Canim Allah sabir versin...Insallah en kisa zamanda bebisin gelir bekletmez seni...Hamile kalirsam yine aynimi olur korkusu hepimizde var canim ama hep kaybedecegiz diyede birsey yok...Allah büyük Insallah bizlerde saglikla hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza alip büyütecegiz hepimizde.....mrb arkadaşlar topiğinize arasıra uğruyorum acınızı yürekten paylaşıyorum hamile haberleri var tebrik ederim geçmişi okumuştum ben de hemen hemen aynı şeyleri yaşadım benim bebeğim başarısız aşılama ve tüp bekekten sonra kendi kendine olmuştu hep kaybetme korkusu çektim korktuğum başıma geldi 5. ayımı tamamlamama 2 gün kala bebeğim minicik oğluşum kıymetlim karnımda öldü 6aydır korunmuyorum hamile kalamadım artık beklemicem aklımdan bebek isteğini atamıyorum ama hamile kalıp kaybetmekten de çok korkuyorum beni siz anlarsınız ben de sizleri anlıyorum kasım adetimle yeniden tüp bebek yaptıracam inşallah. bu topikte benim gibi bebeğini uzun tedaviler sonucu bulup kaybetmiş arkadaşlarım var dualarım hepinizle ve hamile melek annelerindeALLAH bi daha evlat acısıyla sınamasın hepinize kucak dolusu sevgiler
herkese teşekkür ediyorum.....arkadaşlar dua edin diye hatırlatmak için girdim topiğe...biliyorum ediyorsunuz ama ben daha fazlasını istiyorum...çünkü tıbben herşey yolunda gitti...işim duaya kaldı....
selencim 7kasım sonuçç...buaradakızını çok beğendim...allah nazardan korusun onu...ben ikinizede benzettim...gözler sen ama:)))
amin canım hayırlısı...Şansını arttırıyorsun işte ne güzel. Umarım bu sefer her şey yolunda gider ve sen de hamileler kervanına katılırsın. 10 Kasım bu sefer uğur getirirbelki kimbilir?????? Allah yardımcın olsun canım. Her zaman dualarımdasın bu sefer de öyle olacak. Maytap yanlış mı hatırlıyorum sen de öğretmensin değil mi?
Bu konuda tamamen sana katılıyorum. Bir tarafım delice bebek isterken diğer tarafım da delice korkuyordu. Ocak ayından bu yana bekledik ve şimdi olabilir diye düşünüyoruz. Ama bekleyip beklememizin durumu değiştireceğine inanmıyorum. Biz beklediğimizi düşünürken de kısmetimizde bebek olsa yine hamile kalırız. Etrafımızda bunun pekçok örneği var değil mi ama??? Biz kaderimizi yaşıyoruz.
2010 mart 'ta bebeğim karnımda öldü.
2011ocak'ta düşük yaptım. Şimdi yine hamilelik planlıyoruz. 3. hamileliğim olacak inşallah Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder diye umut ediyorum. Yıpratıcı bir süreç, Allah hepimize acısın, çektirmesin.
Olkulumda bir öğretmenin 2. hamileliği o kadar rahat ki anlatamam. Kızıyla ilgileniyor, maşallah hiç rapor izin kullanmadı iki ayı kaldı bebeğinin odasını hazırladı. Bebek kıyafetlerini hazırladı imreniyorum imreniyorum maşallah ne kadar şanslı ama farkında değil diye düşünüyorum. Ben bebeğimi kucağıma aldıktan sonra onunla çıkarım herhalde alışverişe. Oda falan hazırlamaya hayatta cesaret edemem yaaaa. Sağlıkla doğsun da beşiği odası falan olmasın diyorum. So0nradan hepsi alınır nasıl olsa.
Sinannuray facebookta yazmış onu görmüştüm. Biraz toparlanmıştır inşallah. Kanaması da progestanla kesilir umarım.
