Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canim Allah sabir versin...Insallah en kisa zamanda bebisin gelir bekletmez seni...Hamile kalirsam yine aynimi olur korkusu hepimizde var canim ama hep kaybedecegiz diyede birsey yok...Allah büyük Insallah bizlerde saglikla hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza alip büyütecegiz hepimizde.....

Maytap cim cani gönülden bütün dualarimiz seninle insallah güzel haberler alacagiz senden...

amin canım hayırlısı...

selam kızlar...

umarım keyifler yerindedir...

yeni hamişlerimiz vardır sırada....

ve yeni bebeklerimiz....

cumartesi 2 tane bebek görmeye gittim tekrara duygularım depreşti...

hayırlı zamanda biizmde olsun.inş.

Bebişim annesini hiç üzmedi. 9mm kesemizi gördük artık sıra kalp atışlarında. İnşallah her şey yolunda gider. Hamileliğimden eşimin dışında sadece üç kişinin haberi var. Bir iki cümle ile onlara durumu özetliyorum. Gün içinde aklıma bile gelmiyor normalde herkesin haberi olduğunda hep hamilelikten konuşuyorduk ister istemez pimpirikleniyordum böyle gayet rahatım. Umarım de rahattır.

SUDEM 34 Nerelerdesin canım ya kayboldun ortalardan. Neler yaptın bakalım bu arada anlat da öğrenelim.

CANIM GÖZÜN AYDIN OLSUN ÇOK SEVİNDİM YENİDEN MİNİĞİNİN SENİNLE OLMASINA.ALLAHIM TAMAMINA SAĞLIKLA ERDİRSİN İNŞALLAH.BENCEDE KİMSEYE SÖYLEME BENDE AYNISINI YAPTIM 2 AYDAN SONRA ÖĞRENDİLER DAHA RAHAT OLUYO İNSAN.AKLINA KÖTÜ ŞEYLER GETİRMEMEYE ÇALIŞ İYİ DÜŞÜN GÜZEL OLSUN...

CANIM GÖZÜN AYDIN OLSUN ÇOK SEVİNDİM YENİDEN MİNİĞİNİN SENİNLE OLMASINA.ALLAHIM TAMAMINA SAĞLIKLA ERDİRSİN İNŞALLAH.BENCEDE KİMSEYE SÖYLEME BENDE AYNISINI YAPTIM 2 AYDAN SONRA ÖĞRENDİLER DAHA RAHAT OLUYO İNSAN.AKLINA KÖTÜ ŞEYLER GETİRMEMEYE ÇALIŞ İYİ DÜŞÜN GÜZEL OLSUN...

İnşallah canım pozitif olmaya başladığından beri işler yolunda gidiyor.
Rabbim tüm melek annelerinin kucağını doldursun sağlıklı bebişlerle.

Sonuca çok az kalmış bayramda şeker gibi bi haber alırsınız inşallah bayramda nerde yaptırcan tahlili sen idrarıda yapamıyodun illa kan testi olcak:)Çok çok dua ediyorum sana..Bu arada teşekkür ederiz teyzesi aynen senin gibi ikimizede benzetiyorlar özellikle eşimin ailesi oğullarına çok benzetiyorlar :))

Ne kadar büyük bir acı olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz Allah sabır versin arkadaşım seni çok iyi anlıyoruz emin ol inşallah güzel haberlerinide paylaşırsın burda...

İnşallah canım pozitif olmaya başladığından beri işler yolunda gidiyor.
Rabbim tüm melek annelerinin kucağını doldursun sağlıklı bebişlerle.

Kızlar sevincimi canı gönülden bir tek sizlerle paylaşıyorum sağolun beni yalnız bırakmıyorsunuz. İyi düşünmeye çabalıyorum umarım başarılı olmaya devam ederim. Bugün gün boyu dersim vardı çok da yorulmadım ama felaket sırtım ağrıyor. İlk hamileliğimde de sırt ağrısı çekmiştim benim hamilelik belirtim de ilginç değil mi???? Her ihtimale karşı hemen kendimi yatağa attım uzandım hala kendini hissettiriyor. İnsanın neresi ağrırsa canı orda oluyor diyorlar ya doğru gerçekten.

Cok sukur. Hersey yolunda gidecek insallah. Bebeginin de keyfi yerindedir. Tatli tatli buyuyordur merak etme. Kimseye soylemedigin de cok iyi olmus. Ne gerek var! Ben de insallah birgun hamile kalirsam kimseye soylememeyi dusunuyorum. Bana kalsa ben 9 ay boyunca kimseye soylemiycem de saklayamiyorsun iste:)

Allah yardimcin olsun arkadasim. Ben de bebegimi 3 ay once 30 haftalikken kaybettim. Neler hissettigini cok iyi anliyorum. Allah insallah en kisa zamanda saglikli bir bebek verir sana. Allah kimseye evlat acisi yasatmasin.

Insallah hamilesindir. Allah tez zamanda bebegini gondersin sana. 7 KAsimda guzel haberlerle insallah...

PREMETE cim bebegimin beklenen dogum tarihi 23.06.2012 Ben oglumu (melegimi) de 22 haziran 2010 da topraga vermistim...Melegimi kaybettigim günlerde belkide bebegim dünyaya gelecek insallah.... (

23 Haziran Metemin ölüm yıldönümü Allah onun ömrünü senin yavruna ve bütün melek kardeşlerine versin.

Meleğin için Allah sabırlar versin. İnşallah bu tedavinle derdinin dermanına kavuşursun. İstersen kasım ayı adet tarihini bildir seni de listeye ekleyeyim belki sana da uğur getirir.

