Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

23 haftalık hamıleyken bende rahım agzı yetersızlıgı varmıs rayetersızlıgı yuzunden hıcbır saglık problemı olmayan pasamı dogurmak mecburıyetınde kaldım normal sartlarda 50 gun sonra bebegımı kucagıma almam gerekırdı ama Rabbım nasıp etmedı ıcımdekı yangın ne zaman soner bılmıyorum Rabbım hakkımızda hayırlı seyler nasıp etsın BEENIMDE 16 KASIMDA ADET OLMAM GEREKIYOR bılgınıze sunulur kızlar Rabbım hepımıze tekrar hamıle kalmayı ve hayırlısıyla meleklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah

arkadaşım ,inşallah gönlüne göre olacak herşey. Mübarek cuma günü ve bayram öncesi dualarımız kabul olsun. Tüm melek annelerinin kucakları sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bebişlerle dolsun.

Son düzenleme:

İçindeki yangın inşallah hafifler en kısa zamanda. Bu ay yeniden hamiş olman dileğiyle.

aman aman ne tatlı uykulardır şimdi :) gerçekten bizlerin de bebişleriyle geçireceği bayramlar olacak mı acaba.

kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu korkularla nasıl tekrar hamile kalınır nasıl 9 ay geçer inannın bilmiyorum.

herkese şimdiden iyi bayramlar

Simdiden hepinize iyi bayramlar. Yarin annemlerin yanina gidecegim, 15 gun forumu takip edemeyecegim, simdiden kutlayayim dedim kader arkadaslarimin bayramini. Allah bu mubarek bayramda hepimizin dualarini kabul etsin, kucaklarimizi en kisa ve hayirli zamanda saglikli, hayirli cocuklarla doldursun. Bir daha da melek annesi olmasin kimse insallah.

Bugun pek bir pozitifim. Bebegimle ilgili son test, plasenta sonucu da cikti. Temizmis. Yani tamamen bebegin rahatsizligindan dedi doktor. Ona da cok buyuk ihtimalle 'kaza, doganin bir kazasi' diyorlar ama yine de genetik olma ihtimali ustunde duruyorlar. Genetikle de gorustuk, testler yapiliyor. Amaaaaaan, tak tak kafaya nereye kadar! Hayirlisi olsun. Plasenta icin beni hastanede takip eden ve preeklamsiyi tespit eden profla konustum. KAdin cok icime sindi. Bir dahaki hamileligimde(insallah) onunla devam edicem. Preeklamsi icin hamileligin basindan itibaren bebe aspirini alacakmisim, beni 'riskli gebelik' olarak ele alacamis ve yakindan takip edecekmis. Ama kadin rahatti, beni de rahatlatti. Ben de herseyin iyi olacagina inanmak istiyorum. 1 sene bekle dedi ama doktorlar pazarliga aciklar:) Ben sanirim 5-6 ay sonrasinda (9 ay olacak o zaman) yeni bebek calismalarina baslayacagim. Napiyim, civi civiyi soker!Hayali bile guzel hamileligin.

Iyi bayramlar tekrar hepinize. Gelince yeni hamilelik haberleri almak dilegiyle...

İçindeki yangın inşallah hafifler en kısa zamanda. Bu ay yeniden hamiş olman dileğiyle.

ınsallah bua y guzel bı haber verırım herkese o kadar cok ıstıyorum kı bebegımı kucagıma almayı bugun doktorumla gorustum bana dogum yaptıran doktor baskaydı acıl oldugu ıcın kendı doktoruma gıdememıstım dogumda kendı doktorum dogum esnasında kesınlıkle bende rahım agzı yetmezlıgı olup olmadıgını anlayamayacagını soyledı erken dogum yapmamın sebebııltıhaptan kaynaklanıyormus hala ıltıhabım dusmus degıl antıbıyotık tedavısıne basladım tekrar hamıle kaldıgımda aynı sıkıntıları yasamak ıstemıyorum o kadar ıyı geldıkı bana doktorumun soyledıklerı .. Bende rahım agzı yetmezlıgı var hamılelıklerım zor gececek dıye kahretmıstım kendımı Rabbıme sukur kı yokmus =)=)=) sımdıde 16 kasıma gun sayıyorum ama bu ay olmazsa bır dıger ay olmazsa baska bır zaman kendımı kahrettıgımde hıc bırseyı degıstıremıyorum

arkadaşlar herkese iyi bayramlar şimdiden...

ben kasımın 16 sında rıza madazlıdan randevu aldım.

Ama Selim ŞENÖZ jinepol e de gitmek istiyorum. nasıl olacak bilmiyorum.
tüp bebek merkezlerinde hamile kalmak dahamı kolay olur.

hamile kalıp rıza beye gitmekmi dahaa mantıklı acaba...

50 gün oldu bebeğimi kaybedeli, dün teyzemin kızı doğum yapı, öyle güzel bir bebek ki , içim gitti... offf, offff

Kızlar eşim rüyasında bebeği düşürdüğümü görmüş. Başka bir doktora gidiyormuşuz doktor kucak kucak balık veriyormuş bu balıkları yesin bundan sonra normal yolla hamile kalamaz tüp bebek tadavisine başalayacağız demiş. HAYIRDIR İNŞALLAH. Balıklardan dolayı kısmetli bir bebek olacak dedim siz ne diyorsunuz?

