Olmadi.....benim icin her seyin bittigi yerdeyim...cunku artik hic umudum kalmadi....hic bir zaman anne olaamayacagim..isyan etmekten cok korkuyorum ama icimden gecenleri bir bilseniz...neden ben sorusu beynimde yankilaniyor..hwpinize dualariniz icin tesekku ederim..hepinizew iyi bayramlar...bwnim payima ise 2 kurban bayramida aglamk dustu....
Olmadi.....benim icin her seyin bittigi yerdeyim...cunku artik hic umudum kalmadi....hic bir zaman anne olaamayacagim..isyan etmekten cok korkuyorum ama icimden gecenleri bir bilseniz...neden ben sorusu beynimde yankilaniyor..hwpinize dualariniz icin tesekku ederim..hepinizew iyi bayramlar...bwnim payima ise 2 kurban bayramida aglamk dustu....
ayın 7 sinde adet olmam lazımdı.ama olmadı bende bu sabah test aldım ve negatif çıktı.ama gelen gidende yok.gelseydi donmuş bebişlerim için tedaviye başlıcaktım.test yanılmış olabilir mi yada ne gbi bi sorun olmuş olabilir.yardımcı olursanız çok sevinirim.stresste yapmadım ama şimdi artık yapmaya başladım.
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar. Allah gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı etsin inşallah bu mübarek günler hürmetine...[/
arkadaşım senin de bayramın mübarek olsun. her -zaman hayırlısı olsun derdim ama ben de artık böyle dua edeceğim allahım sen gönlümden geçenleri hakkında hayırlı et ya rabbim.
Hep adetlerini düzenli mi olurdun mevsimsel değişiklikler bile adet düzenini etkileyebiliyor. Bir ihtimal de (inşallah) geç döllenme olmuş olabilir o zaman da adet gecikse bile testte negatif çıkıyor. Ben her iki hamileliğimi de adetim geciktikten bir hafta sonra öğrendim, bu bir haftalık süreçte yaptığım bütün idrar testleri negatif çıkıyordu. Tüp bebek hazırlığı yaparken kendiliğinden hamile kalan çok mesela Limburg'un da öyle olmuştu. Seni umutlandırmak istemem ama inşallah Allah sana da bir mucize nasip eder.
premetecim ben de sana birşey sormak istiyorum. bana da doktor geç yumurtlama dedi normalde regl günüme 14 gün kala değil 10 gün kala dedi yumurtlamam için bu neden oluyor? şimdiden teşekkür
ahh be canım öle düşünme bak gecen kurban bayramı banada zehir olmustu!
düşük yapmıstım ağla ağla yıpranmıstım
ama cok şükür rabbime bu kurban bayramı oğlum kollarımda
demekki ölebir istemişimki cok şükür rabbime
onca kayıptan sonra bende anne olamam diyordum
ama rabbim öle büyükki bu bayramda güldürdü beni
ALLAHA sığın ! ondan baska ilah yok cook dua et
hatta bende bir dua var bir ara özelden yaz ben sana s-yollarım
hem o duayla kaldıdm gebe ve gebeliğim onunla yürüdü
bende erken doğum yaptım 34+5günlüktü 2600 grm 48 cm lik bir oğlusum oldu
erken geldi ama hoş geldi sefalar getirdi
o yüzden hiç ümidini kesme aslında ben hikayemi anlatsam şaşaırısın inana oğlusum benim mucizem
inş en kısa zamanda anne olmanız dileğiyle
Bayramda aklımda hep sen vardın. Ama bir türlü fırsat bulup giremedim. Üzüldüm üzüldün ama ne diyebiliriz ki canım ya da şimdi ne desek boş. Ümitsizliğe kapılma lütfen gün doğmadan neler doğar. Belki de kendiliğinden hamile kalacaksın. Rabbim nice güzel kurban bayramları yaşatacak inşallah.
Ne güzel bir güzel paylaşım daha. Bunlar bizim için moral oluyor. Yalnız bu duayı ben çok merak ettim sadece özelden değil de burada da paylaşsanız olmaz mı?????
PREMETE Koşturmaktan ve Tolga'nın diş huysuzluklarından bahsetmişsin. Ne güzel oğlan büyümüş de dişler çıkarıyor. Buradaki bütün bebekler gibi Tolga'yı da çok merak ediyorum. Onun gelişimini, yaramazlıklarını bizimle paylaş. Zevkle dinleriz teyzeleri olarak. Facedeki fotoğrafları gördüm 9 ayda maşallah ne kadar büyümüş. Herhalde bunda her şeyinle senin ilgilenmenin çok etkisi var. Tahmin ettiğim gibi çok yakışıklı olmuş küçük bey papyonuyla. Ama benim favorilerim uyurken çekilenler. O huzur nasıl diyeyim beni alıp götürdü. Bak bak doyamıyor insan sen artık işi gücü bırakıp Tolga'yı seyrediyorsundur uyurken. Maşallah Tolga'ya.
evet cicili eğer duayı buradan paylaşırsan çok seviniriz.
kızlar ben de face den arkadaş olmak istiyorum ama nasıl bulucam sizleribugün hemen arkadaşlık göndereyim yazarsanız bir de kim onaylayacak benim arkadaşlık teklifimi?
28mavi geçen sene bugün test yapmıştım canım kızımın benimle olduğunu öğrenmiştim ama bu güzel rüyam birden kabusa dönüştü. ve uykudan başımı kaldıramıyordum .hiç psikolojik değil şimdi o günlere gelmeyi uyumayı bulantıdan hiçbirşey yiyememeyi o kadar özlüyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?