premete selam ben burdayım:) kızlar herkese merhaba, bu ay uğurlu gelir inşallah hepimize geçen sene bugünlerde hamileymişim de haberim yokmuş.
sen nasılsın. çalışmalar başlıyor çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum. tekrar hamile olduğumu öğrendiğim an nasıl olacak acaba hayal gibi herşey
öğlen işyerindeki arkadaşlarla yemeğe çıkıyoruz artık çok canım yanıyor sürekli bebeklerinden bahsediyorlar ve ben sürekli gözümü kaçırıyorum konuşacak
söz bulamıyorumve bu insanları hiç anlamıyorum . bugün tam cuma ezanı vakti yine yemekteyiz yok benimki eve gidince üzerime atlıyor yok benimki
sürekli emmek istiyor benim ne yaşadığımı bile bile. ve sonra soruyorum allahım duyuyorsun değil mi bunlar nasıl insan diyorum bu da günah değil mi ?
bir de az önce çin takvimine baktım yaşıma göre ekim kasım aralık'ta hamile kalırsam yine kız oluyor allahım diyorum bu tabi ki hayırlısını istiyorum ama ne
olur hayırlısı kız olsun ...
işte bende bu kadar sizler nasılsınız
Hu hu kızlar nereye kayboldunuz. Herks kendi kabuğuna çekildi yine. Arada bir ses verin.
premete selam ben burdayım:) kızlar herkese merhaba, bu ay uğurlu gelir inşallah hepimize geçen sene bugünlerde hamileymişim de haberim yokmuş.
sen nasılsın. çalışmalar başlıyor çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum. tekrar hamile olduğumu öğrendiğim an nasıl olacak acaba hayal gibi herşey
öğlen işyerindeki arkadaşlarla yemeğe çıkıyoruz artık çok canım yanıyor sürekli bebeklerinden bahsediyorlar ve ben sürekli gözümü kaçırıyorum konuşacak
söz bulamıyorumve bu insanları hiç anlamıyorum . bugün tam cuma ezanı vakti yine yemekteyiz yok benimki eve gidince üzerime atlıyor yok benimki
sürekli emmek istiyor benim ne yaşadığımı bile bile. ve sonra soruyorum allahım duyuyorsun değil mi bunlar nasıl insan diyorum bu da günah değil mi ?
bir de az önce çin takvimine baktım yaşıma göre ekim kasım aralık'ta hamile kalırsam yine kız oluyor allahım diyorum bu tabi ki hayırlısını istiyorum ama ne
olur hayırlısı kız olsun ...
işte bende bu kadar sizler nasılsınız
Canım yaaa benim kafam karmakarışık neden mi?????? Kahverengi leke üç dört gün geldi yani pazartesiden perşembeye kadar dünden beri hemen hemen yok gibi. Şimdi hamilelik mi düşük mü diye düşünmeye başladım. Hatta az önce kimyasal gebelik bölümünü okudum, pek de bir şey anlamadım açıkçası. Stresten gecikmiş olabilir diye düşünüyorum üç gün önce 20.10 da olmalıydım. Pazartesi günü bir test alıp yapsam mı yoksa doğrudan aile hekimine gidip hem idrar hem kanda mı baktırsam. Sen Fuat Bey'e kendin öğrenerek mi gitmiştin? İğneye de hemen başlamam gerekiyor ya ne yapayım bilemedim. Kafam durdu resmen eşim de bekleyelim diyor ama içim rahat değil.
Dün akşam yemeği dışarda yemiştik eşim beni eve bırakıp maç izlemeye gitti. Yarım saat sonra ateşim çıktı, ensemde ve başımda müthiş bir ağrı hissettim. Eşim telefonunu yanına almamaıştı bir buçuk saati zor geçirdim beyin kanaması geçirmekten endişelendim. Resmen hayatım gözümün önünden film şeridi gibi geçti eşim gelince biraz hafifledi ama berbat bir gece geçirdim. Şimdi tek başıma kalmaktan çok korkuyorum. Panik atak nöbeti mi yoksa bunlar? Hep söylemişlerdi "Sen sağol her şey olur" diye çok hak verdim. Bebeğe bile çok üzüldüğümü fark ettim kendimizi çok yıpratıyoruz ve işte bizden çıkıyor. Rabbim sen her şeyin hakkında hayırlısını ver diye sabaha kadar okudum.Şimdi ense ağrım hafif hafif var ama dün akşamki gibi değil. Arkadaşlar tansiyonun yükselmiştir limon iç dediler onu da yaptım ayyyy düşünmekten yoruldum ben yaaaa
DEFNOŞUM Allah gönlüne göre versin kız- erkek hiç fark etmez. Hayırlısını hayırlı zamanda kucağımıza alalım inşallah sağlıkla.
