Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

28mavi allhım şükürler olsun sana dün giremedim nete sabah hemen bakayım dedim 28maviden haber varmı maşallah maşallah size. allahın yardımıyla su gibi çok güzel bir hamilelik geçireceksin inşallah dualarımız sizlerle. off yaa gözlerim doldu. allah bizlere burada hep müjdeler paylaşmayı nasip eder inşallah :))

28 mavi çok tebrik ederim arkadaşım inşallah bu sefer sorunsuz hamilelik geçirir ve zamanlıca bebeğine kavuşursun. Bu arada sinannuray'a da çok sevindim kalp atışları duyulduysa işler yolunda demek ki.
Rüyacım sen de pıtpıtları duyunca bizi haberdar et.

28mavi gözünaydin güzelim...Hayirli olsun cooook sevindim arkadasim. Insallah birbirimizin destegiyle bu dönemleri cok kolay su gibi hizli gecirecegiz INSALLAAAAH....Sinannurayinda iyi olduguna cok sevindim...Internetten sat a göre hesapladigimda persembe günü 5+5 haftalik olucam insallah. Hersey yolunda olursa eger kalp atisi duyulurmuki bebegimin yoksa daha erkenmi acaba??? Desteginizi bizlerden esirgemeyin kizlar lütfen....

MAP masallah yolu yariladin Nasil geciyor hamileliyin...Bir duymustum map hamile simdi yarisini gectin canim....

canım ben öğretmenim 2 ay izin bebeğe bakmak için veriliyor, bebek yoksa izinde yok. al bide buradan üzül... Ama çalışmak daha iyi kafamı başka şeylere yoruyorum. yalnız çok ayakta kalmaktan rahimde bir sorun oluşurmu bu dönemde şüpheliyim... ağrım var akıntı var, enfeksiyonda olabilir tabiii...

haftaya çarşamba gidicem şişli etfale bakalım...

28MAVİ tebrik ederim canım, darısı başımaaaa...

28mavi, coook tebrik ederim. Nasil sevindim anlatamam. Umudunu kesmistin bu aydan, bak ne guzel oldu. Bu keratalar zaten boyle supriz yapmayi cok seviyorlar. Insallah cok rahat bir hamilelik gecirirsin, sonunda da saglikla alirsin bebegini kucagina. Allah'im guldursun yuzunu hep bundan sonra. Ne guzel, hamile sayisi artiyor. Darisi isteyen herkesin basina.

süper ya ne güzel haberler varmış burda aşk olsun neden bana faceden yazmıyonuz sevincim katlandı çok çok iyi oldu geçen sene geldi aklıma hepimiz peş peşe ne umutlu bi topikti inşallah hamişler çoğalır sorunsuz bi şekilde kucaklarız bebişlerimizi rüyacım elinde değil biliyorum ama şu korkuları hatta geçmişi unut bak ben ikincide kötü bi tecrübe yaşadım hep kötü düşündüm sonunda da kaybettim hiç bişey olamyacak bundan sonra hepimiz gülücez 28mavi inan sanada çok sevindim bu sefer başarıcaz canım ben inanıyorum herşey güzel olacak

sırabenden haberlerde bebeğimi gördüm kalp atışını duydum allaha şükür kanamam da durdu ağrılarım akıntım var onun dışında herşey güzel gidiyo yatıyorum sürekli sadece yemek ve tuvalete kalkıyorum doktor harici evden çıkmıyorum engin bey 11. haftada ölçüm yapıp dikişe karar vericek ama ben ona devam etmek istemiyorum karasız kaldım doktor konusunda bide bunu ayarlarsam içim daha rahat olucak bende bu kadar hep aklımdasınız geçmişi okuyamadım umarım herkez iyidir allaha emanet olun

Sizlerden güzel güzel umut dolu yazilari okuyunca cok seviniyorum evet Allahin izniyle bu sefer hepimiz icin hersey yolunda gidecek sonu cok güzel olacak insallah...Iyi olmana sevindim Sinannuray cim...Arada girip durumunu bildir bizlerede merak ediyoruz...

sinnuraycım tekrar gözün aydın:) bir de bakmışız bebeğini sağlıkla kucağına almışsın. ne gererkiyorsa yapılsın mutlaka bizlere de dua etmek kalıyor sadece.

rüyacaım bu sefer allahın izniyle bizler de rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçirerek zamanında bebeklerimizi kucağımıza alacağız. inşallah kasım ayı hepimize güzellikler getirir.

Yeni hamilelerimiz için, güzel haberler için halay çekmek istiyorum
Çok mutlu oldummmmm...
Haaa bu arada benim 2. bebek çalışmaları yakında başlayacak,sizlere ocak ayında güzel bir haber de ben vermek istiyorum inşallah...Hadi premeteeee beni yalnız bırakmaaaa,sen de bir kardeş yap Tolga bebeğeeee :)

Ben doğum yapan herkesin bebeği yaşasın yaşamasın doğum sonrası izin hakkı olduğunu biliyordum eğer durum senin dediğin gibiyse gerçekten çok saçma ve çok üzücü. Neyseki dediğin gibi çalışmak insanın kafasını meşgul ediyor, başka şeyler düşünmeyi engelliyor. İnşallah herhangi bir sağlık sorunun çıkmaz.

