Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

çok çok sevindim...Allahım kucağına aldığın günleride gösterecek inşallah...darısı isteyen herkesin başına....

evet acı bitmiyor ama zaman hafifletiyor herşeyi....Allahtan bol sabır diliyorum...

Maytapcığım iki embriyo bizim umutlarımızı yeşertmeye kafi. 7 Kasımı ile çekeceğim. Çifte bayram yaşayacağız inşallah. Rabbim mübarek gün hürmetine dualarımızı kabul etsin. Ayrıca her zaman başımın üstünde yerin var. Ben doğurayım sen de o zamanlar gebe olursun inşallah biz senin elini öpmeye geliriz belki. :)))

MAYTAP İnşallah istediğin gibi olur. 7 Kasım'a bir şey kalmadı zaten beklemeye devam. Ama bu zaman sana geçmek bilmez şimdi sabırlar diliyorum.

Benim doktorum izinliymiş pazartesi çoktığım için 10 gün içinde farklı bir doktor bakamazmış. Onun için pazartesiye bıraktım. İnşallah pazartesi kesemizi görürüz. Aile hekimine gidip iğnelerimi yazdırdım. Daha dört tane iğne vuruldum. İki kolumda da bir tl büyüklüğünde morluk oluştu. Allah nasip etsin de iğnelerimi vurulayım diyorum mor görünce de üzülüyorum ben vurmayı beceremiyorum galiba.

hamileleri canı gönülden kutluyorum.darısı en kısa zamanda tüm melek annelerine olsun inşallah.bende kasımda dondurulmuş embriyolarım için tedaviye başlıcam rabbim önce gebe kalmayı sonrada .kucağıma almayı nasip eder inşallah...

Bak güzelim işte benden bütün hamilelere açık çek siz yeter ki bir hamile kalın ben motivatörlük görevimi layıkıyla yerine getiririm. Benim ilk gebeliğimde de tansiyon problemim olmuştu yalnız o zaman atak şeklinde yükseliyordu bir ölçüyordum 20-11, iki dakika sonra ölçüyordum 11-7 falan çıkıyordu aslında bu tür atak şeklinde yükselmeler daha riskliymiş. İkincide kan sulandırıcı iğne vurulmama rağmen bu sefer yine tansiyon problemi yaşadım ama bu sefer atak şeklinde değildi hep yüksekti ve bu durumda ilaçla ve yakın takiple kontrol altında tutulabildi. Bende de pıhtılaşma var, doğrudur plesantan ani tansiyon yükselmesinden ayrılmıştır ama gebelikte tansiyonun yükselme sebebi zaten pıhtılaşma.

Canım 24. haftadan önceki doğumlar erken doğum değil düşük kabul ediliyor o yüzden sana doğum izni vermemişlerdir ama keşke rapor verselerdi de biraz dinlenseydin. Kendini korkutma önemli birşey yoktur inşallah.

Ya bir de aynı şeyi on kere söyleyip duruyor değil mi? İçinden tamam hoca anladık halim harap diyorsun o habire anlatıyor da anlatıyor. İşte bir süre sonra bu absürd durum sana komik gelmeye başlıyor. Ben her yanına gittiğimde adam plesantan ayrılabilir dedikçe bana bir gülme geliyordu, odasında çıkıyorduk koridorda eşimle ikimiz başlıyorduk gülmeye. Artık her kontrolde kaç kere plesantan ayrılabilir dedi diye saymaya başlamıştık resmen aramızda dalga konusu olmuştu. Ne yapacaksın güzelim durumumuz belli, problem yaşanmasa bile hamileliklerimiz çok stresli geçiyor işi dalgaya vurmazsan, pozitif olamazsan, gülüp geçemezsen o günler, o aylar nasıl geçer. Bir de benden sana söylemesi Fuat Hoca dışarıda yapılan tahlillere asla güvenmez aynısını bir de Ege'de yaptırır o yüzden sen zahmet edip de tahlillerini Aydın'da yaptırma gidip direkt Ege'de yaptırırsın. Yine de orada da bir doktorun olması şart tabi ama ben de o doktorun Fuat Hoca'nın dediklerini yapmak isteyeceğini sanmıyorum doktorlar işlerine karışılmasını hiç sevmezler. Tahlil falan lazım olursa o bir şekilde halledilir merak etme.

Canım gözün aydın. Hadi rahatla artık bak herşey yolunda gidiyor. Hadi bakalım biraz daha coşku " Kııııııııııııııııııııızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bebeğim göründüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü" nasıl bir başlangıç

Maytapcım şu aralar topiğimizde bir hamilelik rüzgarı esiyor, eminim sen de bu rüzgardan nasibini alacaksın. Dularımız seninle. Dört gözle 7 Kasımı bekliyoruz.