Bebişim annesini hiç üzmedi. 9mm kesemizi gördük artık sıra kalp atışlarında. İnşallah her şey yolunda gider. Hamileliğimden eşimin dışında sadece üç kişinin haberi var. Bir iki cümle ile onlara durumu özetliyorum. Gün içinde aklıma bile gelmiyor normalde herkesin haberi olduğunda hep hamilelikten konuşuyorduk ister istemez pimpirikleniyordum böyle gayet rahatım. Umarım de rahattır.
SUDEM 34 Nerelerdesin canım ya kayboldun ortalardan. Neler yaptın bakalım bu arada anlat da öğrenelim.
Bebişim annesini hiç üzmedi. 9mm kesemizi gördük artık sıra kalp atışlarında. İnşallah her şey yolunda gider. Hamileliğimden eşimin dışında sadece üç kişinin haberi var. Bir iki cümle ile onlara durumu özetliyorum. Gün içinde aklıma bile gelmiyor normalde herkesin haberi olduğunda hep hamilelikten konuşuyorduk ister istemez pimpirikleniyordum böyle gayet rahatım. Umarım de rahattır.
SUDEM 34 Nerelerdesin canım ya kayboldun ortalardan. Neler yaptın bakalım bu arada anlat da öğrenelim.
herkese teşekkür ediyorum.....arkadaşlar dua edin diye hatırlatmak için girdim topiğe...biliyorum ediyorsunuz ama ben daha fazlasını istiyorum...çünkü tıbben herşey yolunda gitti...işim duaya kaldı....
selencim 7kasım sonuçç...buaradakızını çok beğendim...allah nazardan korusun onu...ben ikinizede benzettim...gözler sen ama:)))
mrb arkadaşlar topiğinize arasıra uğruyorum acınızı yürekten paylaşıyorum hamile haberleri var tebrik ederim geçmişi okumuştum ben de hemen hemen aynı şeyleri yaşadım benim bebeğim başarısız aşılama ve tüp bekekten sonra kendi kendine olmuştu hep kaybetme korkusu çektim korktuğum başıma geldi 5. ayımı tamamlamama 2 gün kala bebeğim minicik oğluşum kıymetlim karnımda öldü 6aydır korunmuyorum hamile kalamadım artık beklemicem aklımdan bebek isteğini atamıyorum ama hamile kalıp kaybetmekten de çok korkuyorum beni siz anlarsınız ben de sizleri anlıyorum kasım adetimle yeniden tüp bebek yaptıracam inşallah. bu topikte benim gibi bebeğini uzun tedaviler sonucu bulup kaybetmiş arkadaşlarım var dualarım hepinizle ve hamile melek annelerindeALLAH bi daha evlat acısıyla sınamasın hepinize kucak dolusu sevgiler
İnşallah canım pozitif olmaya başladığından beri işler yolunda gidiyor.
Rabbim tüm melek annelerinin kucağını doldursun sağlıklı bebişlerle.
CANIM GÖZÜN AYDIN OLSUN ÇOK SEVİNDİM YENİDEN MİNİĞİNİN SENİNLE OLMASINA.ALLAHIM TAMAMINA SAĞLIKLA ERDİRSİN İNŞALLAH.BENCEDE KİMSEYE SÖYLEME BENDE AYNISINI YAPTIM 2 AYDAN SONRA ÖĞRENDİLER DAHA RAHAT OLUYO İNSAN.AKLINA KÖTÜ ŞEYLER GETİRMEMEYE ÇALIŞ İYİ DÜŞÜN GÜZEL OLSUN...