Seni çok iyi anlıyoruz burdan hepimiz. Zaten evlat acısını ancak evlat acısı çeken bilir. Bende 40 gün oldu bebeğimi (oğlumutoprağa vereli. Geçen alışveriş merkezinde yeni doğmuş bir erkek bebek gördüm. Zaten heryerdeler. Üzüldüm üzülmemek eldemi ki.. Ama umudunu kaybetme olur mu? dedikleri gibi zamanla alışılır ama hiçç unutulmaz. Ben hastaneden çıkınca annem kaldı yanımda yüksek tansiyon hastası olduğundan o üzülürse tansiyonu yükselir diye ağlamadım. Şimdiyse ağlıyamıyorum. Gözyaşım dışarıya akmıyor içeri aktığını hissediyorum. Belki ağlasam rahatlarım. Allah herkese evlat sevgisi tattırsın kimseye evlat acısı tattırmasın. Bide senelerce büyütüp askerde veya başka bir yerde evladını kaybedenler var onlar napsın. Rabbim herkese sabır sabır sabır versin. Arkadaşlara katılıyorum yazğıda ne varsa o oluyor. Ben 33 üm 1 sene beklemem gerek 34 olucam. Sonrası ya kısmet. Kaldi ki troit yetmezliğim var (nodüllerim var), akdeniz anemisi minörüm. Ama hepsinden daha büyük Allah'ım var ve bu yüzden umudum var. Sende umutsuzluğa kapılma olur mu.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
Canım maalesef bu durum yeniden bebeğin olduğunda bile değişmiyor ben hala gözümü dışarıya çıktığımda hamilelerden ve bebeklerden alamıyorum. Eskiden de onlar oradaydı ama artık bizim daha çok dikkatimizi çekiyorlar. Bir süre sonra onları görmek eskisi kadar canını acıtmamaya başlıyor. Bir de benden sana tavsiye kaçmak yerine olayın üzerine git. Mesela doğum yapan arkadaşların varmış ya git onları ziyaret et, bebeklerini sev, onlar için yürekten sevin. İlk seferinde müthiş canın yanacak, eve gelecek hıçkıra hıçkıra ağlayacaksın ama sonra yavaş yavaş alıştığını göreceksin ve en son aşamada artık o bebekleri severken ya da hamilelik haberi aldığında kendi kaybın için üzülmek yerine ben de hamile kalacağım, benim de bebeğim olacak diye düşünüyor olduğunu farkedeceksin.
Arkadaşlar ben şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum 3 ay ara ver dediler.
15 eylülde erken doğum yapmıştım 15 aralıkta korunmayı bırakıcam hatta kasımın 20 si gibi jinepol tüp bebek merkezine gidip yumurtlama takibi yaptırıcam işler hızlansın diye pko luyom her istediğimde hamile kalamıyorum.
birde bende doğumdan sonra kanama rengi açılarak devam etti artık çok azalmıştı ki 35 gün sonra 2 gün yine kanama ve akıntı geldi. adet mi oldum acaba siz nasıl oldunuz. 2 gün az bir süre birde kesik kesik geldi.
benim rahmim kalp şeklinde erken doğum için bundan şüphelendiler. ama benden 1hafta öncesi akıntı gelmişti başka bir doktora internetten anlattığımda enfeksiyon kapmış olabileceğimi ve bundan dolayı erken doğum olabileceğini düşündüğünü söyledi...
kafam çok karıştı erken doğumun neden olduğunu bilmiyorum bile...
aynı acıyı tekrar yaşamak istemiyorum........
hamile kalmak için "jinepol tüp bebek merkezi(selim şenöz) veya seval taşdemire gitmek istiyorum.
hamilelik takibinide rıza madazlı da yapmak istiyorum.
ama muane ücretleri çok yüksek sizler ne gibi planlar yaptınız bundan sonrası için bana tavsiyeleriniz varsa söyleyebilirmisiniz...
