çok yanlış çünkü bebeği bize bağışlayan Rabbimizdir. İşler iyi gidince doktor da iyi oluyor ama bu gebelik olayında doktorların kontrol edemediği öyle çok bilinmez şey var ki.
Ben iki doktora gidiyorum. Biri Maytapcığımla ortak doktorumuz Dr. Tolga Ecemiş. Bende kan pıhtılaşması olabileceğini düşünen oydu. Ve çıktı. Gebe kalmadan önce gitmiştim ona. Diğer doktorum da Dr. Sibel Sarıkaya. Ulaşması çok kolay ve ilgili bir doktor. Genelde birbirini tutuyor söyledikleri. En azından fazla zıt düşmüyorlar. Bir de tavsiye ile bir kez Dr. Nuri Danışman 'a gitmiştim. Ama o bendeki pıhtılaşmanın çok önemli olmadığını clexan a başlanmasının fazla olduğunu söyledi. Ama o da ilgili biri.
Kizlar merhaba hepinize...Yarin adet günüm, Ben dün sabah ve bugün sabah idrarda gebelik testi yaptim...Adet gününden 3 gün öncesinden bakilabilen test almistim...Iki testtede ikinci cizgi ilk cizgi kadar koyu olmasada iki dakikada gözle görünür cikti ama ilki kadar koyu degildi...Bu pozitif oluyor degil mi??? HAMILEYIM diyebilirmiyim yoksa biraz daha beklemelimiyim??? testler dogrudur degilmi???
Sinannurayın hamileliğine ve yeni diğer arkadaşların hamileliklerine çok sevindim. Allahım hepinize kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Amin. Benim hamileliğim çok meşakatli geçmişti, beklemek çok zor gelmişti, Allahım size kolaylıklar versin. Dünyaya geldiğinde hayat başka bir boyut alıyor. Çok güzel bir duygu. Allahım bütün melek annelerine bu duyguyu yaşatsın inşallah hem de bir kaç defa. Amin. Yalvarıyorum Allahıma bütün melek annerinin dualarını kabul etsin inaşallah Amin.
Kizlar merhaba hepinize...Yarin adet günüm, Ben dün sabah ve bugün sabah idrarda gebelik testi yaptim...Adet gününden 3 gün öncesinden bakilabilen test almistim...Iki testtede ikinci cizgi ilk cizgi kadar koyu olmasada iki dakikada gözle görünür cikti ama ilki kadar koyu degildi...Bu pozitif oluyor degil mi??? HAMILEYIM diyebilirmiyim yoksa biraz daha beklemelimiyim??? testler dogrudur degilmi???
Cok kotuyum yine bu aralar. Dun sevdigim bir kafeye gittik esimle. Yeni dogan servisi gibiydi. Iki tane kucucuk, belki kirki bile cikmamis bebek vardi. Cok kotu hissettim tabi kendimi. Bir de aileler birbirleriyle bebekleri hakkinda konustular. Hic caktirmamaya calisiyorum etrafa ama icim resmen kan agliyor. Annem 'alisman lazim artik' diyor ama o kadar kolay degil iste. Bebek gormek istemiyorum. Bir yandan da dunkulere bakmadan edemedim. Ben de o kadinlar gibi olacaktim simdi. Kucagimda kizim olmaliydi. Bazen gercekten dayanamiyorum bu aciya. Onum arkam sagim solum hamile ya da bebek dolu. 6 arkadas ayni anda hamileydik, hepsi saglikla kavustular bebeklerine. Ben?!! Daha gormedim hicbirinin bebegini ama kacis yok illaki gorcem birgun. Arkadaslarimin cok sevdigim kizlarindan bile uzak duruyorum. Butun bebeklerden, cocuklardan, ozellikle kiz cocuklarindan kaciyorum. Odum kopuyor hamilelik haberi alicam etrftan diye. Aldim bile gecen hafta bir taneOnlar adina seviniyorum tabi ama kendimi eksik hissediyorum. Saplanti oldu. Surekli bebek sahibi olmayi dusunuyorum. Bazen cok umutluyum, bazen (simdi oldugu gibi) moralim sifir! Olmasi o kadar zor ki! Dunyanin binbir turlu problemi var Dis gebeligi, dusugu, anomalisi, preeklamsisi, dikislerin patlama riski, bilmemnesi...Yasi mi da kafaya takiyorum. 31im ve yeni bir hamilelik denemesine basladigimda 32 olucam 1.5 senedir cocuk dusunuyorum hala cocuum yok ( Istesem de simdi hamile kalamam. 'Allah'a sukur sagliklisin' diyorlar bana ama sanki onu da kaybedecekmisim, sanki bir aksilik cikacakmis gibi geliyor. Cok korkuyorum, cooook! Herseyden! Kafayi yiycem bunlari dusune dusune (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?