mrb arkadaşlar topiğinize arasıra uğruyorum acınızı yürekten paylaşıyorum hamile haberleri var tebrik ederim geçmişi okumuştum ben de hemen hemen aynı şeyleri yaşadım benim bebeğim başarısız aşılama ve tüp bekekten sonra kendi kendine olmuştu hep kaybetme korkusu çektim korktuğum başıma geldi 5. ayımı tamamlamama 2 gün kala bebeğim minicik oğluşum kıymetlim karnımda öldü 6aydır korunmuyorum hamile kalamadım artık beklemicem aklımdan bebek isteğini atamıyorum ama hamile kalıp kaybetmekten de çok korkuyorum beni siz anlarsınız ben de sizleri anlıyorum kasım adetimle yeniden tüp bebek yaptıracam inşallah. bu topikte benim gibi bebeğini uzun tedaviler sonucu bulup kaybetmiş arkadaşlarım var dualarım hepinizle ve hamile melek annelerindeALLAH bi daha evlat acısıyla sınamasın hepinize kucak dolusu sevgiler
topiğe epeydir bakmıyordum..bakınca şok oldum ....sinannurayın ayağı bayağı uğurlu geldi....:))
28MAVİ VE RÜYACIM ikinizide yürekten tebrik ediyorum:)))çok sevindim sizin için..umarım bende arkanızdan gelebilirim..dualarınızı istiyorum
28MAVİ biraz geç oldu ama öğretmenim bende :)))ankarada görev yapıyorum....
benim transferim salı günü oldu arkadaşlar...beklemedeyim..2tane transfer edilidi..bir tanesi çok iyiymiş..blast olmaya başlamıştı..diğeride fena diildi...ama ardışık transfer iptal oldu..çünkü 9 embriyodan sadece 2 tanesi iyi durumdaydı...(( ne düşüneceğimi şaşırdım..çünkü transfer edilenler iyiydi ama diğerleri gelişimlerini durdurdu...bunu ben kötüye işaret olarak algıladım ama dr. böyle düşünmemem gerektiğini söyledi...
hepinizden dua bekliyorum..test tarihim 7 kasım.......
PREMETE cim bebegimin beklenen dogum tarihi 23.06.2012 Ben oglumu (melegimi) de 22 haziran 2010 da topraga vermistim...Melegimi kaybettigim günlerde belkide bebegim dünyaya gelecek insallah....(
Ayyyyyy evet bir ara içimden yeterrrrrrrrr anladım diyesim geldi, defalarca aynı şey söylenir mi yaaaa ama söyleniyor işte. Bize de kuzu kuzu dinlemek düşüyor. Tahliller konusunda bir şey söylemedi. Her doktor yaptırır bunları problem değil dedi. Muayehanesi Alsancak'ta çok hoş bir yer yalnız ultrasonu gelişmiş bir ultrason değil. Hastanelerde falan kullanılan klasik ultrasondan kullanıyor. Başka odada var mı bilmiyorum ama ben daha gelişmiş bir şey bekliyordum. Clexan 0.4 kullanıyorum. Kalp atışlarından sonra clexan 0.6 kullanacağım. İkinci hamileliğimde iğneleri göbekten vurmuştum yine mosmor bir tablo oluşmuştu kanamayla doktora gidince doktor bu morluklardan kaynaklanmıştır kanaman demişti. Ondan dolayı kolumla başladım sonra da bacaklara geçeceğim. Etim çok havalı normalde de çok çabuk morarır artık buna alışacağım.
amin canım hayırlısı...
selam kızlar...
umarım keyifler yerindedir...
yeni hamişlerimiz vardır sırada....
ve yeni bebeklerimiz....
cumartesi 2 tane bebek görmeye gittim tekrara duygularım depreşti...
hayırlı zamanda biizmde olsun.inş.
BEBEKLERİMİZ
kızlarrr ben de yarın doktora gidiyorum çok heyecanlıyım, yumurtlamaya bakacak ama sanırım geç yumurtlamaymış. nasıl oluyor bilen var mı. bu durumda benim tarih 17.11 olarak değişiyor
DELİCE ZEYTİN Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin bizim tek derdimiz söylememek olsun. Eşim de kendini tutamayacak gibi gözüküyor. Geçen bir kişiden bahsediyorlar kadın kayınvalidesiyle aynı evde yaşıyormuş 7 aylık hamileymiş eşinden başka kimsenin haberi yokmuş Şaşırdım doğrusu bu kadarına da....
