Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ben tedaviye başlıyamadım...rahim kalın çıktı.aralığa kaldı.sonradan üzülmektense böylesi daha hayırlı...

Çok haklısın canım inşallah bu kadar üzüldüğünle kalırsın başka üzüntüler yaşamazsın. Rahim adete yakın kalınlaşıyormuş zaten muhtemelen bir problem yoktur.

Bizim de sınavımız bu galiba. Bebeklerle hep karşılaşacağız. Hele bizim meleklerimizle yaşıt olanları gördükçe yaralarımıza tuz basılacak. Eminim onlarda sıkılıyorlardır bizim yanımızda. Bizi üzmek istemiyorlardır. Tek çaremiz Allah'a sığınmak. Hangi doktora gidersek gidelim kısmetten ötesi olmuyor. İlk hamileliğimde bir bayanla tanışmıştım. Ben paranoyak vaziyette 15 günde bir doktora gidiyorum. O allah'tan gelene razıyım diyerek ikili üçlü testleri bile yaptırmamıştı. Ben bebeğimi kaybettim maşallah onunkisi sağlıkla doğdu büyümekte.

Tam gün yasası mahvetti bizi. Bir şekilde hocaya muayene oluyorsun da gerisi yok. İyi düşünmeye çalış ben elimden geleni yapıyorum. İnşallah dikişe ihtiyacın kalmaz. Kalırsa da zamanında atılır. Vajinal ultrasonda daha net görüyorlar onun için ısrar ediyorlar. Asılında her şey bizim için ama biz biraz hassasız her şey bundan kaynaklanıyor.

kızlarrrr ben reglimi oldum.ama inanın hiçte üzülmedim.buzzzzzzz bebeklerim için tedaviye başlıyorummm.lütfen dualarınızı eksik etmeyinnn
inş. canım hayırla gelsın bebişin

gönlünü ferah tutumaya çalış tatlım
benım de en çok içime oturan eltimin çocuğu 7-8 yaşına gelene kadar bebek yapmayıp benim bebeğim öldükten sonra hamile kalması....

şimdi doğuracak ve o aileye 2. torunu nasip edecek....

sanki ben torun veremiyomuşum gibi....

zaten epi topu ıkı gelınız.....

madem bu kadar cocuk istiyordu benı mı bekledı.....

ve süreklı eltımın büyük kızına hedıyeler almaktan bıktım eşim her seferde süper bı hedıye alır....

şimdi 2. bebek biz yine kendı bebeğimizi değil başkalarının bebeklerıni hedıye yağmuruna tutacağız...........

Şu anda kaçıncı haftadasın arkadaşım??Bence iyi araştır ve geç olmadan dikiş atılcaksa attır ben dikiş sayesinde bebeğime kavuştum sezeryanda doktorum dikişi aldı ve rahim anında 7 cm açıldı eğer dikiş olmasaymış ancak 20 hafta fln taşırdın bu bebeği dedi içim gitti üstelik dikiş hiç zor bişey değil hissetmiyorsun bile sadece dikkatli hamilelik geçiriyorsun ee bizler bunu göze alan insanlarız zaten kendine dikkat et bol bol dinlen..

Kizlar cuma günü kontrolümüz vardi cok sükür bebegimin kalp atislarini duyduk bebek icin hersey cok yolunda iyimis bebegim Allaha sükür...Ama benim problemlerim basladi yine...kanamam oldu gecen hafta simdilik kesildi ama kasik agrilarim var biraz. Oglumda 9.haftamda baslamisti kanamalar busefer daha erken basladi. Cooooook korkuyorum kanamalarin devami gelecek diye oglumda devami gelmisti hep, korkuyorum yine ayni olacak diye moralim cok cok bozuk...Sürekli yatmak zorundayim simdilik ve günde 3 sefer 2er tane progestan aliyorum...Kizlar lütfen dua edin bizim icinde...

Bebişimizi gördük Kalp atışlarını duyduk Dilerim bu pıt mpıtlar hiç durmaz

Ne yazık ki bebişle birlikte kanama duvarını da gördük. Doktor hemen progestana başlamamı istedi. Rapor vermedi hareketlerinde kısıtlama yapma ama kendini zorlama dedi. İlaçla birlikte rahim içinde emilmesi bekleniyor. Ondan sonra iğnenin dozu değiştirilecek ve bebe aspirinine başlayacağım. Tabi bende korkular başladı. Allah'a emanet artık Rabbim ol derse olur.