Ay Gamze Van'da mı oturuyordu. Peki merkezde miydi, ilçede mi? Eşim geçen hafta görevli olarak Van'a gitti. Merkez iyi durumdaymış. İnşallah iyilerdir. Haber alan yazsın olur mu.

Mavişim o senin kabiliyetinle ilgili değil bazı cilt tipleri morarmaya daha çok eğilimli. Benim de çok morarırdı ve üzerinden kaç ay geçti morluklarım hala tam olarak iyileşmedi. Neden koldan vuruyorsun göbekten denesene daha kolay oluyor. İnnohep mi kullanıyorsun, clexan mı. İğne dozun kaç.

Yaşasın bir tane daha müstakbel hamilemiz oldu. Kasım ayındaki adet tarihini bildir seni de listeye ekleyeyim.

Son düzenleme:
Maytap cim insallah hayirlisiyla olacak Belkide bayram hediyen olacak bebisin insallah...LittleAngel seninde insallah en kisa zamanda gelir bebisin...Allah hepinizin hepimizin muradini versin insallah...

PREMETE cim bebegimin beklenen dogum tarihi 23.06.2012 Ben oglumu (melegimi) de 22 haziran 2010 da topraga vermistim...Melegimi kaybettigim günlerde belkide bebegim dünyaya gelecek insallah.... (

Transfer oldu demek hayırlı olsun inşallah bu sefer güzel sonuçlanır dualarım çoğalarak seninle:)Kızım büyüdü gördün fotoları facete ben net birine benzetemiyorum karışım oldu galiba:)
Gamzeden haberim yok inşallah iyilerdir bi haber alırsam sizlerede haber veririm..Hayırlı haberlerini bekliyorumm merakla sonuç ne zmn??

mrb arkadaşlar topiğinize arasıra uğruyorum acınızı yürekten paylaşıyorum hamile haberleri var tebrik ederim geçmişi okumuştum ben de hemen hemen aynı şeyleri yaşadım benim bebeğim başarısız aşılama ve tüp bekekten sonra kendi kendine olmuştu hep kaybetme korkusu çektim korktuğum başıma geldi 5. ayımı tamamlamama 2 gün kala bebeğim minicik oğluşum kıymetlim karnımda öldü 6aydır korunmuyorum hamile kalamadım artık beklemicem aklımdan bebek isteğini atamıyorum ama hamile kalıp kaybetmekten de çok korkuyorum beni siz anlarsınız ben de sizleri anlıyorum kasım adetimle yeniden tüp bebek yaptıracam inşallah. bu topikte benim gibi bebeğini uzun tedaviler sonucu bulup kaybetmiş arkadaşlarım var dualarım hepinizle ve hamile melek annelerinde ALLAH bi daha evlat acısıyla sınamasın hepinize kucak dolusu sevgiler

Arkadaşlar evet izin yokmuş 2 ay erken doğumda. başlamam gerekiyormuş. Ama başka bir şey öğrendim.
bir dahaki hamileliğimde 3 aydan sonra ücretsiz izin alacaktım. gerekmiyormuş. yatak tedavi görmesi gerekiyor raporu alınca ücretini alıyormuşsun. en azından maaşım kesilmeyecek, çünkü Rıza MADAZLI'yı ve Amerikan Hastanesi'ni istiyorum. Pahalı olcak biraz ama...

28mavi bu arada inşaat teknolojisi hocasıyım ben...

meslek dersi, 3,5 gün gidiyorum ama gittiğim günler çok yoğun yorucu.

muyene olacağım haftaya çarşamba bakalım... 48 gün olmuş olacak.

arkadaşım allah sana da sabır en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. allah bu acımızı hayırlı haberlerle müjdelerle hafifletsin inşallah.

peki karnında kayıp sebebin nedir? araştırmalar yapıldı mı bizlerin çoğunda pıhtılaşma bozukluğu ortaya çıktı

canım benimde bebeğim 32+5 te karnımda öldü.benim bebeğim tüp bebekti canım.yaktııı ,dağladı geçti.dr otopsi yaptırma bişi çıkmaz 1000 de1 olur bu şekilde oda seni bulmuş dedi.testleri yapılmıştı çünkü herşey normaldi benim şekerim dışında.belki ondan olmuş olabilir ama kesin diyabetten diyemeyiz demişti.ama rabbimden gelene buynumuz ince.yinede şükürler olsun ki dondurulmuşlarım var.başka bi sağlık sıkıntımız yok.bi kere nasip etti allahım ,inşallah bi daha nasip eder

herkese teşekkür ediyorum.....arkadaşlar dua edin diye hatırlatmak için girdim topiğe...biliyorum ediyorsunuz ama ben daha fazlasını istiyorum...çünkü tıbben herşey yolunda gitti...işim duaya kaldı....