İlahi Melekcim çok güldürdün beni. Canım benim ikinci hamileliğim de çok kötü geçti o yüzden tekrar bebek düşünecek cesaretim kalmadı. Hem ben istesem eşim asla istemez. Benimle şimdiden pazarlık yapıyor bak hata kaza hamile kalırsan ben istemem git aldır falan diyor. Adam kaza kurbanı olmamak için gidip tüplerini aldırmayı düşünüyor o derece yani. Dur bakalım ben değil ama belki başka arkadaşlar yalnız bırakmazlar seni. Allah isteyen herkese nasip etsin.

BEBEKLERİMİZ

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 140"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Denizim16[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ

[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 156"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]GamzeliKız[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]02.12.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]17.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]10.11.2011[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]12.11.2011[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
28mavicim eve dönmedin mi daha? Hadi haberlerini bekliyoruz.

Ruyacım, 28mavicim ve Minnakminnakcım beklenen doğum tarihlerinizi bildirir misiniz, listeye ekleyeyim?

MAP masallah yolu yariladin Nasil geciyor hamileliyin...Bir duymustum map hamile simdi yarisini gectin canim....

Evet inşallah Kasım ayını da sağlıkla atlatırsam korkularım da en aza inecek.
Bu arada doktor bana kontraksiyonlar için Magnorm diye bir ilaç verdi. Akşamları karnımda serlteşme ve hafif ağrı oluyordu. Kızlar aranızda böyle birşey yaşayan bu ilacı kullanan var mı?

Bi girdimki süper haberlerle dolmuş topikk çook sevindim kızlar ne güzel hamileler çoğalıyor hayırlı olsun,inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip ederde benim gibi zombi zombi gezmeye başlarsınız bir an önce:)) MAYTAP hadi sendende güzel haberler bekliyoruz inşallahh dualarım seninle..

Bebeğini kaybeden arkadaşlarımda var malesef Allah sabır versin bizler çok iyi biliyoruz ne zor şeyler olduğunu hamile görmek bebek görmek yüreğime otururdu ben bebeklerimi kaybettikten sonra heryer bir anda ikiz bebeklerle dolmuştu sanki çokzor günlerdi ama çok şükür geçti umudunuzu hiçç ama hiç yitirmeyin Allah isteyen herkese bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah..

öncelikle allah sabır versin arkadaşım.inşallah
en kısa
zamanda bebeğini kucagına alırsın .
bende öğretmenim ,her iki doğumumdan sonrada iki ay doğum sonrası izinimi kullandım.sorun olmadı.hatta ilk doğum üniversite hastanesinde oldu ve 12 hafta izin kullandım.bende ilk bebeğimi kaybettim.
istersen araştır.o pisikolojiyle çalışmak zordur.
güzel haber veren arkadaşları kutluyorum.inşallah bu kez hem sinannuray hemde 28mavi bebeklerini sağlıkla kucaklarına alacaklar

Teşekkür ederim meslektaşım. Sizlerden gelen pozitif enerji bana çok iyi geliyor sağolun.

Ben de arkadaşlarımın hamilelik haberleriyle sevindim kayıplarıyla üzüldüm ama niyeyse hep ağladım. Herhalde normal hamilelerden daha duygusal geçiriyoruz bu süreci. İnanır mısın şu anda hamileliğime sevinemiyorum,kahverengi lekelerle mbaşlaması beni endişelendirdi, korkular ağır basıyor. Senin de hamilelik haberini buradan alacağız ve inşallah bebişlerimizi konuşacağız.

İnşallah canım. Karnında sertleşme varmış sebebini söylemedi doktorun ilaç vermiş ama neden kaynaklanıyor merak ettim. Kendine çok dikkat ettiğini biliyorum sen yine de her şeyi kontrol et ve doktorunu yönlendir. Bu arada sen çalışıyor musun evde misin?

Süpriz oldu gerçekten umarım başka süprizlerle karşılaşmam. Kanamadan çok korkuyorum her tuvalet bir korku yaşatıyor. RABBİM BÜTÜN MELEK ANNELERİNİN YÜZÜNÜ YÜLDÜRSÜN, KUCAKLARINI SAĞLIKLA BEBEKLERLE DOLDURSUN.

Nihayet yaaa facede yazıyorsun burayı unuttun diye düşünmüştüm. Haberlerin sevindirdi inşallah böyle devam eder başka sorunla karşılaşmazsın. İnşallah bu sefer 3. hamileliğimizde bir sorunla karşılaşmaz da bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

28mavicim eve dönmedin mi daha? Hadi haberlerini bekliyoruz.

Ruyacım, 28mavicim ve Minnakminnakcım beklenen doğum tarihlerinizi bildirir misiniz, listeye ekleyeyim?

PREMETECİĞİM tahlil sonuçlarıyla sevindik lakin Fuat Hoca'ya gidince erken mi sevindik diye düşünmeye başladım. Fuat Hoca değerleri iyi buldu lakin keseyi göremedi dış gebelikten bahsetti. Sizin için geçerli değil keseyi rahmin içinde görene kadar herkesi bu şekilde değerlendiririm dedi. Pazartesi hcg 623 tü cuma tekrar baktırmamı istedi 2500ün üzerine çıktıysa ve kese rahmin içindeyse bir problem yok dedi. Ben cuma günü tekrar burada bir doktora gideceğim kan tahlilini ve ultrasonla bakmasını isteyeceğim. Keseyi görürsek Fuat Hocaya iki hafta sonra gideceğim kalp atışlarını dinlemek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…