ben tedaviye başlıyamadım...rahim kalın çıktı.aralığa kaldı.sonradan üzülmektense böylesi daha hayırlı...
Çok haklısın canım inşallah bu kadar üzüldüğünle kalırsın başka üzüntüler yaşamazsın. Rahim adete yakın kalınlaşıyormuş zaten muhtemelen bir problem yoktur.
Hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun..
Bende bayramda bebeğime bayramlık almak yerine mezarına çiçek diktim.El kadar mezarına... Bide birlikte hamile olduğumuz akrabamız bebeğiyle geldi mi annemlerdeyken.. resmen dağıldım. Allah onların yavrusunu uzun ömürlü yapsın inşallah...
Hamile olan arkadaşlar çokkk sevindim haberlerinize Rabbim sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.
Maytapcım çok üzüldüm ama umudunu kaybetme lütfen insan bebeğini kaybettiğinde değil umudunu kaybettiğinde biter. Üstelik kuranda şöyle yazıyor "Ancak kafirler Allah'tan umudunu keser" . Bizlerin gideceği hangi doktor hangi hastane hangi ilaç Rabbimin nasip etmediğini bize nasip eder yada nasip ettiğini engeller. Lütfen sen Rabbimizden umudunu kesmeki oda senden umudunu kesmesin de sana evlat hediye etsin. Rabbim sana, bana ve evlat diye inleyen tüm kucaklara evlat nasip etsin inşallah. ben beklemek zorundayım daha 10 ayım kaldı. Sezeryan olduğumdan ama sen 1-2 ay sonra tekrar deneyebilirsin. belkide sana mucize verir ve kendiliğinden hamile kalırsın. Böyle olan çok insan var. Şöyle düşün evladın senden bişey istedi vermedin belki iyi değil diye. Ama evladın ağlayarak senden sürekli aynı şeyi isteyince bir süre sonra kıyamayıp verirsin değil mi? Rabbim'de Rahim sıfatıyla (yani bizleri anne-babamızdan daha çok seven) sürekli ona yönelip gözyaşı döküp isteyene kıyamaz verir çünkü o Rahman'dır Rahim'dir. İnşallah güzel haberlerini alacağız ben inanıyorum sende inan cnm.
Bizim de sınavımız bu galiba. Bebeklerle hep karşılaşacağız. Hele bizim meleklerimizle yaşıt olanları gördükçe yaralarımıza tuz basılacak. Eminim onlarda sıkılıyorlardır bizim yanımızda. Bizi üzmek istemiyorlardır. Tek çaremiz Allah'a sığınmak. Hangi doktora gidersek gidelim kısmetten ötesi olmuyor. İlk hamileliğimde bir bayanla tanışmıştım. Ben paranoyak vaziyette 15 günde bir doktora gidiyorum. O allah'tan gelene razıyım diyerek ikili üçlü testleri bile yaptırmamıştı. Ben bebeğimi kaybettim maşallah onunkisi sağlıkla doğdu büyümekte.
merhaba kızlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun giremedim kusura bakmayın maytap sonucuna çok üzüldüm bu sefer olumlu gibiydi ama vardır bunda da bi hayır inşallah daha fazla beklemezsin sende bi mucize yaşarsın kızlar benim kafam çok karışık bugün çapaya gittim rahim boyu3cm dedi şimdilik dikiş gerekli görülmüyo dedi biraz daha büyüyünce tekrar gel o zaman yine ölçüp karar veririz dedi 2gün sonra engin beyle randevum var ama ona gitmek istemiyorum dikiş konusunda korkuyorum geç kalınırsa muayeneyi normal doktorlar yapıyo proflar muayene etmiyomuş artık cemil akgülün iyi olduğunu duydum bide rıza madazlı onlarda çok yoğun çok geçe randevu veriyolar bide ücretleri çok pahalı artık doktorlara para yedirip boşa çıkmasından da sıkıldım off ne yapcam ben ya
Tam gün yasası mahvetti bizi. Bir şekilde hocaya muayene oluyorsun da gerisi yok. İyi düşünmeye çalış ben elimden geleni yapıyorum. İnşallah dikişe ihtiyacın kalmaz. Kalırsa da zamanında atılır. Vajinal ultrasonda daha net görüyorlar onun için ısrar ediyorlar. Asılında her şey bizim için ama biz biraz hassasız her şey bundan kaynaklanıyor.
28mavi geçen sene bugün test yapmıştım canım kızımın benimle olduğunu öğrenmiştim ama bu güzel rüyam birden kabusa dönüştü. ve uykudan başımı kaldıramıyordum .hiç psikolojik değil şimdi o günlere gelmeyi uyumayı bulantıdan hiçbirşey yiyememeyi o kadar özlüyorum ki.
Allah çok büyük canım. İnşallah o güzel günleri yakında yine yaşayacaksın burada bize anlatacaksın.
Ben önümüzdeki hafta doktora gideceğim. İnşallah her şey yolundadır. Kalp atışlarını duyarız.