Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar. Allah gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı etsin inşallah bu mübarek günler hürmetine...

Çok üzüldüm böyle bi sonuç beklemiyordum hiç ama bu asla anne olamayacağın anlamına gelmiyor Map'in mucizesi gibi seninde mucizen sadece doğru zamanı bekliyor üzülme diyemem desemde işe yaramaz ama lütffen umudun hep olsun hakkında hayırlısı olsun Maytap'cım...

Maytapcığım dün girememiştim bugün de özellikle senin sonucunu görmek için giriyorum. İnan ne diyeceğimi şaşırdım. Herşeyde bir hayır var demekten başka bir çare yok. Olumsuz düşünme. Henüz yaşın genç. Bir de ara ver biraz. Olmaz diye birşey yok belki kendiliğinden gelir. Tıpta imkansız yok. Bunları seni teselli etmek için yazmıyorum, gerçek böyle. En önemlisi de kendini bırakma canım. Güleceğimiz bayramlar da olacak. İnancını hiçbirzaman yitirme.

canım benim umudunu kesme
allahtan umud kesilmez benim bir tanıdığım 19 tane düşük yaptı ankarada bir doktora gitmişler doktor boşuna uğraşmayın sizin çocuğunuz olmaz demiş biraz vakit sonra kadın rahatsızlanıp dr a gidiyor ve hamile olduğu ortaya çıkıyor şimdi çok sağlıklı 1.5 yaşında bir oğlu var
hiçbir zaman umutsuzluğa kapılma haline şükret ve iste belliki rabbimin belirlediği bir zaman var senin meleğinin gelmesi için

maytap canım üzüldüm.ama elden bişey gelmio işte...diyecek bişey bulamıyorum demekki daha zamanı var.allah yardımcımız olsun

ayın 7 sinde adet olmam lazımdı.ama olmadı bende bu sabah test aldım ve negatif çıktı.ama gelen gidende yok.gelseydi donmuş bebişlerim için tedaviye başlıcaktım.test yanılmış olabilir mi yada ne gbi bi sorun olmuş olabilir.yardımcı olursanız çok sevinirim.stresste yapmadım ama şimdi artık yapmaya başladım.

Hep adetlerini düzenli mi olurdun mevsimsel değişiklikler bile adet düzenini etkileyebiliyor. Bir ihtimal de (inşallah) geç döllenme olmuş olabilir o zaman da adet gecikse bile testte negatif çıkıyor. Ben her iki hamileliğimi de adetim geciktikten bir hafta sonra öğrendim, bu bir haftalık süreçte yaptığım bütün idrar testleri negatif çıkıyordu. Tüp bebek hazırlığı yaparken kendiliğinden hamile kalan çok mesela Limburg'un da öyle olmuştu. Seni umutlandırmak istemem ama inşallah Allah sana da bir mucize nasip eder.

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Denizim16[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]GamzeliKız[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]02.12.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]17.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]18[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]23.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mdaa[/TD]
[TD]16.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD]07.12.2011[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

premetecim ben de sana birşey sormak istiyorum. bana da doktor geç yumurtlama dedi normalde regl günüme 14 gün kala değil 10 gün kala dedi yumurtlamam için bu neden oluyor? şimdiden teşekkür

maytapcım gerçekten çok üzüldüm ben . bu ay güzel haber vereceğinden emindim ama dur sakın böyle söyleme çok zor ama yaşın daha çok çok genç 1 defa olduysa eğer , bu yolla veya başka bir şekilde mutlaka olacak allah meleklerinden bize de gönderecek .

geçenlerde map yazmıştı sanırım sen de ankaradasın be ortak bir tüp bebek merkezine gidiyormuşssunuz ben 1 kaç defa yazacaktım sana kısmet olmadı. ben de ankaradayım ve bu sene imkansız denilen 3 arkadaşım ankarada aynı tüp bebek merkezine giderek bebeklerine kavuştular. sen daha iyi bilirsin ama hakan yaralı ve bülent tıraş'ın ortak olduğu cinnahdaki yere gidiyorlar. burayı araştırmış mıydım.

dua etmeye ve inanmaya devam edelim allahın izniyle bizler de yeni yıla karnımızda bebişlerimizle gireceğiz inşallah.

sevgiler

premetecim ben de sana birşey sormak istiyorum. bana da doktor geç yumurtlama dedi normalde regl günüme 14 gün kala değil 10 gün kala dedi yumurtlamam için bu neden oluyor? şimdiden teşekkür

Canım her kadının adet periyodu aynı değil bazıları daha uzun sürede adet olurlar mesela ben 35 günde falan oluyorum hatta bazen 40'ı da bulduğu oluyor. Bu durumda 14. gün değil de daha sonraki günlerde yumurtlama oluyor yani tamamen normal ve çok sık rastlanan bir durum.

kızlarrrr ben reglimi oldum.ama inanın hiçte üzülmedim.buzzzzzzz bebeklerim için tedaviye başlıyorummm.lütfen dualarınızı eksik etmeyinnn

Bayramda aklımda hep sen vardın. Ama bir türlü fırsat bulup giremedim. Üzüldüm üzüldün ama ne diyebiliriz ki canım ya da şimdi ne desek boş. Ümitsizliğe kapılma lütfen gün doğmadan neler doğar. Belki de kendiliğinden hamile kalacaksın. Rabbim nice güzel kurban bayramları yaşatacak inşallah.