PREMETE Fuat Hoca Alsancak'ta Şair EŞREF Bulvarı'nda Özbaş Apartmanı'nda daha çok yeni olduğu için tabelesı bile yoktu. Aynı apartmanda Prof. Öztekin OTO var ordan bulursunuz demişlerdi. Ulaşımı çok kolay fuarın lozan kapısından ilerlemek yeterli oluyor. Arabamız olmamasına rağmen zorlanmadık. Arka tarafta bir oda daha vardı belki orda vardır ya da ben o haftalara gelene kadar alır. Hiç olmazsa üniversitede ayarlar inşallah. Ellerine sağlık listemizi ihmal etmiyorsun. Adım adım ilerleyip inşallah bir üst listeye çıkarız tüm hamişlerle birlikte. Listeya baktığımda umut doluyorum ben de başkalarına umut kaynağı olurum.
Bayram hazırlıklarına başladın mı? Bayramda Malatya' da mısınız yoksa ailelerle misiniz? Ne güzel Tolga'ya bayramlık almışsındır şimdi. Niyeyse bugün hep aklıma bebeğime bayramlık almak geldi. Allahım bütün melek anneleriyle birlikte bana da o günleri göster dedim.[
aminnn allahın izniyle biz de birdahaki ramazan bayramına kucağımzda yavrularımızla gireriz.
DELİCE ZEYTİN Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin bizim tek derdimiz söylememek olsun. Eşim de kendini tutamayacak gibi gözüküyor. Geçen bir kişiden bahsediyorlar kadın kayınvalidesiyle aynı evde yaşıyormuş 7 aylık hamileymiş eşinden başka kimsenin haberi yokmuş Şaşırdım doğrusu bu kadarına da....
PREMETE Fuat Hoca Alsancak'ta Şair EŞREF Bulvarı'nda Özbaş Apartmanı'nda daha çok yeni olduğu için tabelesı bile yoktu. Aynı apartmanda Prof. Öztekin OTO var ordan bulursunuz demişlerdi. Ulaşımı çok kolay fuarın lozan kapısından ilerlemek yeterli oluyor. Arabamız olmamasına rağmen zorlanmadık. Arka tarafta bir oda daha vardı belki orda vardır ya da ben o haftalara gelene kadar alır. Hiç olmazsa üniversitede ayarlar inşallah. Ellerine sağlık listemizi ihmal etmiyorsun. Adım adım ilerleyip inşallah bir üst listeye çıkarız tüm hamişlerle birlikte. Listeya baktığımda umut doluyorum ben de başkalarına umut kaynağı olurum.
Bayram hazırlıklarına başladın mı? Bayramda Malatya' da mısınız yoksa ailelerle misiniz? Ne güzel Tolga'ya bayramlık almışsındır şimdi. Niyeyse bugün hep aklıma bebeğime bayramlık almak geldi. Allahım bütün melek anneleriyle birlikte bana da o günleri göster dedim.[
aminnn allahın izniyle biz de birdahaki ramazan bayramına kucağımzda yavrularımızla gireriz.
bende eğer bebeğimi canlı bir şekilde doğurabilseydim, bu bayram bayramlık alacaktım oğluma.ama nasip olmadı.inşallah önümüzdeki bayrama bebeklerimizle gireriz.rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah...
Bayram hazırlıklarına başladın mı? Bayramda Malatya' da mısınız yoksa ailelerle misiniz? Ne güzel Tolga'ya bayramlık almışsındır şimdi. Niyeyse bugün hep aklıma bebeğime bayramlık almak geldi. Allahım bütün melek anneleriyle birlikte bana da o günleri göster dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?