y
merhabalar öncelikle başın sağolsun bende oğlumu 2 ay evvel 21+2 de yani 5.5aylık hamileyken kaybettim sernin dediğin gibi açılma olmuştu 2.5 cm sonra 4.5 cm oldu enfeksiyonda vardı normal doğumla aldılar bebeğimi benden
bende jinepole gidiyordum ilk doğumumu başak direm yaptırdı sonra doğum sonrası bir pıhtı kalmıştı onu aldı başak hn kürtajla ve sonrasında yapışıklık oldu soğudum oradan, ama diyorum keşke yine oraya mı gitseydim çünkü başak hn oğlum 34+5 te doğunca ikinci doğumda dikiş gerekebilir diye not almıştı, belki ona gitsem dikiş atılırdı yaşardı bebiş diyorum...büyük oğlum erken doğdu ama çok şükür sağlıklı 4.5 yaşında şimdi ikincisini kaybettim erken doğumla 2 ay oldu dr artık korunmanıza gerek yok dedi ama biz 1-2 ay daha bekleyelim diyoruz bakalım zaman ne gösterecek kilolarımdan da kurtulmam lazım 10 kg versem bebeğim için süper olacak
cnm sende de rahim ağzı yetmezliği olabilir doktorun söylemedimi neden olduğunu
bu ara bende pkoluyum ama çok şükür rabbime iki çocuğuma da kolay hamile kalabilmiştim
Canım yaaa benim kafam karmakarışık neden mi?????? Kahverengi leke üç dört gün geldi yani pazartesiden perşembeye kadar dünden beri hemen hemen yok gibi. Şimdi hamilelik mi düşük mü diye düşünmeye başladım. Hatta az önce kimyasal gebelik bölümünü okudum, pek de bir şey anlamadım açıkçası. Stresten gecikmiş olabilir diye düşünüyorum üç gün önce 20.10 da olmalıydım. Pazartesi günü bir test alıp yapsam mı yoksa doğrudan aile hekimine gidip hem idrar hem kanda mı baktırsam. Sen Fuat Bey'e kendin öğrenerek mi gitmiştin? İğneye de hemen başlamam gerekiyor ya ne yapayım bilemedim. Kafam durdu resmen eşim de bekleyelim diyor ama içim rahat değil.
Dün akşam yemeği dışarda yemiştik eşim beni eve bırakıp maç izlemeye gitti. Yarım saat sonra ateşim çıktı, ensemde ve başımda müthiş bir ağrı hissettim. Eşim telefonunu yanına almamaıştı bir buçuk saati zor geçirdim beyin kanaması geçirmekten endişelendim. Resmen hayatım gözümün önünden film şeridi gibi geçti eşim gelince biraz hafifledi ama berbat bir gece geçirdim. Şimdi tek başıma kalmaktan çok korkuyorum. Panik atak nöbeti mi yoksa bunlar? Hep söylemişlerdi "Sen sağol her şey olur" diye çok hak verdim. Bebeğe bile çok üzüldüğümü fark ettim kendimizi çok yıpratıyoruz ve işte bizden çıkıyor. Rabbim sen her şeyin hakkında hayırlısını ver diye sabaha kadar okudum.Şimdi ense ağrım hafif hafif var ama dün akşamki gibi değil. Arkadaşlar tansiyonun yükselmiştir limon iç dediler onu da yaptım ayyyy düşünmekten yoruldum ben yaaaa
DEFNOŞUM Allah gönlüne göre versin kız- erkek hiç fark etmez. Hayırlısını hayırlı zamanda kucağımıza alalım inşallah sağlıkla.
15 eylülde erken doğum yapmıştım 15 aralıkta korunmayı bırakıcam hatta kasımın 20 si gibi jinepol tüp bebek merkezine gidip yumurtlama takibi yaptırıcam işler hızlansın diye pko luyom her istediğimde hamile kalamıyorum.
birde bende doğumdan sonra kanama rengi açılarak devam etti artık çok azalmıştı ki 35 gün sonra 2 gün yine kanama ve akıntı geldi. adet mi oldum acaba siz nasıl oldunuz. 2 gün az bir süre birde kesik kesik geldi.
benim rahmim kalp şeklinde erken doğum için bundan şüphelendiler. ama benden 1hafta öncesi akıntı gelmişti başka bir doktora internetten anlattığımda enfeksiyon kapmış olabileceğimi ve bundan dolayı erken doğum olabileceğini düşündüğünü söyledi...
hamile kalmak için "jinepol tüp bebek merkezi(selim şenöz) veya seval taşdemire gitmek istiyorum.
ama muane ücretleri çok yüksek sizler ne gibi planlar yaptınız bundan sonrası için bana tavsiyeleriniz varsa söyleyebilirmisiniz...
