Sabahleyin aile hekimine gittim idrar tahlili yaptırdım veeeeeeee sonuçççççççç poooooozitif. HAMİLEYİM.
Hemen Fuat Hoca'yı aradım kan tahlili yaptır hemen gel dedi. Hcg ve progesterona baktırmamı istedi. Soluğu kadın doğum uzmanında aldım. Dr benim hikayemi duyunca resmen korktu, seni üniversite hastanesine sevk edelim ilaçların dozu ayarlansın takibin kolay dedi. Kan tahlili yaptırıp İzmir'e gideceğimi söyleyince tamam o zaman dedi. Eşim sonuçları aldı kan sonuçlarına göre de hamileyim yani. Fuat Hoca üniversitede hasta bakmıyormuş özeline gideceğiz yarın 16.30 da randevumuz var. 200 tl fiyat biraz tuzlu ama olsun. Bebişler için değer. Şimdiden dualarınızı bekliyorum Rabbim hiç bekletmeden hamile kalmamı nasip etti, inşallah su gibi kolay geçen bir hamilelik, bir avazda doğum, bebeğimin ağlamasını duymayı emzirmeyi uykusuz geceleri bebeğimi doya doya sağlıkla zamanında kucağıma almayı da nasip eder.
PREMETE Sonuçları alınca eşimi, ablamı aradım ve hemen sen geldin aklıma. Bilgisayara giremediğim için gecikti haber artık sevinç nidalarını yarın dr dönüşünde alırımBenden kurtuluşun yok Allah'ın izniyle birlikte geçireceğiz. Senin dopinglerine çoooooook ihtiyacım olacak.
RÜYACIM Güzel haberi verdim inşallah bundan sonra da hep güzellikler devem eder. Korku ve heyecan beni de sardı. Umarım her şey yolunda gider. Güzel düşünelim güzel olsun.
Canım bu lohusalık dönemi herkesde farklı seyrediyor. Belki üşütmüşsündür ya da enfeksiyon falan olabilir. Hamile olduğunu sanmıyorum yumurtlama bu kadar erken başlamaz herhalde. Doktora gidince ultrasonla bakar zaten. Bu arada işe mi başladın. Doğum sonrası 2 ay iznin var niye kullanmadın, keşke biraz dinlenseydin.
sırabenden haberlerde bebeğimi gördüm kalp atışını duydum allaha şükür kanamam da durdu ağrılarım akıntım var onun dışında herşey güzel gidiyo yatıyorum sürekli sadece yemek ve tuvalete kalkıyorum doktor harici evden çıkmıyorum engin bey 11. haftada ölçüm yapıp dikişe karar vericek ama ben ona devam etmek istemiyorum karasız kaldım doktor konusunda bide bunu ayarlarsam içim daha rahat olucak bende bu kadar hep aklımdasınız geçmişi okuyamadım umarım herkez iyidir allaha emanet olun
Sizlerden güzel güzel umut dolu yazilari okuyunca cok seviniyorum evet Allahin izniyle bu sefer hepimiz icin hersey yolunda gidecek sonu cok güzel olacak insallah...Iyi olmana sevindim Sinannuray cim...Arada girip durumunu bildir bizlerede merak ediyoruz...
canım ben öğretmenim 2 ay izin bebeğe bakmak için veriliyor, bebek yoksa izinde yok. al bide buradan üzül... Ama çalışmak daha iyi kafamı başka şeylere yoruyorum. yalnız çok ayakta kalmaktan rahimde bir sorun oluşurmu bu dönemde şüpheliyim... ağrım var akıntı var, enfeksiyonda olabilir tabiii...
haftaya çarşamba gidicem şişli etfale bakalım...
28MAVİ tebrik ederim canım, darısı başımaaaa...
Yeni hamilelerimiz için, güzel haberler için halay çekmek istiyorum
Çok mutlu oldummmmm...