Canım Fuat Hoca'nın hastanedeki ultrasonu çok iyiydi onu da Amerika'dan kendisi getirtmiş, şahsına ait diye biliyorum. Sen merak etme eğer muayene hanede öyle bir ultrason yoksa 20. haftadan sonra sana üniversitede bakar çünkü o haftadan sonra bizim için doppler çok önem kazanıyor. Bu arada merak ettim muayenehanesi nerede Alsancak Caminin 2-3 apartman ilerisinde mi, tabelasında kendi ismi yazıyor mu?

Canım senin hayırlı zamanın gelmedi mi daha. Seni ne zaman listeye yazıyoruz.

Gözün aydın canım. Bebişin ne şimdi ne de hamileliğin boyunca üzmeyecek seni. İnşallah hep böyle mutlu haberlerini alırız.

BEBEKLERİMİZ

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Denizim16[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ

[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]GamzeliKız[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]02.12.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]17.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]17[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD][/TD]
[TD]23.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]07.11.2011[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]12.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD]07.12.2011[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

DELİCE ZEYTİN Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin bizim tek derdimiz söylememek olsun. Eşim de kendini tutamayacak gibi gözüküyor. Geçen bir kişiden bahsediyorlar kadın kayınvalidesiyle aynı evde yaşıyormuş 7 aylık hamileymiş eşinden başka kimsenin haberi yokmuş Şaşırdım doğrusu bu kadarına da....

PREMETE Fuat Hoca Alsancak'ta Şair EŞREF Bulvarı'nda Özbaş Apartmanı'nda daha çok yeni olduğu için tabelesı bile yoktu. Aynı apartmanda Prof. Öztekin OTO var ordan bulursunuz demişlerdi. Ulaşımı çok kolay fuarın lozan kapısından ilerlemek yeterli oluyor. Arabamız olmamasına rağmen zorlanmadık. Arka tarafta bir oda daha vardı belki orda vardır ya da ben o haftalara gelene kadar alır. Hiç olmazsa üniversitede ayarlar inşallah. Ellerine sağlık listemizi ihmal etmiyorsun. Adım adım ilerleyip inşallah bir üst listeye çıkarız tüm hamişlerle birlikte. Listeya baktığımda umut doluyorum ben de başkalarına umut kaynağı olurum.

Bayram hazırlıklarına başladın mı? Bayramda Malatya' da mısınız yoksa ailelerle misiniz? Ne güzel Tolga'ya bayramlık almışsındır şimdi. Niyeyse bugün hep aklıma bebeğime bayramlık almak geldi. Allahım bütün melek anneleriyle birlikte bana da o günleri göster dedim.

Canım biz bu bayram Malatya'dayız ve yalnızız. Eşimin bayramın 2. ve 3. günü nöbeti var o yüzden bir yere kıpırdayamıyoruz. Bayram için bir hazırlık yapmadım, böyle gurbette bayram gibi gelmiyor zaten. Oğlumun ilk bayramı çok güzel geçmişti, tatil uzun olunca hem benim hem de eşimin ailesinin yanına gidebilmiştik. Kuzenimin de düğünü vardı bütün akrabaları birarada görme imkanımız olmuştu. Facede görmüşsündür Tolga'nın papyonlu, gömlekli fotoğrafları falan var işte onları bayram için almıştım. Haklısın insanın bütün hevesleri kursağında kalınca herşeye özeniyor hatta normal zamanda hoşuna gitmeyecek şeyler bile cazip gelmeye başlıyor. Allah hem sana hem de diğer arkadaşlarımıza bütün özençlerinizi doya doya yaşamayı nasip etsin.

arkadaşlar gitti 8 gün kaldı 4 gün ....bugün bir heyecan bastı beni...ilk günler kasık ağrım vardı ama artık oda yok....pazertesi günü güzel haberler almayı nasip etsin Allahım...buarada herkese şimdiden hayırlı ve mutlu bayramlar diliyorum......

PREMETE Üçünüz birlikte olunca sağlıkla bütün günler bayram tadında geçer. Tolga'nın fotoğraflarını görmemiştim hemen girip bakacağım eminim çok yakışıklı olmuştur küçük bey. Biz de bu bayram tatil kısa olduğu için gitmeme kararı aldık. Aydın'dayız gurbette olunca ne kadar eş dost olsa da bayramlar buruk geçiyor. Benim hiçbir şey yapasım yok işin kötüsü. Yemek yapıyorum güç bela o kadar uyumaktan başımı kaldıramıyorum. İnşallah bebeklerimizle gerçek bayram yapacağımız günleri görürüz.

LİTTLE ANGEL DEFNOSUM Allah inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla gönlümüzün muradını bize verecek.

MAYTAP Hadi canım az kaldı. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bizi merakta bırakma tamam mı? Şimdiden bayram kutlamaları falan meraktan çatlarız bak yoksa.

Arkadaşlar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum. Allahım bütün hamile arkadaşlarımın sağlıcakla çocuklarını kucağına almasını nasip etsin. Heyecenla güzel haber bekleyen arkadaşlarımın yüzünü güldürsün inşallah. Allahım bütün melek annelerinin muradını tez zamanda versin inşallah.

Melek annesi olmak başka, bunu ancak yaşayan bilir. Biz herşeyi farklı yaşıyoruz. Allahım bütün melek annelerinin yavrularıyla dolu dolu bayramlar geçirmeyi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…