Ne güzel bir güzel paylaşım daha. Bunlar bizim için moral oluyor. Yalnız bu duayı ben çok merak ettim sadece özelden değil de burada da paylaşsanız olmaz mı?????

PREMETE Koşturmaktan ve Tolga'nın diş huysuzluklarından bahsetmişsin. Ne güzel oğlan büyümüş de dişler çıkarıyor. Buradaki bütün bebekler gibi Tolga'yı da çok merak ediyorum. Onun gelişimini, yaramazlıklarını bizimle paylaş. Zevkle dinleriz teyzeleri olarak. Facedeki fotoğrafları gördüm 9 ayda maşallah ne kadar büyümüş. Herhalde bunda her şeyinle senin ilgilenmenin çok etkisi var. Tahmin ettiğim gibi çok yakışıklı olmuş küçük bey papyonuyla. Ama benim favorilerim uyurken çekilenler. O huzur nasıl diyeyim beni alıp götürdü. Bak bak doyamıyor insan sen artık işi gücü bırakıp Tolga'yı seyrediyorsundur uyurken. Maşallah Tolga'ya.

Ben ailelerden uzak olunca buruk bir bayram geçiririz diye düşünmüştüm. Ama yanıldım bayram gezleri, piknik, köy ziyareti ve arkadaşlarla çok dolu dolu bir bayram geçti. Çay ve kahvenin kokusuna bile dayanadığım için bütün teklifleri kibarca geri çevirdim. Bol bol uyukladım. Kafam yastıktan kalkmıyor. Psikolojik olarak mı diyorum ama uykum açılsın diye banyo yapıyorum yatağın üzerinde bornozumla uyuyakalıyorum o kadar uykum var düşünün yani.

merhaba kızlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun giremedim kusura bakmayın maytap sonucuna çok üzüldüm bu sefer olumlu gibiydi ama vardır bunda da bi hayır inşallah daha fazla beklemezsin sende bi mucize yaşarsın kızlar benim kafam çok karışık bugün çapaya gittim rahim boyu3cm dedi şimdilik dikiş gerekli görülmüyo dedi biraz daha büyüyünce tekrar gel o zaman yine ölçüp karar veririz dedi 2gün sonra engin beyle randevum var ama ona gitmek istemiyorum dikiş konusunda korkuyorum geç kalınırsa muayeneyi normal doktorlar yapıyo proflar muayene etmiyomuş artık cemil akgülün iyi olduğunu duydum bide rıza madazlı onlarda çok yoğun çok geçe randevu veriyolar bide ücretleri çok pahalı artık doktorlara para yedirip boşa çıkmasından da sıkıldım off ne yapcam ben ya

bide her seferinde vajinal usgde neden ısrarlılar hep sonrasında kanamam oluyo söylüyorum hiç umurları değil ne biçim vicdan bu öff uzun zamandır bu psikolojiyi atmıştım üstümden dün geceden beri eski nuray geri geldi nasıl kurtulcam benden(

Hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun..

Bende bayramda bebeğime bayramlık almak yerine mezarına çiçek diktim.El kadar mezarına... Bide birlikte hamile olduğumuz akrabamız bebeğiyle geldi mi annemlerdeyken.. resmen dağıldım. Allah onların yavrusunu uzun ömürlü yapsın inşallah...

Hamile olan arkadaşlar çokkk sevindim haberlerinize Rabbim sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.

Maytapcım çok üzüldüm ama umudunu kaybetme lütfen insan bebeğini kaybettiğinde değil umudunu kaybettiğinde biter. Üstelik kuranda şöyle yazıyor "Ancak kafirler Allah'tan umudunu keser" . Bizlerin gideceği hangi doktor hangi hastane hangi ilaç Rabbimin nasip etmediğini bize nasip eder yada nasip ettiğini engeller. Lütfen sen Rabbimizden umudunu kesmeki oda senden umudunu kesmesin de sana evlat hediye etsin. Rabbim sana, bana ve evlat diye inleyen tüm kucaklara evlat nasip etsin inşallah. ben beklemek zorundayım daha 10 ayım kaldı. Sezeryan olduğumdan ama sen 1-2 ay sonra tekrar deneyebilirsin. belkide sana mucize verir ve kendiliğinden hamile kalırsın. Böyle olan çok insan var. Şöyle düşün evladın senden bişey istedi vermedin belki iyi değil diye. Ama evladın ağlayarak senden sürekli aynı şeyi isteyince bir süre sonra kıyamayıp verirsin değil mi? Rabbim'de Rahim sıfatıyla (yani bizleri anne-babamızdan daha çok seven) sürekli ona yönelip gözyaşı döküp isteyene kıyamaz verir çünkü o Rahman'dır Rahim'dir. İnşallah güzel haberlerini alacağız ben inanıyorum sende inan cnm.

ben tedaviye başlıyamadım...rahim kalın çıktı.aralığa kaldı.sonradan üzülmektense böylesi daha hayırlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…