RÜYACIM Umarım her şey yolunda gider burdan "ohhhhhh beeee" diyerek sevinç nidalarımız görülür. Elimizden geleni yapıyoruz canım içini böyle rahatlatmaya çalış.

SUDEM 34 Canım emin ol insanlar bizim kadar ince düşünmüyor. Sen de kendini üzme lütfen çünkü eline hiçbir şey geçmiyor. Benim de bir eltim sağ olsun o kadar çok çoçuğundan bahseder ki bıktırır. Kayıplarımda beni telefonla aradığında oğlunun yaramazlıklarını dinler buluyordum kendimi o dönemde tahammül edemiyordum. Şimdi geldi geçti diyorum.

rüyacım yeter ki sen gönlünü ferah tut bizim tüm dularımız seninle:)

hadi gözümüz aydın sular seller gibi güzel geçer bu hamileliklerimiz inşallah.

ne kadar korksak da ne olcaksa o oluyor ama bu benim çok hoşuma gitti" Allahım sen gönlümüzden geçenleri hakkımızda hayırlı et ya rabbim "

saol tatlım...
okuldakilerde farklı değil zaten....
bir zamanlar rahatsızlıgı sebebıyle için bebeğini aldıkları için çocuk kelımesı duymak ıstemeyen başkaları çocuk konuşırken deli olan kadın....

şimdi çocugu var ne hıkmetse sürekli anlatır tenefüs boyunca onu dınlemek zorunda kalırız.........

kımsenın duyarlı olmasını beklemıyom artık......
allah herkesın gönlündekinin hayırlısını versın........

RÜYACIM ve 28 Mavi çok geçmiş olsun ama bunlar gebeliklerin birçoğunda oluyor. Melek annesi olunca nasıl endişelenmesin insan çok haklısınız. Ben de benzer şekilde herşeyden korkan bir tipim. Hele kayıp yşanıan haftalarda iyice huzursuz oluyor insan. Sadece şunu düşünmeye çalışıyorum ben üzülürsem bebek de üzülür diyorum kendi kendime. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alana kadar korkularımız geçmeyecek galiba.

ben tedaviye başlıyamadım...rahim kalın çıktı.aralığa kaldı.sonradan üzülmektense böylesi daha hayırlı...

Canım hayırlısı olsun geç olsun, güç olmasın inşallah.

Kızlar öncelikle ikinizin de gözü aydın. İnşallah hamilelikleriniz sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde devam eder ve siz bu sürecin nasıl geçtiğini anlamadan sağ salim bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Bu hamişlerimize ne oldu böyle bir kanamadır gidiyor. Neyse tek bu kadarla kalsın o da nazar boncuğunuz olsun. Kötü düşünceleri, korkuları kovun kafanızdan hep içinizden inanarak "bu hamilelik sorunsuz geçecek ve sonunda ben bebeğimi sağlıklı bir şekilde ve zamanında kucağıma alacağım" diye tekrarlayın. Bütün dualarımız hamile arkadaşlarımızla ve hamilelik yolunda olanlarla.