Bugün çarşıda yaklaşık üç saat siyah kumaş pantolon aradım. Üst almıştım siyah pantolonla kombine ederim dedim. Ama boşuna onu giydim dar geldi bunu giydim bol geldi bir şey alamadım. Allah'a şükür tek başımaydım kimse tahammül edemezdi o kadar dolaşmaya. Yorgun argın elim boş geldim.

Herkesin kurban bayramını canı gönülden kutluyorum. Herkese gönül rahatlığı diliyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Canım hayra yor, inşallah kısmetli olur... ama birazda bilinç altı... bende kaybımdan sonra hep bu tarz rüyalar gördüm.
Ama o kadar çok dolaşma hamilesin sonuçta, ben yorulmadığım sürece bebeğe bir şey olmaz diyordum, ama öyle değilmiş ben yorulmasamda o yorulup güçsüz düşebiliyormuş ve en tehlikesi rahimin açılması... Allah kimseye acı tecrübe yaşatmasın...

Bütün melek anneleri hepinizin bayrami simdiden kutlu olsun...Insallah hepimiz icin hersey hayirlisiyla gönlümüzce olur...

bütün herkesin bayramı mübarek olsun.bebeğine kavuşmuş olanlara aileleriyle mutlu bayramlar diliorum.benim gbi kucağı boş melek annelerinede bebeksiz son bayramımız olsun diye rabbime yalvarıyorum.allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.

İYİ BAYRAMLAR...

merhabalar annelerin en güzelleri....
şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum...yarın nasipse meleğimi görmeye gideceğim onlarsız geçen bayramlar gittikçe artıyo...zor ama yaşıyoruz.hepinizi öpüyoruz kızımla hoşçakalın....

herkesın kurban bayramı mübarek olsun
saolun kızlar...

sağlık sorunlarıyla ugraştım kaç haftadır....

çok şükür şimdi iyiiym....

artık bebek bende istiyorum içim kıpır kıpır...

tüm melek annelerinin bayramı kutlu olsun, rabbim bir sonraki bayramları bebeklerimizle kutlamayı nasip etsin. Cennetteki meleklerimize de alnımız açık bir şekilde kavuşuruz inşallah. Onları da unutmadık hiçbirimiz.

Hepinizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar sağlıklı sıhhatli nice bayramlara :)

Maytapp çok az kaldı ptesi için ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum güzel haberlerle gelirsin inşallh dualarım seninle...

Öncelikle kaybın için sana Allah'tan sabır dileklerimi iletiyorum. Sanırım listeye eklemem için beklenen adet tarihini yazdın. Çarşamba günü seni de listeye ekleyeceğim inşallah uğur getirir.

Ben de rüyalar tersine çıkarmış diyorum. Eşin bebeği düşürdüğünü görmüş bu durumda çok sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alacaksın. Ve en önemlisi ne biliyor musun eşin böyle bir rüya görmüş ve sen bu rüyadan olumsuz etkilenmemiş ve rüyayı hayra yormuşsun işte bunu yapabilmen süper birşey sen artık olmuşsun, bu iş tamam canım.

Canım arkadaşlarım birkaç gündür işle güçle ve Tolga'nın diş çıkarma huysuzluklarıyla uğraştığım için yazamadım hepinizin bayramı kutlu olsun. Siz her bayramı içiniz buruk bir şekilde karşılasanız da aslında hayatın her gününü bayram sevinciyle yaşamaya layık insanlarsınız. İnşallah yarın Maytapcığımın güzel haberiyle hepberaber mutlu oluruz. Hepinizi çok öpüyorum.

Olmadi.....benim icin her seyin bittigi yerdeyim...cunku artik hic umudum kalmadi....hic bir zaman anne olaamayacagim..isyan etmekten cok korkuyorum ama icimden gecenleri bir bilseniz...neden ben sorusu beynimde yankilaniyor..hwpinize dualariniz icin tesekku ederim..hepinizew iyi bayramlar...bwnim payima ise 2 kurban bayramida aglamk dustu....

Maytapcım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum. Mesajını okuduğumdan beri benim bile yüreğime bir taş oturdu kalkmıyor kimbilir sen ne durumdasındır. Allah yardımcın olsun arkadaşım.

ahh be canım öle düşünme bak gecen kurban bayramı banada zehir olmustu!

düşük yapmıstım ağla ağla yıpranmıstım
ama cok şükür rabbime bu kurban bayramı oğlum kollarımda
demekki ölebir istemişimki cok şükür rabbime
onca kayıptan sonra bende anne olamam diyordum
ama rabbim öle büyükki bu bayramda güldürdü beni
ALLAHA sığın ! ondan baska ilah yok cook dua et
hatta bende bir dua var bir ara özelden yaz ben sana s-yollarım
hem o duayla kaldıdm gebe ve gebeliğim onunla yürüdü
bende erken doğum yaptım 34+5günlüktü 2600 grm 48 cm lik bir oğlusum oldu
erken geldi ama hoş geldi sefalar getirdi
o yüzden hiç ümidini kesme aslında ben hikayemi anlatsam şaşaırısın inana oğlusum benim mucizem
inş en kısa zamanda anne olmanız dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…