------------------------------------------------------------------------------
benim doktorum önemsemedi rahim şeklini...
izindeydi benim akıntım oldu ama her zaman olup giden bir şeydi 5 gün falan sürdü son gün sanki bir kan damlası gördüm. ağrım yoktu.
sabah doktora gittim. başka doktora gittim benimki izinde diye. oda kan ve idrar testi yaptı bir şey görünmüyor ya kum döküyorsun ya iltihap var dedi. iltihap sökücü verdi geçmezse 2 gün sonra gel alttan bakarız dedi. benim ağrım geçmeyince kendi doktorumu aradım oda 5dk önce uğramıştım hastaneye bişey yoktur sanmıyorum dedi oda 4 gün sonra gel dedi. şeker testi için ilk testimde şeker var çıkmıştı. ama ertesi günü ben dayanamadım tek başıma hastaneye gittim. yine o doktor böbrek filmi çekelim dedi dur birde alttan bakayım dedi. demesinmi doğum başlamış çok açılmış bebek yaşamaz diye kahroldum. onu şimdi görsem boğabilirim. kendi doktorumada kızgınım 5dk önce çıkmışsa geri dönebilirdi. doğum başlamış diyen doktor beni şişli etfale yönlendirdi. burda doğum yapma dedi. bunu ne sebeple dedi bilmiyorum 10dan fazla kadın doğumcunun olduğu GÜLTEPE AVİCENNA hastanesi. Hakkımı helal etmiyorum. doktor çok önemliymiş.
şişlideki doktor kızım sen 9cm açık olana kadar nerdeydin dedi. doktora gitmedinmi dedi. gittim ama..................
onlara ben dedim rahim şeklini sancı esnasında bebek doğmayınca. sonra onlar bunun üzerine erken doğumu buna bağladılar.
ama enfeksiyonda olabilir öncesini anlatmadım onlara...
rahim ağzı yetmezliği varmı bunuda bilmiyorum.
jİNEPOL çalıştığım yere çok yakın sırf o yüzden oraya gitmeyi düşündüm.
ama MAYAKLİNİĞE mecidiyeköye giden biride iyi yorum yapmış kızı iyi takip etmişler.
12.haftasında dikiş atılmış. sancıları için ilaç verilmiş.
rıza madazlı konusunda kararlıyım ama hamile olmak için nereye gitsem kararsızım.
SEN İSTEYİNCE HEMEN HAMİLE KALABİLİYORMUSUN. PKO LUYUM BEN İLKİ İSTEMEDEN OLDU ALDIRDIK(DELİ GİBİ PİŞMANIM)
İKİNCİSİNİ İSTEDİK 3-4 AY İÇİNDE TEDAVİSİZ OLDU.
ŞİMDİ İSTİYORUM HEMEN OLURMU BİLMİYORUM.
Canım bence yerleşme kanaması olabilir en iyisi sen pazartesi kandan baktır. Ben Fuat Bey'e öğrenerek gitmiştim hatta kendim iğneye başlayarak gitmiştim çünkü o çok yoğun olduğu için ancak ben 9 haftalık olunca randevu alabildik. Neyi bekleyeceksin ki bence hemen öğreip Fuat Bey'i ara gidemesen bile telefonda iğne dozunu öğrenir başlarsın. İğne için de mutlaka heyet çıkartın o zaman hiç para ödemiyorsun.
Enseden gelen baş ağrısı ya stres kökenlidir ya da tansiyon ki tansiyon da stresten dolayı yükselebiliyor zaten. Bu aralar streslisin, her ne kadar bebek meselesini takmamaya çalışsan da kafanın sürekli onunla meşgul olduğunu tahmin ediyorum. Lütfen canım sakin olmaya çalış çünkü hamileliğinde seni daha stresli günler bekliyor. Ben ne zaman doktora gitsem stresten tansiyonum fırlıyordu. Güzel günler yakında canım.
Canım bence yerleşme kanaması olabilir en iyisi sen pazartesi kandan baktır. Ben Fuat Bey'e öğrenerek gitmiştim hatta kendim iğneye başlayarak gitmiştim çünkü o çok yoğun olduğu için ancak ben 9 haftalık olunca randevu alabildik. Neyi bekleyeceksin ki bence hemen öğreip Fuat Bey'i ara gidemesen bile telefonda iğne dozunu öğrenir başlarsın. İğne için de mutlaka heyet çıkartın o zaman hiç para ödemiyorsun.
