arkadaşlar gitti 8 gün kaldı 4 gün ....bugün bir heyecan bastı beni...ilk günler kasık ağrım vardı ama artık oda yok....pazertesi günü güzel haberler almayı nasip etsin Allahım...buarada herkese şimdiden hayırlı ve mutlu bayramlar diliyorum......
23 haftalık hamıleyken bende rahım agzı yetersızlıgı varmıs rayetersızlıgı yuzunden hıcbır saglık problemı olmayan pasamı dogurmak mecburıyetınde kaldım normal sartlarda 50 gun sonra bebegımı kucagıma almam gerekırdı ama Rabbım nasıp etmedı ıcımdekı yangın ne zaman soner bılmıyorum Rabbım hakkımızda hayırlı seyler nasıp etsın BEENIMDE 16 KASIMDA ADET OLMAM GEREKIYOR bılgınıze sunulur kızlar Rabbım hepımıze tekrar hamıle kalmayı ve hayırlısıyla meleklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah
PREMETE Üçünüz birlikte olunca sağlıkla bütün günler bayram tadında geçer. Tolga'nın fotoğraflarını görmemiştim hemen girip bakacağım eminim çok yakışıklı olmuştur küçük bey. Biz de bu bayram tatil kısa olduğu için gitmeme kararı aldık. Aydın'dayız gurbette olunca ne kadar eş dost olsa da bayramlar buruk geçiyor. Benim hiçbir şey yapasım yok işin kötüsü. Yemek yapıyorum güç bela o kadar uyumaktan başımı kaldıramıyorum. İnşallah bebeklerimizle gerçek bayram yapacağımız günleri görürüz.
LİTTLE ANGEL DEFNOSUM Allah inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla gönlümüzün muradını bize verecek.
MAYTAP Hadi canım az kaldı. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bizi merakta bırakma tamam mı? Şimdiden bayram kutlamaları falan meraktan çatlarız bak yoksa.
İçindeki yangın inşallah hafifler en kısa zamanda. Bu ay yeniden hamiş olman dileğiyle.
Kızlar eşim rüyasında bebeği düşürdüğümü görmüş. Başka bir doktora gidiyormuşuz doktor kucak kucak balık veriyormuş bu balıkları yesin bundan sonra normal yolla hamile kalamaz tüp bebek tadavisine başalayacağız demiş. HAYIRDIR İNŞALLAH. Balıklardan dolayı kısmetli bir bebek olacak dedim siz ne diyorsunuz?
Bugün çarşıda yaklaşık üç saat siyah kumaş pantolon aradım. Üst almıştım siyah pantolonla kombine ederim dedim. Ama boşuna onu giydim dar geldi bunu giydim bol geldi bir şey alamadım. Allah'a şükür tek başımaydım kimse tahammül edemezdi o kadar dolaşmaya. Yorgun argın elim boş geldim.
Herkesin kurban bayramını canı gönülden kutluyorum. Herkese gönül rahatlığı diliyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
Bebişim annesini hiç üzmedi. 9mm kesemizi gördük artık sıra kalp atışlarında. İnşallah her şey yolunda gider. Hamileliğimden eşimin dışında sadece üç kişinin haberi var. Bir iki cümle ile onlara durumu özetliyorum. Gün içinde aklıma bile gelmiyor normalde herkesin haberi olduğunda hep hamilelikten konuşuyorduk ister istemez pimpirikleniyordum böyle gayet rahatım. Umarım de rahattır.
SUDEM 34 Nerelerdesin canım ya kayboldun ortalardan. Neler yaptın bakalım bu arada anlat da öğrenelim.
saolun kızlar...23 Haziran Metemin ölüm yıldönümü Allah onun ömrünü senin yavruna ve bütün melek kardeşlerine versin.
Meleğin için Allah sabırlar versin. İnşallah bu tedavinle derdinin dermanına kavuşursun. İstersen kasım ayı adet tarihini bildir seni de listeye ekleyeyim belki sana da uğur getirir.
Canım Fuat Hoca'nın hastanedeki ultrasonu çok iyiydi onu da Amerika'dan kendisi getirtmiş, şahsına ait diye biliyorum. Sen merak etme eğer muayene hanede öyle bir ultrason yoksa 20. haftadan sonra sana üniversitede bakar çünkü o haftadan sonra bizim için doppler çok önem kazanıyor. Bu arada merak ettim muayenehanesi nerede Alsancak Caminin 2-3 apartman ilerisinde mi, tabelasında kendi ismi yazıyor mu?
Canım senin hayırlı zamanın gelmedi mi daha. Seni ne zaman listeye yazıyoruz.
Gözün aydın canım. Bebişin ne şimdi ne de hamileliğin boyunca üzmeyecek seni. İnşallah hep böyle mutlu haberlerini alırız.
23 haftalık hamıleyken bende rahım agzı yetersızlıgı varmıs rayetersızlıgı yuzunden hıcbır saglık problemı olmayan pasamı dogurmak mecburıyetınde kaldım normal sartlarda 50 gun sonra bebegımı kucagıma almam gerekırdı ama Rabbım nasıp etmedı ıcımdekı yangın ne zaman soner bılmıyorum Rabbım hakkımızda hayırlı seyler nasıp etsın BEENIMDE 16 KASIMDA ADET OLMAM GEREKIYOR bılgınıze sunulur kızlar Rabbım hepımıze tekrar hamıle kalmayı ve hayırlısıyla meleklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah
Kızlar eşim rüyasında bebeği düşürdüğümü görmüş. Başka bir doktora gidiyormuşuz doktor kucak kucak balık veriyormuş bu balıkları yesin bundan sonra normal yolla hamile kalamaz tüp bebek tadavisine başalayacağız demiş. HAYIRDIR İNŞALLAH. Balıklardan dolayı kısmetli bir bebek olacak dedim siz ne diyorsunuz?
Bugün çarşıda yaklaşık üç saat siyah kumaş pantolon aradım. Üst almıştım siyah pantolonla kombine ederim dedim. Ama boşuna onu giydim dar geldi bunu giydim bol geldi bir şey alamadım. Allah'a şükür tek başımaydım kimse tahammül edemezdi o kadar dolaşmaya. Yorgun argın elim boş geldim.
Herkesin kurban bayramını canı gönülden kutluyorum. Herkese gönül rahatlığı diliyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
Olmadi.....benim icin her seyin bittigi yerdeyim...cunku artik hic umudum kalmadi....hic bir zaman anne olaamayacagim..isyan etmekten cok korkuyorum ama icimden gecenleri bir bilseniz...neden ben sorusu beynimde yankilaniyor..hwpinize dualariniz icin tesekku ederim..hepinizew iyi bayramlar...bwnim payima ise 2 kurban bayramida aglamk dustu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?