kızlar malesef bu ay regl oldum

premete listede beni güncellermisin 17.12 olarak tşkler

Kızlar çok sağolun. Yanımda ve duacı olmanız beni çok rahatlatıyor.
DeFNOŞUM geçenlerde senin bu duan aklıma geldi ama tam toparlayamamıştım şimdi unutmam" Allahım sen gönlümüzden geçenleri hakkımızda hayırlı et ya rabbim "Regl olmana hiç üzülme canım bak ne güzel sağlıklı bir şekilde yumurtluyorsun önümüzdeki aylarda sen de bize yetişirsin inşallah.
MAP Bebeğin üzülmesini düşünmen etkileyici çünkü bizi üzülmekten sadece bebek alıkoyabilir. Ne kadar rahat olsak da kuşkularımız var ve bebeğimizi kucağımıza alana kadar da geçmeyecek.
SUDEM 34 Bizim okulda tek muhabbet çocuklar. Bu okulda üçüncü senem iki tane bekar arkadaşımız var. Yeni fark ettim çocuğu olmayan tek bayan benim. Şimdi bir arkadaşımızın doğumuna az kaldı herkes onu düşünüyor ben sessiz sakin dinliyorum. Çocuğumuz yaşamadığı için bizim hamileliklerimizi bile yok sayıyorlar ama olsun diyorum ben hep bu bir sınav. Sabredeceğiz arkadaşım inşallah mükafatımızı alacağız.
PREMETE Fuat Hoca ultrasonunu değiştirmiş gayat net görünüyordu. Eşim çoğu zaman görmez ezbere hı hı hı gördüm der o bile gördü yani. Hasta yoğunluğu epey artmış. Benim durumum riskli olduğu için senin her zaman hakkın saklı diyor. Bir müddet 15 günde bir gideceğiz ve bizden 100 lira alacak. Ayda bir gittiğimizde tam ücret alırım dedi. İşin esas ilginç olan tarafı bu kanama duvarını pek önemsemedi olumsuz hiçbir şey söylemedi işimizi şansa bırakmayalım dedi. Bayıldım vallahi ilgisine.Rutin tahlilller diye bir liste verdi bunların sonuçlarıyla gelirsiniz dedi. Burada yaptıracağım tahlilleri umarım her şey yolunda gider.

benim bebeğimi kaybedeli 2 ay oldu bugün artık. Yarın için Rıza MADAZLI dan randevu aldım. bakalım bana ne diyecek.
rahimim kalp şeklinde olduğu için ya da enfeksiyondan, çok ayakta kalmaktan mı tam bilinemedi ama doğum sebebi.
rahim için ameliyat ol mu diyecek bilmiyorum.
Sadece Rıza beyin dediği doğrultusunda mı hareket etsem onuda bilmiyorum. Artık hayırlısı yarabbim.
benim için dua edin kızlar. benim içimdeki acıyı tek siz anlarsınız.

28mavi ve diğer hamile arkadaşın yazdıklarını okuyunca kötü oldum. oysa baya acım azaldı diyordum 2 gündür...
bende ilk kalp atışını duyduğumda deli olmuştum. mutluluktan uçuyordum. Allahım sizin yardımcınız olsun...

Canım senin için çok seviniyorum çünkü emin ellerdesin. Güvenebileceğin bir doktor bulduğun zaman işin % 50'si bitiyor zaten. Fuat Bey kanama duvarını önemsemediğine göre gerçekten önemsizdir artık onun hastalarına yaklaşım tarzını sen de biliyorsun. İnşallah herşey hep yolunda gidecek ve ben senin cıvıl cıvıl mesajlarını okuyup sevineceğim.

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Denizim16[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]40+[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]GamzeliKız[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]21.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]17.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD][/TD]
[TD]23.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mdaa[/TD]
[TD]16.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]17.12.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD]07.01.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Arkadaşlar face melek anneleri grubunda olmayanlar için bir haber vereyim. Limburg arkadaşımız da doğum yapmış. Oğlu Ömer Ali 8 Kasımda dünyaya gelmiş. Listeye bir bebek daha ekledik darısı yoldakilerin başına.

hayırlı uğurlu olsun . analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah, darısı tüm hamile ve bizim gibi bekleyenlerin başına.

premete , 28 mavi ben doktora gittim bana klomen diye bir ilaç verdi yumurtlamayla ilgili bunu kullanan oldu mu aranızda?
sonra gittiğim hematolog bana sormadan ilaç kullanma dedi ben de sordum ilaç aldığın sürede herhün 0,6lık clexane kullan dedi

kadın doğumcu da o ilacın içeriğini bilmiyordur clexane kullanmanı gerektirecek birdurum yok çok fazla bir tedavi olur dedi, şimdi ben ne yapayım? yarın iğneye ve ilaca başlamam gerekiyor?

Premete bir de şu face melek anneleri ile nasıl arkadaş olucam bilemedim :)

Canım ben klomen kullanmadım o konuda bir bilgim yok ama daha hamile kalmadan iğneye başlayanı duymadım, hepimiz iğneye gebeliği öğrenir öğrenmez başladık. Senin yumurtlamayla ilgili sorunun mu var da doktor klomen verdi yoksa işleri mi hızlandırmak istediniz. Facedeki melek anneleri gizli grup. Ben sana özelden mail adreswimi yollayayım önce sen o mail adresiyle aratarak beni arkadaş olarak ekle son ben seni melek annelerine eklemeye çalışayım beceremezsem başka bir arkadaşa ekletirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…