Enseden gelen baş ağrısı ya stres kökenlidir ya da tansiyon ki tansiyon da stresten dolayı yükselebiliyor zaten. Bu aralar streslisin, her ne kadar bebek meselesini takmamaya çalışsan da kafanın sürekli onunla meşgul olduğunu tahmin ediyorum. Lütfen canım sakin olmaya çalış çünkü hamileliğinde seni daha stresli günler bekliyor. Ben ne zaman doktora gitsem stresten tansiyonum fırlıyordu. Güzel günler yakında canım.
İsoves Allah sabırlar versin. Sen şu an lohusasın 40 gün içinde hatta doğumdan sonraki 2 ay içinde kanmalar kesilip yeniden başlıyabiliyor. Yalnız şu kalp şeklindeki rahim saptaması aklıma takıldı. Arkadaşlarımızdan Papatya'nın da rahimi kalp şeklindeymiş ve doktoru ona hamile kalmadan ameliyat olup rahim şeklinin düzeltilmesi gerektiğini yoksa yine erken doğum ya da düşük olabileceğini söylemiş. Bence tekrar gebelik düşünmeden iyi bir doktora gidip gerekli araştırmaların hepsini yaptır. Rıza Madazlı iyi bir seçim. Angelhope da ona gidiyordu ve çok sıkıntılı bir gebelik geçirmesine rağmen çok memnundu.
28mavi senden haber bekliyorum.
28mavi insallah güzel haber verirsin bizlere....Sinannuray nasil oldu acaba kizlar haberi olan varmi? Benim de persembe kadin dr da randevum var cok heyecanliyim vede korkuyorum simdiden...Insallah hersey yolundadir....
Sabahleyin aile hekimine gittim idrar tahlili yaptırdım veeeeeeee sonuçççççççç poooooozitif. HAMİLEYİM.
Hemen Fuat Hoca'yı aradım kan tahlili yaptır hemen gel dedi. Hcg ve progesterona baktırmamı istedi. Soluğu kadın doğum uzmanında aldım. Dr benim hikayemi duyunca resmen korktu, seni üniversite hastanesine sevk edelim ilaçların dozu ayarlansın takibin kolay dedi. Kan tahlili yaptırıp İzmir'e gideceğimi söyleyince tamam o zaman dedi. Eşim sonuçları aldı kan sonuçlarına göre de hamileyim yani. Fuat Hoca üniversitede hasta bakmıyormuş özeline gideceğiz yarın 16.30 da randevumuz var. 200 tl fiyat biraz tuzlu ama olsun. Bebişler için değer. Şimdiden dualarınızı bekliyorum Rabbim hiç bekletmeden hamile kalmamı nasip etti, inşallah su gibi kolay geçen bir hamilelik, bir avazda doğum, bebeğimin ağlamasını duymayı emzirmeyi uykusuz geceleri bebeğimi doya doya sağlıkla zamanında kucağıma almayı da nasip eder.
PREMETE Sonuçları alınca eşimi, ablamı aradım ve hemen sen geldin aklıma. Bilgisayara giremediğim için gecikti haber artık sevinç nidalarını yarın dr dönüşünde alırımBenden kurtuluşun yok Allah'ın izniyle birlikte geçireceğiz. Senin dopinglerine çoooooook ihtiyacım olacak.
RÜYACIM Güzel haberi verdim inşallah bundan sonra da hep güzellikler devem eder. Korku ve heyecan beni de sardı. Umarım her şey yolunda gider. Güzel düşünelim güzel olsun.
28mavi insallah güzel haber verirsin bizlere....Sinannuray nasil oldu acaba kizlar haberi olan varmi? Benim de persembe kadin dr da randevum var cok heyecanliyim vede korkuyorum simdiden...Insallah hersey yolundadir....
kızlar benim 38 gün oldu erken doğum yapalı ama 2-3 gündür kasıklarımda ve karnımda iğne batar gibi ağrı oluyor. ağrının yeri değişiyor. normalmi acaba...
ben bir kere birlikte oldum eşimle bişey olmaz deyip durdu şimdi korktum hamile olabilirmiyim diye....
lohusa döneminde hamile kalan varmıdır ki bunuda merak etmişimdir hep...
olursa sağlıksız olur korkuyorum. hafta çarşamba boş günüm doktora gideceğim. çalışırken tüm gün koşuşturuyorum. ayaklarım ağrıyor çok ayakta kalmak rahimde ağrıya sebep olurmu kiii
ayyyyyyyyyyyyyy bitmedi gitti dertlerim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?