Haaa bu arada benim 2. bebek çalışmaları yakında başlayacak,sizlere ocak ayında güzel bir haber de ben vermek istiyorum inşallah...Hadi premeteeee beni yalnız bırakmaaaa,sen de bir kardeş yap Tolga bebeğeeee :)
MAP canım sen de maşallahyarıyı geçti, bi bakmışsın yılbaşı bi bakmışsın bebeğin kucağında
MAP masallah yolu yariladinNasil geciyor hamileliyin...Bir duymustum map hamile simdi yarisini gectin canim....
canım ben öğretmenim 2 ay izin bebeğe bakmak için veriliyor, bebek yoksa izinde yok. al bide buradan üzül... Ama çalışmak daha iyi kafamı başka şeylere yoruyorum. yalnız çok ayakta kalmaktan rahimde bir sorun oluşurmu bu dönemde şüpheliyim... ağrım var akıntı var, enfeksiyonda olabilir tabiii...
haftaya çarşamba gidicem şişli etfale bakalım...
28MAVİ tebrik ederim canım, darısı başımaaaa...
öncelikle allah sabır versin arkadaşım.inşallah
en kısa
zamanda bebeğini kucagına alırsın .
bende öğretmenim ,her iki doğumumdan sonrada iki ay doğum sonrası izinimi kullandım.sorun olmadı.hatta ilk doğum üniversite hastanesinde oldu ve 12 hafta izin kullandım.bende ilk bebeğimi kaybettim.
istersen araştır.o pisikolojiyle çalışmak zordur.
güzel haber veren arkadaşları kutluyorum.inşallah bu kez hem sinannuray hemde 28mavi bebeklerini sağlıkla kucaklarına alacaklar
28mavi allhım şükürler olsun sana dün giremedim nete sabah hemen bakayım dedim 28maviden haber varmı maşallah maşallah size. allahın yardımıyla su gibi çok güzel bir hamilelik geçireceksin inşallah dualarımız sizlerle. off yaa gözlerim doldu. allah bizlere burada hep müjdeler paylaşmayı nasip eder inşallah :))
28 mavi çok tebrik ederim arkadaşım inşallah bu sefer sorunsuz hamilelik geçirir ve zamanlıca bebeğine kavuşursun. Bu arada sinannuray'a da çok sevindim kalp atışları duyulduysa işler yolunda demek ki.
Rüyacım sen de pıtpıtları duyunca bizi haberdar et.
28mavi, coook tebrik ederim. Nasil sevindim anlatamam. Umudunu kesmistin bu aydan, bak ne guzel oldu. Bu keratalar zaten boyle supriz yapmayi cok seviyorlar. Insallah cok rahat bir hamilelik gecirirsin, sonunda da saglikla alirsin bebegini kucagina. Allah'im guldursun yuzunu hep bundan sonra. Ne guzel, hamile sayisi artiyor. Darisi isteyen herkesin basina.
süper ya ne güzel haberler varmış burda aşk olsun neden bana faceden yazmıyonuz sevincim katlandı çok çok iyi oldu geçen sene geldi aklıma hepimiz peş peşe ne umutlu bi topikti inşallah hamişler çoğalır sorunsuz bi şekilde kucaklarız bebişlerimizi rüyacım elinde değil biliyorum ama şu korkuları hatta geçmişi unut bak ben ikincide kötü bi tecrübe yaşadım hep kötü düşündüm sonunda da kaybettim hiç bişey olamyacak bundan sonra hepimiz gülücez 28mavi inan sanada çok sevindim bu sefer başarıcaz canım ben inanıyorum herşey güzel olacak
Allahıma şükürler olsun ne güzel bir haber bu. Canım benim ne kadar sevindim anlatamam. Bak kul sıkışmayınca hızır yetişmiyor demek ki. Merak etme ben hep yanındayım, inşallah elele yeneceğiz bu kan pıhtılaşması illetini ve bebeğinin doğum haberini de hamilelik haberini kutladığımız gibi coşkuyla kutlayacağız. Bundan sonra seni çok güzel günler bekliyor çooooooooook mutluyum çooooooooook. Bak doktor dönüşü hemen yaz habersiz bırakma olur mu. Seni ve minik inci tanesini çok öpüyorum.
28mavicim eve dönmedin mi daha? Hadi haberlerini bekliyoruz.
Ruyacım, 28mavicim ve Minnakminnakcım beklenen doğum tarihlerinizi bildirir misiniz, listeye ekleyeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?