selencim 7kasım sonuçç...buaradakızını çok beğendim...allah nazardan korusun onu...ben ikinizede benzettim...gözler sen ama:)))

evet arkadaşım seni bizlerden iyi kimse anlamaz...öncelikle allahım bol sabır versin sana....bende 6.ayımda tüp bebekle sahip olduğum bebeklerimi kaybettim...5 gün dayanabildiler...ben hemen 3 ay sonra tedaviye yeniden başladım..çünkü bana göre çivi çiviyi söker di...ama maaalesef geçen 1 sene boyunca 2 tüp bebek ve birde dondurulmuş tedavisi gördüm ama sonuç negatif..............hala aynı şeyi düşünüyorum çivi çiviyi söker...şuan transfer sonucu bekliyorum...umarım yüzümüz bu sefer güler...sizin bebek isteğinizin aynısı bendede var ama ben istedikçe o uzaklaşıyor sanki..umarım isteyen herkes bebeklerini kucağına alır...

Ayyyyyy evet bir ara içimden yeterrrrrrrrr anladım diyesim geldi, defalarca aynı şey söylenir mi yaaaa ama söyleniyor işte. Bize de kuzu kuzu dinlemek düşüyor. Tahliller konusunda bir şey söylemedi. Her doktor yaptırır bunları problem değil dedi. Muayehanesi Alsancak'ta çok hoş bir yer yalnız ultrasonu gelişmiş bir ultrason değil. Hastanelerde falan kullanılan klasik ultrasondan kullanıyor. Başka odada var mı bilmiyorum ama ben daha gelişmiş bir şey bekliyordum. Clexan 0.4 kullanıyorum. Kalp atışlarından sonra clexan 0.6 kullanacağım. İkinci hamileliğimde iğneleri göbekten vurmuştum yine mosmor bir tablo oluşmuştu kanamayla doktora gidince doktor bu morluklardan kaynaklanmıştır kanaman demişti. Ondan dolayı kolumla başladım sonra da bacaklara geçeceğim. Etim çok havalı normalde de çok çabuk morarır artık buna alışacağım.

PREMETE cim bebegimin beklenen dogum tarihi 23.06.2012 Ben oglumu (melegimi) de 22 haziran 2010 da topraga vermistim...Melegimi kaybettigim günlerde belkide bebegim dünyaya gelecek insallah.... (

Canım umarım bir problemle karşılaşmazsın bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Benim de haziran sonu olur muhtemelen Allah o günleri bize göstersin inşalllah.

İSOVES Kendini hiç üzme canım. Zaten okula 3.5 gün gidiyormuşsun dinlenmen için yeterince zaman kalıyor. Doktor kontrolünde de için rahatlamış olacak. Hiçbir problem duymayacaksın doktorundan inşallah.

DEFNOSUM Öğretmenler zapt etmiş burasını. Canım Ankara çok güzel bir şehir yalnız eşimin yeğeni aylarca Cebeci Tıp Fakültesi'nde yattı ve hastaneden cenazesi çıktı. 4.5 yaşında uçup gitti bu dünyadan. Onun için Ankara bana hep soğuk geliyor. Ben Türkçe öğretmeniyim. Senin branşın ne hangi semttesin?????

Başın sağolsun arkadaşım melek annelerinin kendilerini toplama kendilerini anlayan kendileri ile aynı acıları yaşamış kişilerle tanışma haberleşme ve birbirlerine destek olma topiği burası. Gerçekten buradaki herbir melek annesi çok özel insanlar bana göre. İnşallah sen de aradığın desteği burada bulacaksı ve en kısa zamanda da toparlanarak yeni bebeğine kavuşacaksın. Rabbim yardımcın olsun. Kasımda bu topikte birsürü yeni hamişimiz olacak inşallah.

herkese teşekkür ediyorum.....arkadaşlar dua edin diye hatırlatmak için girdim topiğe...biliyorum ediyorsunuz ama ben daha fazlasını istiyorum...çünkü tıbben herşey yolunda gitti...işim duaya kaldı....

Canım benim tabii ki dualarımdasın. İyi olacak herşey. Bebişimize belki de bebişlerimize iyi bak sen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…